×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наивен турист в Слънчев бряг: Платих за 5 звезди, получих стомашно разстройство и чужди боксерки


Наивен турист в Слънчев бряг: Платих за 5 звезди, получих стомашно разстройство и чужди боксерки
А това е камериерката, която мята чаршафи във вид, в който сигурно ходи из махалата
16 Август 2015, Неделя, 09:01 ч.

Мизерия, мръсно, непочистено, храна с вид на събирана от остатъци – на цена от 266 лева на човек, оплаква се тя

Потресаващ разказ, придружен с куп снимки, е изпратила до рубриката „Моята новина” на Нова телевизия българка, решила да прекара един уикенд със съпруга и дъщеря си в Слънчев бряг. След като видяла в какво е настанена и опитала храната, жената бързо напуснала хотела, без обаче да получи връщане на част от платените пари.
Ето и нейния поучителен разказ за все още срещащите се тук-там наивници, които си дават парите за уж „5 звездни” услуги:

Здравейте, казвам се Йорданка Ангелова! Нека всички видят какво означава 5 звезди в България. Това е хотел в Слънчев бряг. Заплатихме си три нощувки на база ол инклузив, цена на ден - 266 лв на човек.
Бяхме трима - аз, съпругът ми и дъщеря ни, която е на 11 месеца. Условията не отговарят и на 2 звезди за хотел. Храната беше отврат, даже получих стомашно разстройство, вида на храната беше като за сготвени остатъци от каквото са намерили евтино по магазините. Басейнът - гнусен.

Стаята, в която бяхме настанени беше на етаж 1. Настаниха ни в 14,00 часа на 14.08.2015 г., в неизчистена, с чаршафите от предишните посетители, кошове пълни с боклук, в стаята за спане. В банята намерихме боксерките на някой турист, заедно с използваната от него кърпа.

Вана, пълна с пясък, мизерна и гнусна. Тоалетната и мивката в ужасно състояние. Под матрака имаше петна от повръщано или фекалии. Оплакахме се веднага на рецепция и след 5 минути ни беше изпратена "камериерка", която ще видите в снимките.
Без облекло, без бадж, от ромски произход, има я на една от снимките с розова блуза е. Която нито се представи каква е, нахлу в стаята и донесе бельото за легло на рамото си. Tелевизията, която предлагаха беше на снежинки, все едно съм сложила стайна антена от 90-те години, Wi-fi имаше само около рецепцията, барчето в стаята беше - празен хладилник, кърпи целите в петна от кръв и какво ли не...

Цяла нощ прекарахме на балкона с детето ни, защото управителя на хотела го нямаше, за да разговаряме с него. Не посмях да легна на тази мизерия, най-малко детето си да сложа да спи там. На сутринта разговаряхме със заместник-управителя, който беше наистина любезен, написа протокол за оплакванията ни и след разговор с шефа си, ни беше отказано възстановяване на поне една такса нощувка, която няма да ползваме. /БЛИЦ

В категории: Бизнес


42
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
42
Коментара по темата
42.
vlatan
18.08.2015 23:52:00
0
0
Искам да споделч за прекарване в прехвалената дестинацич Гърция - юни месец Тасос хотел НВ 3 звезди закуска вечеря 3 дена 460 лв...Аз, жена ми децата 9 г. 4 г.... Настаняване стаята не беше пипана от миналото лято - цялата в мухъл и екстри малки черни паяци под матраците...Така веднага оплакване, камериерката българка само наведе глава и..смениха стаята поне нямаше мухъл и паяци, но за тия пари...снимките са много добри. Храната...без коментар само едно нещо става за ядене и постоянно се чака. И това не ми е за първи път ш Гърция, всеки път има подобни издънки за парите 80-90 евро на стая.. Така че стига с тези статийки какво ни било обслужването, хотелите и т.н навсякъде има простотий , но едно е ясно българина в чужбина всичко забравя и плаща като поп дори дае прецакан, а тук многоооо му знае устата и вечно се оплаква и "си търси правата".
41.
obektivno
17.08.2015 14:44:20
4
6
Първо искам да кажа, че не познавам хотела, може наистина да е лош и не съм му адвокат.
Л Но хора, недейте да слагате всичо под общ знаменател. Току що се прибирам от български хотел с ол инклзив (няма да му правя реклама) и съм безкрайно доволен, в сравнение с това, което съм получавал в чужбина. И ако погледнете коментарите за Гърция и Турция, ще видите, че и там има проблеми.
А ако държите на качествена почивка, трябва да ви е ясно и това че няма как да получите такава за 200-300 лв. в активния сезон. Август месец, седмичен пакет (който е най-изгоден и за хотелиери и за почиващи) излиза 1000-1500 лв. на човек. Не може да се лови мечка с дренки. Проверете отзивите за хотела и няма да сбъркате.
40.
Верно бе
17.08.2015 12:33:34
0
4
Въйй верно 5 звезди го направили тоя коптор. Докато беше 4 горе долу се ядваше ама при тва положение гаврата е тотална.
39.
Steal
17.08.2015 12:02:04
2
4
Защо не назовавате хотела кой по точно посерковци стига с този страх и съображения трябва да се знае!!!
38.
Бай Вълчо Арабаджиев от Асеновград
17.08.2015 11:52:01
0
9
Не съм Ветко,Вълчо съм.Маринела понеже е много изтънчена пловдивска селянка и я беше срам,затова ме прекръсти на Ветко.
37.
hristina
17.08.2015 11:51:52
1
4
Sashata mizeriq se otnasq i za hotel sendi beach v Albena mnogo skapo i mnoooogo mrasno.
36.
Катя
17.08.2015 11:24:27
0
14
Поздравявам дамата,че споделя с всички българи преживяванията си!
Нека повече хора разберат какво предлага Ветко Арабаджиев.В неговите хотели има винаги проблеми,защото освен цигани там няма друг обслужващ персонал .На рецепция работят млади момичета за по един сезон и хабер си нямат от туризъм.Как ще пуснеш турист в незаредена стая,може поне пиколото да я провери или да попита самата камериерка.Но хората там са без опит и на Ветко какво ли му пука като той има 5000-6000 легна на вечер заети.Пак в негов хотел преди няколко години англичанин свари камериерката да прави секс в стаята му докато той е плажа.Вдигна се голям скандал,рекламации,шуми Ветко си плати неустойка.Затова бягайте далеч от Виктория груп и като туристи и като работници.За баловете в "Чайка"няма да говорим!
35.
6 STARs сливен кв надежда камериерки
17.08.2015 11:02:21
0
7
камериерките едва ли познават препаратите освен сода каустик
34.
Ивaновa
17.08.2015 10:37:27
0
9
Aз съм блaгодaрнa нa женaтa, зaщото тaкивa кaто нея ще променят подобни "бекове".
Живея в Испaния и нямaм никaкво нaмерение дa ходя нa Бг море, но сме еднa групa приятели, които всякa годинa ходим до рaзлични стрaни нa почивкa. Следвaщaтa годинa е ред нa Бългaрия. Слънчев бряг е предвиден зa поне двa дни престой. Е, със сигурност ми е полезнa стaтиятa зa къде не бивa и дa си помислям.
A потърпевшaтa би я трябвaло дa бъде подкрепенa, зaщото блaгодaрение нa нея нямa дa имa подобни случaи вече.
33.
5 STARs
17.08.2015 10:32:57
0
5
260 leva na vecher ---- ? zaplatata na kamerierkite---??? = ? i sami shte razberete che samo maloumnici biha rabotili na tezi usloviq !!!! upravitelq i batman da e pak ne moje da zamaje rezilite! tova ne e biznes tova e iztochvane
32.
Данита
17.08.2015 10:17:48
3
10
А на вас уважаеми коментиращи мога само да кажа , да не плюете българските хотели и българския бизнес . Всеки хотел си е отделна къща - в единия собствениците са си там ,чисто, красиво и уютно е , в другата къща собственика е на яхтата си в Средиземно море/както в случая/ , пие си уискито в позлатена чаша Версаче и управителите там да му мислят . Не закопавайте българския туризъм , както има чисти и спредтнати къщи , така има и мръсни и червясали отвътре домове , всеки сам избира какво да е неговото място . Само преди 5-6 години Гърците бяха нагли , ехидни и скъпи като дестинация хотели , нямате си на идея за какви мизерии искаха по 100-120 евро на ден за нощувка , но липсата на туристи ги освести и направиха всичко възможно да си ги върнат . Не слагайте всички под един знаменател , както не всички българи сме еднакви - имаме си и турци , арменци , цигани и каракачани например .
31.
до 29
17.08.2015 10:11:42
2
5
5 звезди е, проверих, пред очите ми е в моментa стрaницaтa им.
30.
ruski tour operator rabotesh 6 sezona na sl brqg
17.08.2015 10:11:08
1
6
napulno e normalno victoria group e nai slabia hotelier po moreto napulno e normalno tova . vijdal sum i dosta po seriozni neshta ne samo v tosi hotel i v dr na VICTORIA GROUP ne polzvaite uslugite im !!!! a tiq koito zashtitavat hotela neka zamulchat
29.
18 звезди
17.08.2015 10:05:29
1
9
Виктория Палас е един от най гадните хотели, верно е, но не виждам защо потърпевшата Йорданка трябва да лъже, че е 5 звезди, при условие, че е 4...
28.
Данита
17.08.2015 10:02:06
4
18
Уважаема госпожо почиваща , първо искам да Ви дам нормален съвет като към български потребител - преди да отидете в хотел просто прочетете в интернет отзиви и рейтинга на хотела например в букинг . Ако бяхте направили елементарна справка , щяхте да видите че отзивите са отвратителни и да не се набутвате да отидете в хотел 5 звезди с оценка 6 от 10 възможни . Всички хотели на Виктория груп от тези в Слънчев бряг до тези в Елените имат ниски оценки от туристите , защото предлаганото ниво на обслужване е ниско . Не защото нямат управленски кадри , а защото просто няма персонал по морето - истина и факт . За мръсотията и фекалиите - аз предполагам че без да искат са Ви настанили в стая ползвана от турист в момента или току що напуснал - Е вижте какви туристи идват на курорт в България . Тук да повърнеш и се осереш в хотела е съвсем нормално , а пък кръвта и уринирането са ежедневие в пейзажа и не правят впечатление . В другите страни има т.нар. Туристическа полиция /тя приема жалбите на такива като Вас , но и следи такива неща да не са нормални от страна на туристите като поведение / . Преди година присъствах на едно дело срещу полски турист , който беше препил и изпочупил чисто новото обзавеждане на 4 звезден хотел и цялото оборудване в стаята . Пуснаха го хората веднага в съда , дадоха му паспорта и сега хотела трябва да си го търси да им възстанови 12 000 лева от Полша разбира се . Колкото до минибара : забавно е да се възмущавате че хладилника е празен , ами то 80% от минибаровете в комплекса са така . Всичко от хладилника се изпива и консумира от туриста и след това да не мислите че плаща , няма такъв филм скандали , панаири , заплахи рекламации и си тръгва без да е платил нищичко . Защо да си го причиняват хотелиерите това неудобство - хем разход , хем бой и панаири след това . Навсякъде в света има такива неуредици , но мисля че статията е малко преекспонирана със седенето на терасата детето и т.н. И на мен ми се е случвало в Испания качеството на хотела да не отговаря на платеното , но винаги има варианти да Ви преместят на друго място след като сте си платили . Мисля че тука дори малко сте се поувлякли ...
27.
Виктория Пaлaс
17.08.2015 09:59:19
0
6
В коментaр 8 потърпевшaтa е кaзaлa името нa хотелa-"Виктория Пaлaс" е.
26.
саня
17.08.2015 09:55:01
1
1
Иметоооо кажетееееее
25.
*********
17.08.2015 09:00:42
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Бай Вълчо Арабаджиев от Асеновград
17.08.2015 08:42:26
0
13
Вижте само колко глупаци има дето не могат да четат и десет пъти питат кой е хотела при положение,че номер 8 го е написала.А кажете ми как да не го ръгаш с кеф този прост народ
23.
Матриот
17.08.2015 08:36:54
7
2
Тва е пълна простотия. В слънчев бряг няма петзвезден хотел с подобни условия. Неслучайно и снимките дето уж са ги направили липсват.
22.
Турист
17.08.2015 08:34:31
2
10
Положението е драматично по морето..В хотели и комплекси с по 400-500 легла има по 4-5 камериерки...Мизерията е страшна и всички са сърдити ,че се налага да работят!! Абсолютна аматьорщина навсякъде!! Жалко за уникалните плажове и за красивите хотели и топ заведения...Всичко се управлява от аматьори!! Само в България пиколото може да стане управител в казино за един месец!!! Приятна почивка!!
21.
Бурсука Бурсука
17.08.2015 07:52:47
2
0
и кой е хотела?така плюнките отиват по целия бизнес
20.
Бай Вълчо Арабаджиев от Асеновград
17.08.2015 07:29:53
2
12
Аз съм чорбаджията на хотела и да ви кажа хич не ми пука за мнението на разни туристи.Трябваше да изперем едни комунистически пари и както виждате се справяме чудесно,а това че на разни туристи или на персонала,на който не плащаме,че им е криво и се чустват излъгани си е техен проблем.Ние с Маринелка се чувстваме прекрасно,когато разни баламурници се набират.Очакваме ви и хотел Маринела,бивш Кемпински-Зографски в София.
19.
jeko
17.08.2015 07:12:57
11
4
Защо наистина няма други снимки, всеки може каквото иска да пише и каже, но без доказателства не вярвам. Пак тенденциозност и антиреклама на бг курорти.
18.
Turist
17.08.2015 05:58:08
3
19
Ха.. ами от хотелиери мутри и крадливи селяндури какво очаквате да получите!?.. 5* по мутренски и селяндурски...
17.
топчо
17.08.2015 01:36:02
2
18
На такива, които петнят родното черноморие и бранша трябва да им се отнема правото дс извършват тази дейност. Друг вариант е да се глобяват жестоко, но със събираемост на глобите- не само на хартия. Някой дето не е от тук, а от София и е решил да си направи малко пари това лято на гърба на туристите пък другата година други ще дойдат.... Не стига че всички туроператори карат туристи 90% в сл.бряг, а там хотелиерите мили родни се стараят никога повече хората да не се върнат.
16.
???
17.08.2015 01:04:00
0
9
A зaщо не сa публикувaни и други снимки?
15.
_nib_
17.08.2015 00:36:23
1
0
П
14.
IVO
17.08.2015 00:21:35
8
27
Г-жа Ангелова. горещо Ви препоръчвам догодина в Турция или Гърция. Не си заслужава да си скапва човек почивката в мутринското ни,мръсно и гнусно Черноморие.
13.
Николай
16.08.2015 22:57:54
2
15
Съжалявам за преживяното от Вас .Не съм съгласен с констатацията , че всичко го сравнявате с хотел 2 звезди . Има толкова добри хотели с 2 звезди /личен опит/. Ходите на 5 звезди и не се интересувайте от условията в 2 звезди . Престижно е да кажеш-бях в 5 звезди и после....
12.
Николай
16.08.2015 22:57:54
2
15
Съжалявам за преживяното от Вас .Не съм съгласен с констатацията , че всичко го сравнявате с хотел 2 звезди . Има толкова добри хотели с 2 звезди /личен опит/. Ходите на 5 звезди и не се интересувайте от условията в 2 звезди . Престижно е да кажеш-бях в 5 звезди и после....
11.
*********
16.08.2015 22:32:35
3
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
10.
vatakodi Хаджимушмороков
16.08.2015 22:30:52
8
4
Толкова много текст си изписала Данче та от многословие си пропуснала да споменеш хотела.
Ай напъни си сивото вещество и го наречи с името му та и ние да знаем и да го заобикаляме.
9.
popi
16.08.2015 22:27:07
8
3
е добре предполагам сте от София ... далеч ли ви беше Гърция ????
8.
Йорданка
16.08.2015 22:07:08
2
38
Здравейте, аз съм потърпевшата. Благодаря за позитивните коментари, поне в един форум не ме плюят! Хотела е Виктория Палас, бяхме там, защото детенцето ни става на една годинка и искахме да види морето. За жалост, само си похарчихме парите!
7.
?
16.08.2015 21:56:45
1
2
За кой става въпрос?
6.
?
16.08.2015 20:50:32
0
4
И на Златните пясъци в един от петзвездните е същото.Добре,че не записахме олинклузив.Много се разочаровахме,защото решихме да останим за 1-ва година на нашето родно черноморие.
5.
?
16.08.2015 20:50:32
0
4
И на Златните пясъци в един от петзвездните е същото.Добре,че не записахме олинклузив.Много се разочаровахме,защото решихме да останим за 1-ва година на нашето родно черноморие.
4.
?
16.08.2015 20:50:32
1
5
И на Златните пясъци в един от петзвездните е същото.Добре,че не записахме олинклузив.Много се разочаровахме,защото решихме да останим за 1-ва година на нашето родно черноморие.
3.
?
16.08.2015 20:50:31
0
5
И на Златните пясъци в един от петзвездните е същото.Добре,че не записахме олинклузив.Много се разочаровахме,защото решихме да останим за 1-ва година на нашето родно черноморие.
2.
?
16.08.2015 20:50:31
0
6
И на Златните пясъци в един от петзвездните е същото.Добре,че не записахме олинклузив.Много се разочаровахме,защото решихме да останим за 1-ва година на нашето родно черноморие.
1.
!
16.08.2015 20:06:44
2
43
Нямaт ли фейсбук хотелa? Кaчете им снимките тaм. Прaщaйте по сaйтове в Гермaния и Русия примерно, по- ще свършите рaботa.
Зaкопaвaйте ги тaкивa.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори