×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Младите българи в Лондон към Борисов: Като се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски? (УНИКАЛЕН ЗАПИС)


Младите българи в Лондон към Борисов: Като се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски? (УНИКАЛЕН ЗАПИС)
Премиерът бе подложен на унищожителна критика в нашето посолство, но пускаме записа, за да си направите извода за присъстващите в залата
05 Февруари 2016, Петък, 11:04 ч.
Автор: Флагман.бг

Българи в британската столица с остри въпроси към премиера, но нивото им се оказа твърде ниско
Излизат неясни информации за това какво точно се е случило вчера на срещата между министър-председателя Бойко Борисов и младите българи в Лондон.

"БНТ излезе с обяснение, че някоя си луда нещо го била ядосала, моля ти се", пише в социалната мрежа Metodi Baykushev, млад българин, който очевидно иска да разбере истината.
Според различни медии са се случили различни неща на едно и също събитие.

Срещата не била гладка и имало леко напрежение, но в действителност каква е истината? И защо се цензурира тя?

Флагман.Бг публикува видеозапис, заснет от представител на Нова телевизия, който обаче е качен в YouTube като продукция на частно лице. Оставяме на нашите читатели сами да си направят изводите доколко и кой е по-жалък и смешен.


Преразказваме и част от интересните моменти.

Млад българин е задал на министър-председателя следния въпрос: „Първо искам да ви поздравя за избора на новия ви образователен министър – чудесен начин, отново с негласната подкрепа на „златните пръсти“ и ДПС. Но не това е важното. Честито, закрепихте правителството! Имаше статия тази седмица в Шпигел – видяхте ли я? За Пеевски – човекът, който не споменаваме. Знаете ли, интересното е, че Spiegel значи огледало. Искам да ви питам, когато четете медиите му, потребявате услугите от различните му/ви бизнеси – вече съвсем не е ясно как си ги разпределяте – когато се погледнете в огледалото, започнахте ли да виждате Пеевски? Благодаря ви“ (запазена е оригиналният изказ на задаващия въпроса, Б.Р.).

Последвали са бурни аплодисменти от цялата зала и подвиквания. Отговор обаче не последвал. Само вдигане на вежди от страна на Борисов.

"Така само ви разказвам, ако случайно се чудите какво е станало вчера в Лондон в нашето посолство. Защото, за жалост, няма да го прочетете в никоя българска медия. Дори тези, които смятаме за свободни, също са зависими и също не са на страната на гражданите. Навсякъде клиповете са монтирани, така че да не можете да видите този въпрос. Медиите не го предават, значи не се е случило. Да, но се е случило и сега и вие знаете за това. Лека вечер!", пише Байкушев, който очевидно има информация от първа ръка.

В друг пост в социалната мрежа въпросната българка, обявена от някои медии за луда, се представя по следния начин:

"Тази "нашенка" бях аз! Залата беше с развален микрофон, аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен! Нямаше шанс да взема думата, защото се намирах в средата на залата, затова започнах да чета на висок тон записките, които си бях направила предварително, за да не забравя нещо, целящи привличане на вниманието на Борисов и той каза: не четете, аз мога да ви отговоря и без да чета, след което аз отговорих, че не го виждам и искам, докато му задавам въпросите си да го гледам в очите! Промуших се между всички и застанах с лице към него! Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон, че той е спрял трите руски проекта ,които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта "Южен Поток", който щеше да й донесе 400 млн. годишен приход!

Другият ми въпрос беше, защо е казал, че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд. лв., а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд. лв.,добавих и как ще върнем кредита, като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист, който да ни измъкне от това положение!

Казах също, че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ?

Също така му казах че е лъжец, а правителството не е българско, а щатско-турско!

На Митов (външният ни министър, б.р.), който седеше до него, казах само 2 думи - че е незначителна фигура за мен и те бяха: ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат "къдравата Сю". Не съм чела от никакъв лист, докато разговарях с тях!!!",
заключава българката. Пускаме първия съкратен вариант от 3 минути, качен от български емигрант в Лондон в Ю туб, както и пълният суров запис на служителя на Нова тв:


В категории: Политика


47
Коментара
47
Коментара по темата
47.
Ivana
08.02.2016 01:23:48
3
1
Най-успелите българи в Англия са: бараби, чистачки, санитари в болници, камериерки, чистачи на метрото ноЩем...
46.
lisan lisan
06.02.2016 15:56:14
1
2
ДО 45 АЗ ТО С "ИНТЕЛИГЕНТНО" "МИЕНЕ НА ЧИНИИ НЕ СЕ СТАВА ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ МНОООООГО СЛОЖНИ СА НЕЩАТА ЗА ТВОЯ ОГРАНИЧЕН МОЗЪК (ВАЖНОТО В МОМЕНТА Е "КОЙ"И КАК ЩЕ "УСВОИ" ПОСЛЕДНИТЕ ДО 2020г ПАРИ ОТ ЕС)ВСИЧКО ДРУГО СА ПУШИЛКИ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО "ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ" ХОРА БДЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
45.
аз
06.02.2016 14:17:28
4
1
и.. да продължа още малко. българинът трябва да разбере, че трябва да се залови яко да работи, а не да си лежи в кревата и да чака все някой друг да го оправя. докато продължавате да мислите по български- няма да се оправите. интересни са ми българите/ и аз съм българка де, която живее в чужбина/. в България всеки е някой или човек на някой, пример ако е водач на МПС и бъде спрян от органите на КАТ за някакво нарушение, той започва..ти знаеш ли аз на кого съм човек..ако пък наруши обществения ред и му се отправи забележка от органите на властта, започва..,, той чичо ми от министерството тебе ще те оправи.. друг пък собственик на ресторант, с 5 лева в джоба и хиляди левове кредит се изживява на велик с ръцете в джобовете и не пипва никаква работа в ресторанта си, дори често кани приятели в ресторанта си, които персоналът обикаля цяло време и не остава ред за клиентите. Елате да видите тук, в Германия, как собственик в 4 звезден ресторант и достатъчно персонал се е запретнал и сам чисти риба и като го потърсят по телефона отказва, защото няма време да води разговори. като стана въпрос за телефон се сетих, че тук е забранено да се водят лични телефонни разговори по време на работа. В Бг какво си правите?- пукате балончета с дъвката и си говорите по телефона: ти какво правиш, отсрещния ,, ми на , а ти,, ами и аз на...Работа и пак работа- верно в Бг плащат колкото да не умрем, а ние работим колкото да не заспим, ама нали искаме да се оправим...ее.. ще се стегнем и ще работим здраво, а не само пари да искаме. Тук, в Германия пари за лежане не дават, за разлика от България. Сега само да не ме изкарате близка на Борисов- виждала съм го само по телевизията. Също така не принадлежа към никоя партия. Един път реших да опитам..и аз като вас си помислих, че царят ще ни оправи и бях кандидат общински съветник в Бургаската листа. По- късно разбрах, че съм сбъркала и реших да не се намесвам в интересите на политиците, те не бяха мои интереси. За мен е важно българинът да промени мисленето си, обаче не съм обнадеждена, че това ще се случи в скоро време. Мисля, че след 20- на години ще започне един подем в България, но..не зная, аз политиката не я разбирам. Това е продиктувано от едно мое вътрешно, специално чувство.
44.
аз
06.02.2016 13:49:45
5
0
Ние, народът сме много интересни хора. Г- н Борисов не е виновен, че наследи ,, празния казан'' от комунистите- разберете го това най- после, елементарно е. Сега той може да се справи единствено ако вземе кредит или си мислите, че ще седне да ги напечата в свободното си време. Лошото е, че въпреки стремежът му за по- добър живот на българите, аз мисля, че и той не може да спи по цели нощи, за да мисли как може да осигури 800 лева добавка за дете, 800 лева минимална работна заплата и 1700 лева минимална пенсия, за да има народът му нормален жизнен стандарт, пиша нормален, а не лукс. Чак тогава, когато ги осигури, той знае, че престъпността и корупцията ще намалеят и законите в България ще се изпълняват. При сегашното положение, който и да поставят, вие все ще го плюете. Оставете човека да си свърши работата до края. Лично аз много го харесвам като политик. Вие какво искате, някой намазан костюмар, който говори уклончиво, неразбрано и не върши нищо. Парите са в основата на проблема на българина- те движат света.
43.
Гого
06.02.2016 09:14:03
1
3
И тази ръка в джоба.... А може би е скъсан и си играе на джобен билярд...?
42.
aaaaaa
05.02.2016 20:17:44
0
0
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOO PALNIQQ ZAPISSS...!!!
41.
Брадара
05.02.2016 20:06:01
14
3
Мръсни комунистически исчадия и путенишчета. Само тъпите комуняги излизат на трибуната с предварително написан и съгласуван текст. На гуспоицата вълната и пречела и затова чела. Тъпанарка!
40.
Я
05.02.2016 19:48:12
15
5
голямо селяни са се изнесли в Лондон, звучите като Сирийски тъпаци. Дори Джони Деп да ви бяха докарали пак щяхте да квичите.
39.
гето
05.02.2016 19:46:35
16
4
Глутница платена от БСП се опита да атакува сравнително демократичния ни лидер.
38.
do 37
05.02.2016 19:38:42
1
7
Ти да не си соло-ташак на "Премиера"
37.
ебал съм ти руснаците кухи
05.02.2016 19:32:19
9
3
Премиера се държа много достойно. Срам ме е каква циганска пасмина се е изнесла в Лондон.
36.
99
05.02.2016 18:58:22
2
11
Пред децата от Лондон, Бойко Борисов разказа за пожарникарския живот. Накрая пита:
- Деца, имате ли въпроси?
Иванчо вдига ръка:
- Имам три въпроса:
1) Защо хората в страната ни са толкова бедни?
2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
3) Защо се нарушават правата на човека?
Бойко Борисов се изпоти, но точно в този момент бие звънеца и децата се втурват навън. След междучасието Борисов отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка:
- Имам пет въпроса:
1) Защо хората в страната ни има толкова бедни?
2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
3) Защо се нарушават правата на човека?
4) Защо звънеца би 20 минути по-рано?
5) И къде е Иванчо?!
35.
cc
05.02.2016 18:23:40
2
6
попитали екстрасенс кога ще се оправи страната
-ще стане впразничен ден, защото Боко и приятели ке умрат
- кога ще настъпи тоя ден?
-когато и да настъпи все ще е празник
34.
Наблюдател
05.02.2016 17:49:39
4
12
До "№ 33 D":

А бат Бойко не беше ли комуняга?!
Вижте - погледът му е наистина като на посрано бебе.
33.
D
05.02.2016 17:37:42
5
7
Бат Бойко се представи Добре ! Какво очаквате ве??Делян Пеевски е събирателен образ на бг обществото, в мнозинството си меркантилно и с прогнила ценностна система!А ДПС другарите комуняги го създадоха февр 1990..само в БГ след 89 коунягите останаха на власт затова сме най-зле и изостанали от Европа!
32.
Дo 28
05.02.2016 17:21:16
2
12
Цървулът, колкото и да го лъскаш- чепик не става !!!
31.
до 28
05.02.2016 17:12:12
3
7
Истински българино, когато си умрял не знаеш това. Трудно е само за хората около теб. Абсолютно същото е и когато си тъп! Ай ся do she who you. Абсолютно безплатно!
30.
А
05.02.2016 17:09:04
3
10
Мръсния Премиера на една Мръсна долна ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА
29.
АСПАРУХ
05.02.2016 17:06:35
5
3
тука са сабрани само некви тапанари
28.
CHEPA
05.02.2016 17:02:43
21
4
Бойко е най добрия ни държавник в новата ни история!Колкото е да ви плащат, ПОМИЯРИ истинските българи сме повече!
27.
Истината
05.02.2016 16:54:41
11
5
Големи сте герои дето събирате на помощите на Камерон а претендирате за Южен поток и да ближете гъза на Путин.
Проста кифла.
26.
ъъъъъъъъъ
05.02.2016 16:53:02
13
5
Тая селянка май не помни че Българите се изнесоха заради комунистите и руснаците и тяхния "комунизъм". Глупави въпроси, само дразни един човек който поне върши работа. Тя що не пита какво тя е свършила за отечеството когато майка и се правеше на чавдарче? :) тъпачка
25.
Истината
05.02.2016 16:49:17
12
3
Глупави въпроси на пръдлата която тя трябва да отстъпи на някоя която не е проста руска комунистическа кифла.
24.
Боко Тиквата
05.02.2016 15:34:21
3
14
Ама съм си нагъл, налЕ?
23.
Мако
05.02.2016 15:32:09
2
32
Това не са селяци в Лондон мои човек, това е гневът на наистина почуствалите се независими извън България и властта на тоя ретро гангстер българи,защото е факт че тука у нас тия силните на деня могат да смачкат хората и го правят без наказано, и без хич да им пука понеже притежават всичко и точно затова мотото на българина от ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА стана на наведена глава меч не я сече...
22.
abe bat boiko
05.02.2016 15:31:34
1
15
bat boiko uj mnogo erbap a naistina kato nasran stavil si babaitluka v bulgariq samo tuka se pravi na guzar
shmatki....kradci
21.
Българин
05.02.2016 15:29:24
3
18
Вижда се, че двамата му суфльори са зачервени от напрежение и особено в края на срещата са повече от притеснени. Жената не може да свари да чете и рови в интернет, а мъжа бяга с едно листче с бележки, за да подсказват! Голям цирк!!!
20.
Foreign Police
05.02.2016 15:12:52
2
19
Преди година авторитетното английско списание Форин Полис излезе статия България и Нейния Премиер ПО ГОЛЕМИ мафиоти от КОСОВО на Хашим Тачи-косовския премиер един от НАЙ-големите НАРКО трафиканти убийци контрабандист на оръжия и ЧОВЕШКИ ОРГАНИ .Според Форин Полис-Бойко е ПО голям бандит и мафиот дори от Хашим Тачи а България е абсолютно МАФИОТСКА държава
19.
ИЧО
05.02.2016 14:57:20
2
22
От вън се вижда по добре!!!Видяхте ли как посърнаха самодоволните им физиономии???
18.
Иво
05.02.2016 14:55:40
4
13
Бойко Олигарха съм: Ей тъпаци- мутра съм е й- имам си държава да ва дупя и гъзя - айде бегайте у англията тука всичко си е мое
17.
From London
05.02.2016 14:51:59
1
8
Mnogo ot horata koito imat business v London i UK kato cqlo ne uspqha da otidat na sreshta za da zadadyt realnite vyprosi. Tova e inteligenciqta na emigrantite, koito imat business - drugoto e chistachi. Zapomnete edno .. Bulgarskite emigranti, nezavisimo kade sa, te sa nai golemiqt investitor v Bulgaria.
16.
hh
05.02.2016 14:51:29
29
4
колкото и да ме дразни бат бойко и да ме е разочеровал поради тъпите си политики и избори на кадри, тези нямат право да се дъжат така с министър прецедеателя, трябва малко уважение. Голямо его голяма работа, не щем такива пумияри тук.
15.
!!!
05.02.2016 14:48:10
2
31
Борисов е много жалък пред българите в Лондон. Оставил е бабаитлъка си на границата.
14.
do 13
05.02.2016 14:45:21
23
3
palni tapanari sa tiq ot london, mi ela v bulgariq i startirai biznes otvorko, imame nai niskiq danuk...ama ne te iskat nqkoi da GI VZEME NA RABOTA na super visokata zaplata, haide nali ste golemite bussines man. Toq typak ot klipa nakraq polovinchas obesnqva kolko visoko platen bil, alo dai po sushtestvo govori.
13.
до 6
05.02.2016 14:40:21
15
6
Не сравнявай хората, които живеят в най-големия квартал в България, които работят,учат и милеят за страната си с тези,които избягаха. Не само,защото няма работа, а защото са мързеливи и искат всичко да им се получава само като щракнат с пръсти. Да, прави са за Бойко и за правителството. Но искат неща само за тях си: "искаме да се върнем, но няма ли някакви програми за нас, да си намерим работа и т.н". Защо да има за тях, какво направиха те за България, освен че половината се излагат навсякъде по света?! А ние тука простите останахме (така е според тях)
12.
ФЛАГМАН БЛАГОДАРЯ!!!!!
05.02.2016 14:37:50
2
35
ФЛАГМАН БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ДАДОХТЕ ГЛАСНОСТ НА ИСТИНАТА - БРАВО ХОРАТА ИМАТ ПРАВО ДА ЗНАЯТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА БЕЗ ЦЕНЗУРА- БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
11.
Българка
05.02.2016 14:37:27
15
6
Това сме си ние българите -да плюем, да не поемаме отговорност, а да гледаме сеира отдалече... Защо тези родолюбци не са в България, за да оправят нещата, а са в Англия и какво право имат да търсят сметка....
10.
Лош материал
05.02.2016 14:20:23
16
11
Kaквато държавата, такава и срещата - махленска.
За едно е прав Боко - материала е лош. Много, много лош материал.
9.
Георги Бакалов
05.02.2016 14:10:10
1
22
ПО СЪЩЕСТВО:
Оставям Бойко без коментар.Хората са казали още преди столетия ( в различни модификации )
"Всеки народ си заслужава своите управници".

Тези, които живеят в цивилизования свят ( включително и българите в чужбина ) имат много по различен поглед към събитията и към медиите, отколкото у нас.

Преди една година беше изгонен интенданта на АРД ( първи обществен германски канал ), защото телевизията премълчала от части и отразила едностранчиво едно важно международно събитие.

Накърняване на независимостта на медиите в цивилизования свят се счита за престъпление.

Обратно - при нас навеждането на медиите пред правителството или пред определени сили е нормално ежедневие.

Главната зависимост произтича от финансирането.
За периода 2007 - 2013 г. ( данните са официални !)
ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ФИНАНСИРАЛО (в различни форми ) с 66 милиона и 140 000 лева медии, между които :
БТВ - с 5 милиона и 520 000 лева ;
НТВ - с 5 милиона и 800 000 лева ;
News7 - 1 лилион и 400 000 лева ;
БНТ - с 2 милиона и 300 000 лева ;
"Дарик" - с 4 милиона и 240 000 лева ;
Списъкът е дълъг, ПАРИТЕ СА ПОХАРЧЕНИ ЗА ОГЛАСЯВАНЕ НА ПОЛОВИНЧАТИ ИСТИНИ, ЗА ПРЕМЪЛЧАВАНЕ НА ИСТИНИ и ЗА ТЕНДЕНЦИОЗНИ ИСТИНИ!!!
Това е истината!Няма на какво да се чудим!
8.
parcheto
05.02.2016 13:39:26
2
24
pitaite go za KTB be kude izcheznaha 4 miliarda i zashto se potuli vsichko
7.
тгжо
05.02.2016 13:37:53
4
39
БРАВО, ЧЕ Е ПУСНАТО В ИНТЕРНЕТ !!!
6.
ivo
05.02.2016 13:36:51
29
7
golemi selqci tiq bulgari v london , vse edno meden rudnik.
5.
Fghdcf
05.02.2016 13:18:53
12
17
Nali vsichki glasuvahte za nego mnozinstvo ima ko sa oplakvate
4.
жеко
05.02.2016 13:11:23
12
44
много ме радва погледа му, гледа като насрано дете майка си, защото знае че хората знаят колко му е осран гъза на тоя мафиот, нищо съществено не отговори и не каза, преразказ на това което пишат медиите, и само знае да говори с тежък тон , да изпозлва гръмки изказвания за сериозни събития и познати с големи позиции от световните лидери, така създава впечатление че е много важен а всъщност си личи че е един пълен селянин.
ОСТАВКА БОКЛУК, аз да кажа че не съм превърженик на никоя партия.
3.
Прасчо Пеевски
05.02.2016 13:03:19
6
12
Аз съм най-великият.
2.
TOP
05.02.2016 13:00:40
6
17
ало флагман ли сте,,, говнари ли сте,,, защо триете постовете ---СЛУГИ СТЕ СМРАДЛИВИ --ОТВРАЩАВАМ СЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОДАЖНИ < ДУПЕЛИЗАЧЕСКИ МЕДИИ
1.
ZapoznAt
05.02.2016 12:55:41
43
12
Тея 'българи' ми миришат на наркоманите от протестна мрежа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори