×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Емил Скорчев, който уби бургазлийката Керанка: Обичах я до смърт, исках да умрем двамата


Емил Скорчев, който уби бургазлийката Керанка: Обичах я до смърт, исках да умрем двамата
Много по-лесно да убиеш друг човек, отколкото да се самоубиеш, споделя Скорчев, който поиска смъртна присъда
15 Юли 2015, Сряда, 03:10 ч.
Източник: Блиц

Тя ме замеряше с лъжици, и двамата бяхме агресивни, изплака болката си осъденият


Емил Скорчев, който уби жена си Керанка във варненското село Тохоли, и сам настоя да получи смъртна присъда, искал двамата с жена му да умрат заедно (ВИЖ ТУК). Но в същото време зверски я обичал. "Това нашето не беше любовна история. А българска история. Тук се живее трудно. Тя ме замеряше с лъжици, и двамата бяхме агресивни. И заради това отидохме на село, за да не ни гледат хората", каза бившият шампион по културизъм пред камерите на bTV.

След това разказа, че двамата с Керанка често посягали към хладните оръжия, уж, за да се наръгат. "Аз като пробвах да се убивам, тя ме спираше. И аз така нея. Така си казвахме, че се обичаме ", допълва Скорчев. Той разказва, че след като убил жена си, той пробвал и себе си да затрие. Но не успял и се събудил в болницата. И разбрал,че е много по-лесно да убиеш друг човек, отколкото да се самоубиеш. "Повтарях си, че това не е сън, а просто кошмар", допълва мъжът.

Той разказва, че проблемите между него и Керанка тръгнали след самоубийството на баща му. Той наследил от него огромни дългове. И се принудил да убие собствената си баба и да крие тялото и дълго време, за да взима пенсията й. "Закопахме я в мазето - изровихме една дупка. От нейната пенсия взехме 45 000 лева. Но... гузни бяхме. С жена ми непрекъснато ходехме на църква, озъртахме се непрекъснато къде ходи и кой е около нас. Това не се издържаше", допълва Емил.

В категории: Крими


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Фасол
15.07.2015 11:35:53
2
3
Няма по справедлива система от системата на частна собственост, и свобода за притежание на оръжие.
11.
Бай Хуй
15.07.2015 11:23:40
6
3
Като имат пари ще живеят където си искат, даже и на луната. Защо само богатите според теб живеят в Лондон? Да не би само руснаци да живеят там? Не, на такива места отиват чужденци които имат пари1
Това че някой олигарси живеят на запад, нищо не означава.
Пак казвам - да, на запад има всичко, но кел файда като повечето от нас не могат да си го купят.
10.
Бай Хуй
15.07.2015 11:19:02
7
7
Бягали щото имало било работа в чужбина, а тук нямало! буахахахаа..по - голяма глупост не бях чувал. За това ли е тази безработица в момента, а? щото преди е нямало работа, а сега има?
Вярно е, единствено че сега има много повече гевезелъци от преди..има хубава стока, ама като хората нямат пари да си я купят за къв уй им е тази стока? Само да се облизват покрай магазините и да се чудят как да угодят на децата си ли? Айде емигрирай и ти, че аман от чуждопоклоници!
9.
до 3
15.07.2015 11:18:45
3
6
Ислямската република е един вид комунизъм. Всеки им има страха. Айде пич заминавай там!!! Ленинизма и девствени плажове!!!!
8.
До 3
15.07.2015 11:14:15
3
5
До 3: защо руските богаташи живеят в Лондон????! Нали много хубаво уж при Путкин.
7.
до 3
15.07.2015 11:12:51
3
6
До 3: Младеж ако искаш комунизъм заминавай за Гърция, или другите такива Северна Кореа, Иран, Куба, Виетнам. Забрави какво значе частен бизнес, работи за каквато заплата те дават. Давай, смелчага! Девствени плажове, нали!!
6.
Бай Хуй
15.07.2015 11:12:31
9
8
1 напротив, никога не съм бил по-свободен.
2 поне ни имаха страха, а сега ни плюят, подиграват и ни се смеят, а идиоти като теб си мислят че дъжд вали.
3 не съм ничия подлога, но е факт че руснаците купуваха нашата стока, въпреки че произвеждахме боклуци ..а сега да видим защо вече нямаме даже износ. и пак благодарение на тях, все още имаме туризъм, щото ако трябва да разчитаме на пияните англичани и пенсионерите - германци, досега туризъм нямаше да има.
Помощ от тях винаги е имало - БЕЗПЛАТНО!
4 БЯГАЛИ СА ТАКИВА КАТО ТЕБ, дето все нещо не им харесва, и все са близали някои презокеански задници. аз и още милиони българи защо не сме избягали?
5 Създал съм си добри условия на живот, и то точно в настоящето, но това не ми пречи да тъгувам по - миналото и щастливото си детство.
6 Отговори на коментар 3, за кое не съм прав?
5.
До 3
15.07.2015 11:10:02
3
7
До 3 нямаше ровещи висшисти, имаше само партийни такива, а за тези които имаха западен афинитет бяха изключвани от партията и затова всеки зубреше комунисточеското манифесто. Още ден днешен срещам поляци които искат да имигрират в Германия защото има повече работа при капитализма. Още до ден днешен Балтилата се страхува от монголслите псета и диктатори на Москва, тези военни тъпаци които са мразени по целия свят.
4.
До 3
15.07.2015 11:02:30
10
6
До 3: боклук, беше като затворено прасе, хора като тебе дето блъскат чикии по комунизма ни убиха и банкрутираха. Европа се страхувала от нашата армия? Тъпак ние да не се бием срещу цивилизацията глупако. Мръсна руска подлога. Хората само чакаха да се отвори вратата на комунистическия затвор и МАСОВО избягаха когато това стана от несправедливоста и окупацията на партизанската държава. Връщай се във Северна Кореа да чакаш за разрешение да имаш телефон. Тъпак, създал ли си нещо през живота си освен да лапаш ръката която те бие.
3.
Бай Хуй
15.07.2015 10:54:57
6
14
Жорка, боклук, България е на последно място по раждаемост, и на първо по бедност, от 25 години! Помниш ли какво се случи преди 25 години, и как се започна с обезлюдяването на Родината ни?
Колкото и да мразим социализма/ или както обичате да го наричате-комунизъм/ по него време имахме силна икономика, като се почне от леката до тежката промишленост, заводи произвеждащи стотици тонове за износ, силна Армия, от която се страхуваше цяла Европа, безплатно здравеопазване, и то много по - качествено от сегашното, висока раждаемост, но не циганска, а БЪЛГАРСКА, чиста и натурална храна, девствени плажове...нямаше ровещи висшисти по - казаните, нямаше изхвърлени от домовете си хора, нямаше и умиращи по - улиците само защото нямали здравни осигуровки....ама какво ли съм тръгнал да обяснявам на един пубертет, малоумен при това.
2.
Жорж Български
15.07.2015 10:06:47
7
10
Тъпаци, България е на последно място по пари и по раждаемост, вие за какво глупости пишете!
Изтрихте нацията!
Почвайте да учите и да работите.
Защо не се бихте когато руснацоте и комунистите ви банкрутираха цял половин век!!!!
Стига със тъпи статии. България едвам стои на крака!!!!!
1.
Въй!
15.07.2015 09:13:10
1
12
Си еб**о майката от болни изроди!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него 
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори