×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бизнесдама от Слънчев бряг стана кума на дъщерята на Лютви Местан, Доган не дойде на сватбата


Бизнесдама от Слънчев бряг стана кума на дъщерята на Лютви Местан, Доган не дойде на сватбата
Първата съпруга на Лютви Местан – Нурсен Атасой (вляво) и кумата на Елис и Гюксел - Елван Атилла (вдясно)
27 Август 2015, Четвъртък, 06:42 ч.

Три дни преди сватбата гардове на НСО отцепили района около комплекс „Маказа“ срещу непредвидени гости


Формалният председател на ДПС Лютви Местан омъжи тайно дъщеря си Елис, която е от първия му брак с Нурсен Атасой и от над 20 г.  живее в Турция.

Тържеството се е провело миналата събота (22 август) вечерта в комплекс „Маказа“, който се намира между Кърджали и Момчилград. В местните и в националните медии мълчанието за сватбеното тържество на Елис Атасой се оказа тотално, твърди МИГNews.

На празника на Елис и съпруга й Гюксел присъствала цялата парламентарна група на ДПС, евродепутатите от етническата партия, всички кметове от движението и гости от Турция. По информация на присъствали на пиршеството, гостите били над 600 души.

До последния момент сватбарите очаквали и Ахмед Доган, но той изпратил само поздравителен адрес.
Кумове на младите били Елван и Юджел Атила. Последният за кратко бе зам.-министър на транспорта в правителството на Тройната коалиция. Съпругата му Елван е известна бизнес-дама от Слънчев бряг, където управлява голям хотел, затворен комплекс и търговски център. На последните парламентарни избори Елван бе в листата на ДПС за Бургаска област и бе сложена на 18-то място в бюлетината с №18. Това й даваше сериозни шансове да получи преференциален вот и тя събра много, но все пак недостатъчно гласове, за да стане депутат.
Очаква се на предстоящите вестни избори през октомври тя да води листата на ДПС за Община Несебър. Като се знае начина, по който гласува електоратът на етническата партия и ресурса, с който разполага Елван, няма да е изненада, ако тя стане общински съветник в най-богатата община на България. Не е изключено на нея да бъдат поверени и грижите за новия сарай на Доган на брега на морето в парк „Росенец“, за чийто ориенталски разкош вече се носят легенди.

По указания на Местан сватбеното тържество е трябвало да премине без излишен обществен шум. Подготовката също е извършена инкогнито, а хора от движението продължават да отговарят на въпроси, че не знаят нищо за подобна сватба.

Три дни преди празника гардове на НСО са отцепили периметъра на комплекс „Маказа“, а държавната охрана е била пет дни неотлъчно в района. Освен това е била наета и фирма с частни гардове, които следили стриктно да не бъдат допускани непредвидени гости.

От първия си брак Лютви Местан (Владимир Зидаров) има син и дъщеря. Първата му съпруга се казва Нурсен Атасой и е дъщеря на бивш комунистически функционер в Момчилград. Местан не е поддържа отношения със семейството си в Турция, даже е избягвал да споменава за тях, тъй като сключва брак по сметка с дъщерята на бившия депутат от ДПС Хасан Али – Ширин.


Дениз Атасой със сестра си Елис


Лютви Местан със сина си Дениз




Младоженците (вдясно) с Нурсен Атасой, Дениз Атасой, съпругата му и сина им







В категории: Лайфстайл


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
10
Коментара по темата
10.
NQMA TAKAVA DYRJAVA v EU
01.09.2015 23:04:49
0
1
LEGALNATA ISLQMSKA DYRJAVA , ce daje si q ohranqvame s NSO i za spomen snimcici .....
9.
Иван
30.08.2015 03:50:17
2
4
Е как може тези кадри и за снимка не са за спомен ,а да не говорим да ги качвате в новинарски сайт (ако тая долна гнусутия ) може да се нарече Новинарски сайт. Много нелицеприятни хора ,мазни лица ,изражения доволни и презадоволени.Вижте ЛЮТВИ Ммм гадно име само ,а за човека вие сами преценете.
8.
bilbo
29.08.2015 17:11:52
3
8
Хайдуците си правят сватба с нашите пари. Държавата наместо да ги гони ги пази чрез НСО.
Къде си Левски?
7.
xaxo
27.08.2015 22:00:03
4
12
Като гледам булката как е облечена си представям младоженеца с фес и запасан ятаган на кръста.
6.
старшината
27.08.2015 16:25:15
6
3
ashkolsun efendy mestan .......
5.
Петър Динеков
27.08.2015 15:44:48
1
11
Нека всички гласуваме за първите 5 партии. Така НСО и ще ни бият и ще ни е...! Но ще ни пазят и ще се чувстваме свободни и доволни! Абе добре ще ни е. Изборите идват!
4.
данъкоплатец
27.08.2015 14:49:05
1
27
Таз сватба национално мероприятие ли е, че е ангажирана НСО? С чии пари гардовете са били командировани там????А иначе не иска "излишен обществен шум". Те нагли, ний прости...., ама не съвсем. Сигнал до сметна палата да провери разходите по престоя на НСО в тоз период ВЕДНАГА!
3.
данъкоплатец
27.08.2015 14:49:05
1
22
Таз сватба национално мероприятие ли е, че е ангажирана НСО? С чии пари гардовете са били командировани там????А иначе не иска "излишен обществен шум". Те нагли, ний прости...., ама не съвсем. Сигнал до сметна палата да провери разходите по престоя на НСО в тоз период ВЕДНАГА!
2.
Бай Петко Войвода
27.08.2015 12:32:41
4
25
Абе много са се разгологащили пискюлите.Че те по турско не си позволяваха такива неща щото байо ви Петко ни НСО,ни МСО го спираше и тези не смееха да шават.Толкова ли е заспал този народ и защо така грозно плюе на това,което направихме и аз и останалите революционери за него?
1.
Мангусти те
27.08.2015 11:55:27
6
32
Кви са тия грозотий баси грозните мангали скрийти са е...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори