×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицията с невидимо присъствие край училищата в Бургас, дебне за дилъри


Полицията с невидимо присъствие край училищата в Бургас, дебне за дилъри
Калоян Калоянов отчита успешна година, в която са арестувани стотици наркопласьори
12 Януари 2016, Вторник, 03:22 ч.
Източник: 24часа, снимка: 24 часа

Това е част от превантивната работа на полицията, отчете старши комисар Калоян Калоянов
Цивилни полицаи вече ще дебнат около училищата в Бургас за дилъри на дрога, които зарибяват децата.

Това е част от проактивната работа на Областната дирекция на МВР, която ръководството й въведе като основен подход срещу т.н. латентни престъпления.
За успешното му прилагане бургаската дирекция получи колективния приз "Полицай на годината за 2015 г."

От първите дни на януари по време на голямото междучасие край всяко училище в града има засилено присъствие на униформени полицаи. До седмица край училищата ще бъдат пращани и цивилни колеги, съобщи директорът на ОД МВР старши комисар Калоян Калоянов. Работата по линията на наркоразпространението остава сред водещите за областната дирекция и през тази година, уточни Калоянов.

Близо 800 са случаите за наркоразпространение през изминалата година, които са били разкрити. Това е два пъти повече спрямо 2014 г., показват данните от полицейските сводки.

Очаква се подробна картина на упторебата на наркотици сред подрастващите да даде въвеждането на внезапни тестове в училищата. Идеята е на община Бургас и се подкрепя от полицията.

"Няма социологическо проучване, което да даде точна картина, но едни такива тестове ще очертаят доста реална картина. Инициативата е изпълнима и аз самият я подкрепям. За нас е важно да имаме ясна представа какво става там, до каква степен е разпространено това явление сред учениците. А очертавайки параметрите на проблема може да се вземе и решение. Това е процес на предлагане и търсене. Полицията има основен ангажимент към предлагането. Но предлагането зависи и от търсенето. Кой има ангажимент към търсенето? Трябва да се ангажират и други институции, включително и семейството", коментира  Калоянов.

В категории: Бургас


9
Коментара
Флагман.БГ Българин на ресторант с Джей Ло в Санта Моника Българин на ресторант с Джей Ло в Санта Моника 13/06/2024, Четвъртък 14:00 0
Флагман.БГ Почина виден архитект (СНИМКА) Почина виден архитект (СНИМКА) 13/06/2024, Четвъртък 13:40 0
За кого гласува Лили Иванова
За кого гласува Лили Иванова 13/06/2024, Четвъртък 11:59 0
9
Коментара по темата
9.
aytoski huligan
12.01.2016 15:50:11
0
1
Резултатът е единственият критерий за това кой как си върши работата.А сега ми кажете колко наркобарона и колко нарко дилъра си излежават присъдите в затвора?..................Май николко ............тогава няма смисъл да се хвалим за каквото и да е.
8.
ultras
12.01.2016 15:47:45
1
0
Сетиха се,тва е от 15години.
7.
АЙДЕ
12.01.2016 13:47:54
0
5
СЕГА ДА ВИДИМ ,КАК ЩЕ ГИ ИЗКАРАТЕ ТИЯ ЦИВИЛНИ ПОЛИЦАИ ПО УЧИЛИЩАТА?КАК ЩЕ ИМ РАЗВАЛИТЕ РАХАТЛЪКА ДА СЕДЯТ НА ТОПЛО ПО КАБИНЕТИТЕ СИ ?ЛЪЖЕ ДА ТЕ МАЖИМ.......
6.
Морски
12.01.2016 11:55:37
0
4
Да дойдат цивилните на ул. Раковски на ъгъла на клиниката - всеки ден стои неубезпокояван - дилъра в слънце и сняг, на 100 метра от училище Любен Каравелов
5.
НИК
12.01.2016 10:39:57
1
5
МОЖЕ ДА НЕ Е ПО ТЕМАТА, НО Е МНОГО ВАЖНО!!!....КАЗВАЛ СЪМ ГО ,ЩЕ ГО КАЖА ОТНОВО......; В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЪТ УСКОРЕНИ МАСОВИ КУРСОВЕ ПО БОРАВЕНЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ЗА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, КАКТО И ДА СЕ ДАВАТ СВОБОДНО РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ НА ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ЕФЕКТИВНО ЖИВОТА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ И ИМУЩЕСТВОТО СИ ОТ БЕЗНАКАЗАНИТЕ НАБЕЗИ (КРАЖБИ, ИЗНАСИЛВАНИЯ И РЕД ДРУГИ БЕЗЧИНСТВА) ОСТАВАЩИ ТОТАЛНО БЕЗНАКАЗАНИ И НЕРАЗКРИТИ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!
ТОВА ПРАВИТЕЛСТОВО ТРАБВА ДА ГО РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА МЯРКА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ТОТАЛНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ....И СПЕСТЯВАНЕ НА КУПИЩА ПАРИ И РАЗХОДИ НА ПОЛИЦИЯТА!!!
...НЯМА ПО-ВЪЗПИРАЩА МЯРКА ЗА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ТРЪГНЕ СРЕЩУ ТЕБ....ОТ ТОВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ В ТЕБ ИМА ЗАРЕДЕНО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, КОЕТО МУ Е РАЗРЕШЕНО ДА ИЗПОЛЗВА ЗА ДА ЗАЩИТИ ЖИВОТА СИ И ИМУЩУСТВОТО СИ!!!!!!!
ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ КЛОНИ КЪМ 0,...% ,АКО СЕ ЛИБЕРАЛИЗИРА УПОТРЕБАТА НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ЗА ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ И НЕКРИМИНАЛНИ ЛИЦА - БЪЛГАРИ!!!!!!!!
4.
ahaahaha
12.01.2016 09:52:41
3
4
ppliciqta pozvolqva da dilari kato mechkov da si prodavat na volq samo prah v ochite pak osven tva policeiiskoto prisastvie e navidimo ot 1989 godina 10 septemvri
3.
Георги Бакалов
12.01.2016 09:07:19
1
11
##Полицията с невидимо
присъствие... , дебне за дилъри##
ПРИСЪСТВИЕТО на полицията така или иначе е НЕВИДИМО!
Друг е въпросът, че ПОЛИЦИЯТА ПО-ЧЕСТО ПАЗИ ДИЛЪРИТЕ отколкото учениците!
2.
1988
12.01.2016 09:01:51
2
4
Оп изпуснал съм една важна сричка..

После се появиха масетата, амфетамините, но аз отново НЕ ги употребявах
1.
1988
12.01.2016 08:59:07
2
7
Никога не съм можел да разбера израза "зарибяват децата с наркотици".
Как ги зарибяват- като им сипват насилствено в носовете пико, бият им хероин, бутат им масе в устата ?!
Всичко е въпрос на възпитание и на личен избор. Когато бях 6 клас моите съученици вече масово пушеха цигари и се напиваха по екскурзиите е и аз ходих по тия екскурзии с тях и се забавлявах с тях , но нито пиех нито пушех. После се появиха масетата, амфетамините, но аз отново ги употребявах. Е един ден явно дойде времето и опитах от всичко, но нито съм се зарибил нито ми е харесало и доста бързо преустанових употребата на тези "леки наркотици". И през всичките години колкото и да се ме карали, черпели и навивали да ги опитам аз отказах, просто един ден го направих по МОЕ желание. Така че не ми говорете за зарибяванки.
ПС. И на тези които ще кажат ти си бил "спрял" , отговарям не не бях просто умеех да се забавлявам и без опиати. :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Българин на ресторант с Джей Ло в Санта Моника Българин на ресторант с Джей Ло в Санта Моника Папараци нападнаха Кирил Евтимов и световноизвестната певица Почина виден архитект (СНИМКА) Почина виден архитект (СНИМКА) Арх. Валентина Атанасова е автор на околното пространство на НДК   Италиански прокурор посети Окръжна прокуратура-Бургас Италиански прокурор посети Окръжна прокуратура-Бургас Обменът бе фокусиран върху споделянето на опит, добри практики и знания в областта на борбата с организираната престъпност Извънредно! Подбалканският път е блокиран! Извънредно! Подбалканският път е блокиран! Животновъди от Пловдивско затвориха главния път За кого гласува Лили Иванова За кого гласува Лили Иванова Примата публично не е коментирала политическите си пристрастия, но според запознати тя симпатизира на ГЕРБ Тя превъзмогна раздялата си с бивш министър, днес е с по-красив и по-богат мъж Тя превъзмогна раздялата си с бивш министър, днес е с по-красив и по-богат мъж Мъжът бил красавец, със спортно телосложение и с няколко години по-голям от нея, а синеоката звезда се запознала с него преди година на рождения си ден 30 август Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Тя изпя хит, който бе пуснат в Космоса, а днес... Валя Баканска се отдаде на градинарството Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Йордан от Пазарджик влезе в сауната на луксозен хотел в с. Баня и почина Причината за смъртта е остра сърдечна и дихателна недостатъчност, категорични са медиците Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова Защо са скарани Лили Иванова и Кичка Бодурова "Не съм вземала любовника на колежката си", твърди Бодурова Защо изборната активност в България е толкова ниска? Защо изборната активност в България е толкова ниска? Проблемът е многопластов и само такова може да бъде решението му
Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори