×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кошмар в ж.к. "Славейков"! Садисти тровят животни, десетки котки умряха в страшна агония


Кошмар в ж.к. "Славейков"! Садисти тровят животни, десетки котки умряха в страшна агония
Това правят с котките пък в бургаския ж.к. "Лазур"
03 Декември 2015, Четвъртък, 13:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: архив Флагман

Къде е Зоополицията, питат се бургазлии


Садисти убиват улични котки по брутален начин в Бургас. Извергите са разпръснали много силна отрова в ж.к. „Славейков“, на която жертва са станали десетки котки. Това сигнализираха читатели на Флагман.Бг. На няколко пъти те са се натъкнали на вкочанени котешки трупове.

Пръснатата отрова е в района зад Второ РУП-Бургас. Най-много имало около конрейнерите, но не е изключено да е навсякъде.

Смъртоносната отрова водила до мъчителна агония и нищо не можело да се направи за връщането им към живота. Жертва на садистите са станали не само улични животни, но и домашни любимци. Най-притеснителното е, че в района играят много деца, а те пипат навсякъде. Така има реална опасност и за техния живот.

„Открих едно от котетата, които храня, в ужасно състояние. В момента е на системи във ветеринарна клиника. Не е ясно дали ще оцелее. Нека хората да внимават, докато си разхождат кучетата в района“, пише нашият читател.

Хората от района се питат докога ще продължават издевателствата над животните. „Човек ли трябва да умре, за да направят нещо?! Искаме да видим резултати от така наречената Зоополиция. Или и тя ще е поредната бездействаща институция?“, питат се бургазлии.

Това е поредният садизъм над животни в Бургаска област. Последният брутален случай е от началото на октомври, когато изверги заляха улична котка с блажна боя, след което други го довършиха (ВИЖ ТУК). Другият фрапиращ пример, но с щастлив край, е този на кучето Любчо, което беше запалено в бургаския квартал Победа. Благодарение на добри хора и организацията „Приятели на животните“ животното оцеля. Още един случай, който потресе бургазлии, е пребитото по невиждан начин и погребано живо куче в село Брястовец. То нямаше късмета на Любчо и след няколко дни мъки четириногото издъхна.



Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
53
Коментара по темата
53.
Diana
17.12.2015 20:07:44
0
2
А относно злобните коментатори,освен ,че сте прости, ами сте и неграмотни !
Днеска ще убие коте ,утре дете..Но няма да се вземат мерки преди човешко същество да пострада нали ? Скоро ще стане спокойно,щом убийствата на животни са ескалирали така скоро ще има и човешка жертва
52.
Бай Хуй
05.12.2015 19:23:56
0
0
Абе дебили, никой не е казал да се убиват животинките, а че не трябва да се хранят, защото по - този начин се множат! Губят инстинктите си, малкото коте например като е свикнало винаги някой да го храни, а после този човек по - някаква причина вече не може да си изпълнява 'задълженията; какво става с това коте?

А колкото до мишките и плъховете искам да кажа на дебилите под мен че благодарение на такива като тях, 'нашенските' си котки отдавна са изгубили ловните си инстинкти. А и плъховете има кой да ги унищожава, има си служби за тях, ама за тях не ревете и не ги храните а? Ебаси лицемерното племе!!
51.
ноу комент
05.12.2015 17:50:02
0
1
В средновековието ЧУМАТА езатрила60-70 ПРОЦЕНТА от населението на ЕВРОПА ЧУМАТА която се предава от плъхове И МИШКИ В КОИТО ВИРЕЯТ ЧУМНИ БЪЛХИ Благодарение на КОТКИТЕ във ВЕНЕЦИЯ итяхното разпостранение чумата и причинитилете са изтребени града продължава да съществува бивайки световна столица на Културата и Морската Търговия.В ДНЕШНО време1малуомен гербераскти кмет на ПЛОВДИВ през2014 поде борба с уличните котки неговатd инциатива бе подета от друг кмет-Слънце на Бургас който нае някакви кухи ямболии -кукери да ловят котките в комплексите
50.
Георги
04.12.2015 22:45:07
2
7
Котките на много места по света, примерно Египет, са били свещени животни. Защо е било така, всеки интелигентен човек може да си отговори. Защото са изключително полезни животни, които са пазели житото от гризачи.
В части от Средновековна Европа са избивали котките, защото са ги мислели за слуги на Сатаната. Това масово избиване на котките е спомогнало да се стигне до няколко опустошителни чумни епидемии, при които умират милиони хора.
49.
zapoznat
04.12.2015 20:26:42
3
5
дано на някой от тея гадове някой близък да поеме отровата
48.
ева
04.12.2015 19:35:20
4
3
Защо всички повтарят като папагали,че като се хранят котките се размножавали,нали общината кастрира усилено всяка,котка която хване-е като е кастриране за какво размножаване говорим или ако един глупак пусне подобни версии,понеже е непросветен и всички,които мразят животните му подражават без да се замислят.Простотията не гледа дали имаш образование ,тя е по природа ,независимо на какъв пост си в живота.Тези,които мразят животните са родени в омраза и един ден могат да бъдат потенциални убийци
47.
куна
04.12.2015 19:30:29
2
2
много добра инициатива ,ко се пинявите цървули ,хората са еколози -урбанисти
46.
селски простак
04.12.2015 17:57:51
2
1
Ти си гений. Изумително откритие-яденето на мухлясали кренвирши води до повишаването на потентността. Бегай да патентоваш.
Въпреки шегата в коментара искам да питам: Да си падал на глава като малък? А по-късно? ?!! Ама честно!
А пропо хора които живеят по казаните има, и добре че има някой да им "хвърля мухлясал кренвирш", че ако разчитат на такива като тебе мале мале.....
45.
__________________________________________________
04.12.2015 14:51:01
1
11
БЪРЗОТО ХРАНЕНЕ ДО МОЛ ГАЛЕРИЯ
Там котките се катерят по масите и ядат от чиниите, като това не прави впечатление на персонала който пуши там.
Хората с алергии да са предупредени.
44.
__________________________________________________
04.12.2015 14:48:42
5
13
ДО ВСИЧКИ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ
Щом ще сравнявате хората с животните или по-точно с котките.
Опитайте се да живеете като тях в казаните и чакайте "добросъвестни граждани" или накратко наричани от мен СЕЛСКИ ПРОСТАЦИ да ви хранят и хвърлят по някой мухлясал кренвирш.
Що се правите на добри и божи чада, след като и чеп за зеле не става от вас, се опитвате да изкупите греховете, които сте сътворили. Ако мислите, че помагането за развитие на популацията на тези котки е нещо хубаво - то трябва да се прегледате.
Колкото до глупостите, че щяли да ядат мишките, аз съм виждал как улична котка бяга от мишка - те чакат храна на готово, особено тия дебелите където се катерят по масите и около дюнерите.
43.
А ТАКА
04.12.2015 14:34:03
7
4
Всички сте много милосърдни и мили на хартия !Вземете си ги у вас хранете си ги къпете си ги няма лошо да се грижите за животинките ! Но милосърдието ни е като вземем един мухлясал кренвирш и го хвърлим на котките и си мислим че сме спасили света !
42.
До Лидия
04.12.2015 14:31:13
7
5
Голяма злоба! Как можеш да кълнеш някой да загуби детето си? Аз също милея за животните, нямам деца, но никога не бих си позволила подобни думи! Ти явно не си наред с главата! Вярно, че някои хора не заслужават милост, но чак пък такава злоба кому е нужно?! Моля те, иди се прегледай, пий си успокоителните и недей пиши повече!!!
41.
Земетресението в Истанбул
04.12.2015 12:55:13
2
1
Тва са отнася за махмуд аллах та гледа махмуд скоро ща накаже
40.
ДО лидия
04.12.2015 12:52:39
5
4
ЗЛОБНА ПАЧАВРО ОТИДИ НЯКОЙ ДА ТЕ ОЩАСТЛИВИ ДА НЕ СИ ТОЛКОВА ЗЛОБНА !ПО СТРАШНО ОТ БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ Е САМОТНИТЕ НЕДОЕБАНИ КОКОШКИ
39.
Liliq
04.12.2015 12:38:52
9
7
Време да почнат да се избиват хора, за да разберете идиоти такива , че на много хора им пука повече за животните отколкото за вас! !Чакам са нетърпение да почнат да умират деца отровени от същата отрова, за да разбере света , че това не е начина!!!! Моля се някой да превърти и да убива по едно дете за всяко куче или котка пострадало от човек, за да разберете всички, че поде небето мястото е за ВСИЧКИ!!!! Човекът не е с нищо повече от другите живи същества!!!!!!! Пожелавам на всички с мерак да убиват бездомни животни един ден да гледат как децата им умират бавно!!!! Или родителите! От сърце ви го желая!
38.
до № 36
04.12.2015 12:36:53
6
7
Пич, едно време китайците избиха врабчетата и скорците, да не им ядат зърното. Какво стана, налазиха ги пълчища от скакалци и буболечки, които бяха храна на пилетата. Сега аго избиете котките, такива мишки и плъхове ще ни нагазят, че не ми се мисли. Друг е въпроса с уличните кучета. От тях файда няма. Само зарази носят.
37.
бляБЛЯ
04.12.2015 12:32:58
7
5
Тези природозащитници, дето хранят котките, като са им толкова мили да си ги отглеждат вкъщи и да ги водят редовно на ветеринар. Храненето на бездомни животни НЕ Е ГРИЖА ЗА ТЯХ, а търсен на изкупление за ваши си грехове. С тези си действия просто прехвърляте вашите (психични) проблеми на околните и вредите на всички. Дори не помагате и на котките, защото като ги храните просто им помагате да се размножават повече и с нищо не облекчавате живота им, напротив те свикват някой да се грижи за тях и не могат да оцелеят без вас. Хайде сега слагайте минуси, за да си напълните деня с положителна енергия! Апропо, избиването на животни също е наказуемо и в никакъв случай не е решение, но така обикновено става когато отговорните институции си заравят главата в пясъка и не си вършат работата.
36.
МВР Бургас
04.12.2015 11:49:53
14
5
Има фейсбук група за избиването на всички улични котки. Всеки, който обича тези животни има броени дни да ги вземе у дома и така да си живее с тях. Останалите хора не са длъжни да живеят с казанджийски котки.
"в района играят много деца" - ами нека децата Ви да си играят тогава с котките, които храните или пак е проблем тва.
Не си мислете, че правите добри дела като храните улични животни, които вредят на останалите. АКО СЕ ПРЕКЪСНЕ ВЕРИГАТА (т.е. избият се котките) ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ПРОБЛЕМИТЕ.
МИСЛЕТЕ!!!
35.
!!!
04.12.2015 11:39:08
4
13
Човек, който посяга на животно и то по този изключително жесток начин е опасен за обществото!!!
34.
До бай хуй
04.12.2015 11:37:29
4
9
Ей, глупак, ако искам и на ресторант ще ги заведа! Ти ли ще ми правиш сметка на парите, какво теб ли да хрантутя?
33.
А
04.12.2015 11:33:56
3
12
Нека ме глобят, няма да си платя глобата и готово! Какво ще ми вземат- голия з*к ли?! А такъв ако го срещна дето трови животните, лично ще му я навра отровата в устата! Дори онзи ден една възрастна баба я чух как щяла да прави хапки с отрова! Такива да не се чудят внуците им защо не ги поглеждат! Ненормалница изкукуригала! Трябва глоби не за храненето, а за тровенето- ще я питам с пенсията си от 100 лв как ще плаща и дали ще посмее отново!!!
32.
пешо кура
04.12.2015 11:15:58
8
17
ДОТУК СЕ Е СТИГНАЛО ЗАЩОТО НЯКОЙ ГО Е ЗАБОЛЯЛ ЕЗИКА ДА ОБЯСНЯВА НА НЯКОЯ ПРЕВЪРТЯЛА ЛЕЛКА ДА НЕСЪБИРА КОТКИТЕ ПРЕД НЕГОВИЯ ИМА ХОРА С АЛЕРГИЙ ИЛИ СТРАХ КЪМ ЖИВОТНИТЕ И Т.Н. НО МРЪДНАЛИТЕ МОЗЪЦИ НЕГИ ИНТЕРЕСУВА ТАЯ РАБОТА ЗА ТЯХ КОТКИТЕ СА ПО ВАЖНИ ОТ ХОРАТА БЕЗ ДА МИСЛЯТ ЗА ЗАРАЗИТЕ ЕПИДЕМИЙТЕ И КОТЕШКАТА СЛЕПОТА КОЯТО СЕ ПРЕДАВА НА ХОРАТА И НЕСЕ ЛЕКУВА А ЗУМЛУЦИТЕ КАТО НАДРАНИ КОЛИ И Т.Н. НО ТУК ОСТАНАХА САМО МАЛОУМНИЦИ И СЕЛЯНДУРИ АКО БЯХА ТОЛКОВА ВАЖНИ ЗА ИНТЕРИОРА НА ГРАДА В МЮНХЕН ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛНО С КОТКИ ПО УЛУЦИТЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ ВСИЧКИ КОТКИ ПО УЛИЦИТЕ АКО НЯКОЙ ИМА ПРОБЛЕМИ ДА НАПРАВИ СНИМКИ ИЛИ КЛИП НА ТОЗИ КОЙТО ХРАНИ КОТКИТЕ И ДА ЗВЪННЕ В ЕКОИНСПЕКЦИЯТА ИЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ В СЪЩИЯ ДУХ
31.
do30'
04.12.2015 10:58:17
11
15
Простосмъртен сотаджия или таксиметров? По- добре да храня животинки отколкото паляци като теб каиш убит
30.
Бай Хуй
04.12.2015 10:46:16
15
12
Тука няколко кретена и кретенки се хвалят че били хранели котките. Ами хранете ги бе, даже може и на ресторант да ги заведете, те затова са станали толкова много по - улиците, и затова винаги ще се намери някой идиот да ги отрови.
29.
НИК
04.12.2015 10:33:03
3
6
ХОРА!!! , НЕ СТАВАЙТЕ ОВЦЕТЕ, КОИТО ФЛАГМАН МИСЛЯТ ,ЧЕ СТЕ!!!!!
ТЕ ЗНАЯТ И ПУСКАТ ТАКИВА ОЛИГОФРЕНСКИ ТЕМИ ,КАТО ТАЗИ ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ ВАЖНИТЕ НЕЩА И ТЕМИ НА ДЕНЯ, И ДА ПРЕТЪПЯТ ВАШАТА КРИТИЧНОСТ!!!!!!!!!!!!!
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИМ СЕ ВРЪЗВАТЕ И ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ СЪЗНАНИЕТО ,КАКТО СИ ИСКАТ С РАЗНИ БОМБАСТИЧНО ЗВУЧАЩИ ЗАКЛАВИЯ И СНИМКИ УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!
28.
Az
04.12.2015 08:57:12
2
9
Eho prokurata v burgas da se samosezira zashto spite hora kakvo e tova izvrashtenie tova e ubiistvo po osobeno jestok nachin.
27.
Az
04.12.2015 08:57:12
5
8
Eho prokurata v burgas da se samosezira zashto spite hora kakvo e tova izvrashtenie tova e ubiistvo po osobeno jestok nachin.
26.
men
04.12.2015 08:49:36
3
13
Аз също ги храня животинките до болницата , но нека някой да ми каже че ще ме глоби за това ще му разбия главата .
25.
men
04.12.2015 08:49:35
6
15
Аз също ги храня животинките до болницата , но нека някой да ми каже че ще ме глоби за това ще му разбия главата .
24.
Гражданка
04.12.2015 08:26:18
7
19
Веднъж се сблъсках с хора от "Екоравновесие" . Бяха дошли по сигнал да приберат 3-4 котки, които може да се каже, че отглеждахме. Не само ни се скараха, че сме ги били хранели, ами казаха, че може и глоба да отнесем за това. Е не можах да повярвам! Тъй като с колегите нямахме възможност да ги вземем и да ги гледаме, всеки ден ги хранехме, че и импровизирана къщичка им бяхме направили. А се оказа, че е трябвало да ги оставим да умрат от глад и студ. Ами да ви кажа и 10 глоби да отнеса - пак ще храня бездомни животни! И нямам представа как може на човек да му доставя удоволствие да измъчва и убива, било то и беззащитно животинче ....
23.
az
04.12.2015 08:06:39
3
13
Бургадидаски простотии.Празник е когато се махам извън това гето с отрепки
22.
Неа
04.12.2015 06:17:27
1
7
Даже незнаех че има зоо полиция. Явно е проформа ...
21.
burgazliq
04.12.2015 01:10:23
3
11
Mamka vi dolna,vie ste edni strahlivi i mizerni nishtojestva!
20.
цветелинa рaндевa говорите
04.12.2015 01:03:29
0
7
Кaлоян кaлоянов лично учaствa в рaзследвaнето и ще доклaдвa нa гн б.борисов
19.
#
04.12.2015 00:58:28
2
11
Тaкивa нерaботещи пaрaзити не трябвa повече дa издържaме - никaкви дaнъци докaто нямa ефектот съществувaнето им.
18.
СЛЕДAТA
04.12.2015 00:49:30
1
6
Издaдохa се . Сaмо чaкaме удобен момент. Ще съжaлявaт ......
17.
прокурор тaтaрль
04.12.2015 00:46:33
0
16
Кaквa ти зоополиция . Че тя .не рaботи кaто всички осрaни ченгетa .Виж aко те търсят дa вземaт - ще рaботят без дa спят , но дa зaщитят - не .ПОРЕДНAТA ПAРAЗИТНA СТРУКТУРA НAЧЕЛО С КМЕТA.
ПРОЧЕЕ ФЛAГМAН ОТНОВО УСПЯ
ТЪЙ КAТО НAСAЖДAШЕ ОМРAЗA КЪМ УЛИЧНИТЕ ЖИВОТНИ.
СЕГA КAКВО - ДНЕС ЖИВОТНИ, УТРЕ
ДЖИХAДИСТИТЕ ХОРA.
A ПОЛИЦИЯТA -AМИ ЗAПЛAТИТЕ ИМ НЕ ДОСТИГAТ ЗA ДA AРЕСТУВAТ ИЗРОДИТЕ.
16.
рaдостинa георгиевa -флaгмaн
04.12.2015 00:33:52
0
5
умирa от яд зaщото не е в игрaтa
15.
Евгения
04.12.2015 00:29:44
17
14
Всички бургазлии са дебили, но не всички дебили са бургазлии!!!
14.
ybiici
03.12.2015 23:47:23
5
15
izrodi shte gorite v ada za vechni vremena za dolnite si postapki strahlivci
13.
надежда
03.12.2015 23:45:52
8
27
Как не ви е срам бе долни боклуци?! Какво ви правят животните,че да ги избивате ,а дори и да ги мъчите?! Тъпи,долни боклуци,мизерници,ваща мама да еба !!! Дано умрете така както е умряло всяко животно! Пожелавам ви го на вас и на всички които тормозите и убивате животните!!! Боклуци!
12.
123
03.12.2015 23:31:13
2
22
Izmeti nakazani ot Gospod v misha dupka skriti narkomani mrasni da puknete dano taka e kato v edna darjava nqma zakoni v chujbina za takova deqnie zatvor te chaka
11.
Мангал от титан
03.12.2015 23:21:25
1
8
Мангалите са
10.
mlqkoto i rusnacheto
03.12.2015 23:18:47
2
8
ostavete ni na mira nie nqmame nishto obshto
9.
Не са Млякото и Руснака
03.12.2015 23:07:01
3
10
А бе, хора, Млякото и Руснака са герои от форума на Флагман. Не обръщайте внимание, нямат нищо общо, те сигурно и не знаят къде е Славейков, понеже не излизат от тяхното си Горно Езерово хахахаха
8.
Ззззз
03.12.2015 23:06:46
7
23
Пожелавам им това което вършат да се случи един ден на децата им! От сърце им го пожелавам!!!
7.
Ultra Nafta
03.12.2015 23:04:01
5
29
Видя ли или разбера ли кой го прави това,ще го изкормя!
6.
a
03.12.2015 23:02:42
2
5
koi sa tesss mlqkoto i rusnaka gi ebat analno kopeldacite mrasni kopelenca ispukqsali
5.
Силвия
03.12.2015 23:02:35
5
11
Ако наистина са Млякото и Помака трябва да се сигнализира в полицията. Тези двамата вече се взеха много насериозно. Преди време ги видях в един бар бяха с пет манекенки и имаше по масата им разпилени поне педесе хиляди евро и две купчини кокаин. Знам че са баровци и са от мафията но това да убиват котки минава всички граници.
4.
i
03.12.2015 22:32:02
5
26
Ах да еба вашата мама изроди мръсни. Ще ви закова ръцете и краката на някое дърво и ще ви скъсам гъзовете с кривия кур!
3.
Възмутена
03.12.2015 22:27:09
6
29
Може ли да качите такава снимка?!!Не ви ли е срам?
2.
Зорница
03.12.2015 22:24:52
3
9
Е как къде при мен на проверка са зооинспесторите. Те само знаят да се заяждат с хората които им вършат работата :(
1.
Данаил Дьндито
03.12.2015 22:22:10
2
9
Ot sigoren istochnik znam che tva sa Mliakoto i Rosnaka fchera taka mi kaza edin narkoman ne znam dali e istina
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори