×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тийнейджъри развиват лидерски умения само за 8 дни в академия Hi!Achievers (ВИДЕО)


Тийнейджъри развиват лидерски умения само за 8 дни в академия Hi!Achievers (ВИДЕО)
За участие могат да се запишат младежи от 12 до 19 години
19 Август 2015, Сряда, 19:26 ч.
Автор: Флагман.бг

„Лятната Академия за СУПЕР Постижения“ гостува в Бургас следващата седмица


Третото издание на Академията Hi!Achievers ще се проведе за първи път извън София между 24-ти и 31-ви август тази година в град Бургас в ОУ "Братя Миладинови". В Академията ще могат да вземат участие всички желаещи деца от града и региона. Записването за участие в нея все още тече и е отворено към всички младежи между 12 и 19 години, които искат да успяват и са решени да управляват смело и уверено живота си по пътя към сбъднатите мечти.

Организаторите споделиха пред Флагман.БГ, че са поканили в първия ден да им гостува кметът на Бургас Димитър Николов

"Напълно възможно е за малко повече от седмица да се промени нечия житейска перспектива и да се създадат нагласи, които да доведат до по-добра себереализация и по-успешно управление на живота", уверява Анастас Гогов, стоящ начело на проекта Hi!Achievers. Той подкрепя твърдението си с трогваща обратна връзка от миналогодишното издание на лятната академия, свидетелстваща за личностни трансформации, израстване и уверен поглед в бъдещето. Hi!Achievers e „Лятна Академия за СУПЕР Постижения“, развиваща лидерски и личностни качества и умения у тийнейджъри в рамките на 8-дневен обучителен курс.

"Това се случва във време, когато България е водеща класациите за младежка безработица страна, а само няколко репортажа с хумористичен привкус от преминалите наскоро абитуриентски балове са напълно достатъчни, за да обрисуват пропастта между реалния живот и „подготовката за него“ от образователната ни система. Като добавим и културната среда на по-популярния тип музика и заведения сред настоящите гимназисти и обществото като цяло, получаваме една солидна предпоставка за развитие на нереалистични житейски очаквания и нездраво отношение към себереализацията и професионалния път сред младежите", добави Гогов.

Именно тази картина вдъхновява създаването на летните академии Hi!Achievers, чиито екип силно вярва, че чрез личен пример, последователна и целенасочена работа и позитивно отношение могат да се градят личности и да се разгръща потенциал дори и в кратки срокове – „Важното е да знаеш какво правиш“, споделя Анастас. Самият той е реализирал вече значителни постижения в личния си кариерен път, сред които топ мениджърски позиции в корпоративния свят, както и настоящото му основно занимание – бизнес коуч и консултант по стратегическо бизнес развитие с впечатляващи имена в клиентското си портфолио. От десет години развитието и подпомагането на деца таланти и тийнейджъри е сред основните му житейски каузи, което дава живот на редица социални инициативи. За реализирането на Hi!Achievers той привлича екип от не по-малко реализирали се личности, сред които създателят на „Клуб на успешните хора“ Георги Миленчев, дългогодишният директор Човешки Ресурси на фармацевтичната компания “Санофи” Нина Михайлова, двукратният световен шампион по тай чи Петър Драгоев, лийн-навигаторът Никола Димитров, висококвалифицираният психолог и коуч Петър Петров, както и дамата вдъхновение по-популярна като Сундари Дян или Радина, основател на Rhythm Space.

Синергичният екип на академията залага на обучението чрез преживяване, даващо много по-висока степен усвояване и ефективно постигане на обучителните цели, а те включват развитие на умения като: лидерство, целепостигане, презентиране, самоувереност, разрешаване на проблеми, комуникационни умения, вземане на решения, креативни идеи, сътрудничество, работа в екип, управление на лични финанси и др. Всичко това в комбинация с физическа активност, здравословна храна и подкрепяща среда – основни предпоставки за добра мозъчна дейност.

След края на обучението участниците постигат:

осъзнат избор на цели за личното си развитие и разработен план за реализирането им;
• свой автентичен подход в представянето си и презентирането на идеите си;
• повишени самочувствие и увереност;
• подобрена ефективна комуникация с околните;
• подобрено справяне в стресови ситуации и конфликти;
• улеснено взимане на правилни решения и генериране на креативни идеи;
• по-добра физическа форма и здравословни житейски и хранителни нагласи.

Пълна програма на академията (ВИЖ ТУК)

Условия за участие (ВИЖ ТУК).

Вижте видео с обратна връзка от родителите на някои от участниците:







Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата След раждането на дъщеря им участието в предаването е второто най- хубаво нещо, което им се е случвало
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори