×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Копърки дебнат пасажерите от Emerald Princess пред Пристанище Бургас, вижте дрескода на таксиджиите


Копърки дебнат пасажерите от Emerald Princess пред Пристанище Бургас, вижте дрескода на таксиджиите
Това е уникалният таксиджийски дрескод, с който днес посрещнахме пасажерите от петзвездния кораб Emerald Princess
27 Август 2015, Четвъртък, 08:22 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Къде спи Автомобилната инспекция, питат се бургазлии
Десетки небрандирани таксиметрови коли, както и напълно нелегални таксита дебнеха тази сутрин пасажерите от Emerald Princess пред Пристанище Бургас, видя репортер на Флагман.бг.

Шофьори бяха готови да влязат в ръкопашна хватка заради сериозния наплив на жълти автомобили към Порта. В следващите часове в Бургас се очакват над 2000 туристи, които очевидно са апетитна хапка за бакшишите.

Голяма част от тях обаче са от фирми със съмнителна слава и неслучайно има сериозни съмнения за коректността им. „Защо Автомобилната инспекция не ги проверява. При всеки круиз е едно и също. Знаят, че се струпват много нелегални таксита там, но на никой не му пука“, недоумяваха днес от търговските обекти в района.

Впечатление направи, че шофьорите бяха заложили на уникален дрескод – джапанки и къси гащетки най-често - над коляното, с което със сигурност ще привлекат вниманието на туристите от петзвездния круизен кораб.

В категории: Бизнес


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Бонбон
29.08.2015 22:01:41
0
0
До господин Иван Колев недеи да заплюваш бакшишите кпито са тръгнали за по едно парче хляб че аз да та заплюя ништо нее а гспод ако те заплюе цял живот няма да се забършеш запомниго???
13.
Шишо
27.08.2015 18:10:35
0
2
Ало флагманци, това че не са брандирани не ги прави нелегални!
На летището това, че са брандирани не им пречи да бият рускините и да им взимат парите.Защо покрихте фирмата от която беше бакшиша арестуван за грабеж?Или шубе или някой лев сте взели нали?
12.
Крумов
27.08.2015 14:57:11
2
3
Таксиджийски мастии
11.
Димитър
27.08.2015 14:43:47
1
9
Нищо не им пречи по една ризка да сложат,какво толкова. На всички ще им бъде по приятно като ползват таксита. Фирмите също трябва да въведат работно облекло.
10.
Клатогоров
27.08.2015 14:26:20
1
3
Жалко! И днешното момиче от кафето се е окепазило с тези рисунки! Няма да станете по-привлекателни, като се нашарите! Нито цицките ще станат по-големи, нито шундичките ви ще се свият!
9.
Kolio
27.08.2015 13:34:48
0
2
Abe vie vav flagman shto ne se snimate be idioti znam edni momcheta koito vi shpaklovaxa edin apartament i se opitaxte da ne im platite rasledvaite i si pishete statiite kato xorata ne ste svetci poznavame vi
8.
бургазлия
27.08.2015 13:09:12
0
8
Жалко,плачевно,отваратително е да се качиш при такъв.
7.
Георги
27.08.2015 12:27:49
2
14
Туристите ще си помислят, че са градските хашлаци, събрани на раздумка. Можеше малко по-спретнато. Но не се учудвам, защото тези сигурно и с спят с тази униформа.
6.
Аноним
27.08.2015 12:03:23
1
25
Абсолютно си личи турското робство от 5века. Бакшиши, вземете се в ръце и изглеждайте по-нормално бре ОЛИГОФРЕНИ!!! Какво сте се облякли като тъпанари??
5.
Баба Вуна
27.08.2015 10:22:51
1
25
чувала съм, че имало транспортни фирми с абонамент в ДАИ, а дали това е така, нито един разследващ журналя не е проверил!
4.
ЧИНОВНИКА
27.08.2015 10:22:22
26
12
НЕ ГОВОРЕТЕ СРЕЩУ ХОРАТА , ВСЕКИ СИ ВАДИ ХЛЯБА , ПО НЯКЪКЪВ НАЧИН ...... АЙДЕ СЕГА ЗАРАДИ КУЦИТЕ БАБИ С БАСТУННИ ОТ ЗАПАДА , ДЕТО НЯМА ДА СИ КУПЯТ ЕДНА БАНИЧКА , ХОРАТА ДА СЛОЖАТ ФРАК И ПАПИОНКА , ИМАТ СИ ВСИЧКО ЗА ПРЕВОЗ НА ЗАПАДНИ БАБИ ЛИЦЕНЗ , ИЗМИТО ТАКСИ , ТАБЕЛА , ВИЙ КВО ИСКАТЕ , КАТО ВЛЯЗАТ В ТАКСИТО ДА ГИ ЧЕРПЯТ С КАФЕ И БАКЛАВА ...........ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ НАДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ КАЧИ НА ТАКСИ .... ТЕ ЩЕ ГИ ИЗВОЗЯТ С РЕЙСОВЕ ДО СЛЪНЧАКА , СОЗОПОЛ , НЕСЕБЪР .........В БУРГАС БАБИТЕ МИЛИОНЕРКИ АКО СИ КУПЯТ НАВРЪЩАНЕ И ЕДНА БАНИЧКА И ЕДИН ЧИФТ ГАЩИ ЕЛА МИ СА ОБАДИ ......
3.
ДО ФЛАГМАН
27.08.2015 10:17:46
1
31
ВИЕ МАЙ СПИТЕ ТОВА Е НАЙ КОРУМПРАНАТА ИНСТИТУЦИЯ ОТ НЕБЕТО ЛИ ПАДАТЕ ОТИДЕ НА ПРИСТАНИЩЕТП ДА ВИДИТЕ ДАЛИ ИМА ЗЪРНОВОЗ КОЙТО ДА НЕ Е ПРЕТОВАРЕН ПОНЕ С 10 ТОНА АМА НЕ ВИ СТИСКА ЩОТ НЕСА НА СЛУЧАЙНИ ХОРА
2.
До първи коментар
27.08.2015 10:15:12
4
7
Хахаха, много пикантно изказване ама накрая всички казват е поне нещо се прави!
1.
Бургазлия
27.08.2015 09:31:39
4
29
То това заедно с разкопките, са ни най-големите атракции....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори