×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търговци по „Александровска” превърнаха паркинг в тоалетна (СНИМКИ)


Търговци по „Александровска” превърнаха паркинг в тоалетна (СНИМКИ)
Продавачите безцеремонно се облекчават в градинки и дървета, пише читател на Флагман
06 Юли 2015, Понеделник, 10:15 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Георги АЛЕКСАНДРОВ

Импровизираните сергии са разположени директно на тротоара в центъра на града


Продавачи по централната улица „Александровска” безцеремонно се облекчават в близкия паркинг, съобщи читател в рубриката „Вашият сигнал до ФЛАГМАН”. Потресващата гледка се наблюдавала от години. Импровизираните сергии са разположени директно на тротоара в центъра на града

„Паркингът зад стола на МВР е превърнат в тоалетна от продавачите по улица „Александровска”. От години грозната гледка на импровизираните сергии директно на земята в „най – добрия град за живеене” буди недоумение в повечето граждани и туристи. Общината можеше да помисли и да им устрои импровизиран пазар. Това споделят и продавачите от магазините. Не всички там продават от недоимък. Господина от снимките идва с лека кола „Пежо”, от която разтоварва стоката си всеки ден. Често наобикаля и казаните за амбалаж, след това отново е зад импровизирания си магазин”, пише нашият читател Георги Александров.









13
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
13
Коментара по темата
13.
ZAPOZNAT
07.07.2015 08:21:51
2
9
DARTAKA SE KAZVA BAI MITYU IE GOLQM MO6ENNIK I BOGATA6.OSVEN 4E PRODAVA PO ALEKSANDROVSKA NELEGALNO,HODI I NA MA4OVETE NA LAZUR DA PRODAVA SLAN4OGLED I 'MINERALNA' VODA.VEDNAJ GO BIHA NA EDIN MA4,ZA6TOTO GO HVANAHA 4E PRODAVA 4E6MQNA VODA.CQL DEN SABIRA OT KAZANITE MALKI 6I6ENCA OT MIN.VODA,PALNI GI OT 4E6MATA,STQGA KAPA4KITE I GI PRODAVA PO MA4OVETE.PAZETE SE OT NEGO.
12.
a3 a3
07.07.2015 00:19:43
5
6
Флегман, как може да сте такива дебили?
Чудно ми е...
11.
Хахо Хаменов
06.07.2015 23:41:59
9
8
Значи, като кара Пежо има пари а?
Бас държа че, този сигнал е подаден от някой завислив дъртак който още лъска Жигулата пред блока и слага брезент като не я кара.
10.
Хахо Хаменов
06.07.2015 23:41:59
9
10
Значи, като кара Пежо има пари а?
Бас държа че, този сигнал е подаден от някой завислив дъртак който още лъска Жигулата пред блока и слага брезент като не я кара.
9.
aroma
06.07.2015 23:17:04
11
19
Как не ви досрамя бе! Тези хора, са дошли от село с труда си се измъчват да оттледат продукция. И идват до тук за да си помогнат с някоя стотинка. Къде да пикаят???
Обществена тоалегна няма там, а и никой злобар няма да ги пусне да му ползват тоалетната.
Сякаш са убили хора! Иначе търсите БИО продукти. Що не зачекнете мошениците, които ви обират и ви продават химии, отрови, гмо... Ама да пазарите от тях е престижно, нали?
Дошли бедните хора, да продадат някоя билка и домат и веднага се намери някой папарак. Пежо карал. Брей! Значи, като кара Пежо има пари!!!!!
8.
aroma
06.07.2015 23:16:49
9
23
Как не ви досрамя бе! Тези хора, са дошли от село с труда си се измъчват да оттледат продукция. И идват до тук за да си помогнат с някоя стотинка. Къде да пикаят???
Обществена тоалегна няма там, а и никой злобар няма да ги пусне да му ползват тоалетната.
Сякаш са убили хора! Иначе търсите БИО продукти. Що не зачекнете мошениците, които ви обират и ви продават химии, отрови, гмо... Ама да пазарите от тях е престижно, нали?
Дошли бедните хора, да продадат някоя билка и домат и веднага се намери някой папарак. Пежо карал. Брей! Значи, като кара Пежо има пари!!!!!
7.
явор
06.07.2015 21:54:55
2
13
Май не сте виждали търговци нещо, Флагман, май не сте били в бизнес колежче.
6.
в
06.07.2015 21:42:15
4
32
Що не снимате кмета как строи хотелчета????
5.
Жорж Български
06.07.2015 21:40:51
5
20
Флагман, бърката репутацията на думата търговец. Навремето е имало търговска гимназия и хората са събирали от залъка си да може детето им да учи там да стане търговец, да се учи на сметки!!!! В тая дума има наука и изкуство. Комунистите убиха това понятие и го заместила със роби и корумпирани партийни секретари. Този е нелегален тарикат. Той не е търговец както виждате а просяк.
4.
Тракиец анти-Руснак
06.07.2015 21:37:02
12
14
Този просто трябва да го изкарат НИКОГА повече да няма право да влезе в града!!!! И глоба от 50 лева!!!!
3.
Y
06.07.2015 21:34:22
7
13
Браво Флагман!!!! Ловете изродите!! Къде е полицията дето и плащаме да ни пази обществото в ред!!!!!!
2.
хггф
06.07.2015 21:19:09
2
17
Нали много смешни брато
1.
асд
06.07.2015 21:16:34
3
25
Хахах снимали дядото как пикае аи стиии ..мн бедни души напоследък
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори