×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изчезнаха ли романтиците? Вижте как се прави нежен секс


Изчезнаха ли романтиците? Вижте как се прави нежен секс
Всичко това може да се случи, ако не попаднете на партньор, който е от кръжока "Бързи, груби, несръчни"
29 Септември 2015, Вторник, 22:05 ч.

Колкото по-топла и непринудена атмосфара създадете, толкова повече нежност ще получите 

Понякога си в настроение за страстен секс по бързата процедура, а друг път изпитваш остра необходимост от знойни, романтични наслади. След като прочетеш нашите съвети дори Ноа и Али от Тетрадката ще завидят на сексуалния ви живот.

Създай подходяща атмосфера

Не те съветваме да превръщаш спалнята си в будоара на Остин Пауърс, но няколко съблазнителни акцента - запалена свещ, приятна музика за фон, бутилка хубаво вино - ще ти осигурят подходящото настроение на приятеля ти. Освен това ще приповдигнат и твоето.

Пъхни се в стратегическо бельо

Копринена нощничка, дантелен сутиен или просто бельо в пастелни тонове са точно това, от което имаш нужда, за да му подскажеш, че тази нощ си в настроение за дълги, чувствени страсти.

Правилната предигра

Ако си в настроение за романтичен секс, значи трябва да започнете по правилния начин, тоест нежно и бавно, както и да си оставите достатъчно време, за да се насладите на телата си с уста и ръце. Страстните целувки са идеалният старт, последвани от бааавно отстраняване на ненужните дрехи една по една. Добавете към това и масаж и ще ударите шестица от секс тотото.

Започнете подобаващо

Направи момента на проникване още по-горещ. Първоначално нека само върхът на пениса му да проникне в теб, после да изчака няколко секунди преди да продължи по-напред, за да проникне само малко повече, сантиметър по мъчителен сантиметър. Когато целият е вътре в теб, сложи ръце на дупето му и го избутай още по-дълбоко.

Влез в бавно темпо

До момента (надяваме се) той вече се е досетил, че си в настроение за „ванила секс“. Ако все пак започне да забързва темпото, хвани го за бедрата и ги раздвижи надолу и нагоре в темпото, което ти харесва. А най-добре скочи върху него и диктувай ритъма. 

Опитай това секси движение

Ако по време на секс въртиш бедрата си с кръгообразни движения или все едно описваш осморки, ще забавиш темпото му и ще увеличиш усещанията под талията и за двамата. При това от всички възможни ъгли.

Бъди ловка с мръсните думички

Някоя от тези палави реплики би свършила чудесна работа, за да увеличиш интимността ви по време на секс: „Обожавам усещането да си вътре в мен“, „Чувствам те толкова близък“, „Много се възбуждам, когато го правим бавно и ти си дълбоко в мен“. (Между другото последната фраза е страхотен начин да се справиш с настроението му за състезателен секс.)

Действай сръчно

За още повече чувственост, оставете ръцете си да шарят по тялото. Прокарай пръсти през косата и по гърба му или ги вплети в неговите. Остави го да гали гърдите, бедрата ти, както и да прави нежни кръгове върху клитора ти ти с върховете на пръстите си.

Изберете правилната поза

Някои движения са по-подходящи за сладък ванилов секс от други. Опитай тези, при които лицата ви гледат едно към друго, и имате възможност за възможно най-много физически контакт. Ездачката, при която гърдите ти са притиснати в него, например. Или пък мисионерската, когато краката ти са увити около раменете му. Лъжички също е много романтична поза.

Използвайте очите си

И като говорим за секс лице в лице, щом установите подходящия ритъм, сключете погледите си за няколко секунди, за да увеличите още повече интензивността на момента. Дори да сте в поза като кучешката, нищо не ти пречи да се обърнеш и да установиш кратък зрителен контакт.

Сключете устни

Когато той се движи навътре-навън или нагоре-надолу, това може малко да затрудни дълбоките целувки. Но дори кратките целувчици ви карат да се чувствате ужасно свързани. Най-подходящо за дълги, бавни целувки е ако правите секс седнали с лице един към друг и преплетени крака.

Вземи максимума от оргазма си

По време на оргазъм мозъкът ти увеличава производството на химикали, които по естествен път увеличават усещането за интимност. Ето няколко начина да укрепите връзката помежду си още повече: докосвай лицето и гръдния му кош и му позволи да докосва гърдите и шията ти; допри лицето си в неговото, за да можеш да чуваш как диша, а той да усеща топлата ти уста близо до ухото си; гледайте се в очите (понякога затваряме очи по време на оргазъм, но ако твоите са отворени, не пропускай тази възможност).

Време за релакс

Вземете максимума от уютните мигове блаженство след секс. Сгуши лицето си до врата му, сложи глава на гърдите му и слушай как бие сърцето му, обсипи цялото му тяло с целувки, направи масаж на скалпа му, кажи му нещо мило като „Толкова съм влюбена в теб“. (Разбира се, че ще ти отговори със същото.)

В категории: Животът


1
Коментара
Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 0
1
Коментара по темата
1.
бараба
30.09.2015 10:32:07
0
0
Ей така са прави http://www.heavy-r.com/video/141793/Woman_Tortured_And_Raped_By_Cartel_Member/
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стойчо Ст. решил да сложи край на живота си  Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата"
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори