×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Министър Лиляна Павлова: Обходът на Малко Търново ще е готов до края на септември


Министър Лиляна Павлова: Обходът на Малко Търново ще е готов до края на септември
Министърът обяви, че обходът на Елхово ще бъде завършен предсрочно
07 Август 2015, Петък, 08:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Петър ПЕТРОВ

Главният път на границата трябва да се отвори и за бизнеса, смята кметът на пограничната община Илиян Янчев


Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова заяви в Бургас, че обходът на Малко Търново ще е готов до края на следващия месец.

„Обходът на Малко Търново и свлачището там са важни приоритети за нас. Днес разбрах, че вече е започнала работа по свлачището. Надявам се, че обходът ще бъде готов до края на септември. Тук е мястото да кажа, че обходът на Елхово ще бъде завършен предсрочно и ще бъде пуснат в експлоатация в началото на септември”, каза министър Павлова.


Кметът Илиян Янчев публикува снимки във Фейсбук профила си на свлачището на пътя за ГКПП - Малко Търново

Кметът на Малко Търново Илиян Янчев заяви за Флагман.БГ, че това е добра новина, но според него особено важно е да се отвори главният път на границата и за бизнеса, за да не остане градът в „байпас”.

„Вече се полага асфалт на обходния път. Мисля, че срокът ще се спази. От няколко дни обаче правя срещи с фирма „Трейс” и жители на Малко Търново, защото бяха отчуждени лозови масиви. Застанал съм зад тези хора, защото те си изкарват хляба с това и трябва да бъдат обезпечени. Днес започна работа и по свлачището. Имаме уверението, че до края на месеца пътят ще е готов. Участъкът беше много опасен. Слава Богу, че не се стигна до сериозен инцидент. Опасявам се обаче, че ако не се пусне главният трафик, този път ще доведе повече негативи за бизнеса и за града, защото Малко Търново ще остане в байпас. Редно е главният път на границата да се отвори и за бизнеса заедно с обходния. През Малко Търново в момента преминава само туристическият трафик, което не е редно. По този начин ще намалеят опашките и на Лесово и Свиленград”, каза градоначалникът.

В категории: Малко Търново


18
Коментара
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
18
Коментара по темата
18.
34vr6
19.08.2015 08:43:26
0
1
защо нещо нема пак мнение на хрантутниците от гей парка.нали те разрешават и забраняват. къде сте бе проектанти .
17.
обаче
17.08.2015 17:17:28
0
2
Е, как ,НЕ? Ниски заплати, несигурност, престъпност?Евросредства ли-стигат до приближените до властимащите /които и да са те/.Работодатели, които по 5 год. не актуализират заплатите /даже на високо квалифициран персонал/, защото трябва да си купят поръчкови автомобили и да си строят къщи-дворци.Здравеопазване-под всяка критика.Образование-измислено и преподавателите са с нищожни възнаграждения.Икономика-само за по големите градове, но хората трявба да живеят и извън тях.Пълен крах.
16.
подла камериерка
17.08.2015 16:26:18
0
0
край! не мога да заспя без някоя "новина".
15.
дед медved
15.08.2015 17:32:31
1
3
Сутринта слизах по стълбите на блока с комшийката. Мисля, че сме двойка щото миналата зима беше една от най- студените!Много поздрави на останалите комунета циганета герберета и женската ви рода .
14.
НИК
14.08.2015 14:32:56
0
3
ПРИЗОВАВАМ ФЛАГМАН ДА ИЗПРАТЯ ЕДИН ЕКИП ЗА ДА СНИМА КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО МАЛКО СЛЕД ОБХОДНИЯ ПЪТ ПО ПОСОКА "ГКПП- МАЛКО ТЪРНОВО"....САМО НА 150-200 М. СЛЕД КРЪСТОВИЩЕТО НА ОБХОДНИЯ ПЪТ ПО ПОСОКА КПП-ТО...И СЛЕД КАТО МНОГО СКОРО ОГРОМЕН УЧАСТЪК ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯ ПЪТ СЕ СВЛЕЧЕ В ПРОПАСТТА КОЯТО СЪЗДАДОХА "МЕГА ИНЖЕНЕРЧЕТАТА" .......И ЩЕ ИМАТЕ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ЗА МНОООООГО СЕНЗАЦИОННИ РЕПОРТАЖИ НА ТЕМА "РУХНАЛ МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ-ГРАНИЦАТА ЗАТВОРЕНА"!!!
ПРОСТО СЕ РАЗХОДЕТЕ И НАЩРАКАЙТЕ ДИВАШКАТА ПРОПАСТ ,КОЯТО НАПРАВИХА ТОЧНО ОТ ДЯСНО НА ПЪТЯ ,ОТНЕМАЙКИ СТОТИЦИ ТОНОВЕ ПРЪСТ ЗА ДА Я ПОЛОЖАТ 150 М ПО- НАДОЛУ....!
13.
Tania Pirgova
13.08.2015 22:50:52
0
2
Изключително точни коментари !!! Това е самата истина колкото и да не са съгласни някои платени драскачи !!!Абсолютна предизборна мимикрия. Браво !!!
12.
Емил Макаров
13.08.2015 22:00:55
0
3
Само че, това е закономерност, НИК. Когато в аквариума има хищни рибки, няма начин, да не остане една, най-накрая. Затова този свят си върви от точка А, към точка Б. В свят, в който има хищници, резултатът е ясен и закономерен. Затова не беше въпрос на противопоставяне на един хищник на друг, както го мислите, а беше редно да се противопоставим на хищничеството като цяло. Но не го правим, заради любимия двуполюсен модел пак е нещо подобно - два звяра в единоборство. Единствено възприемането на съвсем друго мислене можеше да промени нещо, но насила хубост не става. И това друго мислене е Христовият Закон - защо Бог е вечен, защото любовта е вечна! Всичко друго, както ставаме свидетели, води до разрушение и упадък.Каквото са посели нашите политици, това и жънем.
11.
НИК
13.08.2015 16:02:57
0
3
Г-ЖО ПАВЛОВА ,ЧЕ ЩЕ НАПРАВИТЕ И ОГРОМНА ГРЕШКА , АКО СЛУШАТЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНИТЕ ИДЕИ НА ИЛИЯН ЯНЧЕВ ДА ПУСНЕТЕ И ТИРОВЕ /С ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ ТОВАР И СОБСТВЕНО ТЕГЛО/ ПРЕЗ ТОЗИ ПЪТ!!!
ЛОБИРАНЕТО ЗА ТИРОВЕ НА ИЛИЯН ЯНЧЕВ ВСЕКИ ЗНАЕ ,ЧЕ Е ЗА ИЗЦЯЛО ФИНАНСОВА ИЗГОДА НА ЕДИН, ДВАМА човека!!!!!!!
ПЪТЯТ Е ПРЕКАЛЕНО ТЕСЕН , ДВУЛЕНТОВ, ОСЕЯН СЪС ЗАВОИ И С ПРЕКАЛЕНО МНОГО СВЛАЧИЩНИ УЧАСТЪЦИ ПО ЦЯЛОТО ТРАСЕ ОТ БУРГАС ДО ГРАНИЦАТА!!!!!!!! АЗ СЕ СЕЩАМ ЗА ЦЕЛИ 4 СЕРИОЗНИ СВЛАЧИЩА И ТО САМО НА ПРИМА ВИСТА, КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ.......ЕДНОТО Е ТОЧНО ДО ПЕЩЕРАТА ПОД БИЛОТО НА БОСНА, ПОРАДИ КОЕТО ПЪТЯТ БЕШЕ ДО СКОРО ОТБИТ ПО СТАРО РАЗБИТО ТРАСЕ МЕСЕЦИ НАРЕД !!!!.........ВТОРОТО Е ТОЧНО ПРЕДИ МОСТА НА РЕКА "КАТУН" ПО ПОСОКА ГРАНИЦАТА.........ТРЕТОТО ПРЕДИ ГКПП-МАЛКО ТЪРНОВО ,КОЕТО РЕМОНТИРАТЕ В МОМЕНТА И Е ПОСОЧЕНО НА СНИМКАТА В СТАТИЯТА...........А БЪДЕЩОТО ЧЕТВЪРТОТО, КОЕТО НАПРАВИХА "ГЕНИАЛНИТЕ" инженерчета ВИ СПОМЕНАХ ВЕЧЕ ......ТО МОЖЕ БИ ЩЕ Е НАЙ-КОЛОСАЛНОТО ПО ЦЕЛИЯ ПЪТ И ЩЕ ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА КОГАТО СЕ СЛУЧИ!!!!!!!!!!!!..........УСПЕХ Г-ЖО МИНИСТЪР!!!
10.
НИК
13.08.2015 15:43:01
0
3
„Обходът на Малко Търново и свлачището там са важни приоритети за нас. Днес разбрах, че вече е започнала работа по свлачището. Надявам се, че обходът ще бъде готов до края на септември. "........заяви Министър Лиляна Павлова!
ГОСПОЖО МИНИСТЪР !!!! .........БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА "ГЕНИАЛНИТЕ" инженери , КОИТО ДОВЪРШВАТ ОБХОДА НА МАЛКО ТЪРНОВО ,КАКВИ УСЛОВИЯ СЪЗДАДОХА ЗА ОГРООООООООМНО СВЛАЧИЩЕ ТОЧНО НА 150 МЕТРА НАД МЯСТОТО КЪДЕТО НОВИЯ ОБХОД СЕ ВКЛЮЧВА В СТАРИЯ ПЪТ ПО ПОСОКА ГКПП!!!!!!!.......И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ ТОЧНО ТАМ В РАМКИТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ МАКСИМУМ ДО 4, 5 ГОДИНИ ЦЕЛИЯТ МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ ЩЕ РУХНЕ В ПРОПАСТА КОЯТО инженерчетата СЪЗДАДОХА ПОД СТАРОТО ТРАСЕ ОТНЕМАЙКИ СТОТИЦИ ТОНОВЕ ЗЕМНА МАСА , САМО И САМО ДА Я НАСЛОЖАТ 150 МЕТРА ПОНАДОЛУ ПРИ КРЪСТОВИЩЕТО И ДА СИ СПЕСТЯТ ПАРИ ОТ ТОВА ДА Я ВЗЕМАТ ОТ КАРИЕРАТА, КОЯТО Е НА 3 КМ ОТ ТАМ !!!!!!
БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА ГОСПОЖО ПАВЛОВА КАКВО СВЛАЧИЩЕ ВИ ЧАКА ЗА ОПРАВЯНЕ СЪВСЕМ СКОРО НА ТОЗИ МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
Шок
13.08.2015 13:11:31
0
4
Бахмааму това Малко Търново.
Излезеш по улиците- пълно с градецки цигани. Влезеш в интернет- пълно с интелектуалци. Мистерия.
8.
данъчен ниблагодарник
13.08.2015 12:30:19
0
3
Чудна работа? Хората винаги се оплакват от липса на пари и никога от липса на акъл!..__________________ Според бизнес-учебниците и всички лектори по успешен мениджмънт великите дела са започвали с думите: "Аз мога, вярвам в себе си и ще се получи!"
Истината е, че думите са други: - Ебал съм му майката, давай да опитаме!
__________________
Life's a journey, not a destination.
And I just can't tell just what tomorrow brings...
7.
233
13.08.2015 12:21:16
0
4
магазин за зеленчуци в малко търново:
-Картофи - Полша;
-Домати - Турция;
-Чушки - Испания;
-Чесън - Китай;
-Репички - Израел.
Марийка разсъждава на глас:
-В търново, освен цените на тока пътните минетки и горивата нещо друго расте ли?
Марийка като се доближи интимно до Иванчо ще разбере какво расте в търново, ама ще е късно за вайкане щотот расте само бройката на мангалите .
6.
Емил Макаров
11.08.2015 16:35:50
1
1
Въпросът е извън моята компетентност, но имам забележки към написаното:Нали знаетe, че в шаха има един етап от мителшпила, когато започва планирана размяна на фигури. Тогава всеки губи фигури. При големите играчи от решаващо значение след това е не само една пешка преимущество, но и позициите на останалите фигури. Често се жертват едни фигури, за да се подобри позицията на други... Май сме в този етап на партията.Не случайно Ви пуснах цитат, може винаги да го потърсите и да видите за какво става дума!Такъв ни е живота- категория "банкнота от 5 лева от 1962 г."
5.
skirilova 24
09.08.2015 09:12:47
0
4
Талантливи деца на талантливи родители ca ce cниmaли ! Как па никой не станА учител, шлосер или овчар? Все парче капиталисти и мениджъри, инвестиращи милиони в хотели и курорти. Там някъде, в това изоставено от всеки странджанско градче,умишлено заселванo c цигани,без грам идея за развитие,сигурно има откраднати поне няколко хилядарки и от моите родители - обикновенни работници от соца с по половин век трудов стаж.Хайде като в Румъния! До дупка! До дъно!Нямат край свинските черва!
4.
иху,у,у,
09.08.2015 08:33:00
0
3
А на колко още нахакани к о м с о м о л ц и и ч е н г е т а не им е мястото в държавната администрация? И в банките.
3.
Цвъцоранka
08.08.2015 07:56:13
1
3
едно време имаше едни общински гори.тези общински гори изсякоха хиляди кубици дърва за направата на този път.сега нема общински гори но и този път нема да минава по това трасе-защо тогава сякаха.от тези пари много народ си намаза филийките с мед `но общински гори ги няма.но главните герои във тази сеч-по- точно това умишлино измислино престъплевие-вече са повишени и за награда са в държавното горско.значи ако изсечем странджа ставаме министри----ами кво чакате бе буклуци дебели.
2.
ceco
07.08.2015 18:20:26
1
4
sakan nedei che 6te im spadne oborota na svilengradskite mitnichari
1.
ГАД ЗМЕЕВИ
07.08.2015 16:24:20
9
3
МИТАК , РОБИ СЪБУДИ ЛИ СА В 16 ЧАСА ,АКО НЕ Е И НЕ СЕ СЪБУДИ ВЪОБЩЕ , МОА ГО ЗАМЕСТЯ АЗ , УРЕДИ МА ХОНОРАРА МУ ДЕЛИМ ФИФТИ ФИФТИ , ТВОЯ ДЯЛ ГО ПОДАРЯВАШ НА ОБЩИНАТА , АЗ МОЯ НА ЧИКО ОТ ПОРТО РИКО .........
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори