×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

20 горещи техники за „ръкоделие“ в леглото /18+/


20 горещи техники за „ръкоделие“ в леглото /18+/
Ако го доведете до върха, той ще ви го върне двойно
08 Август 2015, Събота, 22:56 ч.
Източник: Космополитън

Мъжете не обичат само оралния секс, обожават да ги докосват с пръсти 
Повечето жени се насочват право към оралния секс, но мъжете обичат и ръчното обслужване.

Хлъзгаво

Няма нищо по-неприятно от сухата ръка, така че се приготви с лубрикант, лосион, или поне слюнка, преди да го хванеш.

Нежното плъзгане

Най-добрият начин да започнеш ръчната стимулация. Бавно и леко движи ръката си нагоре-надолу.



Пианистката

Потупвай с върховете на пръстите си долната страна на члена му, все едно свириш на пиано. Това ще стимулира нервните окончания и притока на кръв в пениса му.



Секси стискането

Нежно стисни основата и средата на пениса му с пулсиращи движения и после леко щипни кожата от долната му страна.



Любовният тунел

По това време вече би трябвало да е доста възбуден, затова усили натиска. Една от техниките, която много се харесва на мъжете, е когато ги галите и с двете ръце – докато едната се движи надолу, другата вече е горе. Това е като безкрайна стимулация.



Обвивката на кренвирша

За тази класическа техника увий всичките си пръсти около него и гали нагоре-надолу. Пробвай и обратното – палците ти са към основата на пениса.



Автомобилната чистачка

Направи обвивката на кренвирша и всеки път като стигнеш до края на пениса му, прекарай палеца си от единия край на главата до другия, все едно е автомобилна чистачка.



Направи-си-сам пръстен за пенис

Свий палеца и показалеца си в кръг и стисни основата на пениса му в него. Стискай здраво. Така задържаш кръвта в пениса и той става още по-твърд и чувствителен на допир. Сега плъзни другата си ръка по него.



Капачка за бутилка

Върхът на пениса му е най-чувствителната част, защото там има най-много нервни окончания. Обърни му особено внимание, като усукваш ръката си наляво-надясно около върха, все едно се опитваш да отвинтиш капачка на бутилка.



Усукани ръце

Усуквай ръцете си, докато ги плъзгаш нагоре-надолу.

G-точката

Перинеумът се намира между скротума и ануса му – там се произвежда спермата, така че е много чувствителна зона. Натисни g-точката му, все едно натискаш копче.

Яйчено ролце

Докато с една ръка галиш пениса му, леко върти топките в дланта на другата си ръка, все едно държиш яйца. Някои мъже обичат и да подръпваш кожата на скротума им.



V Масаж

Целият му таз (вътрешна част на бедрата, долната част на корема и задника) е богат на нервни окончания, така че масажирането на тази зона доставя голямо удоволствие.



Лъскай дръжката

Разтвори дланта си и я сложи върху главата на пениса му. Свий пръсти около ствола му. Усуквай ръката си, все едно лъскаш дръжка на врата.



Задния вход

Ако твоят човек няма нищо против, насочи ръката си към задника му и леко погали ануса му с пръст.



360

Промяната на ъгъла на тялото променя усещанията му, затова сменяй позата си. Седни на една страна, върху него, или застани зад него и се протегни напред.



Двоен проблем

Сложи ръката му върху твоята, така че да усеща какво правиш, за да го възбудиш. Или сложи твоята ръка върху неговата, докато се пипа. Така ще разбереш какво прави.



Езикови врътки

Най-хубавите ръчни занимания са смесени с малко устни тук-там. Стискай ствола му, докато въртиш езика си около върха на пениса му, или използвай устата си като продължение на ръката и ги движи в синхрон.



Усукване на китката

Нека китката ти води посоката, докато ръката ти се плъзга нагоре-надолу. После дръж китката изправена и използвай горната част на ръцете си за задаване на движението.



Топли ръце

Когато е хладно, затопли ръцете си за няколко минути, преди да ги пъхнеш в панталоните му.



Удължител на оргазми

Двете най-големи грешки, които правят жените при ръкоделието, обикновено се случват накрая. 1) Когато видиш, че е на път да свърши, дръж здраво и в ритъм. 2) Не го пускай веднага. Мъжкият оргазъм трае няколко секунди и му е много хубаво да помпаш през цялото време. Ако го пуснеш, когато свърши, ще му секнеш удоволствието. Изчакай го да ти каже кога можеш да пуснеш.

В категории: Животът


5
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 0
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 0
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
5
Коментара по темата
5.
Мечо Кух
09.08.2015 20:59:52
0
1
Браво Флегмане , ти си истински мъж . Браво . :)
4.
флегмена
09.08.2015 07:56:52
1
10
Ех, Касабова, Касабке!
Kasabian, моя любов!
Ти не дойде, а аз те чаках!
Смяната ми свърши преди 50 минути и вече съм си вкъщи.
Изтърва най-якият секс в живота си.
Сега пия кафе, после отивам да сера и да се къпя + бръснене на брадата и хуя.
Ако имаш желание - в сряда вечер, 12.08 пак съм нощна.
3.
флегмена
08.08.2015 22:29:07
1
14
Е, хайде, от мен да мине!
Идвай некъпана!
То още 8 часа и половина, и смяната ми свършва!
Побързай, скъпа! Времето тече!
2.
Мечо Кух
08.08.2015 21:41:00
2
13
Ти пък сЯ и да се къпе . :)
1.
флегмена
08.08.2015 20:30:55
2
26
Касабова, изкъпи се и идвай!
Нощна смяна съм и направо ще се разглобим от секс!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч. 
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори