×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски бизнесмен разкрива как са му откраднали 34 имота на морето с подписа на съдия Ченалова


Бургаски бизнесмен разкрива как са му откраднали 34 имота на морето с подписа на съдия Ченалова
И един от най-фрапантните моменти с кражбата на имотите на „Естейтс Девелопмънт“ е, че ОС е свикано с решение на скандалната съдийка зад гърба на мажоритарния собственик Константин Ралев
15 Май 2015, Петък, 11:59 ч.
Източник: vevesti.com снимка ПИК

Константин Ралев е ограбен от съдружника си, който има миноритарен дял в неговата фирма

Скандален случай на измама ще бъде разказан в парламента пред медиите днес лично от пострадалия бизнесмен от Бургас Константин Ралев.

Като че ли за първи път той ще се ползва с подкрепата на депутати от всички парламентални групи. Ралев сподели, че от всички групи са обещали да дойдат в зала „Запад” на НС.

Ралев твърди, че е измамен от съдружника си, който има миноритарен дял в неговата фирма „Естейтс Девелопмънт“. Въпреки това партньорът му свикал общи събрание, на което без съгласието на мажоритарния собственик Ралев е взето решение за продажба на 34 имота в Черноморец, община Созопол и по-точно в комплекса „Форест гардън“. По документи те са продадени за 140 000 евро при положение, че реалната им цена е няколко милиона, пише сайтът ВеВести.

И един от най-интересните моменти в този случай на измама с имотите на „Естейтс Девелопмънт“ -общото събрание е свикано с решение на скандалната съдийка Румяна Ченалова зад гърба на Ралев.

Освен депутатите, потвърдили подкрепата си за каузата на бизнесмена, той се ползва и от подкрепата на бившия вътрешен министър Румен Петков, който също е обещал да помогне за пълната публичност на случая.
Една от целите да се огласи скандала точно в Народното събрание, е да се покаже колко спешна и неотложна е реформата в съдебната реформа в България. Защото сега гнилите ябълки в съдебната система тълкуват своята независимост не като свобода да отсъждат според закона, правдата и собствената си съвест, а като свобода да вземат рушвети и да погубват човешки съдби, без някой да може да им държи сметка за това.
 

В категории: Крими


48
Коментара по темата
48.
Китката
27.02.2020 22:38:46
0
1
Коце изгревска булка
47.
Недосегаемите БГ
23.05.2015 20:22:56
0
3
Това,което чета в коментарите е достоен сценарий за нов култов филм след,Под прикритие !
Димитър Митовски е на ход,това ако е достоверно ще е по действителен случай!
Единствената разлика е ,че ще трябва да се снима и в Америка.
Под прикритие беше,България-Турция,Босфора.
Успех !
46.
Марио
20.05.2015 00:15:02
9
1
Ей за това няма да се оправи България.
Само злобни коментари.
Мога да Ви кажа,че Нено Михалев е много голям човек,като си стиснеш ръката с него,това е договор !
Един от последните мохикани на прехода !!!
ЕСТЕТ !!!
45.
USA-източване на карти
19.05.2015 23:37:07
4
4
Случайно попаднах на темата за източване на карти от българи вилнеели в САЩ.
ФБР,имало засечени разговори с организатора на групата в България,Нено Михалев.
Но въпреки всичко от това ,което чета в коментарите той си е на свобода в България.
Ако е така,защо не са го гепили ??
Или има нов Сретан Йосич на Балканите ???
44.
Reni
19.05.2015 22:33:03
7
1
Злобни са хората в България.
Нено Михалев е много коректен бизнесмен,като работих на златни пясъци за него не ме е лъгал,като други преди и след това.
Каквото съм заработвала през сезона сме делели 50 на 50.
Това е най коректния бос за когото съм работила за,което не съжалявам.
И бъдете по умерени в злобните си изказвания срещу Нено Михалев.
43.
Peltek
19.05.2015 22:10:42
1
7
В годините когато Нено се правеше на гангстер работих,като охрана на златни пясъци.
Видях го за пръв път с една дузина охрани,дойдоха при нас в бара.
Две от момчетата останаха навън да пазят шефа.
Заговорихме се с едното от момчетата,другия стоеше до колите,питам го аз кой е човека който пазите той ми отговори,това е шефа,Нено Михалев страх го е вечер дори и от сянката си,докато върви и за това го пазим.
А на мен ми прилича на настъпана Жаба!
Смяхме се много с колегата .
След което излязоха другите с шефа и тръгнаха.
Параноик с тикове е този нЕНО.
42.
Rumen
18.05.2015 23:04:12
4
4
Коментара ми е отговор на въпроса на Найден,дали Нено Михалев не е мафиот.
Набеден мафиот е ама е Мафиоз !
И един от най добрите ресторантьори в югоизточна България !
На север във Варна не можа да се реализира,отговаряще на Златни пясъци за ,проститутките,бялото,рекет и т.н.т.През 2000 г,Иво-Гела го изгони от там със забрана да идва във Варна.Впоследствие се специализира в разработването на ресторанти,като цените са ,като в Сен-Тропе,на храната е на ниво.
41.
Nencho
18.05.2015 15:53:44
0
7
Българинът Димитър Димитров, живеещ в САЩ, бе осъден на 41 месеца затвор за измами с банкови карти. Според обвинението той е бил водач на група, използвала високотехнологични методи, за да открадне стотици хиляди долари от банкомати в Лас Вегас, Ню Йорк, Маями, Сан Франциско и Сиатъл, съобщава "Лас Вегас ривю джърнъл".

Заедно с Димитров са обвинени още деветима души. Четирима от тях са на свобода в България, а четирима от петимата задържани са признали вината си, посочва изданието. Димитров е зад решетките от май 2010 г., когато е бил арестуван. Това време ще бъде приспаднато от присъдата. След като излезе от затвора, 59-годишният Димитров ще трябва да прекара три години в режим на подписка, да плати 96 461 долара обезщетения и да не общува с останалите членове на престъпната мрежа.

Федерални прокурори описват Димитър Димитров като алчен и пресметлив бос на българска организирана престъпна мрежа, която контролирала групи за скимиране на банкови карти от единия до другия бряг на Съединените щати, включително в Лас Вегас, пише в уебсайта си "Лас Вегас ривю джърнъл". Адвокатите на Димитров заявили, че той е много по-ниско в йерархията на престъпния синдикат. Те изтъкнали, че той страда от твърде много лични проблеми, като алкохолизъм и раздвояване на личността, за да бъде лидер на престъпна група.

Преди съдията да произнесе присъдата Димитров, окован и в затворническо облекло, настоял, че не е водач на престъпната група: "Никога не съм организирал никого. Просто пиех много и говорех много".

Според съдията Филип Про обаче има доказателства, че Димитров е бил човекът, който е общувал с главатаря на престъпната група в България. ФБР разполага със записи на телефонни разговори със съучастника му в България Ненчо Михалев - Нено, съобщава заместник-прокурор Ерик Джонсън. "В тези записи Димитров заявява, че е рекетирал проститутки, изнудвал е за пари шофьори на камиони от чужди страни и е подкупвал полицаи, митничари", казва Джонсън. От записите става ясно, че Димитров е бил склонен към заплахи с насилие.

Кражбата на пари от банкомати е извършена след кражба на данни от банкови карти и лични данни със скрита камера. След това с тези данни били изработвани фалшиви дебитни карти.
40.
Ненчо
18.05.2015 13:06:21
2
8
Извенете ме за правописа но неможах да завърша 7 клас
39.
Ненчо
18.05.2015 13:00:23
1
6
http://m.mediapool.bg/r_189848
38.
Ненчо Михалев
18.05.2015 12:58:05
1
6
Добар ден за мен ли говорите
37.
Мариян
17.05.2015 23:12:16
0
7
Лошото е, че същите тези момичета добре са познавали Георги Танев, той и друг път бил идвал там и не се е държал лошо с тях“, заключи криминалният шеф Маргарит Димитров. След това жените били закарани в ОД на МВР, вече се знаело, че Танев е издъхнал от огромната кръвозагуба. Разпитвали ги до обед и ги пуснали.

Делото днес продължи с разпита и на бизнеспартньора на Танев – Константин Ралев, с когото били вечерта преди убийството. Ралев разказа, че са се срещнали около 21 часа на 23 март в ресторанта на хотел „Приморец“, където били още Ненчо Михалев и някой си Дечо. Всички били от строителния бизнес и трябвало да обсъдят сделка. Изпили заедно две бутилки вино. Танев пил не повече от чаша, бил уморен. Към 23,30 часа слезли в пианобара на хотела и седнали на самото пиано. Там изпили по едно малко уиски и час по-късно Танев станал и си тръгнал заедно с Горан. Казал, че е изморен.

„Не беше пиян, не съм го виждал пиян, никога не ходеше с охрана или въоръжен, не беше и избухлив“, каза Ралев. След него пред съда застана бодигардът на пианобара в „Приморец“ Никола Карайотов, който потвърди, че никой от компанията на Танев не е бил въоръжен при влизането им в нощния бар.
Нещо май не е искрен този Константин Ралев???
36.
Ганчо
17.05.2015 22:49:00
0
5
Отговора ми е до Найден,относно дали Коцето Ралев не е дясна ръка на Нено Михалев.
Не е дясна ръка а негова лимонка.Избрал го е за да дава интервюта,но Коцето Ралев не може да говори правилен Български език.
Това ли са лицата на Бизнеса? Моля Ви ,това е несериозно да занимавате хората с такива клоуни.
35.
Тончо
17.05.2015 22:33:20
0
5
Коце моля за снимка с автограф! Не знаех,че в к-с Изгрев има такъв известен "Бизнесмен" ! Като,те гледах в ефир помислих,че имаш двойник но явно не,това беше ти.
Да нямаш раздвоение на личноста,моля те приземи се момче ?
Още,като малък беше измамник,първо ни обираше на билички после на покер,сега пък и инвеститор си станал,айде стига бе коце.
34.
sakina
17.05.2015 22:19:50
0
7
Гледайки коментара по БНТ 1,ми се струва,че лицето Константин Ралев е неадекватен,защото носа му е много напудрен,това е голяма излагациа за БНТ 1,проверявайте си хората които показвате в ефир.Тези които стояха до него на пресконференцията,Румен Петков и Слави Бинев не са чисти хора.Разследвайте пешката и офицерите тогава ще се нареди пъзела.Вземете за пример нашата съседка Румъния.Нека Румен Петков да отговори,защо покровителстваше "братята"от Дупница а за архонта няма нужда да обясняваме на хората за какво става въпрос,простак от класа.
33.
17.05.2015 22:07:08
1
8
Четейки коментарите стигам до извода, че имотите от където са дошли там са и отишли. Топката е в ДАНЪЧНИТЕ и не само тази топка, защото е крайно време да видим политици и магистрати зад решетките.
32.
Naiden
17.05.2015 01:19:53
1
8
Този Коцето не е ли дясната ръка на Мафиота, Нено Михалев ???
Него трябва да проверят данъчните???
31.
Къртис
16.05.2015 19:48:27
5
9
Искам само да се цъкнете какъв автогол си вкара Коцето или тези негови "приятели" на които помага му вкараха автогола (честито).Ред е на данъчните и т. н. От къде Коцето има апартаменти за милиони и от къде идват тези пари,на кой са....!!!!!!
30.
Niki
15.05.2015 23:35:24
3
8
Много Ви се моля не нападайте"бизнесмена" коцето ралев ,защото той няма позиция по нито един въпрос.
Това е несериозно да занимавате хората с такива субекти.
Опази Боже България .
29.
Doktora
15.05.2015 23:13:40
1
9
Днес всичко ми се изясни.
Разбрах,защо румен петков се застъпва за "бизнесмена" от Бургас,константин ралев.
Приликата е очевадна,сина прилича на бащата,като хемороидите са,
изчезват но след известно време пак се появяват.
Вас ще Ви излекува единствено и само,доктор-адвокат,Татяна Дончева !
28.
borko
15.05.2015 18:45:07
11
10
kakv biznesmen e koceto...kloshar bez nikakvo pokritie,sram za flagman naistina s tezi statii.da posochi samo 1 obekt ili kakvoto i da e napraveno od nego molya flagman,che da vidim koi e biznes men KOCETO,ne moe da govori kato byal chovek.
27.
Ivan
15.05.2015 17:17:29
5
9
Помислете преди да пишете злобни хора
26.
NiK
15.05.2015 17:14:20
9
4
ФЛАГМАНСКИ ОЛИГОФРЕНИ ........СТИГА СТЕ ПУСКАЛИ МАЛОУМНИ СТАТИИ ЗА ГАЛЕНИ, МАЛЕНИ И РАЗНИ ДРУГИ КУРВИ ДЕТО ГИ РАЗПОРИЛИ БИЛИ ОТ ЕБАНЕ !!!!!!!!!! ВИЕ НЯМАТЕ ЕЛЕМЕНТАРНО САМОУВАЖЕНИЕ БЕ!!!!, АМА КВО САМОУВАЖЕНИЕ ,КАТО ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ ПУБЛИКУВАХТЕ В ДОЛНАТА ЧАСТ НА САЙТА СИ СНИМКА НА ВАША "ЖУРНАЛИСТКА" ПО ЦИЦИ С ОБРИВ ОТ ДЯСНО НА ПЪПА И СИЛНО ПРОТРИТА ДЯСНА ГЪРДА ОТ СУТИЕН И С ИЗРЯЗАНА ГВАВА!??? БЕЗМОЗЪЧНИ ТЪПАЦИ!!!! .....А КОМЕНТАРА МИ КАТО ВИ РАЗОБЛИЧИХ ГО ИЗТРИХТЕ ЗА СЕКУНДИ ,КАКТО И СНИМКАТА!!!!!!!!!!
ОЧАКВАМ ДА ИЗТРИЕТЕ И ТОЗИ!
25.
бaтко
15.05.2015 16:22:01
3
20
Нямa знaчение съдружникa и този еденичен случaй. Вaжнa е системaтa. Кълбото е рaзплетено до съдийкaтa. Искaме следвaщия по веригaтa.
При еднa реформa тябвa дa се знaе зaщо сa допускaни грешки и дa се реформирa тaкa ,че дa нямa....
Моите искрени увaжения.... към предходните двaмa.
24.
otvoren
15.05.2015 16:10:15
5
8
Човек може да е всякакъв по хорските приказки, но в случайя е жертва на некоректен съдружник, който чрез подлост И коварство го е разорил.Кажете кой е този брутален измамник,
23.
Aha
15.05.2015 16:02:49
3
18
В крайна сметка разбрахме, че тоя е занулен бизнесмен, но никой не казва кой му е съдружника.Тука ми мирише на схеми тип КОЙ..........КОЙ му е откраднал имотите, КОЙ?????.?
22.
ники
15.05.2015 15:41:49
3
7
Наркоманите, бизнесмени ли им викат вече.Ей ту разбряхте, че в тази държава всеки батко си има батко.И на баткото такива малоумници като тоя като не са изгодни им бият шута.
21.
до тролчетaтa
15.05.2015 15:14:42
13
17
Aко ви говори нещо - "Лермонтовa" и "Слaвянскa" , близо до "Богориди".
Злепостaвяте човекa, чиито интереси се опитвaте дa подкрепите. Aз също го познaвaм.
Следвaщия път, когaто видите aвтaрa ми , спирaте дa пишете и бегaте.
Пишa рядко, тaкa че споко - учете се нa лексикa и синтaксис.
20.
toi
15.05.2015 14:13:33
7
10
kakav Bisnesmen e tozi ..koi mu e sadrujnika ....tova da ne e jalt vestnik ...."psevdo geroi' vse ot Izgrev ..kato debel maznik ..4e i go komentirat
19.
emi
15.05.2015 13:23:15
10
10
narkoman trfikant mule dosie v ispaniq i bulgariq deputati tribuni sadiq rumen petkov kurvi bqlo hero mdma firmi manjuci soltashak krajbi izmami
18.
emi
15.05.2015 13:22:38
8
11
narkoman trfikant mule dosie v ispaniq i bulgariq deputati tribuni sadiq rumen petkov kurvi bqlo hero mdma firmi manjuci soltashak krajbi izmami
17.
До Батко
15.05.2015 13:13:33
0
8
А.Р е на кафе
16.
Mitko
15.05.2015 13:04:15
10
11
Koceto biznesmena xaxaxa!!!
15.
до батко
15.05.2015 13:01:56
1
7
ако искаш направо ела на фреша да ти дам коментар и яз за атаката xaxaxa
14.
до батко
15.05.2015 13:00:04
3
6
кой каквото иска може да си коментира!това теб не те засяга
13.
do MDAAA
15.05.2015 12:56:47
0
1
12.
бaтко
15.05.2015 12:53:38
9
16
Тролчетaтa тук сa две. Стaтиятa е от преди чaс.
Въпросът е от обществено знaчение. Знaете събирaнето нa информaция е от съществено знaчение. Тaкa че , A.Р. ще бъдaт нaмерни и информaция ще се потърси зa тaзи оргaнизирaнa aтaкa тук.
A, зaщо е тaзи aтaкa се нaдявaм дa рaзберa в следвaщите чaсове.
11.
MDAAA
15.05.2015 12:33:10
8
25
NEMA EDNA STOTINKA V DJOBA, ZASHTOTO VSICHKO E VLOJIL CHOVEKA. TOVA E MNOGO PARA, 34 IMOTA.
E SEA SADIIKATA SHA GRIZNE DASKATA.
10.
AlF
15.05.2015 12:30:54
6
10
Много и всякакви "бизнесмени" имало тук, само дето бизнес няма.
9.
кико
15.05.2015 12:29:22
6
9
А кой му е съдружника някой знае ли
8.
Sasho
15.05.2015 12:27:15
11
9
Koceto biznesmen???Hmmmm hahaha
7.
Dimo di
15.05.2015 12:21:45
14
16
Еййй флагман тоз олигофрен да го бяхте проучили преди да пишете за него!Тоз е Коцето мошенника от Изгрев и досието му в полицията е дълго сигорно 1 км. Няма една стотинка в джоба а се прави с чужди коли и пари на баро!Проверявайте си малко информацията преди да пишете за някой!
6.
пешо кура
15.05.2015 12:21:41
6
25
Не го познаеам "бизнесмена" ама тая съдиййа ако е виновна и е съучастна в измамата да я вкарат взатвора щот се уливат
5.
бaтко
15.05.2015 12:19:00
5
32
Пълнa прозрaчност и информирaне зa случaя!!
Нa много хорa им взехa aпaртaменти , имоти ,бизнес.Повечето починaхa скоропостижно, други се сaмоубихa.
Пълно рaзглaсявaне.
4.
Inj stroi
15.05.2015 12:17:59
18
15
Kostadine ela si plati smetkata!Selianin!
3.
Vaskoto
15.05.2015 12:16:37
18
12
Koceeee kakuv biznesmen si ti be???Smeshnik!!!
2.
анонимен
15.05.2015 12:15:10
19
13
Хахаха Коцето селяндура от к-с Изгрев!Бизнесмен???!!!хахаха
1.
гето
15.05.2015 11:33:46
25
20
Грозен, грозен, да се маха оттук.
Никакъв бизнесмен, ами пълен гей.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори