×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вагинален масаж? Мъже, ограмотете се в изкуството на добрия секс!


Вагинален масаж? Мъже, ограмотете се в изкуството на добрия секс!
Тя ще ви се отблагодари, бъдете сигурни
16 Септември 2015, Сряда, 22:36 ч.

Изпълнен добре и по правилата, този масаж носи не само удоволствие, но и здраве

Голяма част от нациите или културите почитат женския полов орган като свещен.
В древността, а и в някои общества до ден днешен, вагината се е считала за извор на женската енергия – точка, в която се концентрира цялата физическа и ментална сила на представителките на нежния пол. И място, което при правилно докосване и стимулиране, може да доведе до блажено умствено и духовно преживяване и за двамата партньори в един сексуален акт.

Попадали сме на редица изследвания, учения и факти, че масажирането на определени части от тялото ни (например ходило, длан, гръб, врат и др.) би могло да се отрази благоприятно върху всички жизнени процеси, които се случват в организма ни.
Така както натискът върху специфични точки от стъпалото ни насърчава здравето на определена система или орган, така и продължителното стимулирането на зоната на жената около венерения хълм, може да подобри качеството на секса и да засили сексуалното ѝ желание.
Това съветват група сексолози от цял свят, взели участие в изследване на женската сексуалност, проведено с над 3000 жени от различни националности, етноси и раси.

Специалистите съветват, че най-добре в ролята на „масажист“ за вагиналния масаж да се квалифицира вашият партньор. Той със сигурност вече би трябвало да знае как и къде да ви докосва. Преимущество в случая е, че това е най-интимният акт между двама души и нито той, нито вие ще изпитвате притеснение. Онова, което неминуемо се появява, когато отидем на традиционен масаж в студио.
По време на целия акт е важно жената да поема (през носа) и издиша (през устата) въздух дълбоко.
Масажът на горещата точка от тялото на жената трябва да започне с плавни нежни докосвания на кожата по венерения хълм и постепенно да обхване цялата зона до него – областта с външните срамни устни, разстоянието между вагиналния отвор и ануса, сгъвките между двата крака.
Масажът може да обхване и клитора, без да самият той да участва, а по-скоро деликатната фина кожа непосредствено около него.
В тези точки са концентрирани много повече нервни окончания, които при най-малък допир, реагират върху физическото и психическо състояние на жената по положителен начин.
Темпото на масажа може да се забърза, но все пак да бъде съобразено с начина, по който тя изживява емоциите от този възбуждащ момент. В масажа не бива да се намесва проникване. Той не се прави с цел достигане до оргазъм, а с цел засилване на сетивността в тази част от тялото.
Вагиналният масаж не цели непременно да предразположи жената към секс. Разбира се, това може да се случи след неговия финал, но основната му роля е да помогне на дамата да се разтовари от излишните мисли от ежедневието, да опознае по-добре усещанията си, там, долу и да изживее своя лична нирвана. При често масажиране на зоната сексуалното ѝ желание също ще започне да се увеличава.
Той помага на жените, да обогатят връзката си с техния партньор – както като двойка, така и индивидуално. Той е дълбоко свързване, носи опит, мъдрост и страст, засилва автентичната любов и служи като път към духовно осъзнаване и просветление.
Специалистите препоръчват вагинален масаж на всички жени, които имат дългогодишни партньори и малко или много са загубили тръпката в сексуалния си живот, както и на онези, които усещат, че постепенно губят желанието и усещанията си за секс.
Освен като лек срещу проблеми със сексуалността, учените споделят, че редовният масаж на тази еротична зона се отразява и върху цялостното физическо здраве на жената – насърчава репродуктивните способности, действа благоприятно върху сърдечно-съдовата, имунната, нервната и ендокринната системи. Той има отношение към регенерацията на клетките на кожата и космените фоликули.
Вагиналният масаж може да се изпълнява от двойката спрямо личните предпочитания и разбиране за удоволствие на двамата партньори. Актът, сам по себе си, без дори да се стига до секс, е способен да помогне на двама души да се преоткрият сексуално и да освежат преживяванията си под завивките.
Източник: Една.бг

В категории: Животът


3
Коментара
Всеки втори лекар у нас е над 55 г.
Всеки втори лекар у нас е над 55 г. 17/06/2024, Понеделник 19:00 5
3
Коментара по темата
3.
banda
17.09.2015 12:26:01
0
0
http://m.flagman.bg/news/2015/09/16/144241818053511.jpg
2.
baihui
16.09.2015 22:30:42
1
5
Този сайт се списва от дърти недоклатени мари !
1.
бай Уй
16.09.2015 20:32:19
1
14
Касабова се е разгонила ,тази дърта ма.....я
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По тези неща ще разпознаете атрактивната жена По тези неща ще разпознаете атрактивната жена Ето кои са признаците Топ 5 на най-мистичните жени според астрологията Топ 5 на най-мистичните жени според астрологията Ето кои са те  Земетресение разлюля Пловдив (СНИМКА) Земетресение разлюля Пловдив (СНИМКА) Епицентърът му е бил на 5 км от Асеновград, на 15 км от Пловдив и на 150 км от София Рецепта за млечен крем с череши и ягоди Рецепта за млечен крем с череши и ягоди Вкусен и освежаващ плодов десерт за нула време Доматеният сок без сол е полезен за сърцето Доматеният сок без сол е полезен за сърцето Консумацията му е ефективна в различни възрастови групи Спипаха 11 мигранти на АМ "Тракия", изгоряха с по 3000 евро Спипаха 11 мигранти на АМ "Тракия", изгоряха с по 3000 евро Сред трафикантите има българи и сърби Очакваме ръст на туристите с 10 % Очакваме ръст на туристите с 10 % Имаме много чужденци – рано-рано се превърнахме в интернационален град, отбеляза още преди фактическия старт на сезона кметът Тихомир Янакиев Задържаха психичноболния, нападнал дете с нож Задържаха психичноболния, нападнал дете с нож Прокуратурата постанови незабавното му отвеждане в лечебно заведение Опитен измамник прецака тази певица с участие в Германия Опитен измамник прецака тази певица с участие в Германия Поп фолк звездата Мира се оплака от организатор на концерти, но се оказа, че не е първата подлъгана от него Община Царево и Тракийски университет изграждат Експериментален център за аквакултури Община Царево и Тракийски университет изграждат Експериментален център за аквакултури Предвижда се проектиране и изграждане на Център за култивиране и наблюдение на бяла мида и други мидени култури
Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината - формулата на успеха на евросензация Избирателите са гладни не за политически тези, а за истински хора, които казват истината - формулата на успеха на евросензация 24-годишен кипърец без политически опит и без официална диплома за висше образование става част от ЕП, след като получи внушителна подкрепа  Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Футбол с екстри: Германия спешно търси проститутки да обслужват Евро 2024 Феновете масово търсят жрици на любовта, британците са мераклии номер 1 Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Извънредно от Бъкингам! Лекарите на Чарлз в бойна готовност Монархът взе решение, което променя живота му Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник 
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори