×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Стрелча искат линч за екскмета, обвинен в изнасилването на ученичка!


В Стрелча искат линч за екскмета, обвинен в изнасилването на ученичка!
Не мога да повярвам, че приятелката ми е била изнасилена от човека, на когото имаше голямо доверие, каза една от протестиращите девойки.
19 Януари 2016, Вторник, 11:25 ч.

Иван Евстатиев обвинен, че е упоил десетокласничката и е осъществил полов контакт с нея

Трети ден продължават протестите в Стрелча заради бившия кмет Иван Евстатиев, заподозрян в изнасилване на 16-годишна ученичка. Хората настояват за оставка на Евстатиев като общински съветник. Някои от протестиращите дори заплашиха да го линчуват, ако бъде освободен от ареста. Пред камерата на бТВ гневни граждани споделиха, че вече не вярват в българското правосъдие и затова протестират.
„Аз съм сестра на прабаба й и знам, че момичето отиде при него, защото му имаше голямо доверие. Майка й беше секретарка на Евстатиев, а детето бе в предизборния му щаб“, добавя възрастна дама.
Протестираме, за да няма насилие срещу нас, добавя момиче. Искаме справедливост, не щем развратници, повтарят протестиращите.
Евстатиев е преподавател в университет, представяте ли си да посегне на студентка,пита друг местен жител.
Най-добрата приятелка на изнасиленото момиче пък сподели пред камерата на Нова телевизия, че е шокирана и не може да повярва на това, което се е случило.
„Много добри приятелки сме с нея. Тя беше много зле, но не си спомняше нищо. Не мога да повярвам, че това се е случило. Имаше му голямо доверие, защото майка й е била секретарка на насилника“, добавя момичето.
Прокуратурата удължи ареста на бившия кмет на 72 часа. Той е обвинен, че е упоил десетокласничката и е осъществил полов контакт с нея. Момичето е подало жалба за сексуален тормоз.
Насиленото момиче твърди, че е пило само сок, но се предполага, че в него имало упойващи вещества. В сряда заради скандалния случай се свиква извънредна сесия на общинския съвет в града.
Последно Иван Евстатиев е работил към висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Евстатиев бил административен директор на центъра в Пазарджик. Изкарал три месеца и договорът му бил прекратен няколко дни преди инцидента с момичето.

В категории: Крими


Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
9
Коментара по темата
9.
Aaaaaa
20.01.2016 22:57:44
0
0
Malko dete da se napiva s chovek na godinite na bashta si sramota kakvo vazpitanie ima tova momiche to e qsno che kato se napie do kozirkata sledva i drugoto ne sa li q uchili kak da se pazi
8.
Гражданка с отговор
19.01.2016 16:09:15
0
1
Абе, защо искаш момичето да е виновно,№7? Или защитаваш един насилник, дето явно от позиция на властта си прави каквото иска. А, и от позиция на измисления от ИЗБИРАТЕЛИТЕ му авторитет.
7.
ГРАЖДАНИН С ВЪПРОС
19.01.2016 13:34:40
3
4
АБЕ, ТАЗ МОМА НЕ БЕШЕ ЛИ СИ ТРЪГНАЛА ОТ УЧИЛИЩЕ ЗА ДА ОТИДЕ НА ЗЪБОЛЕКАР ???
6.
Baj Kur
19.01.2016 12:44:32
0
4
Само у панделата му е мястото...Да му поразширят ауспуха дъртите манафи
5.
Потресен
19.01.2016 11:29:58
0
3
Вижте какви общински съветници имаме и ние си мислим,че държащвата ще се оправи!На кукуво лято!С крадени пари дъртите педали точно това правят!Ако си изкара парите с честен труд,дали ще ги харчиш за щяло и нещяло!Крадци,хората с честен труд няма да търпят повече тези гадове,да се вдигнем срещу тия извратеняци и да ги линчуваме!Българи опомнете се!Дърт педераст 60 годишен,Бог да те убие дано и целия ти род до девето коляно!!!!!Смъртза изрода!!!!!
4.
Ивана
19.01.2016 11:25:24
2
1
Не е очаквала,имала му доверие на тоя педал!
3.
човек
19.01.2016 10:58:14
1
5
Айде сега да попитам аз, как ще коментирате алкохола в кръвта на "девойчето" и къф кур дири посред обед на парти в хотела на дъртия педерунгел известен с това, че се ползва като публичен дом.
Имала му доверие - айде холъм.
2.
Пазарджик
19.01.2016 10:00:26
0
5
Защо си мисля,че по негово време убиха сестрите Белнейски!
Този човек е замесен в много неща,дано се намерят истински следователи да му разкрият убийствата!Рано или късно убийците се издават!Много хора които разследваха убийството на сестричките не са между живите,кой инфаркт,кой катастрофа и др.Всичко е дело на убийците които са живи,но идва денят на разплата!!!!!!!!!!!!!!!
1.
Хора
19.01.2016 09:40:10
0
5
Дърт извратеняк!Общински съветник ли?Да се изселва от града ще го линчуваме тоя педерунгел!Отвратени сме от управници и педофили!
Има ли деца този педал?Ако го пуснат от ареста ще го разкъсаме тоя изрод дърт курварин,долен мръсник!Дано си сложи край на живота,докато не сме го направили ние!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите Ученици от СУ “Н. Й. Вапцаров” в Приморско с първи открит урок по шахмат Ученици от СУ “Н. Й. Вапцаров” в Приморско с първи открит урок по шахмат Шахматът е любима моя игра, която учи всеки играч да мисли логически и да се справя с определена ситуация, каза кметът Иван Гайков Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни Денят на детето ще е вълнуващ и с арт работилницата на Усмихнати 8смици на открито
Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори