×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

12 звезди издадоха сексуалните си фантазии


12 звезди издадоха сексуалните си фантазии
На Ледито й е скучно само с един мъж в леглото, но какво прави с двама не иска да сподели
21 Февруари 2015, Събота, 22:40 ч.

Лейди Гага обича тройки, Рияна няма нищо против да я понапляскат

Още преди „Петдесет нюанса сиво” звездите признаха, че обичат да бъдат връзвани и напляскани. Холивудските диви нямат против да ги командват в леглото и изповядват сексуалните си изживявания и фетиши.

Риана: „Обичам да бъда наплясквана и да ме връзват. В спалнята предпочитам да се подчинявам. Трябва да бъдеш дама, за да може другият да бъде мачо”. Пред Rolling Stone звездата разкри и че гледа мъжки членове, когато е възбудена.


Лейди Гага си пада по тройките. На въпрос на радио водещия на предаването „Mojo in the Morning” дали е участвала в такава, певицата отговори: „Да, участвала съм, но не искам да издавам детайли”.


Порно/риалити звездата Фара Абрахам: „Обичам да мастурбирам. Гледам свои видеа, когато го правя”.


Кармен Електра: „Обичам да пазарувам в секс шопове и най-често си купувам белезници и палаво бельо”.


Рики Мартин: „Обичам да мастурбирам под душа, правя го често. Толкова е секси. Температурата на тялото ми и водата е различна и усещането е невероятно”.


Скарлет Йохансон: „Обичам да правя секс в кола. Ако съм в настроение за нещо лудо и диво, задната седалка на автомобила определено е моето място”.


Кристина Агилера: „Обичам да експериментирам със собственото си тяло. Възбуждам се повече от жени, отколкото от мъже, но обичам п*шки!”.


През 2010 г. Джон Майер излизаше с Джесика Симпсън. Певицата се опази девствена до брака си с Ник Лачи, но след това явно е напреднала с креватните упражнения. Бившият ? сподели пред Playboy преди години: „Тя е като сексуален напалм. Наричам я „моя наркотик”. Пристрастен съм към нея. Искам да приключа живота си и да я изшмъркам. Ако ми поиска 10 000 долара, за да я из*укам, ще започна да си продавам вещите”.


Ева Лонгория: „Нямам против да ме завържат с копринен шал в леглото. Харесва ми мъжът да контролира секса. Има нещо много секси в това да бъдеш негова подчинена”.


В своята книга My Life So Far (2205) актрисата Джейн Фонда разказа за сексуалните изживявания с бившия си съпруг Роже Вадим: „Той вкарваше и други жени в леглото ни. В началото бях шокирана, но започнах да се убеждавам, че няма нищо лошо в това и че го искам, макар че сърцето ми страдаше”.


Никол Кидман: „Имам различни сексуални фетиши и им се отдвам. Бракът ми с Кийт е доста „опасен” и „първичен”.


Джордж Клуни призна преди време пред Rolling Stone , че е загубил девствеността си на 16 години, но първият си оргазъм е получил много по-рано. „Мисля, че бях на 6-7 години. Катерих се по едно въже. Не се случи нищо физически, но елементите бяха на лице. Когато стигнах на върха на въжето се чувствах невероятно и си казах: О, Боже, това е страхотнo!”. /БГ Риалити

В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
2
Коментара по темата
2.
хаха
22.02.2015 22:06:27
0
2
А знаетели че Касабова обичала четворка
1.
KKK
22.02.2015 00:20:03
0
4
BOJEEE , BOJEEE ... DA VZIMAMA ZA PRIMER NADRUSANITE OLIGOFRENI,CHOT SA MNOGO OTVORENI V SEXA ......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори