×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как се забогатява за един мандат в Царево


Как се забогатява за един мандат в Царево
Георги Атанасов(вляво) и Ангел Цигуларов(вдясно) действат с размах в последните четири години
15 Октомври 2015, Четвъртък, 17:06 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Двамата верни на Георги Лапчев съветници – Ангел Цигуларов и Георги Атанасов развиха впечатляващ бизнес в последните четири години
Последните четири години със сигурност са най-успешните за двама бизнесмени от Царево. Това са бившите общински съветници Ангел Цигуларов и Георги Атанасов.

Зад тях прозира сянката на управлявалия през изминалия мандат Общината Георги Лапчев. Публична тайна е, че ГЕРБ Царево се разцепи заради Атанасов и Цигуларов, а основните обвинения срещу Лапчев бяха за прекомерно голямото влияние на двамата.

В Царево нищо не може да остане скрито и местните видяха как за четири години Атанасов и Цигуларов значително повишиха стандарта си на живот. И докато Цигуларов имаше сравнително  печеливш бизнес и преди това – дърводобив, то израстването на Георги Атанасов е впечатляващо.

Проектът край Арапя, където инвеститор е "НИС Инвест" ООД


Днес Цигуларов и Атанасов са замесени пряко или косвено във всеки голям инвестиционен проект в Общината, а фирмите им строят на най-атрактивните места в Царево.

От строителните разрешителни, издадени от Община Царево, става ясно, че например „НИС Инвест“ ООД, в която акционер е Георги Атанасов, изгражда ваканционен комплекс на 200 метра от плажа Арапя. Атанасов държи 25 % от акциите, а съдружниците му са руски граждани. Компанията е учредена през 2012 година, а попадането на Атанасов в нея не изглежда никак случайно. Достатъчно говори фактът, че „НИС инвест“ ООД не са имали абсолютно никакви спънки при контактите с Общината.


Солидното строителство на "Куин Пропъртис" ООД на Георги Атанасов, Ангел Цигуларов и Александър Тошев продължава и в местността "Мечата дупка" до Лозенец


„Куин Пропъртис“ ООД е друга интересна фирма, свързана и с Георги Атанасов, и с Ангел Цигуларов. Тя е регистрирана с едва 100 лева дялов капитал на 30 октомври 2013 година, но развива изключително солидна инвестиционна програма. Учредители са Георги Атанасов, Ангел Цигуларов и митичният столичен бизнесмен Александър Тошев.

Компанията бързо набира скорост и започва да строи 4 вилни къщи на първа линия в квартал „Василико“. „Куин Пропъртис“ ООД инвестира сериозно и във ваканционен комплекс в „Мечата дупка“. Публична известност придоби и друг от проектите на компанията – на метри от плажа Арапя. Почеркът на фирмите на Цигуларов и Атанасов е, че не се работи на случайни места – а на най-атрактивните незастроени кътчета по Черноморието, а както е известно, това не е по силите на всеки.


Цените на апартаментите в кв."Василико" тръгват от 49 хил.евро. Проектът изпълни
Куин Пропъртис ООД


Георги Атанасов и Ангел Цигуларов в последните четири години доразвиха значително портфолиото си от фирми и са акционери в компании с най-разностранна дейност. Разбира се основният акцент е строителството.

Такъв е примерът с „АИК“ ООД, в която Ангел Цигуларов е съдружник с Кирил Евтимов.
Фирмата с атрактивното наименование „АЙДИ 555“ ООД е учредена преди година и веднага започва да печели поръчки за добив на дървесина. В нея Цигуларов е съдружник с 31-годишния свой съратник Димо Димов. „Анил 08“ пък е една от старите фирми на Цигуларов, която той учредява още преди да влезе в ГЕРБ. От предмета на дейност става ясно, че се занимава с преработка на стоки, търговско представителство, складови сделки и т.н. Компанията не е публикувала нито един отчет в Търговския регистър, а дяловете на съдружника Илия Петков са запорирани заради кредит от 4 хил.лева към ДСК, което говори, че фирмата вероятно е куха и никога не е развивала реална дейност. Вероятно, защото периодът на Цигуларов, не е бил толкова успешен, колкота са последните четири години.

„РТР 8“ ООД е друга от фирмите в портфолиото на доверения на Лапчев – Ангел Цигуларов. На 13 юни 2014 година обаче той прехвърля своя дял на Атанас Стоянов.

През мандата на Георги Лапчев Цигуларов учредява и фирма „Агид 555“ ООД, в която е съдружник с обичайните заподозрени – Димо Димов и Георги Атанасов. От визитката на фирмата става ясно, че основната й дейност са строителство и продажба на недвижими имоти.

Георги Атанасов, също се оказа млад мъж с крупен бизнес. В основната си част той е развит в последните четири години, когато общината се управляваше от Георги Лапчев. Тогава бизнесът на Атанасов регистрира висок тренд на развитие.

Атанасов има участие в девет фирми. Често е съдружник с Ангел Цигуларов, Димо Димов и Александър Тошев. Последният е митична за Царево фигура, която се появи, след като Георги Лапчев спечели изборите. На местните е познат с прозвището Джони Каскета. Тошев е акционер във фирми от строителния бранш. Има сериозни интереси в Община Царево, където в момента изгражда модерен ваканционен комплекс.






В категории: Царево


149
Коментара
Флагман.БГ Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ 04/05/2024, Събота 16:36 0
149
Коментара по темата
149.
*********
27.01.2019 09:59:17
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
148.
xxl
20.11.2016 19:35:16
1
5
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ - ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА СЕКТА ...
147.
КОРПОРАТИВЕН ВОТ
23.10.2015 12:15:21
4
13
Община,чистота,данъчно,горско,обръч от фирми...под строй пред урните.
146.
Поет
23.10.2015 11:43:03
0
14
Тежко, братя е в таз държава
всяко нещо трудно става.
Ти зависим си от кмета
и от неговите мекерета.
Всичко що видяха си вземаха.
И в центъра и в края
и даже и на трите плажа.
Мона Лиза капо не остана
къща чудна той направи.
Наредена, подредена,
като кукла Барби украсена.
И от вътре и отвънка
и отгоре чак до долу
всичкото тук е ново.
А парите откъде
той си знае си най-добре.
И послушай, друже мой,
искаш ли да си добре
сам при кмета ти иди
и добре помни:
ръка му целуни,
агне не носи,
а плик с пачка приготви.
Но до кога братя,
ще се молим и ще просим.
Време веч е за борба
с гордо вдигната глава
и с бюлетини в ръка
да ги махнем от властта.
145.
юмер
22.10.2015 12:54:54
21
6
Листите на АБВ и БСП пълни с доказани осъдени криминално проявени личности - бракониери от класа ще стават общински съветници
и това ми било морал в политиката !!!
ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ и после плюй по кръчмите !!!!!!
144.
*********
22.10.2015 12:35:35
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
143.
местен
22.10.2015 12:24:58
1
20
Момчетата не са виновни,виновно е населението че им направи ПОДАРЪК ЦЯЛ МАНДАТ да КРАДАТ колкото си могат и те го направиха перфектно !!
В случая ГЛУПАЦИТЕ сме ние жителите на община Царево ,ГЛЕДАЙТЕ СЕГА НА ИЗБОРИТЕ В НЕДЕЛЯ ПАК ДА ПРАВИМ ПОДАРЪЦИ И ОТНОВО ДА СМЕ ЦЪРВУЛИ И ГЛУПАЦИ !!!!!!
ПОМИСЛЕТЕ И ТОГАВА ТРЪГНЕТЕ !!!
142.
ПРОПУСК
20.10.2015 18:27:26
6
38
Пропуснали сте как няколко заведения в града, които са собственост на един кръг от хора бяха оборудвани по европейски проекти.ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.
141.
българе
20.10.2015 15:18:10
6
21
не знам за Вас, но аз много се изненадах когато прочетох че цялата пътна мрежа на Общината била реновирана и се питам защо изораха улиците в Ахтопол пък не са ги асфалтирали, някакъв предизборен клип ли е, то човек като хапне, /щото виждам по снимките лапчо симпатично шкембенце почва да пуска/ се забравя и не вижда отстрани, за орангутана ангел цигуларя е простено той скоро взе диплома, но лапчо е висшист отдавна, след два три мандата заедно с навирения пишок джонката може и калифорния да ни направят пази боже.... по смирено и да се помолим, Бог да пази България и да не забравяме Русия, щото този Бойко много взе да плямпа...
140.
брат на цигането
20.10.2015 15:05:24
3
9
и аз много се смях на интервюто в местния вестник, гошката костадинов - нарцис, бай петко арнаудов - грандоман, а лапчо - и двете, нямя нищо чудно една майка ги е кърмила - БКП и те друго не са учили, не са виждали и не знаят, а сега погледнете към изконната българска православна вяра, обърнете се към българската земя кърмилница, помогнете за овцевъдство, кравевъдство, всякакъв вид растениевъдство, огледайте се за субсидийки на общинска почва, помислете с държавно ръководство/ако има такова/ за пазари да помогнем на ората, па може и след време и тази заблудена челяд дирища стандарт и щастие в чужбина да вземе да се върне, па тогава може и ривиера да станем пък и по големи работи да строим, не само велоалейки и тротоари, за които проглушаваме ушите на ближните, без да виждаме колко сме зле, на младия човек му е простено, но България не може да чака.... Затова лапчо по малко грандомания, щото и усвояването на средства ще свърши и бойко и митко николов/много се вреш до него, ама той май не те ще/ ще им мине времето и пак ще осъмнем бедни, прости и с много апартаменти, ха-ха-ха... хайде отивайте в църквата да ви прости господ, да се помолите и по малко грандоманщина за бога, да видиш дубай и сен тропе в тази мизерия е психическо отклонение...
139.
цигането
20.10.2015 10:02:30
2
13
лапцо виждал общината нещо средно между дубай и сентропе, надявам се другия мандат да поиска да сме нещо средно между палма де майорка и хаваите, момчета по кротко щото нито пътната мрежа е изцяло реновирана, нито сме вързали и цъфнали, и гледайте кви ги плещи бате бойко срещу Русия, чак американците ще обръгнат, да не го сменят скоро кукловодите и тогава... всичко се връща... по малко грандомания лапчо, щото си личи много провинциализма...
138.
царево
19.10.2015 22:28:58
9
14
И ДА НЕ ЗАБРАВЯТЕ НА 25 (НЕДЕЛЯ)

ЗА СТАНИСЛАВ ДОБРЕВ с № 11

за по добро управление и развитие на Община Царево
137.
ДО 130
19.10.2015 16:13:09
8
25
По времето на Арнаудов Цигуларя беше сервитьор и викаше бате, бате, а на Атанасов майка му лижеше подметките на П.Андреев.Да не говорим за хайдукатчето Скулиев,колко се мазнеше и увърташе около тогавашния кмет.
136.
Скулиев
19.10.2015 10:57:43
7
30
Защо ме изпуснахте от групата описана по-горе. За един мандат се сдобих с 6 парцела в квартал Василико на безценица. Завършвам си незаконния етаж и прокарвах решенията на всички тъмни сделки. С тяхна помощ станах 200 кила и имам резервна листа - тази на шурето ми.
135.
Затвор за Лапачев
18.10.2015 22:25:41
6
19
Затвор за Лапачев и Герб , до последната капка кръв ще се борим за бъде в затвора Лапачев.
134.
sss
18.10.2015 10:38:49
12
20
Колко да е умен и честен Станислав, щом се остави негови кукловоди да са Стриптизъора и Каридков?

Голям капацитет, няма що!

На тези избори добрев и балабанов ще си преброят роднините и 5-6 братя от махалата, които бачкат с тях.
133.
шумен
18.10.2015 09:57:37
12
11
Станислав Добрев да си взима Миленка от Шумен и да си заминава за Бургас!
132.
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ
17.10.2015 23:50:18
3
31
В града ви може и да има много завистници и комплексари, но много от тях са и от управляващите ви грандомани. Колкото до прехвалените европроекти, то си вижте градинката от 300 метра за над 300 000 евро, която явно под тежестта на масите от кафето тръгна да се свлича. За голкова пари, толкова. ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ.
131.
rizoto
17.10.2015 19:52:07
4
45
Хора не виждате ли ,че няколко човека от Герб ви направиха на маймуни.Пак гласувайте за тях.Те забогатяха,а вашите синове и дъщери станаха емигранти.Младите хора и те толкова ли са слепи и глупави че продължават да вярват на гербаджиите и да си мислят че ще ги оправят.Няколко човека управляват града и те гледат себе си,никой няма да помисли за вас.Вижте им само съветниците.Кой според вас е читав?Направиха няколко градинки с евро пари и ви замазаха очите.Прогледнете най после. Ако искате града до няколко години да остане без млади хора /младите ще са само цигани/ гласувайте пак за Герб.
130.
Levski1
17.10.2015 19:40:42
22
17
Този сайт задмина всякакви висоти на поръчкова журналистика. Петни имената на хора като изпоачава публична информация от търговскяи регистър и я представя за голяма сензация.

За разлика от цялата клика на Арнаудов и цялата клика на Каридков и Добрев и Балабанов, които бяха голи като въшки, Ангел и Джонката имаха този сериозен бизне си преди да влезнат в общината.

Царево ще ви накаже за тези лъжи.

После ще се чудите как да обяснявате защо сте загубили изборите - помни го това много добре Станиславе. И ти бате Пеко.
129.
да бе
17.10.2015 19:12:09
5
7
лъжеш кат мангал!
128.
хдффухфх
17.10.2015 18:26:16
8
14
аз съм гражданин на гр. Царево от ромски произход и да ви кажа герб и лапчев ми предлагат по 200 на глс и по 600 лв за цялото семейство
127.
oh
17.10.2015 16:04:29
4
19
Lapchev gorkiq pravi kakvoto cigularcheto mu naredi , daje i na chelna stoika she sedi ako mu naredi xaxaxax
126.
djoni
17.10.2015 16:03:23
4
17
Lapchev ti nqmash gram dostoinstvo edin prosto Angel Tsigularov si igrae s teb i te pravi na maloumen
125.
glasuvai za dobroto na grada
17.10.2015 15:38:33
6
11
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ
124.
mirkata
17.10.2015 15:36:04
6
9
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ ЗА БЪДЕЩЕТО И МЛАДИТЕ !!!
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ ЗА БЪДЕЩЕТО И МЛАДИТЕ !!!
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ ЗА БЪДЕЩЕТО И МЛАДИТЕ !!!
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ ЗА БЪДЕЩЕТО И МЛАДИТЕ !!!
123.
Нико
17.10.2015 15:34:15
5
7
Номер 11. СТАНИСЛАВ ДОБРИНОВ ДОБРЕВ - НАРОДЕН СЪЮЗ ЗА БЪДЕЩЕТО И МЛАДИТЕ !!!
122.
diko
17.10.2015 15:31:06
6
19
По този повод предлагаме тема за местен референдум - дали Царево да бъде преименувано на Цигуларово?
121.
Daniel Nikolov
17.10.2015 15:30:07
3
17
Като ги погледнеш - мутри
от всякъде.Повръща ми се като ги погледна... а за мона лиза да не говорим
120.
рокфелер
17.10.2015 15:27:24
3
14
само от велоалеи дето две колелета не могат да се разминат оставете малко тротоари на обикновения човек, иначе от асфалт се нагледахме... и повишихме културата с рибена чорбичка, 200 кг кавърма и най-голямата пързалка на балканския полустров
119.
mirkata
17.10.2015 15:26:52
3
16
нека, Лапчев и Цигуларов да кажат за 4 години колко комисионни и рушвети са взели. Колко фирми са били притискани от тях, включително и моята фирма и аз съм им дал комисионна.
118.
feshev
17.10.2015 15:25:38
4
6
ДОБРЕВ НИКОГА НЕ Е ВЗИМАЛ ПОДКОПИ! ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ КАНДИДАТ-КМЕТ И ЗА ТОВА ИСКАХМЕ ДА ВИДИТЕ ИЗМАМИТЕ НА ДОЛНОТО МЕКЕРЕ ЛАПЧЕВ И НЕГОВИТЕ ЗАПТИЕТА - СЕГА ВЕЧЕ ЗНАЙТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ - НИЕ НЯМА ДА ВИ ПРЕДАДЕМЕ!!!!
117.
555
17.10.2015 13:20:10
14
13
Не мога да разбера как може да се отрича факта, че през последните 4 години Царево отбеляза напредък, какъвто е нямало от началото на демокрацията. Това го отразяват всички туристи, гости, собственици на апартаменти и т.н, но местното население го отрича!?! Отдавам го на слаб интелект , злоба, завист и отричане на качествата на другите, което пък е комплекс!!!
116.
Ротшилд
17.10.2015 12:43:52
16
12
Сигурно ще се повтори за N-ти път,но всички в града ни знаят много добре,че Ангел и Джонката са от заможните ни съграждани много преди дори да си помислят да се занимават с политика.За платения пасквил няма нищо да казвам,защото и на малките деца е ясно,че така избори не се печелят особено в малка община като нашата.Нещо друго се забелязва,което е много лошо и не се знае от днес.В града ни е пълно с комплексари и завистници,които шушу-мушу като седнат някъде на по кафе или като изпият едно две и почват едни раздумки кой какъв бил,кой колко пари имал,колата му каква била,жена му,родата му и т.н и т.н.Стига сте гледали хората интриганти!?!Някой по-отдоло беше написал какво е направено за младите хора в Царево и за това,че нямало да се върне в града,много хора емигрирали?Много неща са направени за младите хора,драги.И имали смисъл да ги изброявам след като си заслепен от злоба и завист и не можеш да ги видиш.Първо,младите хора сами трябва да направят нещо за себе си,а не да чакат някой друг и да седят по кафетата и да чоплят нокти.Да спрат да се занимават с половинчати работи от рода на ден година храни.Всички искаме да сме началници,е да ама не,за всичко си има хора.Проблема с емигрирането не е само в Царево,а в държавата,и то е огледало на управлението на страната ни през последните 25-6 години.А никой не се замисля,че 90% от хората,които отиват навън да търсят по-добро заплащане работят неща,с които в България не искат да се занимават,защото тука искат да са шефове.И накрая като ударят чертата излиза,че те емигрират за да преживяват,но това е друга тема.
За Добрев и Каридков и баба знае,че първият за един мандат се облажи колкото за последните 15 години,а вторият се мъчеше да стане вторият"Мечта Бойчев".Петко Арнаудов е политически труп и се тъкми за съветник, а Градев лозенският дерибей с някой купен глас може и да си повярва.
115.
БАЙ ГАНЮ
17.10.2015 09:25:11
8
7
Какво още трябва да се случи, че да "прогледнете бе хора? ...а! и пресейте /коментарите/ благодарностите на тези, които обират по някоя троха от обрисуваната в статията трапеза.
114.
и още
17.10.2015 08:36:01
3
3
От лайномета рикушира и освен очите ви останаха чисти, щото като стреляте ги стискате....
113.
до 106
17.10.2015 08:33:13
2
3
Пич, само да попитам, че не ми стана ясно... Не че защитавам някого.... Под такава статия, неее след такава поредица от статии вие хвалебствени коментари ли чакате!!!! Ма верно ли???
112.
цигане
17.10.2015 08:05:18
7
11
най хубавото бате на този мандат е , че орангутана ачо цигулара взе висше образование и повече няма да бие по тиквата мазния скулиев да го излага, надявам се бате през следващия мандат орангутана да вземе второ висше и да издигне културата в Царево на нови висоти....
111.
tsarevo
17.10.2015 03:09:37
1
1
:))))
110.
съвет от мен
16.10.2015 23:04:41
7
7
Абе момчета, платли сте статиите пакет, и искате да си ги публикувате, ама не ви ли идва на ума, че те само ви пречат. По-добре да прежалите едни пари, вместо да се излагате още...С плюене, да знаете от мен избори не се печелят. Щи мине 25-ти и ще трябва някакси да продължите да гледате хората н очите...
109.
Nqkoi si ot tsarevo
16.10.2015 22:27:27
9
12
Nishtu losho nqma da kazvam za nikogo,no kakvo se hvalite,4e ste napravili dve ulici i edna aleq jiveem v 2015 godina ako tova za vas e postijenie neznam.Ne vijdam nikakvo budeshte v tsarevoo vsi4ko zamira.Kade sa vi turistite s kakvo go privli4ate s parzalka,koqto se okaza slab 2.Sezona vi namalqva.Da ne govorim za rabota celogodishno.Kakvo shte predlojite na mladite.Vsi4ki sa edin dol drenki kakto v nashata obshtina taka i v pove4eto.Nashiqt grad nqma budeshte.A za gerb vsi4ki gerbadjii,koito sa v shemata qko se naqdoha s lef to se vijdaa,no vseki bi vzimal ako moje malko sa tezi kooito nqma da vzemat,no pone pravete neshto za grada razvivaite go,a ne da mi se hvalite s 2 alei i 10 peiki tova ne e nishtu.Az li4no nqma da glasuvam za nikoi ot vas zashtoto ste pulen komiks.Az li4no nqma da se vurna v tsarevo,zashtoto nqma budeshte za mene.I loshoto e 4e ne sum samo az ot mladite na tova mnenie.Shte ostanete samo cigani i durti ku4eta.Evala na vsi4ki,koito y4astvat v prodavaneto na grada za sobstveni oblagi,kakto kaza nqkoi po nadolo rano ili kusno vseki polu4ava tova ,koeto zaslujava.NE S PARI,S HORA SE JIVEE!
108.
КОЙ
16.10.2015 21:39:30
2
5
КОЙ ? Милена ?
107.
mihail
16.10.2015 19:09:47
7
16
jonkata li kak mu vikat go znaem kakav e biznesmen predi da vleze v vlasta ; 1 ima6e magazin za gsm falira 2 napravi peralnq faliza za 2 meseca 3 napravi needvijimi imoti fliara za 3 meseca . zavedenieto mi na centara i toi be6e pred falit no blagodarenie na angel go zapazi. na maikasi da stroi pametnik za6tot vsi4ki znem pan4etata na arapq 4e sa ot zamenkite na arnaudov koioto popariha s vrqla voda . hrani ku4e da te hape kazva naroda ama sega hubavoto svar6i gogo. o6te 10 dena i bai bai maimun4o.
106.
naso
16.10.2015 19:04:49
5
15
stela kimurjieva da spre s tez gadni komentari v rabotno vreme za stanislav 4e da ne stigne tova do burgas do upravta na unikredit .i da si izede hlqba
105.
Моше
16.10.2015 19:01:02
2
6
Градев, Вие 2011 за Лапчев раздавахте по 120 лева на глас. Помниш ли циганите дето регистрирахте , с които спечелихте?
104.
Да не се правим на луди!
16.10.2015 17:32:04
4
9
Че разследването си е 100 % истина няма и спор!
Че е поръчково пак си е 100 % истина!
103.
////////
16.10.2015 17:08:54
5
5
Вестникът стана известен с пристрастните, провокативни и без никакво съмнение поръчкови материали. Не се случва за първи, няма да бъде и за последен път, защото ефтинoто предизборно бръщолевене отдавна започна. Enjoy!!!
102.
Svidetel
16.10.2015 16:57:20
3
12
Az lichno nqkolko pyti sym vijdal kak shefa na policiqta se kachva v djipa na cigularov i otprashvat na nqkyde dvamata !!!
101.
hahahah
16.10.2015 16:41:21
2
10
Az znam koia e Milencheto
100.
пешо
16.10.2015 16:07:07
2
8
Абе,коя е тая Милена?
99.
Предложение
16.10.2015 16:01:15
9
18
По този повод предлагаме тема за местен референдум - дали Царево да бъде преименувано на Цигуларово?
98.
Писна ми
16.10.2015 15:34:04
3
17
ще замоля админ-а да спре да трие коментари. знаем, че ви плащат, ама чак такава наглост. Изпълнили сте си поръчката, поне не пречете на хората да кажат какво мислят и за вас и за тези, които са ви платили.

Благодаря!!!
97.
na vashteto vnimanie
16.10.2015 15:11:26
8
13
Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....
96.
Петко Арнаудов
16.10.2015 14:27:21
14
12
Признавам краднах много, ама беше отдавна. Искам пак, а Каридков и Добрев ще ми помогнат. Фактура за статията ще ми пратите ли?
95.
Ждрольо
16.10.2015 14:19:57
9
10
Хахахаха, ако Цигуларя раздава по 100 кинта на глас - да се запиша и аз, бе!

Аре спрете с това тролене! Василе, стани от компютъра най-накрая!
94.
Тодорова
16.10.2015 14:12:48
22
12
Това е абсолютно злонамерана, поръчкова статия от кандидати, които нямат никакви шансове. Лапчев е най-добрия и работещ кмет за Царево!
93.
Градев
16.10.2015 14:09:05
10
9
Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....
92.
Градев
16.10.2015 14:08:09
6
8
Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....
91.
da be
16.10.2015 13:46:43
9
6
Станиславе бе ми симпатичен малко смешен сега си ми жалък!жалко наистина!искате властта на всяка цена !защо!едва ли е за доброто на хората!
90.
hahaha
16.10.2015 13:32:10
12
13
niakoi ot vas kandidati za kmetove mislite li che ima niakoi po dostoen ot Lapchev,bilo Diko,bilo Stanislav,ili pak bacho Prtko,vseki edin ot kandidatite e dostatachno upetnenche da iska da pomrachi badeshteto na carevo s vashte stremeji za vlas,neka Lapchev si dovarshi zapichnatoto
89.
Царевичак
16.10.2015 13:28:04
12
15
Флагманчета, колко пари взехте от Мосинов, Каридков и Добрев? Не можете да преживеете, че Лапчев ви спря хранилката!
88.
Добревчук
16.10.2015 13:27:48
7
15
Станиславе, ти съществуваш заради хората посочени в статията, а сега им хапеш ръката… Колко банално, несретнико...
87.
МЪЦ МЪЦ
16.10.2015 13:26:55
7
14
Истината е следната: Васил Каридков е злобен, завистлив, алчен за влияние , власт и пари… След изборите се надяваше, че имайки „опит“ ще има огромно влияние в община Царево. В момента, в който разбра, че има хора с глави на раменете, които мислят различно от него, стана злобен и завистлив и показа истинското си лице. Цяло Царево го знае и посрещна излизането му от общината с облекчение. Не можейки да стои настрана обаче, той първо натисна Атанас Желязков, влезе му под кожата като добър манипулатор, седна му в буквалния смисъл на стола и започна да коли и беси в Ахтопол… а сега говори против реваншизма. Тръгна от човек на човек от екипа на Лапчев, за да отцепи хора, които да го подкрепят. Успя само със Желязков и Станислав. Станислав е образовани, добре изглеждащо и перспективно момче с амбиции. Лесно падна жертва на манипулациите на Каридков. Отблъсна екипа, който го покани в редиците си и напусна общината. Няма политически опит и затова се хвърли в политиката презглава…. Ще осъзнае след изборите с какъв злобар се е хванал…. И колко е употребен…. Ама ще е късно. А ако продължи да общува с Васко, сам ще разбере за каква злоба, завист и комплексарщина иде реч…
86.
да бе
16.10.2015 13:16:54
4
11
вярваш невярваш герб да си проверят и стегнат електората комунисти и ченгета не са за подценяване!
85.
Боби
16.10.2015 13:16:06
10
10
Видно е че, зависта към по-можещите, по-успелите и по-находчивите не е подминала нито един български град или село.Трудно лечима национална харектеропатия! Явно Царево не е изклчение въпреки почти родилните напъни на кмета да внесе позитивна култура и енергия в този град. Само вижте как изглеждат тези комплекси на снимките в статията и как изглеждат сергиите, квартирите и гаражите в Царево, които властват в образа на "комплекса". Кич, потрес, прозрение за душевна и естетична празнота ("куче и крокодилче касичка" стил). Освен парите скъпи "царевци" трябват и много други качества за да бъдеш успешен и явно тези хора ги притежават! Били близки до кмета? Ами по цял свят и от древни времена най-можещите са близо да най-заслужилите. Това е естествената симбиоза на успеха и развитието, бъдещето на растежа в тази страна. Да, по-лесно е да се хленчи защото е безплатно занимание, но от това произтича едно голямо нищо и завинаги ще затвърди образ на Царево в нещо не чак толкова положително. По-лошо от това плажа може да бъде залят от л....на, е само дъжд от л...на, който обаче ще оплиска всички а миризмата ще остане дълго след като туристите си отидат. Може би още 100 години трябват за преодоляването на класовите комплекси в България, но когато имате
млади и можещи хора, които променят за добро облика на Царево се възползвайте от това и ако не ги подкрепяте то бъдете поне съзидателни и уважителни към тях. Няма как и няма нужда всички да са равни и да имат еднакви бизнеси, защото това го има още само в Северна Корея! Но има как да живеете в по-голяма хармония и уважение и да разберете че, в малкото Царево сте едно малко цяло и всеки направил нещо хубаво помага на другия! Освен това омразата води до инфаркт и инсулт в по-ранна възраст:)
84.
Даскалеску
16.10.2015 13:07:07
16
6
Трудно ми е да повярвам, че още се пише под тази статия. Струва ми се, че поръчковия характер на материала силно лъха на нафталинови-"ДС" изпълнения, но приложени от местните недоволни Пионерчета. Как е възможно да се твърди, че има извършени злоупотреби след като нито са сезирани съответните органи, камо ли пък някой да е установил такива злоупотреби. Иначе не е забранено (а и не би трябвало) общински съветници да развиват търговска дейност. Напротив - хубаво е хора с опит, мироглед и размах да участват в управлението на Царево. И това си личи - за 4 години в града ни беше направено повече отколкото за предишните 14.
83.
*********
16.10.2015 12:52:11
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
82.
Васил и Ко.
16.10.2015 12:48:24
11
13
Аз смятам, че всеки умен човек е наясно, че това е провокация, която цели да разклати Лапчев. Как пък тия неща не излязоха по-рано? Каридков, Добрев и оня пияндурник Атанас от Ахтопол досега не знаеха ли?
81.
да бе
16.10.2015 12:45:33
12
7
забравихте мечта бойчев ! много хубав човек!пак е тук!носталгия?Арнаудов и Мосинов ли пак да ни ... !всички ламтящи за власт се обединиха срещу един!защо? със сигурност не е за благоденствието на народа!в листата на Лапчев няма комунисти ченгета и мизерници!
80.
9999999
16.10.2015 12:43:12
1
21
Колко сте жалки всички в този град.И малкото останали млади хора са некъдърници и неграмотни хора,които по цял ден седят по кафетата и се услушват чии гъз трябва да оближат за да се облагодетелства с нещо минимално,до колкото да преживяват.Няма нищо за учудване в този град,каквито са управниците такива и избирателите.Та нали въпросните господа докато изкарат средното си образование обиколиха всички възможни селски гимназии,за каква грамотност,напредничава мисил или ценз може да се говори.Но трябва да се има в предвид и голяма част от населението на Царево,та те всички са преселници от Българи,Кости и Бродилово с големи претенции и неумазани къщи, каращи чужди коли с ехидни физиономии.Картината е много жалка ,но отразяваща действителноста не само в Царево,това е положението в цялата държава.
79.
От лада да се качиш на черен джип си е за разследв
16.10.2015 12:11:20
4
12
Boge gospodiii i horata glasuvat za takiva hora !!!!!!!!!!!!!!
78.
Feshev
16.10.2015 11:56:03
5
11
Angel Tsigularov razdava po 100 lv na glas i shefa na policiqta v tsarevo go zakrilq....
77.
филип филипов
16.10.2015 11:55:31
7
6
колкото и да ме дразни цигуларчето не мога да повярвам че е заплашвал някого
76.
много смешен
16.10.2015 11:54:15
4
7
diko gradew e riba ko razsledva shto ne si razsledva negoviq biznes koito znachitelno zamrq sled kato go uvolniha a tova e porednata poruchka na karidkov
75.
bravo
16.10.2015 11:53:35
2
10
Tochno taka pokajete kak se kradeee i zabogatqva za po malko ot 4 godini !!!!!
74.
Полицейско разследване
16.10.2015 11:51:32
3
10
Дико Градев разследва всички от обкражението на Лапчев !!!!
73.
az
16.10.2015 11:49:27
0
15
колко е лесно човек да забогатява за сметка на овцете които живеят в Царево,ами като са богати да не се борят за съветници тогава.Доколкото виждам не са от най умните ,властта е сладко нещо
72.
22222
16.10.2015 11:42:14
7
10
Nomer 11 tova e spasenieto !!!
71.
.....
16.10.2015 11:39:46
4
15
Az lichno sym bil zaplashvan ot ANGEL che shte byda prebit
70.
Любител Царево
16.10.2015 11:35:26
4
30
Естествено, че Герб ще парадира с улици и алеи - та нали точно от асфалта се прибират най-много пари. Там всеки спестен сантиметър се умножава многократно и влиза в джобовете им. И каква е ползата от "лъскав" и "подреден" град, като в него живеят потиснати, нещастни и изтормозени хора. Баницата се дели между няколко човека, а останалите - кучета ги яли. На кои хора дадоха работа - на некомпетентни, неграмотни и неучтиви момиченца и момченца, които се помислиха за много велики и вирнаха набързо носовете. В общината бяха уволнени 35 човека - добри специалисти, които издаваха над 300 разрешителни за строеж НА ГОДИНА - сега са толкова за ЧЕТИРИ ГОДИНИ и да не говорим, че половината са на техните обекти. В квартала парадират с фонтан - защо тогава бяха сложили кутийки в магазините с призив - ДАРЕНИЕ ЗА ФОНТАН в кв. Василико...Нещо не разбирам...Но от този проект се облагодетелства и Скулиев с паркинга пред тях - другия лош и продажен човек. Схемите им ги знаят всички, но хората си траят, защото биват подложени на заплахи и натиск. Да не говорим колко чужди хора внедриха да лапат и те - такива като Ташко например. Естествено, че ще прогонят младите грамотни хора от града - само за последната година емигрираха около 7-8 човека да търсят хляба си в чужди държави. Друга тяхна простотия е, че разделиха децата в детската градина на такива на богати и такива на бедни родители. И естествено, ако детето ви е от обикновена черга - не очаквайте да му се обърне голямо внимание....Истината е, че не направиха нищо хубаво за тази община. Хубавото е, че им се вижда края. Но наистина това да подкрепиш ГЕРБ - или по-скоро г-н Цигуларов - е равносилно да се качиш на потъващ кораб. Ванга е казала - можеш да хитрееш, крадеш и завладяваш до време - после плащаш висока цена. Всеки рано или късно си намира майстора - пък и да не забравяме, че никой не е безсмъртен...:)
69.
Ученик
16.10.2015 10:05:37
17
16
Познавам г-н Лапчев от преди да мога да си вързвам обувките , той е бил за мен ,както учител така и повече от родител . Той беше моят просветител .Нещото ,което запомних пред стълбите беше : Когато фактите говорят и боговете мълчат ! Е бате Гошо мисля ,че показа как се вади от калта тази община . Фактите проговориха , а на опозицията ще кажа хората не са СЛЕПИ !!!!!
68.
дрон
16.10.2015 09:41:15
12
15
Това не е журналистическо разследване , това е зле скалъпен пасквил на неориентиран човек ровил се в Търговския регистър. Какво лошо има , че хората развиват бизнес , да не би конкурентите им да не го правят?
Имах добри първоначални впечатления от Каридков преди години , но това скачане от партия в партия показва , че в политиката е панаирджийска мечка - върти се според изгодата си .
67.
11111111
16.10.2015 09:20:39
13
8
kajete horo I jiteli na carevo. Koi spored vas e dostoen za kmet na CArevo,razbirase faktite sami govoriat za sluchiloto se v grada prez pislednite godini,koga e imalo tolkova raznoobrazie v grada katova I predboto liato koga e imalo tolkova hora v grqda?????? Koga. Neka tova da prodalji kato podkrepum sega upravliavashtite,s nomer 1 uspeh momcheta
66.
служител
16.10.2015 09:04:38
7
12
Цитат : "И докато Цигуларов имаше сравнително печеливш бизнес и преди това – дърводобив....
Фирмата с атрактивното наименование „АЙДИ 555“ ООД е учредена преди година и веднага започва да печели поръчки за добив на дървесина."
Противоречите си !
Аз работя от 4/четири/ години за тази фирма
65.
shte razberete
16.10.2015 08:59:26
16
10
Lapchev niama za kakvo da otmashtava,toi e umen maj,koito ima da varsh dela za razvitieto na grada,obshtinata,,,bezsmisleno e dase prahosva vremeto s dr uponenti,
64.
Sredec
16.10.2015 08:56:16
1
7
Ако направите разследване в Средец ще излязат наяве доста по- фрапиращи неща за кръга Жабов.
63.
shte razberete
16.10.2015 08:51:18
13
13
Joro I Angel v gr Carevo sa uvajavasni ne samo zaradi posta im,tva e ot mn vreme nazad v godinite,che sa preispeli v biznesa I sa sazdali kontakti s ruski investitori e pak zaradi tva che sa chitavi momcheta,znaete li na koko hora v grada davat hliab,bilo to mladi ili po stari jiteli,i ne samo,a toz Dobrev na koi e dal hliab kato toi I bashtamu kato meriat niakoi parcel edinia meri a dr darji toiajkata,taka che Dobrev da hvashta toiajkata I da vzima ovcete I da nabiva v kara
62.
69
16.10.2015 08:46:57
7
11
То е ясно като бял ден на всички. Едва ли всички са света вода ненапита. Ама е ясно, че Каридков стои зад това.
Каридков си вярва, че е сив кардинал. Ама всъщност е само сив. И вече далеч не е тази сила, която беше. И рита като за последно.
Не знам Добрев в цялата схема как се набута. Но и двамата жесток автогол си вкараха.
След изборите трябва да се надяват Лапчев да не е отмъстителен...
61.
11111111
16.10.2015 08:44:21
10
8
Ako iskate da badete otnovo izlagani,davaite s nomer 11 .Politicheskia sviat na karutkov I dobrev dve jeni v proces na tarsene na treta
60.
Иванка Ганева
16.10.2015 06:15:48
2
1
Още малко, съседите по бразда да направят АЕЦ-а и ще инвестират. . . ама къде ли !!!
59.
Feshev
16.10.2015 00:24:12
5
8
Shto za prostotiq e tova prodajnici i predateli da govorqt za porednata provokaviq .Karidkov ti li go kazvash kadeto kupi bager na edni cigani ot ahtopol do nas da glasuvat za teb ???
58.
Даскалеску
16.10.2015 00:00:28
4
6
Ами подозирам, че с такъв тип журналистика и по време на избори си е "Ден година храни".......
57.
В.К.
15.10.2015 23:52:10
14
11
ДОБРЕВ НИКОГА НЕ Е ВЗИМАЛ ПОДКОПИ! ТОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ КАНДИДАТ-КМЕТ И ЗА ТОВА ИСКАХМЕ ДА ВИДИТЕ ИЗМАМИТЕ НА ДОЛНОТО МЕКЕРЕ ЛАПЧЕВ И НЕГОВИТЕ ЗАПТИЕТА - СЕГА ВЕЧЕ ЗНАЙТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ - НИЕ НЯМА ДА ВИ ПРЕДАДЕМЕ!!!!
56.
Тодор
15.10.2015 23:46:51
8
13
Интересно ми е защо такива статии излизат САМО по време на предизборна кампания...дали авторът е сезирал съответните органи или целта е просто да се баламосат избирателите? Аман от псевдо-журналисти!!!
55.
*********
15.10.2015 23:45:47
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
54.
Даскалеску
15.10.2015 23:43:18
13
11
Ето че пак започват евтините предизборни приказки. Не съм фен на Лапчев, но истината е, че направи ужасно много за града ни и това видимо се усеща от хората, които живеем в Царево. Абсолютно съм омерзен от това което чета и мисля, че както авторът, така и поръчителите (подозирам, че са пишмам кандидат кметове) трябва наистина да се срамуват, защото населението на общината не е съставено от слабоумни имбецили. Напротив - разбираме всичко, и в крайна сметка рядко остават тайни. Дано това бъде добър урок за Добрев и компания!
53.
Адаша
15.10.2015 23:13:20
2
7
"vvv" и "carevo", направо остава да опънете тук и агитационна шатра с рекламни материали на No11...явно се работи извънредно в щаба на Добрев
52.
1111111
15.10.2015 23:10:28
9
11
Koii kmet ot vsichki upravlqvashti v poslednite godini napravi dopulnitelno krilo v detskata gradina,moderni i obezopaseni detski ploshtadki,aleq do kvartal vasiliko i oshte redica neshta chrez koito nashiq grad procuftq?!?!
51.
Бивш плажуващ
15.10.2015 23:07:00
7
9
очевидно закрихме сезона и понеже вече никой не се вълнува от състояниено но морската вода, започнаха журналистическине разследвания. Ама ако може с малко повече професионализъм, че тази статийка направо смърди
50.
vvv
15.10.2015 23:06:58
11
10
ЗА СТАНИСЛАВ ДОБРЕВ с № 11

за по добро управление и развитие на Община Царево
49.
carevo
15.10.2015 23:04:12
9
9
ЗА СТАНИСЛАВ ДОБРЕВ с № 11

за по добро управление и развитие на Община Царево
48.
Istinski
15.10.2015 23:01:19
4
6
Vashite izmislici bilo to na Karitkov,bolo to na kmetove v ostavka kraii nqmat...neka vseki da gleda v svoqta panica...pari se pravqt s akul a ne sus zavist i intrigi!!!!
47.
Bones
15.10.2015 22:55:57
15
9
Жоро и Ангел са истински хора. Направиха толкова добро за всички, които живеят или летуват в Царево. Кой искате - комунягата да върти старите си схеми отново, или неговите слаби имитатори Каридков и Добрев? Или ви е долипсвал Мосинов...
46.
царево
15.10.2015 22:49:22
8
28
ТАЗИ СТАТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ И ВСЕКИ ДА ЗНАЕ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ЦАРЕВО С

КМЕТ ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ - АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ ООД

Интересно рекламните пана на площада дали са сред утвърдените места за разпространение на предизборни материали?Написаното там като цяло е вярно, но все пак е хубаво да обясните,че голяма част от проектите са започнати през предишния програмен период за европейско финансиране, тоест в предходното управление. Колко процента от отпуснатите пари отиват в незнайна консултантско-лобистка фирма или лица свързани с приятелски кръг на управляващи? Интересни въпроси чийто отговор като избирател бих желал да науча. А също и: 1.Колко струват детските площадки и съпоставка със цените на построени подобни в други общини? 2.Как 300 метра градинка струва повече от километър новоизграден в нищото първокласен път? И как се плаща тротоарно право за маси за кафе, след като в обект строен с европейски пари не може да се извършва търговска дейност мимум 5 години? Ако съответно не се плаща,ае налице кой е отговорен? 3.Коя фирма и за колко пари е извършила ремонт на детската градина и имал ли е участие в в нея в близкото минало общински съветник? 4.Защо няма обявена обществена поръчка за извършваната стрително-ремонтна дейност(от багери и камази) и не се ли цели чрез ежедневното или ежеседмично заплащане за дейността избягване на минималния праг за обявяване на поръчка и по този начин и по строг контрол на потоците от общински пари? 5.Ще извършите ли проверка как общината продава терени в местност "Тарфа" на под пазарната им цена и кои са купувачите(от чий приятелски кръг) и кои от настоящите мандатоносители са взели комисионна за това? 6. Заради интересите и роднинските връзки на кои управленци се стигна до там, че Общината беше осъдена да плати 50 000 лева обезщетение за нерегламентирана помощ на частна фирма(другата съвестно си е заплащала таксата за билбордове и пана)? 7.Колко са чистите приходи от общинските паркинги и ако наистина са скромната сума от 3-4000 лв. заслужават ли си създаването на трнанспортен хаос сред жителите и гостите на града? 8. Защо Общината има два туристически центъра - единият неин на старата автогара, а другия в пощата на когото се плащат около 120 000 лв. е частен и уж рекламирайки я си прави реклама и на лукс имоти? Та госпожи и господа кандидати за местната власт , ако някой от вас не се разпознават в настоящите дела ощетяващи обществото действайте и направете публично достояние отговорите на поставените въпроси. Не сме оптимисти за част от вас, тъй като за 4 години не сме ви чули гласа от трибуната по какъвто и да е въпрос, което не е нормално за хора управлявали съдбините на хиляди хора и претендиращи да го правят отново.
45.
Турист
15.10.2015 22:47:05
20
22
Не знам кои са Лапчев, Ангел и т.н., ама ако искате отново да се превърнете в соц курорт от мега селски тип, ги махнети и си изберете някой друг... После като дойде лятото, може и вие да отидете на почивка, защото работа няма да имате...
44.
Безпристрастен
15.10.2015 22:38:15
3
11
Чест прави на хората, че са застанали с имената си зад всичко, което правят. Ако бяха мишки или прикриваха нещо, щяха да са разхвърляли фирмите по баби, братовчеди, лелинчовци и сваковци.
43.
i0u0i-
15.10.2015 22:34:16
14
18
сигурно и това не е вярно

знаете ли, лапчев какво направи за един мандат
улицата си с тротоари и ново осветление
покрива на къщата си
сложи си слънчеви батерии
изолация и измазване на къщата си
стълби и двор отново на къщата си
на това му се казва успешен мандат
42.
ole le
15.10.2015 22:31:36
14
12
Като ги погледнеш - мутри
от всякъде.Повръща ми се като ги погледна... а за мона лиза да не говорим
41.
Кралицата Майка
15.10.2015 22:30:11
6
4
Писна ми от продажници! Всички предизборни статийки пълни с дръзки думи. Направо ще се разплача от умерзение!
40.
да бе
15.10.2015 22:29:55
13
10
имало ли е до сега в общината човек като ангел ?дори злобарите и завистниците да си признаят че им е помагал и на тях!
39.
царевчанин
15.10.2015 22:27:57
2
8
Хлебарките на Нико пак дойдоха и са много гневни.Ще видим кой и как им плаща....
38.
Ivan
15.10.2015 22:26:39
3
11
Samata istina !!!
37.
Пупето
15.10.2015 22:25:01
16
9
Нямат край глупостите на малките хора решили да вървят напред. Как не ви е срам да пишете такива работи за хората, които направиха Царево модерно място и за почивка и за живеене.
36.
Лайнозенец
15.10.2015 22:13:55
10
13
Ела на почивка при нас и никога няма да имате запек. Поздрави от Лайнозенец - лекуваме запек безплатно, само на цената на туристическа такса!
35.
До долния
15.10.2015 22:09:52
59
19
Как няма да е заможен Жонката като Мара Атанасова (майка му) осурка земята на половин Изгрев с Митра Нешевата и колко още други частни и общински земи само те си знаят. Майка му смуче от тая община и по времето на Арнауда и преди него. Сега обаче се извъртяха и станаха гербаджии. И пак от това корито се хранят. Тва са 30 години суркане имах си аз и да не са заможни хаха.
34.
Баба Яга
15.10.2015 22:06:53
16
10
Това е най вярното нещо! Царево заприлича на един истински европейски курортен град където няма сергии и чалги. Няма я пумията наКитен и Приморско дори и на Созопол
33.
Рашевкк
15.10.2015 22:03:54
20
16
Имаме семейна къща в Лозенец и познавам лично г-н Лапчев. Бих казал, че това е един прекрасен професионалист и началник. Вдъхва респект и спокойствие. Царево разцъфтява от както той управлява.
32.
Спарки
15.10.2015 22:01:46
8
11
Само комплексирани смешници могат да поръчат такава статия.
31.
Местен
15.10.2015 21:57:18
19
12
Герб направи тилкова за Царево, колкото никой не е правил за последните 30г. Лапчев ни накара да не се срамуваме от това, че живеем в Царево. Просто сме номер 1!
30.
един от там
15.10.2015 21:56:24
21
11
Абе вие луди ли сте, бе??? Без Лапчев Царево ще се върне в стария си сив комунистически вид!!! Тежко ви без него!!
29.
Брезата
15.10.2015 21:55:12
16
15
Ходя в Царево от много години. Това, което последните години се направи е супер. Градът върви напред и се развива. Да го духат глупаците дето само плюят.
28.
Мария Огнянова
15.10.2015 21:46:55
13
10
Това "журналистическо" разследване, което се базира основно на мистични бизнесмени и теории на вероятностите ужасно ми напомня на намерената "ешерихия колищна плажа в Лозенец. Когато изведнъж се предизвика проверка и за 24 часа дори имаше и проверка и резултати! Нещо което е абсолютно невъзможно да се случи по нормалния начин!Имайте малко срам и уважение към хората които изкарват прехраната си с измъчения летен сезон в Царево! Искам да попитам как Ви хрумна точно днес да напишете този материал базиращ се отново повтарям на мистика и предположения.
27.
Адаша
15.10.2015 21:45:40
16
9
Хич не ме интересува кой е на кормилото...искам като изляза да се разходя, да ми е хубаво - е хебаво ми е! Искам лятото в града да има повече туристи - е има ги! Искам да виждам как града се обновява, а не да овехтява - виждам го! И виждам кой е на кормилото в този момент, така че Станка, Скаридка, Градев, Елефтеров и други подобни земноводни най-добре да се скрият там откъдето са изпълзяли предизборно...
26.
VseTaya
15.10.2015 21:40:00
14
11
Офффф, айде пак поръчкови статии. Вие защо си мислите, че хората са идиоти...
25.
Запознат
15.10.2015 21:37:41
18
13
Георги, Атанасов и Ангел си бяха заможни хора, още много преди да заемат тези позиции. Точно те не са използвали властта за лично облагодетелстване и за всеки, който ги познава това е ясно! Стига злоба и завист, хора!
24.
Софиянец
15.10.2015 21:37:03
11
9
Къде се намира това село Царево? В община Ахтопол ли е?
23.
Царевска баТка
15.10.2015 21:23:09
18
12
Да, напълно подкрепям Самодива- градът промени своя облик към по-добро !!!!!!!!!!
22.
Българин
15.10.2015 21:22:35
11
10
Станиславе не съм го очаквал от теб , мислил ли си си , че след 10 дни изборите приключват . Как ще гледаш хората в очите кажи ? Как можеш да пуснеш такава помия като много добре познаваш хората , които искаш ти и твоята групичка предателчета да омаскариш! Тези хора помагат и ще помагат на хората , разликата знаеш ли каква е ?! Ще ти помогна с отговора : помагат не само по време на избори , а и след това !!! Кофти постъпка Станиславе , това може да го направи някой , който е много слаб ... С такива статийки ли ще спечелиш изборите ? Успех на Лапчев и целия му екип , то се вижда хората не са слепи !
21.
Самодива
15.10.2015 21:22:01
18
11
Не мога да разбера каква е тази омраза у хората... Г-н Лапчев и неговия екип направиха толкова много хубави неща за града, нека си спомним какво беше преди 4г
20.
Руснака
15.10.2015 21:19:18
8
11
Освен, че статията оплюва някакви хора... в крайна сметка има ли нарушаване на закона или някакви доказателства за престъпление. Всеки има право да прави бизнес съгласно законите на тази държава
19.
Царевска баТка
15.10.2015 21:17:29
8
6
Поредната предизборна помия... като на времето смешната кампания избираш Бойко, получаваш Костов(карикатура на Гаргамел).
18.
Змията
15.10.2015 21:15:07
8
9
Хора до кога с тоз негативизъм? Да бълваш само неверни лайна по другите за да облагодетестваш себе си! Стига!Кажете нещо добро за себе си, ама явно няма.
17.
Kiril
15.10.2015 21:14:52
7
11
Типично по български е пълно със завистливи хора... всеки направил нещо в БГ или е далавераджия или крадец. смешници
16.
Коалиция
15.10.2015 21:05:07
8
17
Каридков и Добрев не реваха, га ядоха кифтетата! Ама Лапчев ги разкара и сега са много отворени.

Лапчев, разкрий какво взеха Каридков и Добрев!!!
15.
ттт
15.10.2015 21:02:46
6
4
Ако не са тези , а някои други и те ще забогатеят
14.
Човек от града
15.10.2015 21:00:29
10
15
Платена статия от Васко Каридков и Станислав Добрев... Толкова можете предатели такива! Да завиждате и да хвърляте безпочвени нападки към хората, на които истински им пука за Общината. А какво направихте вие, мищоци? Същото каквото ще направите и сега - нищо!
13.
Кюрприец
15.10.2015 20:52:09
10
17
Добрев... Кажи що така бе бате... ? ? ? Уж се махна от общината щото нямаш време за семейството... Пък.. Изведнъж с пълна сила се засили към властта ? Как така става за толкова малко време, да осъзнаеш, че не ти липсва семейството ? Ама разбирам те... Крушата не пада по-далече от дървото... Какъвто бащата такъв и сина ! Подмолен, измамник, далавераджия !!! Да знаеш много хора са пострадали заради баща ти ! Не позволявай хората да страдат заради теб !
12.
до го4евачта
15.10.2015 20:49:07
4
12
Научи се да пишеш !
11.
го4евачта
15.10.2015 20:47:52
13
17
лапчев и малумнич му савет.са чау ве4е всичко около тях се проваля алеята за 300 ооо евро се срути точно на сталбичките хеликоятер им падна на дйет састезанието им парзалката им бе6е пален провал наи новата алеч до квартала се е нацепила и се ру6и с дни / целио лчто асвалтират улици при нали4ие на туристи в об6тината и саздаваха пален халс в двийенуието . никачква организация в тоз град тез рабути в др об6тини се направиха през маи когато се правят. ми то така е липса на професионализам се усе6та при таз престапна гфрупа кочто се е втура4ила в ли4ното си забогатя ване вси4ко около тях се ру6и както и властта им пален провал за царево са те. а за6то не говорят за проваленич им об6т устроиствен план . лап4ев го 4ака риос да направи експертна оценка за да по4не тч да работи. никога пове4е за герб . цята та ми администрация е против него барабар и ние от партера. време е да си ходите видях ме ве
10.
az
15.10.2015 20:47:42
3
17
кои са тези богатите преди избори и нека най накрая царевци прочетат че не може властта да се използва за лични цели
9.
фирма
15.10.2015 20:42:14
7
23
нека, Лапчев и Цигуларов да кажат за 4 години колко комисионни и рушвети са взели. Колко фирми са били притискани от тях, включително и моята фирма и аз съм им дал комисионна.
8.
ксар
15.10.2015 20:31:15
10
27
тез гербери да не си поверваха не6то. а кои ще да гласува за тех ве4е
7.
ххл
15.10.2015 19:48:36
12
42
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ - ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА СЕКТА ...
6.
грамотен
15.10.2015 19:43:32
12
20
Станислав Добрев да каже как фирмата на баща му прибра над 50 000 лева за по малко от 3 години и рязко подобри жизнения си стандарт!!! Въпросните лица от статията си бяха достатъчно богати преди да влязат в общината а тоз ВЪШКАР се замогна от краткия си престой там.
5.
Lubo
15.10.2015 19:30:48
11
20
Народен съюз е коалиция от партиите на Слави Бинев, Любен Дилов, Стефан Софиански, Мирослав Найденов и прочие.

Партии и лидери на статуквото, хора които са били във властта.

Станислав Добрев намери на кой да стане лице!!!!

Станиславе ти като го слушаш Васко Каридков, акъл сам нямаш ли си ?

Ти въобще знаеше ли с кой се захващаш? Нямаш ли морал, семейство? Какво мисляте те за тази твоя сделка?

Ние сме потресени от теб и ни се повръща!!!


„БЪЛГАРИ ЗА АЛТЕРНАТИВА НА СТРАХА, ТОТАЛИТАРИЗМА И АПАТИЯТА" („БАСТА")

„БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН СЪЮЗ „РАДИКАЛИ"

„ГРАЖДАНСКО ОБЕДИНЕНИЕ ЗА РЕАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ" (ГОРД)

ДВИЖЕНИЕ ГЕРГЬОВДЕН"

„ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ"

„СЪЮЗ НА СВОБОДНИТЕ ДЕМОКРАТИ"




На изборите жителите на общината ще накажем тази пасмина от Бургас, която промива общественото мнение.

Тази статия изобилства от лъжи и манипулации.

Царевци събудете се - някой инвестира в медии, за да пробута образа на Станислав, който е познат в града като един строителен техник или там някакъв си експерт и нищо повече.

Щом някой го рекламира толкова, значи искат да ви излъжат.

Пазете си - Народен съюз е хибридна партия на депутати от групата на Христо Ковачки БДЦ.

Същите депутати бяха редом до Бареков.

И сега сами преценете - Станислав не е издигнат от нито една партия с традиции, а е потърсил за помощ партия, чийто депутати са минали през няколко различни партии. Хора близки до Бареков и до Ковачки. Само те не бяха си заплювали Царево.

Не им го подарявайте!

Сайтът лъже с користна цел, няма проучване !!!

Дидо и Станислав сринаха Арнаудов, сринаха и Дико Градев.

Тези къорфишеци са една голяма услуга за ГЕРБ.

Станиславе, много си бос!!!

Каридков ти се оказа голям хитрец, как дърпаш конците само.

Но ще имате провал, хората не са прости. Не можете да ги купите, колкото и каквото и да им обещавате.
4.
*********
15.10.2015 19:21:35
6
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Ali Bumaye
15.10.2015 19:18:45
17
14
Ае не ги слушайте тези платени флагмани млагмани . Правете си сметка Кмета е платил на всички телевизии сайтове новинарски весници и темп подобни ПАРИ НА РАКА (Интересно от общинския бюджет или от собствения си джоб) да си знаете !
2.
Levski
15.10.2015 19:18:25
17
14
Този сайт задмина всякакви висоти на поръчкова журналистика. Петни имената на хора като изпоачава публична информация от търговскяи регистър и я представя за голяма сензация.

За разлика от цялата клика на Арнаудов и цялата клика на Каридков и Добрев и Балабанов, които бяха голи като въшки, Ангел и Джонката имаха този сериозен бизне си преди да влезнат в общината.

Царево ще ви накаже за тези лъжи.

После ще се чудите как да обяснявате защо сте загубили изборите - помни го това много добре Станиславе. И ти бате Пеко.
1.
каридковс
15.10.2015 19:14:53
30
16
Флагман падна толкова ниско.

Ангел Цигуларов винаги е бил сред заможните царевци, Джонката също.

Този сайт публикува лъжи и манипулации.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н., споделя Кичка Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Експозицията е постоянна и всеки посетител може да се запознае отблизо с редки видове яйца, обагрени в натурални цветове Известен политолог издаде присъдата си за новите играчи на вота Известен политолог издаде присъдата си за новите играчи на вота Нито една от новите формации няма да влезе в парламента, убеден е проф. Тодор Галунов  Румяна стана за резил заради 500 лева от Стани богат Румяна стана за резил заради 500 лева от Стани богат Отдавна не е имало толкова голямо излагане в шоуто  Къпех се в банкноти, призна тази фолкпевица Къпех се в банкноти, призна тази фолкпевица С Десислава си пълнихме куфарчето с банкноти от митничарите, кълне се легендарната Хищна хиена  Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Караницата между сценаристката и оперната певица продължи и извън телевизионното студио, където Мила Михова нападна прясно напусналата Кристина за нейното поведение в риалитито Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос По време на делото стана ясно, че при навлизане в десния завой, скоростта на камиона се увеличила и той започнал да занася Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона Съвсем наскоро стана ясно, че финалистът в шоуто се стяга за сватба, а избраницата му също е част от участниците този сезон – това е Камелия Как Венко се изгаври със Слави Трифонов Как Венко се изгаври със Слави Трифонов „Успех! Пожелавам ви творческо вдъхновение и въздух.“, пошегува се Венко Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас За удобство в празничната нощ линии Б11 и Б12 ще извършени извънредни курсове с часове на тръгване от начална спирка в 00:30
Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори