×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Варненска силиконка доведе милионер до фалит и го вкара в болница


Варненска силиконка доведе милионер до фалит и го вкара в болница
Звезделина се смята за неустоима красавица с изкуствените си устни и силиконов бюст
26 Март 2015, Четвъртък, 21:40 ч.

Звезделина Иванова, която се натискаше за Мис България, опразнила сметките на цял отбор богаташи

Опасна хубавица със силиконови прелести буквално изсмуква банковите сметки на топ богаташи, пише "Всеки ден". 26-годишната варненка Звезделина Иванова, която през 2013 г. участва в конкурса "Мис България" е тотален хит сред родните ВИП-ове с тлъсти  кредитни карти.

Брюнетката, носител на титли като "Бест модел България 2005" и "Бест модел Европа", вече има зад гърба си няколко известни гаджета, които успели да се отскубнат от любовната й хватка преди да бъдат посетени от счетоводителя си с новината, че току-що са станали клошари.

Сред имената на спасилите се били Красьо Черния, Владимир Вутов - син на мултимилионера Цоло Вутов и други ценители на женската хубост. Не всички обаче са извадили тоя късмет.

57-годишният строителен бос Румен Иванов не е успял да се спаси от опасния чар на тунингованата варненка. Шефът на известната в бранша фирма "Крит" бил едно от последните гаджета на моделката. Връзката им продължила цели 2 години.

Баровецът така бил хлътнал, че зарязал бизнеса и отделял цялото си време, за да угажда на капризите й - околосветски пътешествия, шопинг турове в модните столици, ваканции по топли острови и прочие екстри.

За негово нещастие обаче съвсем неволно сгащил палавницата с 93 см гръдна обиколка да се мачка с поредния обожател до вратата на асансьора в кооперацията, където й дал апартамент. Поставен пред ужасяващата истина, че дели красотата на Звезди с други мъже, Румен Иванов се сринал психически дотам, че се наложило да постъпи за лечение в клиника.

За капак докато босът лекувал изпилените си нерви и вратните болки от тежестта на рогата, които му сложила миската, строителният му бизнес изпаднал във финансов колапс и няколко банки наложили тежки запори.

По ирония на съдбата към разпадащата се империя "Крит" посегнал друг любовник на златотърсачката - Красьо Черния. Именно заради Иванова прочутият с контактите си в Темида плевенчанин бе изоставен от дългогодишното му гадже - фолкпевицата Магда.

Силиконката имала отношения и със Слави Трифонов, който обаче останал невредим от финансовите й мъраци към заможните мъжкари

В категории: Лайфстайл


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
boje boje
27.03.2015 16:49:22
0
2
kolko ste glupavi,ako nqkoi e tolkova bogat nikoga nqma da ostavi edna putka i to BEZNAKAZANO da mu otmakne dori i lev
10.
Петя
27.03.2015 13:32:55
0
3
Ама то трябва голям ценител да си, че да си с нея.Няма що! Направо тези мъже нещо са изкрейзили яко!!!
9.
Еколог
27.03.2015 07:05:50
0
6
докато има телета - ще има и касапи.. той на 57.. тя на 26.. за какво ли е отишла при него!?. за пари разбира се..
8.
mendil
26.03.2015 23:45:48
0
2
6te q namaja s s LAINA
7.
Заквасена Мая
26.03.2015 22:24:12
0
14
Каква е тая подпухнала като замесена питка грозла ве!?!?!
Кой им дава пари на тея за каквото и да било?
Тая за прислужница не става!
6.
Иван
26.03.2015 22:00:43
0
14
Бахти зурлата свинска
5.
Дон Каменте -Крастника
26.03.2015 21:33:48
2
4
taq q ebah predi tri godini pod edno rodopsko odealo na polianata do sekish dere,togava niamashe selikon nikade i beshe dosta zamalial mindil,ebah ia za tri paketa piko ,tia gi vze i si zamina za varna.Dokat mi praeshe svirka narochno pradnah predi tva iadah bob .Ako sam se pripoznal molia za izvinenie biah malko pian
4.
Дон Каменте -Крастника
26.03.2015 21:33:48
0
0
taq q ebah predi tri godini pod edno rodopsko odealo na polianata do sekish dere,togava niamashe selikon nikade i beshe dosta zamalial mindil,ebah ia za tri paketa piko ,tia gi vze i si zamina za varna.Dokat mi praeshe svirka narochno pradnah predi tva iadah bob .Ako sam se pripoznal molia za izvinenie biah malko pian
3.
Запознат
26.03.2015 20:53:43
1
23
Варненката всъщност е от Смядово.Майка й я влачи по конкурси от 15 годишна.Не ме учудват подвизите й.Това се случва когато родителя е без морал и ценности и заради болните си амбиции прави от детето си зорлен курва!
2.
popa
26.03.2015 19:52:30
3
8
Extremely ugly woman!!! I can't belive how guys would spend even penny for such a c..!
1.
ssssssssss
26.03.2015 18:59:11
2
20
v mazata varzana na hliab i voda i mnogo boi i ebane i na6 ko barzo 6i sa oprai zandanata
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори