×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За качествен секс, за дълбок секс, който развива личността, трябва да има любов


За качествен секс, за дълбок секс, който развива личността, трябва да има любов
Показва се много порно, в което виждам само агресия и тъга, казва Гинка Георгиева - бургаската Наталия Кобилкина
20 Април 2015, Понеделник, 21:20 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Добрият секс означава връзка и добър брак, означава още здраве и пълно щастие, в семействата обаче той липсва

- Г-жо Георгиева, темата за секса векове беше табу, а сега пък сякаш прекалено се говори за него. Не пресоляваме ли малко манджата? Чак бяха открити училища за секс, а в Москва даже училище за фелацио.

- За това, което аз разбирам под секс, не се говори прекалено много, дори информацията е прекалено оскъдна. Говори се много за порно, показва се много порно, в което аз виждам много агресия и много тъга. Аз съм от хората, които свързват секса с любовта. За мен няма вариант да има секс без любов. Има сексолози, които биха казали, че това е възможно. Но за истински, за качествен секс, за дълбок секс, секс, който развива личността, трябва да има любов. Може да разочаровам дори някои хора, но като стане въпрос за групов секс или за хомосексуализъм, там няма да мога да бъда полезна. Няма да мога да отговоря на тези въпроси поне засега.

Категорична съм, че трябва да има училища за секс, и то не скрити, а явно обявени училища. Всички проблеми в секса идват от това, че хората не знаят нищо за него, отдават го единствено на инстинкта си и на природата и очакват, че това ще доведе до развитие и качество. В днешно време сексът не е това, което е било преди дори 50-60 години. Очаква се много повече от нашия партньор.
Във всяко едно секс училище е съвсем нормално да се обяснява как точно да се прави фелацио, защото няма как да знаем. Това е нещо, което може да дариш на партньора си, нещо, което може да го направи щастлив. Много е вероятно да сме видели нещо, да сме го откраднали от порно филмите и да опитаме да му го направим, но на него точно това да не му хареса. Така е и с безумната грешка с женската орална любов. Поне това, което аз съм виждала, е безумно търкане и натиск – точно това ние жените не обичаме. Обезателно трябва да има такива училища и ние трябва да приемаме секса като наука, на която се обучаваме.


- Наблюдава се доста замисляща тенденция- в две трети от статиите по темата се набляга на това как жената да достави удоволствие на мъжа, а не обратно, как си го обяснявате?

- Предполагам, че е така, защото може би 90% от тези статии са писани от жени, а ние жените имаме склонността да даваме много и отново мислим, че ние сме тези, които трябва да дадем много, за да може той да ни обича повече. Това е нашата природа, която реагира по този начин. Ние отново не си признаваме, че всъщност ние трябва да получим и искаме много да получим. Дори не сме си направили труда да направим някакво изследване сред мъжете. Много е възможно да не познаваме собственото си тяло или да се притесняваме от него.

- Скоро бе издадена книжка "Откъде идват децата" с откровени обяснения в нея и недвусмислени илюстрации на секс пози. Това "помагало" беше раздадено безплатно на първокласници. Според Вас кога едно дете би трябвало да бъде запознато с тайнството на секса и каква е ползата или вредата това да стане в първи клас?

- Още при появата на първия въпрос родителите трябва да обяснят на детето какво е секс и всичко, свързано със сексуалния живот. Много е важно също отговорът да бъде много точен, без да се изпада в подробности. Защото това, което оказва много голямо влияние на сексуалния ни живот в бъдеще, е наученото до 7-годишна възраст. Това, което виждаме до 7 години, ние приемаме като информация. Ако на едно 7-годишно дете ти говориш за яйцеклетки и сперматозоиди, то няма да те разбере. Ако му говориш за щъркели – също. Добре е нещата да бъдат назовавани с медицинските им имена. Много майки измислят хиляди имена, които звучат много по-смешно, отколкото вагина или пенис. Много по-добре е детето, когато започне да говори, да познава частите на тялото. Вагината си е вагина, пенисът си е пенис. Всеки родител трябва да намери индивидуален подход, но това, което обяснява, трябва да е конкретно. Ако на 4 годинки, например, обясниш на детето, че пенисът се поставя във вагината, от там излизат едни неща и бебето влиза в корема на майката. Не смятам, че това звучи вулгарно или гадно. Тази информация обаче остава в главата на детето, на по-следващ етап ще му обясним повече. Още при първия въпрос трябва да бъде дадено обаче адекватно обяснение, по-добре е дори да бъде изпреварен.

- Безспорно добрият секс означава добра връзка, добър брак. Липсва ли той в семействата? Какво се изчерпва там? Кое води до изневяра и развод?

- Крайно време е нашето поколение да положи началото на правилното разбиране за секса, тогава и любовта ще се увеличи, тъй като двете са неразривно свързани. Категорично – добрият секс означава връзка и добър брак, означава още и здраве, означава и пълно щастие, означава реализирана личност, означава подкрепа, означава приятелство, означава бизнес, означава пълноценност във всички аспекти от живота.

В семействата той определено липсва, не мъничко, много липсва. Там се изчерпва неправилното разбиране за секса. Жените очакваме отношението на мъжете да бъде еднакво с нашето. Мъжете пък очакват жените да мислят за секса, както мислят те – когато му стане, давай, сваляш гащите и го правим. Само, че ние не можем така. От това идват проблемите – от незнанието, от липсата на информация, от невежество. Грубо е, но е факт. Винаги казвам, че почти 90% това е причината.
Сексът е много важно нещо за всеки от нас. Ако човек не го получава във връзката си, започва да го търси навън. Природата ни е инстинктивна. Много често бъркаме добрия секс с любовта и се стига до изневери и развод.

- В България няма много места, където можеш да се образоваш по тези теми, освен чрез порно каналите.

- Това не е сексът, който аз си представям. Нямам нищо лошо понякога човек да хвърли едно око, но това смятам, че е свързано повече с мастурбацията.

- Как си обяснявате, че при 7 милиона българи, заедно със старците и децата, 2,5 милиона от тях са регистрирани само в един от сайтовете за запознанства, общо само за България те са над 10? Масово женени търсят дискретна извънбрачна връзка и даже са сложили снимките си?

- Тук вече става въпрос за психопатология. Ако жените по този начин търсят задоволяване, това е проблем, това е заболяване. Говорим вече за патология, ако човек започне да търси секс само на физическо ниво.

- Само проблемите в леглото ли са причина жените да бъдат нещастни? Възможно ли е да се постигне мъжката мечта за жена - царица в кухнята, куртизанка в леглото? А царя в леглото къде да го търсим?

- Не, категорично не е тази причината жените да са нещастни. Има случаи, в които сексът е много добър, но жените пак са нещастни. За това ще говоря много на тренинга на 24 април. Психиката на един мъж е такава. Той си казва: „Ако аз нося пари и задоволявам жена си, от мен не се очаква нищо друго! Аз съм дотук!” Това наистина е било така, когато жените не са работели. Но в днешно време ние също ходим на работа, носим пари и се грижим за още 100 неща. И ние не очакваме от един мъж само да ни задоволява и да носи пари, защото ние сме се доказали, че можем да се справяме финансово и сами. На една жена не й е достатъчно само това в никакъв случай.

Възможно е жената да бъде всичко изброено само при едно условие – много труд и постоянство. А царя в леглото ние си го правим. Истината е, че жените са тези, които учат мъжете на добър секс. Ние мислим, че мъжа трябва да го вземем научен на всички тези неща, които сме виждали, но не е така. Пак ние сме тези, които трябва да го направим цар – такъв, че на нас да ни пасне. В цялата връзка жената е двигателят, статистиката го е доказала на 80%, аз смятам, че това е така на 98%. Другите 2% - трябва ни само един психически здрав мъж.

На 24 април от 19 часа в Центъра за неформално интегрално образование на ул. „Любен Каравелов” 17 бургаската Наталия Кобилкина ще очаква всички, които имат нужда от съвет как да се справят с проблемите във връзката си /ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ТУК/.

В категории: Лайфстайл


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
14
Коментара по темата
14.
Малко нещо неразбиращ
23.04.2015 14:24:47
1
2
Малко нещо не разбирам -Как се става сексолог ?
Това специалност от ВУЗ-ли е или друга някаква титла от практиката !
13.
1
23.04.2015 13:14:55
0
1
kurwa
12.
Ники
23.04.2015 08:48:00
1
4
Гинка от алуминиевата дограма "Гея" която фалира стана сексоложка))) Направо пълен смях, сигурно и пари взима)))
11.
Кобилкин
22.04.2015 14:13:05
2
4
Тази не само прилича на Кобилкина, но и говори глупости като нея! И не ми трийте пак мнението, слагачи такива!!!
10.
Възмутен Петко
22.04.2015 09:16:21
3
3
Да трябва да има училища. Да се изучава, че секса не е нещо срамно. Че секса може да е опасен разносиел на болести. Секса е удоволствие, което не е свързано с подпис в Държавна институция. Секса е по-добър, ако има любов, но не е табу, ако любовта не е пламнала. Секса е физиологическа необходимост и не е геройство , ако си 1 година въздаржател, а дори е опасно. Секса е като храната, водата и въздуха- жизнена необходимост. Но както от храна, може да се натровиш, така и от секс може да се разболееш. Но тов ане значи, че трябва да ядеш, само ако имаш брак ;-)
9.
Възмутен Петко
22.04.2015 09:06:31
1
2
"Говорим вече за патология, ако човек започне да търси секс само на физическо ниво."
Според Маслоу първото ниво на потребностите е "Физиологическите нужди". То включва храна, вода, секс, сън. Ами всичко това е на физическо ниво, вкл. и секса.
Защо се опитвате да отделите секса, като нещо висше и т.н. Аман от тия социалистически учения за семейството, като градивна единица на обществото. Аман от простотии.
Г-жо Георгиева, влезте в крак със съвременноста
8.
ПП
21.04.2015 20:30:38
1
11
За "дълбок секс" трябва дълъг кур.
7.
роко зифреди
21.04.2015 09:55:43
3
10
Порното е добро и приятно.
6.
чарли
21.04.2015 09:46:18
2
3
???
5.
БАЙ ИВАН
21.04.2015 06:55:36
2
10
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ Е ОФИСА НА ТАЯ РАЗБИРАЧКА ЧЕ МНОГО МИ СЕ ИСКА ДА МИ ПОМОГНЕ
4.
европеец
21.04.2015 06:45:46
2
18
Не е зле.Нека да се говори нормално за секса.
3.
Dear mayor, fuck Putin, long live Europe
21.04.2015 01:48:25
13
11
Добре. Има какво да научат Бургаслите мутри прости. Защото те малтретират жените а жените им за едни кифли без самочувствие защото нямат образование и няма къде да се изявят. Гръцка история. Както и да е. Браво на това момиче. Ама да питам, защо кмета не си прави труда да привлече Английски и Американски компании във Бургас. Има нещо гнило. Има ниско самочувствие или няма капацитет? Не знае езици ли? Мислете. Сега е времето.
2.
TNT
21.04.2015 01:41:33
2
5
Az za tova si pravya 3ki :))))))))
1.
БАЙ ПЕТКО
20.04.2015 23:48:10
4
12
ЕЙ ТВА ХОРА БЕЗ РАБОТА ДЪЛБОК СЕКС УЧИЛИЩЕ ЗА СЕКС САМО НЕМИ Е ЯСНО ГОСПОЖИЦАТА ОТ СНИКАТА ЛИ ЩЕ ПРЕПОДАВА ЧЕ АКО Е ТЯ ША ВЗЕМА ДА СА ЗАПИША ТОКУ ВИЖ ВЗЕМА НАУЧА НЕЩО ЗА ТОЗ ДЪЛБОК СЕКС
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори