×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето как да отслабнем според зодията


Ето как да отслабнем според зодията
А ако ви е писнало от диети, просто си сменете гардероба и си свиркайте
09 Април 2015, Четвъртък, 22:20 ч.

Всеки зодиакален знак се влияе от различна храна и различни упражнения
Омръзна ли ви да се борите с теглото си? Искате да свалите няколко килца бързо и лесно, преди да облечете летните дрехи?
Предлагаме ви няколко съвета какво трябва да тренирате и какво да ядете, според месеца, в който сте родени

Овен
Овните са изявените атлети от зодиака. Състезателните спортове са отлично средство за тренировка на този знак, който по природа е боец. Те са отлични боксьори, а бойните изкуства им се отдават лесно. За тях е необходимо да практикуват всичко, което ще ги накара да се поизпотят и да проявят спортния си дух за победа. Овните трябва да съчетаят диета, подходяща за кардио упражнения – такава, на каквато се подлагат спортистите и спринтьорите.

Телец
За Телците е жизненоважно да се придържат към тренироеките и диетата си. За всеки килограм, който успеете да смъкнете, купете си нова дреха. Ще кажете, че това е разхищение, но представителите на тази зодия се стимулират не от самия процес, а от крайния резултат. Когато се оглеждате в огледалото и изглеждате по-добре от преди 2 седмици, то вие ще добиете стимул да положите още по-големи усилия, за да се видите още по-красиви. Телецът е земна зодия, затова е добре диетата му да бъде възможно най-природна – плодове, зеленчуци и всичко онова, което расте в почвата. Отличен спорт за Телец е планинското колоездене и всякакви активности на открито, сред природата.

Близнаци
Близнаците се нуждаят от разнообразие, затова съчетавайте различни тренировки. Например, може да играете тенис в неделя, а в понеделник да ходите на пилатес. Четете статии, свързани с влизането във форма и това ще ви мотивира още повече. Търсете информация, която показва успеха от упоритите тренировки и това ще ви инспирира. Що се отнася до храненето, то също трябва да е разнообразно – подберете го така, че да ви дава свобода, стриктните режими с малко хранителни продукти не са за вас.

Рак
Раците тренират отлично, когато са си у дома, гледайки различни видея с упражнения. Няма значение дали предпочитате тае бо или натоварващо кардио – вие сте една от малкото зодии, които могат да се справят отлично с домашна тренировка. Що се касае до храненето, важно е в него да участва и семейството. Ако близките ви хора не участват и не ви подкрепят във вашите хранителни навици, ще ви е много трудно да смъкнете килограми. Най-подходящата кухна за Раците е Средиземноморксата. Наблегнете на риба и зелени зеленчуци.

Лъв
Лъвовете имат нужда да се самоизразяват и да се забавляват, докато тренират. Уроците по танци, например, са отличен избор за вкарване на телата им във форма – салса, хип-хоп или по каквато музика си падат. Що се отнася до диетата, старайте се да я пазите стриктна през седмицата, което ще ви позволи да се поотпуснете през уикенда.

Дева
Девите са изключително дисциплинирани и се справят добре с по-тежичък режим. Запишете целите си в тефтер и направете графика на онова, което ядете. Ако имате възможност, наемете си личен треньор – това ще ви даде увереност, че правите всичко както трябва. Диетите действат добре на Девите, така че изберете онази, която ви се нрави и се придържайте към нея стриктно – вие го умеете по-добре от всички зодии.

Везни
Най-добрият начин за Везните да смъкнат няколко килца, е да си намерят партньор, с когото да го направят. Той ще направи тренировката ви много по-забавна. По този начин вие ще можете взаимно да се подкрепяте и да се "побутвате", когато е необходимо. Много е важно да спазвате балансирана диета – нищо прекалено екстремно. Везните по презумция изпитват затруднения, когато трябва да вземат решения, така че по-добре не изследвайте всички възможни начини за отслабване – просто изберете един метод и се придържайте към него.

Скорпион
Скорпионите имат нужда да бъдат натоварвани до техните пълни лимити. Те виждат прогрес само тогава, когато достигнат екстремната точка. Това е и причината за вас най-подходящи да са подготвителните тренировки за някакъв маратон, триатлон или каквото и да е състезание. Това ви амбицира отлично. Скорпионите са големи фенове на различните детоксикиращи диети – всичко, което е научно доказано, като "пречистващо организма".

Козирог
Козирозите са най-изпълнителната зодия, затова за тях са подходящи упражнения, които биха отказали другите знаци, заради сложността си. Препоръчваме ви спортна йога, латино танци и различни спортове като водна аеробика и художествена гимнастика. Ако сте решили да се захванете с източен спорт, то вие ще изпитате истинско удоволствие от изучаването на цялата философия, от която той е част. Много Козирози стават последователи на будизма, кришна ученията и всякакви източни практики, които съдържат и спорт. Кухнята също трябва да се съобрази с тази философия.

Стрелец
Стрелците се нуждаят да внесат доза забавление в атлетичните си занимания. За вас са подходящи уроците по спонинг или кикбокс. Разнообразете тези тренировки с крос в парка с приятели. В средата на седмицата пък може да се занимавате с вдигане на тежести или друг вид кардио. Що се отнася до диетата, избягвайте прекалената употреба на захар или кофеин – вашата енергия е природно висока.

Водолей
Водолеите си падат по иновативните фитнес джаджи и технологии. Те умират от кеф, ако тренират на уреди, които си имат електронно табло, сочещо пулса им, регулиращо скоростта и терена и т.н. Ако не ви се стои във фитнеса, инсталирайте някое спортно приложение на смартфона си, което мери колко километра сте изтичали или прокарали с колело, например. Общо взето, стимулира ви съчетанието на технология и спорт. Същото важи и за диетата – има специални апликации, които броят приетите през деня калории и ви съветват какво да ядете, за да спестите еди-колко-си калории.

Риби
Рибите предпочитат по-леки форми на гимнастика. Йога, тай-чи и плуване са перфектния избор за вас. И това, че не се потите като при тежките упражнения съвсем не означава, че този вод спортове няма да имат ефект върху фигурата ви – напротив. Телата на Рибите са хармонични и те трябва да се "извайват", вместо "построяват". Съчетайте тренировките си с източна куха, като суши, например.

actualno.com

В категории: Хороскоп


Коментари
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи
Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори