×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Директорката на ЛУСКА подкара валяк на Централната спирка в Бургас


11 Май 2015, Понеделник, 13:10 ч.
Автор: Флагман.бг

За забавния кадър Антония Лазова най-вероятно е позирала на път за БСУ, където се провежда образователен форум

Директорката на Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации “Пеньо Пенев”, по-известна като ЛУСКА, подкара валяка на Централната автобусна спирка. Антония Лазова позира върху строителната машина на фирмата, изпълняваща мегапроекта на Бургас. Снимката е публикувана във Фейсбук. 

За забавния кадър Лазова най-вероятно е позирала на път за Бургаския свободен университет, където в 16 часа бе открит форум „Панорама на средното образование 2015“.

В категории: Бургас


16
Коментара по темата
16.
ХУЙСКа
16.09.2023 23:41:08
0
1
Селении, не е ЛУСКА, а ЛУСК-а. Леки и Универсални Строителни Конструкции. Най големите тъпанари и най €6ливите пyтkи бяха там.
15.
Учител
11.08.2016 15:03:21
1
6
Тази себична мастела, вживяла се на голяма работа.
14.
смях
11.05.2015 23:09:06
1
20
За Бургас, в 2015та година, след два мандата управление на герболигофренията - един метален навес на една спирка се нарича "МЕЕЕГА ПРОЕКТ"! Сам си го заслужи матряла - евала!
13.
към Не може така
11.05.2015 21:24:18
2
6
Когато фейсбук профилът не е защитен, ще го правят
12.
STIGA GERB !!
11.05.2015 19:51:19
3
15
xaxa "megaproekta" stiga ste razsmivali, tozi naves za jivotni bil megaproekt.DA SLOJIM KRAI NA GERB I USVOQVANETO NA PARI OT KOITO MOGAT DA SE NAPRAVQT PO IZPOLZVAEMI RABOTI
11.
иво
11.05.2015 19:44:02
1
17
Това училище още ли съществува?
10.
qa
11.05.2015 19:43:01
3
29
А защо ги местиха бе тъпчо. Защо местиха тръбопроводи, газопроводи и кабели заради един навес. А то беше едно местене - ден копаеш и седмица нещо не правиш.
Защо като местиха не построиха подлеза, който години се оправдават, че не може да се построи тъй като трябвало да се местят подземни комуниации?
Извършиха цялото ненужно преместване заради едното усвояване на пари и само за да може да се оскъпи проекта. А подлез ще видим ама друг път....
9.
бургазлия
11.05.2015 19:11:54
9
17
"това е просто един навес и преасфалтиране на улица."
Колко мъка ... Ако знаеш колко подземни комуникации бяха преместени, и колко нови изградени...
Строят се същите, че и по-големи съоръжения в Меден рудник, Изгрев и до КАТ.
А като почне монтажа на новите спирки и нещата около тях, тогава какво реване ще падне ...
8.
до Хуйчо... опа Груйчо де
11.05.2015 19:07:30
0
20
Ти като си много грамотен Строителни или Зтроителни Конструкции пишеш?
7.
Груйчо
11.05.2015 18:31:15
11
7
неграмотници ...
пише се ЛУЗК-а ...
6.
Не може така
11.05.2015 18:16:33
6
10
Откога започнахте да се ровите в личните страници на хората и да публикувате снимки?
5.
qa
11.05.2015 17:47:41
2
37
Мегапроект? малоумници, това е просто един навес и преасфалтиране на улица.
Мегапровал, който се наложи да изтърпим всички за да бъдат усвоени едни пари.
Само в спрялата ни държава обект, който е редно да бъде приключен за не повече от 2 месеца, бива протакан цяла година и то с толкова съпътстващи неудобства, че на запад дори и да искаха нямаше да могат да причинят.
4.
zapoznat
11.05.2015 17:05:53
3
24
хаха да да ако това е мега проект незнам за южен поток каква дума може да използвате
3.
категория-Тк
11.05.2015 17:05:20
1
18
Този валяк изглажда гънки и има много здрав вибратор
2.
SS
11.05.2015 17:00:33
5
34
Megaproekt e South stream, tva e naves, koito mojeshe da e gotov za tri mesetza.
1.
ГРАЖДАНИН
11.05.2015 16:43:55
2
21
А, ИМА ЛИ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРАВОСПОСОБНОСТ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни Зехтинът предпазва от деменция Зехтинът предпазва от деменция Редовните потребители на зехтин са по-малко склонни да развият и диабет Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Съветът на ЕС с промени в Шенген относно злоупотребите с мигранти Предвижда се процедура за справяне с вторичното движение на бежанци от една държава в друга Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Бургаски абитуриенти дефилираха с тоалети от модните столици Милано, Истанбул и... Каблешково Вижте ги  Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ поведе колоната от образователни институции на шествието за 24 май Чуждестранните студенти се включиха в редиците на възпитаниците на висшето учебно заведение Парад на младостта и красотата започва в Бургас Парад на младостта и красотата започва в Бургас Красиви, свежи и научили добре своите уроци, те вече гледат към бъдещето и отброяват за последно от 1 до 12  Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Димитър Найденов навръх 24 май обясни как да се погрижим за народността си с действия, насочени към бъдещето Дали заплата от 1500 лв. отговаря на ролята на учителя в нашето общество (колкото на продавачка в мола, б. а.) – толкова получава един млад педагог, който постъпва на работа, затова решихме да попитаме един политик, който се е доказал като най-работещите и милеещи за каузата Бургас Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата Ето за какво победителите от „Един за друг“ ще дадат парите от наградата След раждането на дъщеря им участието в предаването е второто най- хубаво нещо, което им се е случвало
Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори