×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският ивент мениджър Фавиол Сефери и секссимволът Моника Валериева - приятели по неволя, страдат от паническо разстройство


Бургаският ивент мениджър Фавиол Сефери и секссимволът Моника Валериева - приятели по неволя, страдат от паническо разстройство
Фавиол за първи път споделя за взаимоотношенията си с красавицата, само приятели са. Моника му помага
04 Април 2015, Събота, 07:18 ч.
Автор: Лидия НИКОЛОВА

Десетки хиляди българи са с техните симптоми, но най-употребяваното за това лекарство - Ривотрил не се продава вече у нас

Бургаският ивент мениджър Фавиол Сефери страда от паническо разстройство от година насам, разказа пред Флагман.БГ самият той. Плейбоят от морския град получил първия пристъп, докато бил в Турция. Атаката била много силна – сърцебиене, световъртеж, задух. Близките му веднага извикали Бърза помощ, приели го в Спешното, но резултатите от изследванията били добри. Обяснили му, че това е паническа атака.

Заболяването е и причината Фавиол да се върне в България. В момента е в София с приятели, лекува се в Токуда при д-р Виктория Найденова. Лекарката се превръща в гуру за някогашния плейбой.

"Искам да изкажа своите благодарности към д-р Найденова. Дава ми много мъдри съвети. Нов човек съм. Спортувам по 1-2 часа на ден. Много хора са с моите проблеми. Те трябва да разберат, че движението е много важно, както и нискокалоричната диета. Трябва да пият много вода и никакъв случай да не прибягват към енергетиците за фитнес.", споделя Фавиол.

Покрай заболяването Сефери се запознава със секссимвола за хиляди български мъже – Моника Валериева. Оказва се, че тя също страда от паническо разстройство.

"Именно Моника ме открехна за много неща. Научих изключително много от нея и тя ме мотивира. Тя също е жертва на паническо разстройство, но се справя много по-добре от мен. Чете книги. Живее пълноценно. Добра е към себе си и с околните. Изключително силна и борбена личност е", разказва Фавиол.

Винаги, когато се почувства зле, й звъни.

"Искам да посъветвам и още нещо хората, които са в начална фаза на паническо разстройство. Не прибягвайте към ривотрили, диазепами и лексотани. Това са хапчета, които само временно ще ви помогнат. Ще спрат симптомите но проблема ще си е все още там", казва младия мъж.

Паническото разстройство при Фавиол е провокирано от дълга употреба на стероиди и енергийни бустери, както и натовареното му ежедневие. От пухкав тийнейджър той се превърна в мускулест Аполон за броени години, но сега плаща високата цена.

"Много е важно да сте активни и да ангажирате съзнанието си хобита и работа. Не е лошо да помолите близък да ви помогне. Например когато аз получа паническа атака, гаджето ми е до мен или най близките приятели. Те ме успокояват. Секса помага също", твърди плейбоят

Десетки хиляди българи си изправени пред проблема на Моника и Фавиол. Повечето са лекувани с успокоителното "Ривотрил", което от няколко месеца изчезна от аптеките. Много хора вече са пристрастени към лекарството и не могат да се справят с тежките емоционални и психически проблеми.

"Държавата да си свърши работата! Десетки епилептици и хора страдащи от паническо разстройство се лекуват с "Ривотрил", който вече е спрян от продажби в България. А заместител няма !", казва още той.

В категории: Здраве


51
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 7
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
51
Коментара по темата
51.
Angel
06.04.2015 14:32:16
0
6
georgi atanasov jk izgrev 19 blok eba seferi na doma6ni oslovia
50.
прост народ
06.04.2015 12:52:21
3
2
Много ви е лесно да седите анонимни и да сипвате хейт. Е тва е щото всички сте мишки насрани. Такива ще си останете. Такива ще умрете! жалки и малки
ей за тва ще се пържите и в ада. Неграмотници прости и бездарници.
49.
sofqnkata-izgrev
05.04.2015 19:49:13
1
3
li4no az sam my daval na toq palqk pico :) 4isto sam my go daval naprao pla4i xaxax posle zvanq 5 pati da sam my daval o6te 5 grama
48.
сот 162
05.04.2015 17:49:47
0
5
Господин Сефери, за овладяване на Вашия проблем можем веднага да Ви монтираме един паник - бутон отзад между двете бузи. При възникване на проблема просто трябва да се обърнете към най - близо стоящия до вас активен хомосексуалист, за да натисне бутона със специалния си натисвач на паник - бутони. Така ще съчетаете полезното с приятното. Желаем Ви все така приятно ивент меринджействане като тотален анонимник, жаден за слава - каквато и да е тя...
П.П. От "Флагман", за да Ви се подмажат, вече ни изтриха веднъж коментара, ОК - следващите ни версии са по - добри!
47.
сот 162
05.04.2015 17:49:47
1
5
Господин Сефери, за овладяване на Вашия проблем можем веднага да Ви монтираме един паник - бутон отзад между двете бузи. При възникване на проблема просто трябва да се обърнете към най - близо стоящия до вас активен хомосексуалист, за да натисне бутона със специалния си натисвач на паник - бутони. Така ще съчетаете полезното с приятното. Желаем Ви все така приятно ивент меринджействане като тотален анонимник, жаден за слава - каквато и да е тя...
П.П. От "Флагман", за да Ви се подмажат, вече ни изтриха веднъж коментара, ОК - следващите ни версии са по - добри!
46.
DO 43 GEORGI
05.04.2015 14:22:11
0
4
BRAVO GOSHO, SMEIA SE KAT LUD I BLAGORODNO TI ZAVIJDAM ZA KOMENTARA.
PISHI ME I MEN EBACH ZA ZDRAVE, SHA DELIM HARCHA ZA PR OT FLEGMANITE
45.
Георги
05.04.2015 11:34:52
1
5
Много благодаря! Сега разбрах какви точно ивенти менажира.
44.
Фавиол-шебек и мангал
05.04.2015 10:32:31
1
8
17-годишният Фавиол Дорар Сефери измами бургазлии с мним благотворителен концерт. Шумно рекламирания спектакъл трябваше да събере средства за закупуване

на нови кувьози за нуждите на Неонатологичното отделение на МБАЛ Бургас. Окачваше се на стадион "Лазур" на 27 ноември да дойдат Моранди, Александър Бейс и родни попфолк певци и рапъри. Концертът се състоя, въпреки лошата организация и малкото продадени билети - цената на билет бе 6 лева.

Три дни след концерта обаче Фавиол Дорар Сефери е оставил неплатени сметки и си е изключил мобилния телефон. Тийнейджърът е ученик в английската езикова гимназия "Гео Милев" в Бургас и е известен с амбициите си да прави модни партита. Явно обаче организацията на благотворителен концерт се е оказала голяма хапка за него. Използвайки поводът - събиране на средства за закупуване на кувьози, той е успял да придума бургаски фирми да се включат в начинанието. За извършените от тях услуги обаче Севери не е платил нито лев, след което се е покрил.

"И аз не мога да се свържа с него. Телефонът му е изключен", призна пред Chernomorie-bg Елисавета Алексиева. Ученичката в испанската паралелка на гимназията за романски езици "Георги Сава Раковски" е помагала на Фавиол Севери да организира концерта. "Проведох предварителните разговори със стадион "Лазур" и с хотел "Приморец", където трябваше да спят изпълнителите. Как обаче и при какви условия той е сключвал договорите не знам, защото не съм била там", обясни тя. Момичето не знае колко билета са били продадени и къде са отишли парите, предназначени иначе за благотворителността.

Ръководството на стадион "Лазур" го е предоставило безвъзмездно, за да подкрепи каузата. Четири часа преди началото на концерта обаче там е царял пълен хаос. Изпълнителите не са знаели сценария, сцената не е била вдигната. До последно е бил под въпрос звука и осветлението, разказаха запознати пожелали анонимност.

На поканата на Севери са се отзовали Галена, Вероника, Миша Шамара, Орлин Павлов, Саманта, Ерик, Лейди Би, Иван Притъргов, Андрея, Летисия и още други изпълнители. Те са се съгласили да пеят без пари заради каузата. Едва ли са знаели, че ще бъдат използвани от един тийнейджър.

"Не сме получавали никакви средства. Никой от организаторите не се е свързал с нас, за да каже дали има и каква е събраната сума от този концерт", казаха от МБАЛ Бургас.

Оказва се, че в днешно време е модерно да се криеш зад благотворителността и да лъжеш хора. Фирмите, които са били завлечени с пари със сигурност ще си потърсят правата в съда, защото имат сключени договори с фирмата, представлявана от бащата на Сефери. Но Фавиол Дорар трябва да разбере, че не е това начина да си направиш евтин PR на гърба на страдащи.

Справка в интернет показва, че баща му - Дорар Сефери има интересно минало. Името му е замесено с мащабни кражби на гориво от БДЖ преди няколко години. Чрез фирмата "Фави" ЕТ, която се води на съпругата му - Гергана Чолакова той въртял бизнес с почистване на парови котли и цистерни в района на гарата. Фирмата транспортирала и отпадъчните продукти, които се използват за вторична преработка на мазут. Всъщност, утайките, които тя събирала, се оказали удобно прикритие за източването на газьол и мазут от поделение "Товарни превози" към Български държавни железници. Аферата е разкрита през 2005 година, твърдят колегите от "Фактор". Според тяхно разследване кражбата е разкрита от Транспортна полиция и Агенцията за държавен вътрешно финансов контрол. Тогава ревизорите са доказали липса на 12 автоцистерни с тъмно гориво за близо 300 000 лева.

Очевидно миналото на бащата няма как да не даде отражение и на сина, който явно е научил някои основни постулати в правенето на далавери. Лошото в случая е не само, че са завлечени фирми, но и са измамени онези, които са си купили билети, за да подкрепят благородната уж кауза.
43.
Георги
05.04.2015 10:17:32
0
16
Извинете колко струва една такава статия искам и за мен да напишете само че ме представете като народен лечител - е*а за здраве
42.
.....
05.04.2015 10:02:27
1
8
Фавиол Сефери е на 21 години роден 1993 г., не зная дали успя да завърши английска гимназия /имаше някакви проблеми/ беше тинейджър със самочувствие без покритие... Не зная дали учи във ВУЗ, но според Флагман е "ивент мениджър"......
41.
Карфиол Посерич
05.04.2015 06:09:13
3
6
Защо изтрихте коментара ми за моето и разстройството на Хармоника??Какво да направя като Хармоника сере все едно има вентилатор на гъза си??
40.
цгч
05.04.2015 02:50:09
1
6
Карфиол СереЛи ?
39.
МЛЯКОТО И РОСНАКА ОТ НЕСЕБЬР
05.04.2015 00:29:50
6
7
I nie stradame ot panichesko rastroistvo kato poluchim pristap i serem na monika kurvelieva v ostata a tia pliue lainata v ostata na fafiol laineri i of gledkata ni minava krizata.Niama takav tap mindil kato taia i tolko otrepan pederungel kato toia mangal,pojrelavame im pri sledvashtiq pristap da se samoubiat i dvamata a nie she im pikame na groba.
38.
Aslan
05.04.2015 00:21:15
1
7
Kav e toq palqk s profesiq sin na bashta si she va eba v bavniq sait a taq kurva ga q vartqhme na,slanchev brqg gaza i mirisheshe kat vhoda na meden rudnik
37.
slaveikov
04.04.2015 23:53:04
1
10
skoro mislq i az da si platq i men da me poreklamirat malko che ze da mi pada reitinga
36.
do xorata ot snimkata
04.04.2015 23:13:49
0
5
tati nosi mama mesi
35.
B-s
04.04.2015 22:55:12
2
2
Avera izvesten Faviol Seferi e dobar Priqtel :)
34.
Моника, Моника..
04.04.2015 22:32:50
2
11
Моника, паническото ти разстройство да не би случайно да идва от коката, която сме дърпали по тоалетните на разни лъскави клубове. Време е да редуцираш някои неща, приятелко.
33.
Георги
04.04.2015 22:25:25
1
16
Не ме интересува разстройството му, защото не знам кой е този младеж. Явно всички тук знаете и само аз ще си остана непросветен.
И това име какво е - италианско ли, арабско ли?
32.
fuck off na tupite chalgaru
04.04.2015 21:57:20
4
7
Da go duha tupiq iven menidjur izobshto ne me ineteresuva i tupiq parcal monika sprete da gi reklamirate tiq umreli kucheta sgte eba i neshtasnicite
31.
...
04.04.2015 21:49:26
3
9
Не стига,че някои коментари не са на български!
А има и злобни и безмислени!
Ужас!
Дааааа,не е лесно да си прост!
30.
burgazliq
04.04.2015 21:34:00
0
5
Kvo ni go reklamirate tva pishleme e mishkiii
29.
Do 20
04.04.2015 21:18:26
0
5
Kak shtqh da se chuvstvam na negovo mqsto, neznam, no sus sigurnost kato za nachalo nqmashe da napravq za udostoqnie na cqlata obshtestvenost, che imam razni ratroistva. Tova e sindroma na "ot skoro izvestnite". V nachaloto im e zabaven i priqten bezplatniq PR po razni takiva izmisleni saitove, posle veche im pisva, idva im v povechko i jultata presa tova, jultata presa onova. Edin seriozen chovek, shte pazi lichnoto si prostranstvo dalech ot mediite.
28.
Ей, страаници
04.04.2015 21:07:17
2
8
Аз не мога да разбера пък защо зашитавате Фавиол?? Познавам го от години и ми е пределно ясно, че е като госпожица жадна за внимание. Не е лошо момче, далеч не това имам предвид, просто хора, които занимават обществеността със собствената си личност и то с болестите си, няма как да спечелят адмирациите ми. За мен са хора, искащи да принадлежат към трагичния бг хай лайф и използват всяка възможност за това. Нямам нищо против Фавиол, не е лошо момче, дори е много мил, но хора, имащи за цел общественото внимание и искрено щастливи, получавайки го, ми идват малко в повече по новинарските сайтове в Бг.
27.
do 14
04.04.2015 21:01:44
0
5
che toi shtykata e po izvesten ot otzi kalva4 tozi ne sam go vijdal nito sam go chyvala
26.
!
04.04.2015 20:41:34
2
3
Gospod vrashta vsichko !
25.
хасан и мечо 11отряд Бургaшкия
04.04.2015 20:15:28
6
3
Фавиоло Сеферини е номер 1
24.
за мозъчните флегми
04.04.2015 20:00:47
1
8
А БРЕ ПРОСТИ ПОДОБИЯ НА ЖУРНАЛИСТИ, Я ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ! НЕ СТИГА ЧЕ ИМЕНАТА НЕ СА БЪЛГАРСКИ, НИТО НА СТРАНИЦАТА ВИ, НИТО В СТАТИЯТА, А И ВЕЧЕ ПИШЕТЕ И "ИВЕНТ" ВМЕСТО СЪБИТИЕ И ПРАВИТЕ РЕКЛАМА НА ЗАВЕДЕНИЯ И ИЗТЪРСАЦИ КОИТО СА ИЗВЕСТНИ САМО С ТОВА ЧЕ СА ИЗВЕСТНИ НА ШУРОБАЖДАНАШКИ ПРИНЦИП?!?
23.
До 22
04.04.2015 19:39:50
2
14
Който седи в Турция запек няма.
22.
Сюргюн
04.04.2015 19:25:10
4
20
Ей го бе, ей го моя човек....От кое време чакам да прочета как е любимеца ми. Флегман, благодаря ви, че ме уведомихте за психическото състояние на великия ни съгражданин и ивент мениджър. А газове има ли? Лек запек? Психическото разстройство води до нередовно изхождане и оттам травмирането е още по-голямо. Дано поредната ви меко казано смешна статия да му повдигне малко самочувствието на момъка.
21.
?
04.04.2015 19:16:06
3
3
vqrno e nie si sabirahme stotinkite za koli v mafiq a favio si porychvashe kvoto iskashe i plashtashe i nashte smetki i kato si trygvashe nie za blagodarnost go narejdahme i da na men ne mi puka da si go priznaq . favka brat shte izvinqvash
20.
цру
04.04.2015 19:11:36
4
10
Има ли значение кой е. Има проблем. Аз го имам също и познавам момчето. Преди да се държите като хипопотами си помислете как щяхте да се чувствате ако бяхте на неговото място. Повярвайте ужасно е!
19.
xaxaxaxaxax
04.04.2015 19:10:13
10
3
sq celiq film e che tuka povecheto sa djytkali s 211 a faviolcho si vozeshe dupenceto na taxita ! narejdali ste sa za strandjakis liutenica a favio qdeshe na del mar ! izlizali ste s nqkkoq izvestna ot vashiq klas a favio s chernata zlatka i shtots te bili na po 1 4 15 16 17 god togava v drebnite vi dushici se sybita zloba i zavist i sega katos te golemi na po 20 21 22 23 reshavate da se dokazvate narejdaiki go ot anonimni profilcheta ! eeeee bravo nqma da vi kaja !
18.
анонимен
04.04.2015 19:04:01
6
9
Хора стегнете се ! Стига сте плюли момчето. Евала че е излязло и говори открито за проблема си. Проблем който засяга хиляди млади.
Вземете пример и не се усирайте с химия по фитнесите... читави съвети е дал.
17.
WTF
04.04.2015 18:50:20
2
26
"Плейбоят от морския град "........"Лекарката се превръща в гуру за някогашния плейбой".........."От пухкав тийнейджър той се превърна в мускулест Аполон за броени години"

Да ви пикая и на статията и на сайта и на "журналетата" ,всеки път си казвам ейййй удариха дъното тия, и следващата статия е по-малоумна и по-идиотска, ЕВАЛА !!!
16.
F
04.04.2015 18:49:10
3
7
Kaf e toq izmisleniq
15.
анонимен
04.04.2015 18:48:26
0
4
Баща му е изрода.Спукваше го от бой.
14.
slaveikov
04.04.2015 18:45:09
4
2
tozi go napravih na 6tykata ot slaveikov xaxaxa
13.
spas
04.04.2015 18:44:18
2
7
tezi nito sam gi vijdal nito sam gi 4yval
12.
1234
04.04.2015 18:33:08
3
20
Това явно е последната мода. Разни хлапаци мислещи се за нещо специално, с парите на мама и тате да плащат на регионални сайтове да пишат статии за тях, а всъщност са обикновени анонимници :-)
11.
10
04.04.2015 18:29:13
3
18
за първи път чувам за съществуването на тези младежи !
10.
palermo
04.04.2015 18:29:08
4
7
az sam bil s Favio v edin klas kato malki ! toi oshte ot malyk imashe problemi v semeistvoto normalno e da ima problemi i sega !baba mu kato pochina toi mnogo se srina ne sym go vijdal ot mnogo godini ama dano e dobre !
9.
DO GEORGI
04.04.2015 18:26:51
6
15
TOIA E EDIN ANONIMNIK NA KOITO FLAGMAN SA MU PR-I.
8.
Мартин
04.04.2015 18:22:30
9
10
Абе , хора спрете се ! Какво сте тръгнали ,да нареждате това момче ! Поставете се на негово място ! Знаете ли през колко проблеми е минал , за да го съдете !!!!!Хората не получават паническо разстройство от много спокоен живот !!!!!!!! Много е хубаво , че е потърсил помощ ,защото са опасни тези хора , който имат проблем а не си признават !
7.
zapoznat
04.04.2015 18:19:05
5
4
favio i monika sa naistina kato brat i sestra
6.
Георги
04.04.2015 18:11:20
3
25
Кой е този бе, хора, и за какво се бори? Някой да ми каже. Няколко статии вече чета за него, но нямам представа какъв е и защо пишат за него. Като търса в google излизат само статии от Флагман.
5.
ПР
04.04.2015 18:11:19
2
10
Кофти състояние е паническото разтройство, но минава. Лекува се. Успех !
4.
*********
04.04.2015 17:53:36
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
*********
04.04.2015 17:51:02
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
gb
04.04.2015 17:50:42
5
11
Хахахаха .. Фавиол Памперса Сефери ...
1.
барото
04.04.2015 17:49:02
4
12
Насират се!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори