×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Световни модни брандове и бургаска верига супермаркети стъпва в мол Галерия на мястото на Карфур


Световни модни брандове и бургаска верига супермаркети стъпва в мол Галерия на мястото на Карфур
На мястото на Карфур ще се настанят световни модни марки. Нищо чудно това да са част от бившите наематели на Странд мол
09 Юни 2015, Вторник, 04:51 ч.

Причината за изгонването на гръцката верига са забавени плащания
Мястото, което доскоро бе използвано от веригата Carrefour в мол Галерия ще се раздели на три големи помещения, две ще са на световни модни марки, а едно на местна верига супермаркети, вероятно Болеро, пише Капитал дейли. Както Флагман.бг пръв съобщи от събота обектът затвори.

Според изданието причината за изгонването на Carrefour са забавени плащания. Собственикът на мола - полската GTC, ще си търси дължимото по договора в съда, уточни Алекс Линчев, който е мениджър на обектите в Бургас и Стара Загора.

Бургаският обект е първият голям магазин, който Carrefour затваря. Веригата остава с 9 хипермаркета, основно в молове, и 12 по-малки обекта, сочи справка в сайта на компанията. От доста месеци производители и доставчици разказват, че "КМБ България" бави плащания и трупа дългове. По тази причина стоките в магазините рязко намаляха, оттам и клиентите. Приходите на веригата през миналата година са се свили с над 40%, с което загубата се е увеличила.

Според последните официални данни "КМБ България", която е собственост на гръцката Marinopoulos, през 2013 г. имаше продажби от около 250 млн. лв. и загуба от 30 млн. лв.


В категории: Бизнес


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
1111
09.06.2015 22:19:28
0
2
Гърци,французи ...като гледам все мутри навсякъде стоят зад тея мишури
14.
Ж.Калчев
09.06.2015 21:29:38
0
2
Той Алекс Линчев добре казва, че ще си търсят парите по съдебен път, но нека е наясно, че Карфур към момента е по-куха от всякога. От два месеца приходите са нула, защото оборотите отиват в друга фирма, а разходите се плащат със заеми от нея. Ха познайте кой и кога ще поиска фалит?
13.
veso
09.06.2015 14:55:16
3
4
wow za parvi pat flagman da ne psuva glaeria mall kogato go spomenava!
12.
toro
09.06.2015 14:53:32
2
6
Карфур е френска верига , но представители на веригата за българия са гърци.
11.
just_me
09.06.2015 14:16:52
3
5
Carrefour е френска верига, не гръцка
10.
АНЕТ
09.06.2015 13:58:26
4
6
Веригата Болеро обаче не е бургаска. А там ще има магазин АНЕТ който наистина е бургаски.
9.
Делиборанов
09.06.2015 13:48:10
0
5
Стартирах с едно пломари за разузнаване на настроението на душата. С радост продължавам така поне до икиндия.
8.
Уй
09.06.2015 13:30:11
1
4
Делиборанов , братле с теб съм .
Давай смело. :)
7.
Ops
09.06.2015 11:27:51
3
6
Humana xaxa
6.
Делиборанов
09.06.2015 11:24:46
2
22
Що не взема да се напия?
5.
Бург USA
09.06.2015 11:03:46
8
2
Флагман пишете латинските имена на латински не се правете на луди, уж сме част от Европейския Union, нали?
Изолацията не е придобивка ами е проблем.
4.
Бург USA
09.06.2015 11:03:44
8
6
Флагман пишете латинските имена на латински не се правете на луди, уж сме част от Европейския Union, нали?
Изолацията не е придобивка ами е проблем.
3.
First Bulgarian Empire
09.06.2015 10:43:09
18
15
Защо не пишете името на веригата на нейния език, Carrefour ами правите Карфур което няма нищо общо със името.
Не подценявайте Българина, повечето от нас are already speaking English and other languages.
2.
Velika Bulgaria
09.06.2015 10:39:58
4
7
Флагман пишете или брандс или го пишете brands да свикват нашите хора със световния пазар --- ако искат да се конкурират и да оцелеят.
1.
оня
09.06.2015 10:28:39
8
13
Кво е туй 'брандове"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори