×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Босът на "Елените" Ветко Арабаджиев под прицела на данъчни, чака го тежка ревизия


Босът на "Елените" Ветко Арабаджиев под прицела на данъчни, чака го тежка ревизия
Студени капки пот избили по гърба на Ветко, когато до него достигнала информация, че има изключително смущаващи факти около ДДС-то на фирмите му
19 Юли 2015, Неделя, 05:30 ч.
Източник: ПИК

Мащабната проверка обхваща последните 10 години от живота на фамилията


Хотелиерският бос Ветко Арабаджиев очаква с притеснение резултатите от финансовата ревизия, която е разпоредена както по отношение на него, така и за жена му Маринела и двамата му синове. Данъчните са открили притеснителни за мултимилионера и фамилията му факти при проверката на данните, пише Пик.

Първоначално ревизията обхващаше само Арабаджиев и активите му, но в последния месец служителите на данъчен №1 Бойко Атанасов започнаха да проучват внимателно и всички компании на семейството му. Мащабната проверка обхваща последните 10 години от живота им.

Студени капки пот избили по гърба на Ветко, когато до него достигнала информация, че има изключително смущаващи факти около ДДС-то на фирмите му.

Босът и счетоводителите му нямало как да обяснят някои странни парични потоци по отношение на държавния данък, пишат още от медията.

Собственикът на "Елените" и хотел "Кемпински", който скорострелно бе прекръстен на името на жена му Маринела, едва ли ще може да докаже дали е натрупал по легален начин огромното си богатство.

Арабаджиев срещал трудности и при представянето на счетоводни фактури и за крупните покупки на къщи, апартаменти, търговски обекти и луксозни автомобили.

Притежателят на корпорацията "Виктория груп ВМ" не е единственият богаташ, когото проверяват данъчните.Проверяват се данъчни складове и обекти за производство на горива, цигари и алкохол.

В категории: Несебър


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Rada Rolex
19.11.2018 21:36:07
0
1
Най-малко 15 обяви за продажба в Елените" има последните дни. Собствениците са в паника и има защо...
15.
вълчан
01.09.2018 22:46:34
0
1
шофьор от месокомбината. каква класа? Тъп селяк от Тополово.
14.
Бивш служител
28.01.2016 22:14:05
0
1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас.
На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
13.
заплатитеееее
19.07.2015 21:54:01
1
38
Не знам тоз урод колко ддс дължи но всеизвестен факт е че не плаща заплати. Персонала му на Елените спи в гълабарници без прозорци.Повечето са деца на които им е първа работа и разбира се мнооооого мангали. Другите които не плащат заплати са Зорница сендс Елените.
12.
SS
19.07.2015 20:38:06
1
23
Vatio i Marinka. Vatio stava Vetko da izbiaga ot DS dosieto kato agent Stefan. A credita ot Hebros bank. Victoria group niama tva e targovski brand smeniat firmite non stop da ne plashtat, a zaplati na personal ohranata gi otkazva. Prezastroiavane v Elenite, kich i mutrobarok. Iordan Tzonev mai mu beshe ortak. Haide malki factologii.
11.
до7
19.07.2015 19:14:49
2
17
АМИ ЩОМ ПЕРСОНАЛА МУ Е 80% ЦИГЪНКИ НАПРАВИ СИ СМЕТКА МАКАР ЧЕ Я ЗНАЕШ 100% СИ НЯКОЙНЕГОВ ЧОВЕК И ПОДПИТВАШ ЗА ГОТОВИ ОТГОВОРИ
10.
цецо
19.07.2015 19:06:17
1
28
А конфискация на имуществото ще има ли или пак само пепел в очите на хората
9.
Шейкспир
19.07.2015 18:19:19
2
30
Виктория груп???!
Скоро ще има хотелиера труп.
8.
How
19.07.2015 18:15:48
4
30
Почнете сметоводноте къщи!!!!!
Да пеят!!!!
Ще се окаже че нашия брутен доход е колкото на Испания ако всичко излезе от сивия сектор.
7.
Цеца Булгаристан
19.07.2015 18:10:31
20
2
А добър ли е като хотелиер?
Какво казват хората които дезайн ват хотелите му? Умен пич ли е? Добър човек ли е?
6.
Холандската Преса
19.07.2015 17:56:00
27
7
Поне ме кефи че човека изглежда професионално. Не е някакъв тъпак. Най хубаво ще е да платите на счетоводителите му да дадат сигнали против него. Ама много здраво ще трябва да им платите!!!
5.
гето
19.07.2015 17:50:41
7
20
Най ми са тъпи хотелиерите със тяхните измислени 2 месеца сезон големи богаташи хахахаха глупости. След това го духат със тайни игри и правят грешки.

Гарантирам че ако Флагман наемат счетовод за журналист ще отркия че Пича не е плащал никакви данъци въобще!!!
4.
European forever
19.07.2015 17:45:42
1
31
Почвайте ги!!!!
Не е само той!
3.
абе флагман
19.07.2015 17:38:42
1
30
От шофьор как се става хотолиер ило е имал много икономия на нсфта Вълчо и я продавал да построй хотел що иската да правите хората на глупаци имали човек който да не е наясно със ситуацията в Българоя да го съжалим ли или...
2.
Маринела
19.07.2015 17:11:44
1
32
Бравос!Дай Боже,всеки ден такива новини да четем,че и за докарването им до просешка тояга!
1.
Zzzz
19.07.2015 17:07:43
1
42
Крайно време беше вълчо арабаджиев от асеновград да го проверят.дошъл от нищото,натрупал крадени пари....откъде дошло там и отишло.да се стягат другите,че бая парвенюта има дето ограбиха народа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ужас в Пловдив: Салам с отрова хвърлен до детска градина, има смъртен случай Ужас в Пловдив: Салам с отрова хвърлен до детска градина, има смъртен случай Животното е починало в страшни мъки след неуспешни опити за спасяване, споделя пловдивчанка Радо с халата: Купуването и продаването на празни обещания е престъпление Радо с халата: Купуването и продаването на празни обещания е престъпление "Искам България да прилича повече на Европа", каза Радослав Кузманов Котаракът Гого от Пловдив депутат? Котаракът Гого от Пловдив депутат? Кампанията в негова защита от читалнята беше подкрепена от близо 11 000 души Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Машина се гаври с Велико Минков, бюлетината му празна Бившият депутат, който се оказа биологичен баща на второто дете на Габриела Славова, гласувал втори път, но с хартиена бюлетина Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Къци Вапцаров втрещи с идея за нов риалити формат Звездата от "Риск спечели, риск губи" хвърли бомба в социалните мрежи, след като разказа какво е сънувал Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Гласувах за силна България в сигурна Европа, каза Иван Алексиев Областният координатор на ГЕРБ подчерта, че за да има развитие в страната и регионите да усещат подкрепата на държавата, е нужен стабилен парламент, надеждно и силно правителство Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган Не виждам трайна формула за властта, каза Ахмед Доган За пръв път гласува с хартия  Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Радев гласува: Надявам се партиите да са си научили урока Гражданите трябва да помнят обещанията на политиците, заяви той Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие Азис изпищя, заговори как Меди се опитал да го убие В социалните мрежи ври и кипи от коментари Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Милен Георгиев: Искаме да живеем в развита европейска България Целта ни е да се случат нещата по максимално най-добрия начин, каза водачът на листата на "Синя България" за 2 МИР Бургас
Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Заподозреният, за когото се смята, че е испаноговорящо лице от латиноамериканска държава, се издирваше от петък Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Христо Иванов на въпрос ще седне ли на масата за преговори с ГЕРБ: Да видим какви ще са резултатите Гласувах да има мнозинство за нормална европейска България, заяви съпредседателят на ДБ Идва ли краят на войната в Украйна? Идва ли краят на войната в Украйна? Европейски лидер заговори за мирни преговори с Русия  Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Шеф на НАТО се жалва от руснаците, били навсякъде и дори в космоса Според адмирал Бауер алиансът все още не вижда промени в готовността на руската ядрена триада Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Британски военен бие тревога, Русия може да унищожи танковете на страната му за две седмици Не е изненадващо, че САЩ вече не гледат на Великобритания като на "военна сила от най-висок порядък“, коментира Стюарт Крауфорд Почина бивш треньор на Созопол Почина бивш треньор на Созопол Михаил Ралев е имал онкологично заболяване Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Болната от рак Кейт Мидълтън наруши мълчанието, извини се Съпругата на принц Уилям изразява своето съжаление, че е пропуснала последната репетиция за Trooping the Color Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Как ще гласуват нашенците в рекордьорът Никити Хората, които са на почивка в Северна Гърция, могат да гласуват в секцията, която би рекордите по гласуване през 2021 година Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори