×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Поколението СРЕДЕН ПРЪСТ – средният пръст на тази държава


Поколението СРЕДЕН ПРЪСТ – средният пръст на тази държава
Високо интелектуалните разговори на пейка са за старите пияници. Младите хора все още имат сила да бъдат средния пръст на тази държава
08 Юни 2015, Понеделник, 18:19 ч.
Автор: Милена ЯНИНСКА

Циганите поругават паметник, какво им пука?! Нашите деца поругават паметта си. И не им пука


Не ми били цигани, най ми били българи.

„Падна ми саксия на главата. Един циганин е виновен!

Защо?

Защото не падна върху него.“

Ето ги. И честно казано много се радвам, че тази снимка съществува и, че тези момичета заявиха присъствие. Браво! Защото иначе щяхте да продължите да се облягате на мемори-пяната за циганските произвол, неуважение, кощунство, поругаване, мародерство и, каквито там думи ви идват, докато люпите семки и зяпате фейса.

Ето ги – българските тийнейджърки със средния пръст пред лицето на Апостола.

Циганите са виновни! Защо? Защото те не са си направили и тази снимка.

Народе, объркан, това са твоите деца. Бели като българи и невменяеми като кретени. Не са циганите. Ние сме. Въздухът, който дишаме и издишаме. Нашата плът и кръв. Наследниците на Апостола. Циганите поругават паметник, какво им пука?! Нашите деца поругават паметта си. И не им пука.

Това е поколението на средния пръст. Който им показаха родителите им, който им обяви държавата, който им подариха наркотиците и, който те използват като изразно средство за всичко.

Гладен ли си – среден пръст, ще пия бира, за какво мечтаеш – фак офф, ще се напуша, кого обичаш – да го д*ха любовта, какво мислиш за политиците – среден пръст, а за майка си – среден пръст, а за себе си – среден пръст.

В смисъл – какво очаквате да мислят за Левски?!

Мен ако питате – и среден пръст му е много предвид степента на разпознаваемост...

И дори, ако не бяха циганите се чудя – дали тези момичета щяха сами да се сетят колко скандално би било да се изкекерчат точно пред този паметник?

Не хвърляйте камъни по мен. Аз средни пръсти не показвам. И знам кой е Васил Иванов Кунчев. Може би и те поназнайват...

Но проблемът е на друго място - не са му благодарни! Може би дори им е малко смешен... България, смърт или свобода, обединен народ... Среден пръст, бе.

Защото нищо от това не е останало днес за тях. И те имат право да се подиграват на опитите ни да ги научим на история и да им вменим родолюбоство.

На кого му пука? Майката няма пари да си оправи зъбите, бащата събира от съседите за водка, а децата не могат да си купят презервативи. Скъпи са.

Да застанеш пред нечии паметник, обаче, е безплатно. И средният пръст е без пари. Едно от малкото достъпни развлечения – разходки на открито и извратени селфита. Толкова могат – толкова правят.

Ако имаха повече средства щяха да емигрират. Но нямат.

Затова – среден пръст и „Зелее“, че иначе какво да им се случи?!?

Високо интелектуалните разговори на пейка са за старите пияници. Младите хора все още имат сила да бъдат средния пръст на тази държава!

Всъщност – само така! Крещете ни в лицата колко сме жалки, не позволявайте циганите да ви отнемат славата. И за Бога – емигрирайте!

В категории: Животът


Рецепта за пилешки пуканки
Рецепта за пилешки пуканки 30/05/2024, Четвъртък 21:00 0
Флагман.БГ Бургас е лидер по строеж на жилища Бургас е лидер по строеж на жилища 30/05/2024, Четвъртък 20:20 0
11
Коментара по темата
11.
някой
10.06.2015 11:39:29
0
1
Тези кухи кифли искат да постигнат точно този ефект да бъдат скандални. Докато медиите им помагат неусетно!
10.
DO 7
10.06.2015 04:33:38
0
1
SHTE PISHA KAKTO SI ISKAM.A TI MOJE I DA NE CHETESH.
NO SHTOM SI PROCHEL PARVIA POST, SHTE PROCHETESH I TOZI.
ZA TOVA SHTE TI GO KAJA PROSTO.
DA GO DUHASH.
NE SPOMENAVAI APOSTOLA.TOI NE ZASLUJAVA IMETO MU DA E TVOIATA LAINIANA USTA.
A INACHE, BADI ZDRAV.
9.
Пиночет
08.06.2015 22:28:01
0
4
Крумов,много точно казано,а на нас наистина-жална ни майка!
8.
Крумов
08.06.2015 22:01:47
1
6
Поколението, което ще остане само с един среден пръст цял живот. Поколението, което няма да има пари и да емигрира, защото майките и татковците им няма да са вечни, за да се грижат за съществуването им. Поколението, което ще се самоосъзнае, след като този среден пръст опре в гъза... ама вече ще е късно за това поколение.
7.
До коментар Номер 1
08.06.2015 20:32:30
2
4
Първо се научи да пишеш на български и тогава коментирай боклук . Напротив ето това е изпадналия ни народ .Пожелавам ти и искрено се надявам Левски да грее в сърцето ти .
6.
Писна ми
08.06.2015 20:21:19
0
11
Жална ми майка кой ще ми внася за пенЦийката след време.
5.
до авторката
08.06.2015 19:11:32
4
3
Бульо, ти самата си среден пръст. Слава богу, с просташката си изцепка тези кифли не определят кардинално поведението на младите поколения българи, не. Просто лошото се забелязва по-лесно (натрапва се) и се помни по-дълго.
А на съветващите да се емигрира - един среден пръст.
4.
Пиночет президент!!
08.06.2015 17:48:45
2
8
Май доста от вас не са сядали пред някое училище скоро!Можете да се насладите на бъдещото поколение от душа.Чак страх ме хваща за бъдещето ни-батки,мечтаещи да станат дилъри,наркомани и кифли мечтаещи да станат проститутки.Деградацията е пълна!И тези деца скоро ще ни лекуват и ще проектират и строят сгради(с купените си дипломи),които ще ни падат на главите,ако преди това не са ни уморили в болницата! Емиграция и то по-надалече,това вече е въпрос на оцеляване,другото си е мазохизъм.Баси!И дядовците ми се биха в няколко войни за да може мангалите да си развяват байрака и разни дилърчета да пробутват необезпокоявано дрога на децата ми!
3.
Ah ah ah
08.06.2015 16:51:09
2
9
Първо да кажа, че коментар 1 е много верен- не можеш да съдиш за цял народ от двама трима дето се изцепили.
Второ- аз българчета от беличките не съм чувал да обират църкви досега, за разлика от скъпата боя.
2.
LSFC
08.06.2015 15:55:52
14
3
По-голяма боза не бях чел скоро.Ами смешни журналя,отразявайте важните неща,а не да ровите из фейса и да публикувате всяка недоебана слива или всеки миризлив мангал вдигнал пръсти до купчина камъни...
1.
OPSSSSS
08.06.2015 15:49:04
4
7
PO POLEKA MOLIA.
TIA OBOBSHTENIA I VNUSHENIA, KOITO PRAVISH SA GRESHNI.
PET KIFLI I DVAMA MANGALA NE SA NARODA.
TAKA, CHE MOLIA PO SPOKO.
PREPORACHVAM PLUVANE, BEGANE I SEX. NAI VECHE.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Северният плаж в Бургас с два спасителни поста от утре, ще има и линейка до пясъчната ивица Северният плаж в Бургас с два спасителни поста от утре, ще има и линейка до пясъчната ивица До началото на юли, когато ще е официалното откриване на сезона, всички спасители ще се завърнат на работните си места „Съвременните трубадури“ на турне, пътят им минава през Бургас и Русе „Съвременните трубадури“ на турне, пътят им минава през Бургас и Русе Понесли сме със себе си своите китари, флейти, цигулки, всякакви ударни инструменти и много поезия, споделят бардовете Бургас ще отбележи най-детския 1 юни, вижте какви забавления са подготвили за малчуганите Бургас ще отбележи най-детския 1 юни, вижте какви забавления са подготвили за малчуганите Съботният ден ще бъде изпълнен с много забавления и игри по повод Деня на детето 6 фрази от мъж, след които жените трябва да внимават 6 фрази от мъж, след които жените трябва да внимават Ето кои са те  7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне 7 знака, че дадена двойка никога няма да се разпадне Разберете някои факти, подкрепени от психологията Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Тези 4 зодии са най-срамежливи в спалнята Вие от тях ли сте  Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро Спасители от чужбина? Може, но само от ЕС и със заплата от минимум 1000 евро За плажовете са нужни най-малко 1500-1600 човека - бройка, която е почти невъзможно да се достигне Рецепта за пилешки пуканки Рецепта за пилешки пуканки Идеални за мезе в компанията на чаша студена бира Бургас е лидер по строеж на жилища Бургас е лидер по строеж на жилища В Пловдив пък вдигат най-много палати Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Ф Студио: Галя Василева – активният депутат, който има мисия в парламента Тя ще е защитник на общините от региона и ще работи по младежките политики
Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Обявяват присъдите на измамниците от България, източили 54 млн. паунда в Англия Измамата със социални помощи е една от най-големите във Великобритания Тя не е глупава, просто стана блондинка Тя не е глупава, просто стана блондинка Пълна промяна при Мария след Капките Най-старата стюардеса в света почина Най-старата стюардеса в света почина Издъхна на 88-годишна възраст
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори