×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ с жалба: БСП в Карнобат нарушава Изборния кодекс с ароматизатори и девойка с роза


ГЕРБ с жалба: БСП в Карнобат нарушава Изборния кодекс с ароматизатори и девойка с роза
По кафенетата в Карнобат са пръснати тези календарчета, но без задължителната информация против купуването на гласове, твърдят от ГЕРБ
06 Октомври 2015, Вторник, 09:52 ч.
Автор: Флагман.бг

На рекламните материали не е указано задължителното „Купуването и продаването на гласове е престъпление”, се казва в сигнала до ОИК


БСП в Карнобат системно нарушава Изборния кодекс, сигнализираха местни жители.
След като преди дни по кафенетата им раздали календарчета с лика на девойка с роза, логото на партията и номера на бюлетината, но без задължителната информация, че „купуването и продаването на гласове е престъпление”, били агитирани и в автомивка с ароматизатори, отново със същия пропуск.

„Кандидатът на БСП за кмет Тодор Байчев е юрист, а си позволява още в началото на кампанията си да не спазва законите. Как можем да му имаме доверие в бъдеще, ако започне да управлява града?”, недоволстват избиратели.
По сигнал на граждани, ГЕРБ подаде жалба в Общинската избирателна комисия в Карнобат за нарушение на чл. 134,ал.2 от Изборния кодекс. От щаба на кандидата на партията за кмет на Карнобат Владимир Крумов се надяват предизборната кампания да продължи честно и подаденият сигнал да бъде проверен.

В категории: Карнобат


27
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 2
27
Коментара по темата
27.
наша/ваша
10.10.2015 16:48:26
1
0
вие май всички си плюете един на друг в устите,само тролове се надлъгват и си мерят ония работи ама като почнем да броим на 25 вечерта всичките ще са осрани.народа вече не иска интриги спрете се иначе сте за никъде.
26.
до 24
09.10.2015 12:32:33
4
1
Тия червени ароматизатори можете да си ги заврете отзад,че воните отдалеч.
25.
ваш Дончев
08.10.2015 20:13:46
0
5
давали са се 20 бона да се направиш партийка и трябват 1000 гласа или ще връщаш мангите и подкрепяш "сладура"-черен Г.Димитров
24.
До 23
08.10.2015 18:10:31
0
4
Мислиш , че като пишеш неверни неща и злословиш това е позитивно . Браво бе. Напиши си телефона , че ще ти запазя ароманизатор по твой избор с надпис или без , че като се оакате на изборите да не ти мирише толкова. Бива ли толкова елементарност , злоба и простотия бе Мише.
23.
Mihail
08.10.2015 12:54:25
5
2
Г-н Тодор Байчев,кой некадърен PR,Ви посъветва,че избори се печелят със злобни и фалшиви компромати,лъжи и раздаване по 100 лв за глас.Ако не сте забелязали тази меко казано негативна кампания не е във ваша полза.Да "плюеш" и да прокарваш лъжи за опонентите си не е признак на висок интелект и обща култура.Посътветвайте PR- ът си да си завие дипломата на фунийка и ....
22.
До 19
07.10.2015 09:31:08
2
11
Не бързай да честитиш,защото няма да стане.Знам ,че си тролче и ти е заповядано да дращиш глупости,ама и на теб трябва да ти е ясно,че това,което излиза сега в Авантаж е само върха на кражбите и далаверите,има още много и този път нещата ще видят бял свят.
21.
До 20
07.10.2015 09:27:22
1
14
Ами,как защо,защото си знае,че няма да се върне и е разчистил от компрометиращи го материали.Да напомня ,обаче след това да се извърши пречистване,за да се изгони черната енергия.
20.
община Карнобат
07.10.2015 08:24:13
1
13
Да се чуди човек, защо си е опразнил кабинета сега? На миналите избори не го направи :D
19.
toshko
06.10.2015 23:11:21
12
2
CHESTITO NA GEORGI DIMITROV ne vijdam kakav e smisala da se panete vsichko e qsno koi e noviqt star kmet na grada
18.
До 14
06.10.2015 22:31:57
1
12
Уважаеми член на ГЕРБ, защо сте толкова черноглед, че няма къде да ви хванат- не е вярно, ще ви хванат за веждите- е поне града стана известен д нещо- за малко но известен-http://www.flagman.bg/article/87621
Бе как в тази листа на ГЕРБ да няма поне един дето да е наред??? Прав е началника-няма матриал
17.
До феновете на Черния
06.10.2015 20:36:23
0
19
Кметска балдъза изкупува земите на Карнобат за жълти стотинки




От продажбата общината е загубила стотици хиляди по пазарни цени

Яна Бяндова на 23 г. се сдобива еднолично с 5 апетитни общински парцела

Яна Николаева Бяндова е младо момиче, което е родено през 1990 г. Тя е сестра на снахата на кмета Георги Димитров – Калина Николаева Димитрова. В предишно разследване на Авантаж, описахме как съпругът на Яна Бяндова и баджанак на кметския син Иван Димитров – Калоян Бяндов се сдобива неправомерно с поземлен парцел в централна част на Карнобат, за да развива бизнес и търговска дейност. Статията “Община Карнобат облагодетелства с публична собственост кметски роднини” може да се прочете тук: http://avantage.bg/index.php/2014-07-06-14-22-21/1157-obshtina-karnobat-oblagodetelstva-s-publichna-sobstvenost-kmetski-rodnini?hitcount=0 В нея се разказва как кметът буквално е подарил на своя родственик държавен парцел за автомивка и заведение, за който Калоян Бяндов плаща жалката сума от около 2000 лв годишно. Сделката не е развалена въпреки изричното становище на държавата в лицето на МЗХ и Областна управа, че Димитров няма право да се разпорежда с държавен парцел, който няма валидни документи за деактуване. Вероятно става въпрос за много силно лично пристрастие, твърдят граждани, които са виждали кмета да обикаля около автомивката като истински чорбаджия.

За феновете на Георги Димитров, които биха казали, че не виждат нищо морално укоримо в това да се спекулира от поста на общински ръководител с обществени терени в полза на роднини, ще кажем, че това особено внимание към младото семейство не е прецедент.

Разследване на Авантаж установи потресаващи факти за това как младата жена на Бяндов и бълдъза на кметското семейство изведнъж забогатява и то на невръстната възраст от 23 г. Яна Бяндова, също както и съпруга си, не е имала, нито развивала някакъв бизнес, преди да получи общински подарък, нито пък има трудов стаж, за да се впусне изведнъж в крупни имотни сделки.... Сделки, но с общинско имущество.

Явно чичо Георги мисли с грижа за младите си родственици, защото като шеф на общината не пропуска да им даде шансове, които са невъзможни за обикновените хора.

Как се става земевладелец на перспективни терени без опит и стаж

На 30-ти ноември 2012 г. Георги Димитров се явява на поредното събрание на Общинския съвет в Карнобат. На него той настоява да бъде променена дотогава действащата Наредба за разпореждане с общинско имущество. Новата наредба е гласувана от съветниците и промените на Димитров минават. Следващата точка веднага е докладна на заместника му Жельо Георгиев. Той без никаква ясна мотивация предлага изведнъж общината да се освободи от няколко много перспективни свои поземлени имота в м. Дренака. Публична тайна е, че районът ще влезе в регулация и там е бъдещата зона за развитие на Карнобат в търговско и икономическо отношение. Без никаква логика Георгиев предлага, а съветниците гласуват в този район да бъдат продадени на търг общински земи. Предложените парцели са 4 за около 3.5 дка. Най-шокиращото нещо е цената на която общината предлага продажбите, а тя се движи в порядъка на 0.50 лв. квадратния метър.

Как и #КОЙ e оценил тази земя



Според гласуваната на същата сесия Наредба за придобиване, разпореждане и управление на общински имущество, при подобни разпоредителни сделки е задължително да се направи оценка “по пазарни цени” от съответните оценители, определени от ОС.

Според докладната на зам. кмета обаче цените са поне 200 пъти под пазарните. Това може да се види от елементарна справка за цените на недвижимите имоти в Интернет за същата местност: Съветниците обаче гласуват по инерция предложението общината да се отърве за без пари от едни земи. Взема се решението да бъде проведен търг. Как точно е проведен този търг и спазени ли са всички изисквания по закон, Авантаж предстои да провери най-подробно.



В крайна сметка търгът е светкавично насрочен и в рамките на 2 месеца е обявен, организиран и проведен. Всичките 4 имота са изкупени от..... съвсем младата 23 г. сестричка на кметската снаха Калина. Така на 12-ти февруари 2013 г. Яна Николаева Бяндова изведнъж се оказва горда собственичка на 4 парцела общински терени. Вероятно само тя се явява на кметския търг, защото цените не са мръднали от минималните първоначално определени от кметската администрация. Ето справката от която е видно как Бяндова буквално за жълти стотинки продобива общинските земи.



Освен това, според закона, продажната цена определя и местните данъци и такси, които трябва да заплати купувачът.

Отново след само 2 месеца експресна тръжна процедура, на бял свят като щастлив собственик на поредния терен в местността Дренака се появява, познайте #КОЙ? Ами същатата Яна Николаева Бяндова. Явно пак единствена и без конкуренция на общинския търг. Така тя попълва досегашната си колекция от 4 изключително апетитни и потенциално перспективни имоти с пети. Това, което обаче се набива на очи е, че дори и символичната цена, която е трябвало да плати за терена, на практика не е платена. Което е директно

Нарушение на решението на ОС или данъчна измама?

Сестрата на снахата на кмета плаща едва 279 лв. за 767 м2. Това е почти 2 пъти по-малко от определеното от ОС, което е нарушение на гласуваното решение. Още повече, че в официалната справка на Община Карнобат за разпоредителните сделки с недвижимо имущество е обявено официално, че земята е купена от победителката в търга Я.Н.Б. за 520 лв.



Това обаче не е краят на обогатяването на младата Яна. На 29-ти октомври 2013 г. по старата изпитана схема Жельо Георгиев внася на поредното заседание на ОС ново предожение за отърваване на общината от ценно недвижимо имущество. Отново в предложението има включен парцел в същата местност Дренака, в съседство с вече проидобитите парцели от бълдъзката. Теренът, който Жельо предлага на гласуване е с площ 0.767 дка и е оценен на първоначална тръжна цена от 520 лв.

Явно това е оценката, която е направена от Георги Димитров, защото като кмет според предложената от самия него нова Наредба, лично той е отговорен за оценките на общинското имущество и то трябва да е по “пазарни цени, но не по-ниски от данъчната му оценка”.



Освен това, според закона, продажната цена определя и местните данъци и такси, които трябва да заплати купувачът.

Отново след само 2 месеца експресна тръжна процедура, на бял свят като щастлив собственик на поредния терен в местността Дренака се появява, познайте #КОЙ? Ами същатата Яна Николаева Бяндова. Явно пак единствена и без конкуренция на общинския търг. Така тя попълва досегашната си колекция от 4 изключително апетитни и потенциално перспективни имоти с пети. Това, което обаче се набива на очи е, че дори и символичната цена, която е трябвало да плати за терена, на практика не е платена. Което е директно

Нарушение на решението на ОС или данъчна измама?

Сестрата на снахата на кмета плаща едва 279 лв. за 767 м2. Това е почти 2 пъти по-малко от определеното от ОС, което е нарушение на гласуваното решение. Още повече, че в официалната справка на Община Карнобат за разпоредителните сделки с недвижимо имущество е обявено официално, че земята е купена от победителката в търга Я.Н.Б. за 520 лв.



Това очевидно е фалшификация, защото в регистрите за сделката е записано, че е изповядана при материален интерес от едва 279 лв. Което вече прави 0.36 лв. за квадратен метър. Толкова е поискала Община Карнобат, оглавявана от кмета с име на бившия Вожд и Учител на българския народ, от младата си роднина, за да има честта да й подари поредната си поземлена собственост.



Равносметката от имотната далавера с роднинско-кметски сценарий

Равносметката е проста, дори за хора без особени познания в областта на математиката и правото. Сестрата на кметската снаха се сдобива с обща крупна собственост на 5 парцела от около 4.5 дка в най-перспективния район на Карнобат – Дренака, по пътя за гарата, където предстои да расте и да се развива града. А общината ръководена от чичо Георги услужливо решава че тези земи много й пречат, та трябва да бъдат буквално подарени. Чист късмет си е че на търга се явява Яна и печели общинските земи за общо около 2600 лв. Според изчисления на независими експерти в търговията с недвижими имоти от сделките общественият интерес е олекнал с над 300 000 лв. по пазарна стойност. Съответно това богатство е преминало неусетно чрез младата балдъзка в семейството на Георги Димитров. Дай Бож, /пардон Кмете/ всекиму!

Прокуратурата и следствието трябва да разследват въпросните сделки по няколко точки. Конфликт на интереси, необосновано ниски оценки ощетили обществения интерес с няколко стотин хиляди лева, както и умишлено прикриване на действителната цена на сделката, с цел спестяване на данъци, или пък нарушение на решение на Общинския съвет. Изобщо – отвсякъде случаят крещи за проверка и подробно разнищване по няколко члена на НК за злоупотреба със служебно положение и корупция.

Авантаж ще продължи да работи в разкриването на истината около кметските дела на Георги Димитров и останалите сделки по разпореждане, отдаване, или продажби на общински земи. Както и обществените му поръчки, изплатените средства и фирмите, които може да се окажат едни и същи в тази българска община, доминирана и контролирана по олигархичен начин.

Господа от ГЕРБ,ето това е не,нарушение ,а престъпление,а не някакви си жалки календарчета.Черния много яко ви работи и вие кълвете като шарани.
16.
сексолог
06.10.2015 19:52:45
0
4
Да вземем да запознаем Владо с тази кака,че да охлаби малко жилата.хахаха
15.
член
06.10.2015 19:43:30
0
5
Тъй пак като имате мъде е добре,защото се съмняваме ,че някой имат,ха-ха-хааааа
14.
член на ГЕРБ
06.10.2015 18:20:23
0
9
Ко прайм ся? Един дава кинти, друг календарчета, а ние - голи мъде. После що никой не гласува за нас, ами няма къде да ни хване.
13.
Страааах
06.10.2015 18:12:00
7
0
"Да вземете да се стегнете и да изметете кмете",че ние от БСП се видяхме и сами вече,че за никакъв чеп не ставаме.
12.
доброжелател
06.10.2015 18:09:33
1
12
Уважаеми симпатяги от ГЕРБ. Т.Байчев не е човека с който трябва да се занимавате и от когото да се притеснявате. Докато си правите положителната кампания КМЕТА точка тире въпросителна здраво шета из общината и подмолно ви клепа вас и Т.Байчев. Видетели - който и да дойдел на власт и той ще краде. Така и така ще се краде поне да съм аз - КМЕТА точка, защото така или иначе съм за Ада. А пък тези недоносени момчета не стават за нищо. КМЕТА точка е успешен и е спечелил много, много проекти. Ако пък и това не ви убеди да гласувате за КМЕТА точка има приготвени едни 50 кинта за получаване. ГЕРБ - да вземете да се стегнете и да изметете този КМЕТА точка и да сложите точка на политическата му кариера. Ако не знаете как - обадете се на шефовете в София да привикат мастития бизнесмен М.Стайков и да подкрепи правилната кандидатура. Ето това е печелившата формула. КМЕТА точка така му купиха и двата мандата
11.
не така
06.10.2015 17:41:21
1
10
Не така, не така моля Ви се. Всяко календарче с тая мадама е изгубен глас за ГЕРБ.хахаха По глупав довод не бях чувал. Няма да казвам че имам нещо общо с ГЕРБ за да не ми се смеят.
10.
Гербер
06.10.2015 16:39:56
0
11
Ами нали 3 години и половина подкрепяхме кмета , най-накрая се опънахме като опозиция АМА НА УЖКИМ. От приятелите : В.Колев, Симеон,Вълев ,Стефка,.. и още ама да не ги казвам , че пак сме в листата на Бойко .
9.
Минкино
06.10.2015 15:22:52
2
12
голо хоро ще играят от ГЕРБ по свирката на Димитров само и само да са у властта и келепира. Как няма да лаят срещу Байчев... Старост на младост не прощава, Жоре, а нали ти му бе ментор на Тошето... Една партия ви е знамето и идеята. Ти я смени. Да те смени Байчев е време.
8.
Евгени
06.10.2015 13:59:24
9
1
Аз Евгени Лалачоров подържам кандитатурата на Георги Димитров за кмет на Карнобат няма нищо вярно че е корумпиран човек или е бил алкохолик не е вярно това че е обичал и млади момички с късите полички .Горещо Ви налагам да гласувате за Георги Димитров от мен Евгени Лалачоров
7.
до само питам
06.10.2015 13:32:07
3
16
Само да ти кажа - заяжда се само с Т. Байчев, защото се страхува / и има защо / от него.
6.
само питам
06.10.2015 13:13:19
1
14
Защо Г.Димитров само с Т. Байчев се заяжда, а другите кандидати за кметове остават някъде на заден план ?
5.
Илф и Петров
06.10.2015 13:10:20
1
16
Да ви светна за нещо друго.Черният Остап Бендер, след като се опита да вкара в щаба си хановете Кардам и Крум, генерал Бояджиев, Иван Гранитски и хвърковатата чета на академиците; след като използва карнобатския вестник много преди старта на предизборната кампания за своя реклама / и то безплатно /, сега е подел втора част на акцията си" Далавер анкета - 2015 ". Напомням - І част беше, когато по поръчка на ПК " Тракия " се сглобиха такива отговори, че нямаше нужда от предизборна кампания - КМЕТА-точка, беше "избран " още тогава със сума ти проценти, измислени от самия него.
Сега за втора част. Обикалят в момента из карнобатско едни душички невинни, шетат, питат, записват, пък между другото, ей така, без нищо да влагат, се опитват да вменят на анкетираните, че той, Байчев, е хубаво момче, ама видите ли, няма шансове пред абсолютния титуляр - Георги Димитров.
Пустото му Гоше, само разни мръсотийки измисля и ги пласира сякаш насреща му малоумници. Стига с тези АДНСУвски номера.
4.
карнобатлия
06.10.2015 12:55:51
0
13
Прави са от ГЕРБ, ама ако това ще им реши проблема ....
3.
мнение
06.10.2015 12:47:28
3
19
Щом се притесняват от едно календарче да вземат и да разпуснат ГЕРБ че и без това ги чака хурка.
2.
Bkp
06.10.2015 12:36:13
15
6
Т.Б. бил юрист?Пълен тъпанар.Цял град си го познава само герб сега се сетили.
1.
Мммм
06.10.2015 11:59:17
4
15
Аз искам да се добави фейсбука, скайпа и телефона на убавицата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори