×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С БСП не съм говорил за избори! Няма решение за подкрепа на някоя партия!


С БСП не съм говорил за избори! Няма решение за подкрепа на някоя партия!
Шефът на дребния и среден бизнес в Бургас Николай Димитров отрече да е приемал покана за осмо място в листата на БСП
13 Юли 2015, Понеделник, 13:17 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: ТопНовини.бг

В двете сдружения сме над 2 500 членове с техните семейства,  Флагман.бг ни дава повод да помислим как да защитим интересите си през октомври
Николай Димитров е роден 1975 в Бургас. Завършил е средното си образование в Техникума по строителство и архитектура „Кольо Фичето“, а висшето си в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Председател на Асоциацията на дребния и среден бизнес и Сдружение „Каптажа“. Занимава се с частен бизнес, женен с две деца.

В събота на общинската конференция на БСП в Бургас бе съобщено, че оглавяваната от Димитров „Асоциация на дребния и среден бизнес“ ще бъде партньор на левицата на предстоящите местни избори. Неофициално източници на Флагман.бг посочиха и мястото на кандидата на Асоциацията в листата – осма позиция, която се очакваше да бъде заета от Николай Димитров. Дали обаче той ще приеме поканата на БСП става ясно от разговора ни с него днес:



-Г-н Димитров, на конференцията на БСП в събота, името ви се спрягаше за осмата позиция в листата, мястото е избираемо. Твърдеше се, че оглавяваната от Вас „Асоциация на дребния и среден бизнес“ ще е коалиционен партньор. Така ли е?

-Разбрах за номинацията ми от Флагман.бг. Истината е, че с мен никоя от политическите формации не е разговаряла – нито БСП, нито ГЕРБ, нито която и да е политическа сила. В неделя се срещнах с Управителните съвети и на двете сдружения, които оглавявам -“Асоциация на дребния и среден бизнес“ и Сдружение „Каптажа“. Установих, че никой от колегите по никакъв повод не е давал индикация на определена партия, че ще ги подкрепим. Представлявайки огромна група от хора, аз няма да си позволя да вземам самостоятелни решения. Тези групи  трябва сами да решат дали желаят  да участваме по някакъв начин в изборите.

-А готови ли сте да работите с някоя водещите политическите сили – ГЕРБ, Патриотичен фронт, Реформатори, БСП?

-На този етап  не са водени никакви разговори. Самият аз останах учуден, разбрах от Вас, че се намирам в някаква листа. Най-вероятно са изпреварили събитията и са съобщили за разговори с мен, преди изобщо да са ме поканили на среща. Поддържам контакти с абсолютно всички политически лидери в града, но това не означава, че ще подкрепяме определена политическа сила. Така отговарям на въпроса ви.

-Каква е членската маса на „Асоциацията за защита на дребния и среден бизнес“ и  сдружението „Каптажа“? Помним, че и при протестите срещу инвазията на „Лафка“, и тези срещу ЕВН заради проблемите на „Каптажа“, имахте сериозна подкрепа.

-И двете организации са с голяма членска маса. В „Асоциацията за защита на средния и дребен бизнес“ редовните членове са 247 фирми. Сдружението „Каптажа“ са 328 домакинства. По груби изчисления свързаните със семействата и фирми са над 2500 души.

-Твърде апетитно звучи тази численост – близо двама съветници, ако ще ги продавате на някоя партия, за да уредите себе си.  Готов ли сте да влезете в политиката, за да защитавате интересите на членовете на двете сдружения?

-Това, което се случи в последните дни ме кара да се замисля сериозно. Откровено го казвам, че на този етап не сме мислили по този въпрос.  „Чисти“ сме: така да го кажа политически. Не сме се пришивали, нито сме се ангажирали. Напротив – граждански сдружения сме, защитаващи обществения интерес. Но в тази ситуация въпросът е интересен и определено ще го обсъдим с колегите.

-Нека конкретизираме – да подкрепите партия и да получите избираемо място, или да поведете Ваша листа?

-След публикацията във вашия сайт от събота, получих много обаждания. Големи фирми, партньори, приятели, се обадиха, разговаряхме, почувствах подкрепата им. Това ми дава основание да мисля, че можем да се справим. А що се касае до формата, в който ще участваме, ако го направим – е въпрос на разговори. Това, че за определени каузи сме ангажирали кантората на адвокат Евгений Мосинов и по-точно адвокат Мария Овагемова, не означава, че ще си сътрудничим с БСП или някога сме водили разговор в тази посока.

-Ако решите да влезете в политиката кои ще бъдат първите проблеми за чието разрешаване ще работите?

-Не се дава шанс на местните фирми. Голяма община сме, имаме възможности и не може да се изтикват местните фирми за сметка на други. Несправедливо е! Трябва час по-скоро да се вземат мерки. Дори и да не участваме в изборите, моята работа и тази на колегите и съидейници около мен ще бъде в тази насока. Продължаваме нашата битка. Трябва да има и такива луди идеалисти като нас.


-Някой отчете ли положителните резултати от борбата с инвазията на „Лафка“? Бургас е един от малкото областни градове, където веригата не успя да навлезе с енергията, която мощно вложи в превземането на обекти?

-Запазихме стотици работни места. Не само аз, а и обществото като цяло симпатизира на нашата група търговци, които влязохме в тази неравна битка. Знаете #КОЙ седи зад „Лафка“. Знаете, че #КОЙ в момента се подкрепя от #ТОЙ. Не само ние като браншова група и организация, но и обществото остана удовлетворено. Защото се опитаха да вземат от дребните търговци и малкото, което им е останало. И това се направи по брутален начин.

-Започнахте битката, когато цялата държава се идентифицираше с „Лафка“. Сега не се чувствате герой?

-Имах проблеми, имах и открити заплахи. Сигнализирах полицията, подробно съм описал методологията на заплахите, но разследването не бе доведено до никъде. Имах заплаха за саморазправа. През общи познати ми бяха намекнали, че са ангажирали определен кръг от града, за да бъда пребит с метални тръби. Аз не смятам, че посегателството върху личността и страха от такова посегателство би ме спряло. Напротив. Мисля, че когато се борим за правда и защита на интересите на всички, не могат да ни уплашат с физическа саморазправа, била тя и толкова жестока.

-Г-н Димитров, често помагате на хора в затруднение, но не го афиширате. Знаем, че платихте няколко хиляди лева дългове към ВиК и ЕВН на Донка, майката на изнасиленото от ром дете от с. Дебелт. Защо не искате да се публикува тази част от делата ви?

-...Да, помагал съм на много хора, но не искам да го афиширам. Заради това помолих Донка да не казва на медиите, не знам как е достигнало до вас. Когато правиш благороден жест, не е нужно да търсиш обществен дивидент. По-важно е вътрешното удовлетворение, че си помогнал на някого.

В категории: Политика


44
Коментара
44
Коментара по темата
44.
До 42-43
15.07.2015 07:54:59
0
5
Тъп,по Тъп, най Тъп. Отговори ти първо на зададеният въпрос и тогава ще получиш отговор.И между другото прочети статията за да знаеш поне за какво става въпрос,а не да плямпаш Неподготвен.
43.
lisan lisan
14.07.2015 20:42:54
7
0
ХАЙДЕ БЕ ХИТРЕЦ КЪДЕ СЕ СКРИ ОБЕСНИ НА БУРГАЗЛИИ КАКВО ТОЧНО И КАК ЩЕ НАПРАВИТЕ НЕЩОТО ДА СТАНЕ ОТ 2лв на 1лв ПРИЕМАМ ВСИЧКИ КВАЛИФИКАЦИИ ПО МОИ АДРЕС НО АЗ НЕ СЪМ ХИТРЕЦА
42.
lisan lisan
14.07.2015 20:27:57
6
1
до 40 ОСТРИЯ И ХИТРИЯ НЯМА КАК ДА ИЗГОНИТЕ ЧУЖДИТЕ ФИРМИ А ВИЕ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ ДА ДЕРЕТЕ КОЖИТЕ НА БУРГАЗЛИИ
41.
lisan lisan
14.07.2015 20:11:29
3
1
какво има да чета АЛА БАЛА(МАНИПУЛАЦИИ)ДА ИЗБЕРЕМ ГОСПОДИНА ЗАЩОТО ТИ Е ОБЕЩАЛ КАК ЩЕ ТЕ УРЕДИ ЛИЧНО ТЕБ И ОСТАНАЛИТЕ ТЪРГАШИ ОБЕСНИ НА БУРГАЗЛИИ С КАВО ВАШИТЕ ТЪРГАШЕСКИ ИНТЕРСИ СА И ТЕХНИ
40.
До 39
14.07.2015 18:09:56
1
5
Тъп и Упорит,това мога да кажа за теб. Не си прочел дори и статията, а да не говорим и за правописните грешки които са повече от думите.Момченце прекалено Много се ИЗЛОЖИ, почини малко.Ама Луд Умора няма само се Поти, в твоя случай много си се Разпенил.
39.
lisan lisan
14.07.2015 16:25:03
6
2
въпроса Вс е идвън тематаа тя е господин Дсмитров се кандидатира от името на (ГРУПА)ЗА ДА БЪДЕ ИЗРАЗИТЕЛ НА НЕЙНИТЕ БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ КАКВИ СА ТЕЗИ ИНТЕРЕСИ И КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ БУРГАЗЛИИ????? ПЪТЯ КЪМ АДА Е ПОСЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯІІІІІІІ
38.
До 35
14.07.2015 15:38:15
1
5
Вари го Печи го Протият човек прост си остава.Ти май дори и неможеш да четеш,щом като няколко пъти ти написах ,че за да получиш отговор трябва да отговориш на зададеният????
37.
lisan lisan
14.07.2015 15:33:17
4
2
до ГРУПАТА чакам да посочите едно ваше предложение ЧРЕЗ КОЕТО НЕЩО НА ПАЗАРА ДА СТАНЕ ОТ 2лв на 1лв тогава БУРГАЗЛИИ ЩЕ ВИ ПОВЯРВАТ а до тук само правите опити за отвличане на вниманието и бягане от темата с ШАМАНСКИ ЗАКЛИНАНИЯ
36.
До 35
14.07.2015 15:25:42
1
5
Явно наистина си много ПРОСТ щом не си отговорил на въпроса ми.Елементарното възпитание което ти Явно нямаш изисква преди да зададеш въпроса си да отговориш на зададеният ти.Така ,че ??????
35.
lisan lisan
14.07.2015 14:56:51
7
2
до 33 хайде "КОМПЕТЕНТНИЯ"това не са аргументи по същество а бягане от темата(ИСТИНАТА)ОПИТ ДА Я ЗАГЛУШИШ ПОСОЧИ КОНКРЕТНИ ИСКАНИЯ НА ГРУПАТА А ОСТАВИ НА ХОРАТА ДА ПРЕЦЕНЯТ КОЙ Е ПЛАТЕН
34.
До "Компетентният"
14.07.2015 14:41:53
0
6
Не е възпитано да отговаряш на въпроса с въпрос ,това първо.Второ научи се на правилен правопис.Ооо аз забравих ,че не коментирам с ПРОСТАЦИ.
33.
До 32
14.07.2015 14:32:44
1
8
Убий ПРОСТАКА с мълчание.Говори и коментирай с нормални а не ПЛАТЕНИ "коментатори!!!!!!!!
32.
lisan lisan
14.07.2015 14:24:30
7
1
ДО 30 ЯВНО ЧЕ Е НАЛАСЕНО(МАНИПУЛАЦИЯ)ЗА Д КОЯТО СТОИ ГРУПОВ ИНТЕРЕС НО НЕ СТАВА ЯСНО КАКВИ ИСКАНИЯ (ПРЕВИЛЕГИИ)ЩЕ ИМА ГРУПАТА И ДАЛИ ТЕ НЕ ПРЕЧАТ НА СВОБОДНАТА КОНКУРЕНЦИЯ И ПАЗАР КОЙТО Е ЕДИНСТВЕНА ГАРАНЦИЯ ЗА ИНТЕРЕСА НА 286000 БУРГАЗЛИИ ХАЙДЕ СЕГА "КОМПЕТЕНТНИЯ"ДА МИ ПОСОЧИШ КОНКРТНИ ИСКАНИЯ НА ГРУПАТА??????????????????????????
31.
Miltco Dobrev Dobrev
14.07.2015 13:42:06
1
11
Кой в която листа иска или го поканят може да се включи. Нищо лошо няма дали ще те поканят от БСП , НФСБ, ГЕРБ или друга формация. Важното е хора, които са се доказали в битката за Бургас и бизнеса на Бургазлии, да са в общинският съвет, защото те носят духа на непремиримост в себе си. Хайде избройте имената на бизнесмени или хора ОТМЕНИЛИ НАРЕДБИ на Община Бургас, като незаконни - само двама са ..... но актива за целия град, че и извън него.
А това, че т.н. комунисти 2 и 3-то поколение управляват страната е факт, така че спрете с тази мантра. И в ГЕРБ и в БСП, са само комунисти. Демократите и СДС изчезнаха при управлението на Иван Костов и царят, сега всичките са от котилото на БКП.
30.
До 29
14.07.2015 13:39:39
1
7
Ти ми кажи "Разбирател" с какво пречат на Бургазлии малките - местни фирми????? И леко да те поправя "компетентния" , статистика НЕ 500000 а 286000 са Бургазлии-"Разбирачо".
29.
lisan lisan
14.07.2015 13:13:42
6
2
потресения и Приятел да злобно е да защитаваш 500000 бургазлии от ПРИЯТЕЛСКИЯ кръг (ЧЕЛ ЛИ СИ НАРЕДБИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ В КОИТО ЯВНО ПРОЗИРА ОБЛАЖВАНЕТО НА ТАКИВА ГРУПИ И ЛИЧНОСТИ) конкретно с факти да каже с какво интреса на тази ГРУПА е в интерес и на гражданите А НЕ МЪН МЪН АЛА БАЛА ДРЪН ДРЪН
28.
Потресен
14.07.2015 12:01:50
2
8
Ей много ЗЛОБА има , явно на някой сериозно си навредил Приятел. Давай в същият ред и дух и да го духат злобарите и комплексарите които не могат да ти стъпят и на малкият пръст.
27.
lisan lisan
14.07.2015 10:02:21
6
4
до 24 именно бе глупак влизат в местната властза да създават местни правила обслужващи членуващите в тези организации ТОВА Е ПРОТЕКЦИОНИЗЪМ ИЕ ВРЕДЕН ЗА СВОБОДНИЯ ПАЗАР КОЕТО ВИНАГИ Е СРЕЩУ ИНТЕРЕСА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ(ГРАЖДАНИТЕ НА ГР БУРГАС) нещо да добавиш бе умник??????????????????????????
26.
Александрър Црънгалов
14.07.2015 08:48:31
5
10
Прави са старите хора за завистта за българина...
-Ако някой започне да се изкачва от казана ,те другите ще го дърпат надолу.Ники не обръщай внимание на всички злобни коментари,знай те просто го правят от завист.Продължавай напред.Пожелавам ти успех.
25.
Шапка
14.07.2015 02:48:03
4
16
Истината е, че без интерес няма да се занимава, но поне не краде от гърба ви, а работи човека, той не беше ли същия, който организира в Дебелт срещу циганите.. или греша? Слушайте, само заради тази му позиция е по достоен за уважение от всеки един общински съветник на герб и сие, мишоците които се изпокриха при поредния проблем. Не е нужно да се плюе, пожелайте му успех, стига завист и омраза.
24.
гошо до 23
13.07.2015 23:44:03
8
9
До 23: Тъпак, каква мафия, това е свободен пазар, я стани ти да се конкурираш, стига квича като комунисъ отстрани ч
23.
lisan lisan
13.07.2015 23:16:11
11
8
ПЛАТЕНО НАГЛАСЕНО МАФИЯТА НА ТЪРГАШИТЕ НАПИРА КЪМ ВЛАСТА?????????ЩЕ ОТВОЮВАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТРЕСИ ЗА СМЕТКА НА ИНТЕРЕСА НА ГРАЖДАНИТЕ??????????????????????
22.
margarit margaritov
13.07.2015 21:55:58
5
13
БРАВО НИКИ НИЩО ОБЩО С БСП
21.
Мечев
13.07.2015 21:48:52
3
13
Всички вие,така наречените "ХЕЙТЪРЧЕТА",който само занете да плюете вземете си по един правописен речник и бъдете малко по-подготвени и ориентирани ппеди да напишете попедния си безсмислен коментар... Защото са малко хората като Николай,който са честни и добри към околните...
20.
Кирова
13.07.2015 21:11:23
3
14
Като малка майка ми казваше че когато някой е трън в очите на другите значи има качества и върши работа.А този човек свърши доста работа за нас търговците.И най големите душмани не могат да го отрекат.
19.
Кирова
13.07.2015 21:08:36
3
15
Като малка майка ми казваше че когато някой е трън в очите на другите значи има качества и върши работа.А този човек свърши доста работа за нас търговците.И най големите душмани не могат да го отрекат.
18.
Иванов
13.07.2015 20:40:50
5
15
Момчета осъзнаите се! Дори не познавате човека, а изричате такива злобни и грозни слова. Браво Ники ние хората които те познаваме знаем, че си честен и почтен човек. Ние сме с теб и ще те подкрепяме в борбата за справедливост!
17.
справочка
13.07.2015 20:30:03
12
10
Какво беше това за 2,500те членове в 2 дружества?????
Колко плати за тая статия, пич, колко гъз облиза????!!
16.
бш
13.07.2015 20:26:30
14
11
До вчера продаваше сладолед и чикии на ромите, днес щял да става социалист хахаха
15.
уг
13.07.2015 20:24:50
11
9
Дървото на тея снимка има повече талант....
14.
до 6
13.07.2015 20:16:36
3
7
Социализма е система която взима от най трудолюбивите и дава на най мършавите и мързеливите, а 50% от това отива в джоба на общинския посредник.
13.
гошо
13.07.2015 20:13:34
11
3
Какво? Среден бизнес? Хахахаха, еба си тъпото понятие.
12.
Николай Димитров
13.07.2015 20:08:46
5
17
Яворе пак си много "активен". Вземи върши нещо полезно а недей да Злобееш и Плюеш човек който си "мислиш" че познаваш.Делата говорят за човека ,повече от твойте смехории.
11.
уг
13.07.2015 20:04:09
14
4
Пич, къде ти е вратовръзката, слабак!!!!
10.
Бургаски
13.07.2015 19:59:01
6
14
Гледам почерка на коментарите от един и същи КОМПЛЕКСАР.
9.
?
13.07.2015 19:58:44
10
6
"Не се дава шанс на местните фирми"....... Ми покажете умения и качество братчед!!!
Защо всеки път някой трябва да ти дава!!!!'н
8.
Ко????
13.07.2015 19:56:18
7
8
"Да, помагал съм на много хора, но не искам да го афиширам."
7.
Човека
13.07.2015 19:56:16
8
15
Айде тролчета Плюйте ,и това дори не правите качествено.Хора които не познавате Не коментирайте.
6.
Тънко
13.07.2015 19:52:39
10
11
Ако се вгледате в тази снимки ще видите какви идиоти сте и как този идиот се усмихва на дървото!!!!
5.
England Uber alles
13.07.2015 19:50:43
11
11
Слаб кадър. нищо не каза.
4.
раковски
13.07.2015 19:44:11
5
9
Защо БСП не са в затвора за крадене на частна собсвеност (1944-1989) и за ограничаване със насилственост свободата на Българите!!!!
3.
д
13.07.2015 19:40:06
2
13
На Мосинов хората трябва да му серат в устата дето навремето комсомолския секретар им взимаше собствеността и я даваше на цигани и слабаци да я работят ---- целта на Москва беше да ни иЗточи и разруши морално, да се разпаднем от беднеене!!!!
2.
Фасол
13.07.2015 19:28:17
11
12
сме ангажирали кантората на адвокат Евгений Мосинов и по-точно адвокат Мария Овагемова......ало този май казва че е платен предател на държавата и шпионин на Путкин!!!!!

Елементарен балканист дори няма образование от навън.
1.
Жорж Български
13.07.2015 19:25:46
12
16
Цяло интервю нищо не каза. Има ли някакви идеи и постижения или просто се бори да лапа около Европейските пари???
Изглежда слаб кадър....и бягай от такива дето носят костюм без вратовръзка...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори