×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Със Стефан Бонев Камено е в рутинна дрямка! Трябва ни кмет, който да дръпне общината напред


Със Стефан Бонев Камено е в рутинна дрямка! Трябва ни кмет, който да дръпне общината напред
Вярвам, че новият кмет ще е Жельо Вардунски, а аз ще работя, за да бъде общината привлекателна, каза общинският лидер на СДС Николай Петров
13 Август 2015, Четвъртък, 19:01 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Жельо Вардунски може да се бори с трудностите, за да има промяна за по-добър живот на хората




-Господин Петров, Вие имате опит в Общинския съвет, но сте в опозиция. Отворен ли е Общинският съвет към проблемите на хората в Община Камено?

- За трети мандат съм общински съветник и съм председател на групата от коалиция „Заедно за Община Камено”. Групата ни е от трима съветника. Винаги сме се стараели да бъдем коректни и позитивно настроени, когато на дневен ред са били проблемите на жителите на общината. За съжаление мнозинството в местния парламент е на БСП. При тях гласуването е строго партийно и не винаги е в полза на хората. Давам ви пример. През първата година на последния мандат кметът Стефан Бонев предложи да бъде закрит Спешния медицински център и да бъдат спряни линейките, които бяха собственост на Община Камено. Нашата група беше категорично против, но изнесените доводи не бяха взети предвид.

- Сегашното мнозинство осигуряваше пълен комфорт на кмета Стефан Бонев от БСП и той имаше възможност да реализира идеите си. Каква е Вашата оценка, Камено използва ли пълния си потенциал, за да бъде привлекателно място за живеене.

- На кмета Стефан Бонев наистина бе осигурен комфорт първо заради мнозинството на БСП в местния парламент /9 от 17 съветника/. Второ, нашата група като мислещи хора сме подкрепяли инициативи, които сме смятали, че ще бъдат в полза на жителите на Община Камено. За съжаление те са много малко. И досега настоящият кмет обяснява как е изпълнил проекта за благоустрояване на Камено. Но този проект от предния мандат. Да не говорим за качеството на изпълнението. Асфалтирането започна в началото на декември при обилни валежи и естествено след 2-3 месеца се наложи преасфалтиране. Тротоарните плочки на някои улици и централната част на Камено се наложи да се пренаредят по 3-4 пъти. Контролът от страна на Общината е меко казано занижен, по-скоро отсъства такъв. Явно кметът след много си мандати е изтощен и му липсват свежи идеи за развитието на Община Камено.
Общинската администрация не използва пълния си капацитет и изпълнява основно рутинните се задължения. Като цяло ръководството на Общината в лицето на кмета Стефан Бонев, общинската администрация, мнозинството в Общинския съвет не използват повече от ¼ от потенциала си, за да стане Камено привлекателно място за живеене.

- За предстоящите местни избори десните политически сили – ГЕРБ и Реформаторският блок, се обединихте около обща кандидатура – Жельо Вардунски. Това означава ли, че вече е необходима истинска промяна в посоката на развитие на общината?

- За предстоящите местни избори политическите сили ГЕРБ и Реформаторският блок се обединиха зад кандидатурата на Жельо Вардунски. Първо, защото тя наистина е обединяваща за всички дясномислещи и второ, защото притежава качествата, необходими на един ръководител да се справи с предизвикателствата и трудностите при управлението на Община Камено.
Убеден съм, че с избора на Жельо Вардунски за кмет, ще настъпи така необходимата истинска промяна за развитието на Общината в следващите години.

- Ще разчитате ли на подкрепа и на други политически сили?

- Ще разчитаме на подкрепата на избирателите от политическите сили от центъра в дясно.

- Как виждате конфигурацията на бъдещия Общински съвет?

- Бъдещият общински съвет според мен има реална възможност да бъде доминиран жт политическите сили, управляващи днес България – ГЕРБ и Реформаторския блок.

- Камено е една от общините в Бургаска област, която рядко привличаше общественото внимание с позитивни новини през изминалите 4 години. Каква е причината за тази изолация, в която общината сама се озова?

- За да бъде Община Камено в изолация, основна причина е нищо неправенето от ръководството и кмета. Колкото по-малко инициативи има, толкова по-малко грешки ще направи. Това е неговата стратегия.

- Какви ще бъдат вашите приоритети?

- Ще работя за това Камено да стане привлекателно място за живеене, атрактивно за бизнеса, което от своя страна е начинът за борба с безработицата и всичко заложено в програмата на нашия кандидат. Вярвам, че бъдещият кмет на Община Камено е Жельо Вардунски.

В категории: Камено


34
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
34
Коментара по темата
34.
Jitel na kameno
05.10.2015 15:38:49
0
0
Stiga ste hvalili g-n Bonev,kak nqma da ima cigani v Kameno,sled kato gi registrirat po adresite na Kameno,plashtat im da glasyvat za chervenite idioti,hodqt da im govorqt glyposti za Vardynski,samo zashtoto zapochna da gi e strah,che shte zagybqt.Molq vi prestanete s izlishnite komentari za G-n Vardynski,toi e chovek s potencial i ne e kato Bonev samo da prikazva i da vurshi neshto za grada predizborni,za da se vidi che se pravi neshto.Kamenovcii subydete se,trqbva vi nqkoi,koito znae kakvo iska za grada,jitel na Kamenk vi trqbva!!!! Bonev ne jivee tyk i izobshto ne go interesyva kakvo se slychva v grada ni,v Krustina nali detskata gradina e napravena,nali tam si e dobre,Dimitur Nikolov nali e napravil neobxodimoto za grad Byrgas i produljava da pravi,kmet kato nego vi trqbva
Privlekatelno mqsto za jiveene
Subydete seee!!!!!
33.
*********
16.08.2015 21:24:49
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
32.
един дол дренки сте всичките
16.08.2015 16:48:29
2
3
питайте вашия съветник Митко пелето от Русокастро как снощи счупи крака и преби човек в дискотеката в Русокастро , това ли са ви подръжниците и тези ли ще милеят пак за хората в общината
31.
И.В.
16.08.2015 03:04:00
3
4
стефан бонев е крайно време да се маха от камено той така и не живее в камено една мръсна канализация прави 25г.
30.
kameno
15.08.2015 18:40:09
5
6
Перфектния Кмет на община Камено НЕ Е г-н Бонев ! Какво направи той?? Дойде времето за гласуване и започна да прави улици -какви улици???? започна да прави 3 улици и спря на 1-ата защото нямало пари за другите -еми как да има ??? къде са парите ?? До кога ще търпим .... иии с тези цигании вече няма накъде ,не можиш да излезеш на едно кафе в камено !! айде моля ви се ... този Бонев само приказката му е голяма !!!!!
29.
207
14.08.2015 22:40:43
2
7
Nikito samo da se moli da ne go izgonat i ot burgasbus razdeli sus posta ot shev na troleite prez fevruari,sega vzemi Pavlinka pri teb i tia shte opravi i Kameno
28.
З
14.08.2015 17:31:43
5
4
Комуняги долни
Треперите от страх.
27.
Циганин от Кръстина
14.08.2015 17:02:34
3
5
Жельо, само напред!!!!! Зад тебе сме!
26.
Vesela
14.08.2015 17:01:15
2
8
Бонев , че е за затвора, за затвора е! Ами този мошеник от ДКС-то Радослав Радев! Разбойникът от ТСУ Димо Мутафчиев! Дясната ръка на Бонев - Тодор Петров също е крадец от класа! Ошушкаха бедно Камено!
25.
Слави
14.08.2015 16:55:45
5
5
А бе lucky 7 , споко! Кой знае ти какъв червен боклук си! Жельо е новият кмет на Камено! Треперете, мръсни комунисти!
24.
З
14.08.2015 16:40:59
3
4
4erveni talasami ste vsi4kite v tazi ob6tina
Vardunski e 4oveka koito trqbva da opravlqva kameno i selata
23.
Sladuranata
14.08.2015 16:31:06
5
5
Желю Вардунски е новия кмет.
Стига паника
22.
Lucky 7
14.08.2015 15:59:36
3
13
От поредното платено интервю разбираме, че г-н Петров явно страда от форма на деменция. Вие дами и господа, които четете може да прецените колко е силна. Аз като жител на общината не съм забравил. Ще припомня и на Вас:
Г-н Петров имаше възможност да реализира хиляди велики инициативи, когато беше зам.кмет, но аз не мога да си спомня нито една, със сигурност и той не може да посочи - дали това е така защото беше просто марионетка в нечии ръце, без право на идея и глас, Вие кажете. Г-н Петров беше и във групата на мнозинството в предния Общински съвет - дали може да припомни своя инициатива или такава на групата си, която да е в полза на населението или напротив участваше активно с гласуване ПРОТИВ по много важни за общината и населението въпроси. По отношение на Бърза помощ - Вашият зам.министър в национален ефир показа на цяла България, че няма как да бъде открита спешна помощ в Камено - това Ваше твърдение е изтъркано, по-добре не го представяйте като факт. Г-н Петров, имахте на разположение, както Вие казвате толкова много години, ЗАЩО не работихте и не показахте на гражданите на Общината за които се оказа, че толкова много милеете колко сте "КРЕАТИВЕН", "ИНОВАТИВЕН" И "ПОЗИТИВЕН"? Личностите, г-н Петров се познават по това, какво са направили, а не по това какво са им написали да отговарят.
21.
Чичо Ваньо
14.08.2015 15:04:40
3
3
Призовавам ви да гласувате за др.Ст.Бонев много мандатника.Отидете и вижте само какви постижения има с инфраструктурата в селещната система./пътища като лунен пейзаш-Ч.Връх -П.Извор-Тръстиково/ а за водопровода да не говорим.Вижте кои са кметските наместници и с какво се занимават/П.Изв./назначени от него.
20.
Нашите пак са тук
14.08.2015 11:41:38
4
4
Комунистите за нищо не стават,това е доказано.Но че иГЕРБЕРИТЕ са същата крадлива зган също е доказано. Ако спечелят ГЕРБ първо де що има гербераст в околовръст 30 километра ще е назначен в общината; следва уволнението на директара на училището и детската градина.Това ще стори Виолета Илиева от РИО .Тя е политическата метла и винаги я е яхнала.Това е така заЩото е Много самотна и дори за едно коте не се е погрижило.След нова следва смяна в читалището, инкасаторити.До ниво портиер в цялата община само калинки отГЕРБ.
ГРАЖДАНИ ВЗЕМЕТЕ И СИ ИЗБЕРЕТИ КАДЪРЕН МЕСТЕН НЕПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАН МЛАД ЧОВЕК.ПАРТИЙНИТЕ КАНДИДАТУРИ СА ВАШИЯ СЛЕДВАЩ ЧЕТИРИГОДИШЕН КОШМАР
19.
Sladuranata
14.08.2015 09:57:01
2
5
Ciganite si piat birata pred ob6inata.Nqma kakvo pove4e da kaja...
18.
Sladuranata
14.08.2015 09:52:22
5
10
Abe sprete se s glupavite komentari za novia kmet vardunski.Toi 6te e ne razbrahte li.kameno ima nujda ot stabilen 4ovek,toi go moje i 6te spe4eli
17.
Вотан
14.08.2015 09:08:47
5
14
Каменовци са достатъчно разумни за да не допуснат експеримента Жельо!
16.
БОНЕВ
14.08.2015 07:43:32
8
14
ПАК ЩЕ Е КМЕТ.
ДРУГОТО Е МЕРАЦИ НА НЕДОКЛАТЕНИ.
15.
otgovor
14.08.2015 00:21:26
6
6
do 10 - ne i tvoiata. Vsichki znaiat nomercata na BSP - kato niamat argumenti i zapochvat izmisleni vnushenia
14.
неутрален
14.08.2015 00:18:28
11
10
БСП ЩЕ ГИ ЗАБОЛИ СЪРЦЕТО ЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ КАМЕНО И СЕГА СА ПОСЛЕДНИТЕ ИМ ГЪРЧОВЕ ВАРДУНСКИ НАПРЕД СТАБИЛЕН СИ
13.
дони
14.08.2015 00:16:39
11
9
Николай П. е много прав, крайно време е Камено да бъде нормална община. Успех, Вардунски)
12.
an
14.08.2015 00:15:28
14
6
малеее, голяма паника ги тресе БСП, че най-после има кой да ги измете. Сън не спят да следят Жельо какво казал. Ми да, той ще е следващият кмет
11.
фенчо
13.08.2015 23:54:43
6
17
Еее, аман от тоз Жельо! Личният сайт на Жельо ли е това? Голямо хвалене, голямо чудо. А той - за никъв чеп не става!
10.
vapros
13.08.2015 23:43:06
5
13
Edin mnogo lesen vapros -koq e mutrata koqto stoi zad Vardunski ?
9.
и аз питам като №4 Pertinax
13.08.2015 23:12:50
4
11
защо така не ви оцениха хората 2007 и ви изритаха буквално, да загубиш с 850 гласа си е един голям шут
8.
Нама как да ни купите всичките
13.08.2015 22:59:03
8
14
Освен,че "голямата ти" група според теб била коректна и позитивна към чуждите идеи , друго не сме чули да си свършил за ен.......тия си мандат в общинския съвет. Незнам само с какви очи обикаляте да лъжете и мажете и да искате хората да ви изберат пак. Освен голямата пушилка , която вдигате със спешния център, за който вашия зам.министър Шарков прави постановки и констатира, че няма нужда от спешен център , друго нищичко НЕ СТЕ свършили в общинския съвет, то не че с линейките е свършено нещо.
Продължавайте да плюете този и онзи и да сипете лъжи и клевети по адрес на хора , на които не можеш Петров да се удариш и на малкия пръст - знаем колко си кадърен, той и кандидата ви за кмет знае, ама му трябват такива като теб. Та като стана въпрос за кандидата за кмет я вземете напишете какво образование има/ едва ли е повече от средно/, колко езика говори, в колко проекта е участвал и накъде се е засилил......много голям залък е за неговата уста това кметуване - па макар и с иновациите, които е замислил….. хахахаха. Смях се от сърце на платените ви статии. Но както се пее в една песен –„Не всичко е пари приятелю“.
7.
Нено Сенегалеца
13.08.2015 22:53:06
8
16
Защо никой не казва,че зад Жельо е дпс-то на Митко карамелата и ,че ако вземат властта тогава каменовци ще видят кон боб яде ли??!!
6.
Кт
13.08.2015 22:50:49
5
10
Платени статии.
5.
Pertinax
13.08.2015 22:44:11
3
11
Ако обещаете,че няма да крадете толкова много както по времето на Которов може някой да ви повярва!
4.
Pertinax
13.08.2015 22:41:29
7
11
Ники,ако вие десните бяхте толкова хубави,защо през 2007 година каменовци ви изгониха?!
3.
Г
13.08.2015 22:24:18
6
10
Поредния ще е който ще дойде с големи обещания и ще си иде наяден.
2.
Камено
13.08.2015 22:02:55
2
10
А има ли шанс да се справите с основния проблем-ромите,заради които не смеем да пуснем навън децата си,и които най-демонстративно всяка вечер пият на стълбите на общината и рушат...и много още може да се пише за тях?!?..
1.
da da
13.08.2015 21:39:16
3
15
атрактивно място за живеене със над 60% цигански етнос,напълнихте Камено последните 20 години с градежки и котленски цигани за да гласуват за вас,от няколко години и с горноезеровските цигани които са най-крадливи и диви,после се чудете защо младите бягат от Камено,ми като детето ти трябва да ходи на градина в група от 30 мангала и 2 българчета или в училище ,когато ние бяхме 1ви клас имахме 3 циганчета,като завършвах 8ми бяха вече около 20 и бяхме 7,8 българчета,ако искате наричайте ме расист ама това е положението не мразя никой,но мисля че това не е нормално .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори