×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

До 30% отстъпка за пакетно лечение в барокамерата на МБАЛ Бургас


До 30% отстъпка за пакетно лечение в барокамерата на МБАЛ Бургас
Хиляди пациенти могат да се похвалят с отлични резултати след пакет процедури в барокамерата
12 Февруари 2015, Четвъртък, 02:30 ч.

В сектора по хипербарна оксигенация на Бургаската болница повече от 10 години лекуват успешно редица тежки заболявания


Повече от 10 години в барокамерата на МБАЛ Бургас (бившата Окръжна болница) успешно се лекуват редица тежки заболявания. Хиляди пациенти могат да се похвалят с отлични резултати след пакет процедури в барокамерата. Сред тях има деца с аутизъм и ДЦП, болни от диабет, пациенти с инсулти, чернодробни заболявания, множествена склероза.

Лечението с кислород под налягане (т.нар. хипербарна оксигенация, или барокамера) е незаменимо при трудно зарастващи рани и за цялостно укрепване на имунитета, особено при често боледуващи . Тъй като Здравната каса не покрива това лечение, сега е възможна отстъпка

до 30% от цената при пакет от процедури, съобщи завеждащата сектор „Хипербарна оксигенация“ в МБАЛ Бургас д-р  Даниела Люцканова. Тя е сертифициран специалист по хипербарна оксигенация с повече от 10 години опит, включително и с малки деца и новородени. Консултант на сектора е доц. Христо Бозов, един от най-добрите специалисти по този вид лечение у нас.
Има широк спектър от заболявания, при които може да се приложи хипербарна оксигенация. Терапията с кислород под налягане е безценна при незарастващи рани, анемии, отравяния, остеомиелит, множествена склероза, състояния след инсулт и инфаркт, декомпресионна болест, неврит на слуховия нерв, мигрена,  гангрена  особено при диабетици.

Подобрение има и при състоянията след мозъчни инсулти и инфаркти. Особено за исхемичните инсулти, където причината е точно запушване на кръвоносен съд, което намалява достъпа на кислород до съответни части в мозъка. При тях на много ранен етап могат да започнат терапевтичните процедури, докато при мозъчните кръвоизливи нещата са малко по-проточени във времето, коментира д-р Даниела Люцканова.

Сеансите в барокамерата са незаменими за цялостна детоксикация на организма, усилване на метаболизма и справяне с хроничната умора. Благодарение на високото налягане, кислородът  достига до всички вътрешни органи. Освен в прилив на енергия, ефектът се изразява и в подобрен външен вид, което кара мнозина да заменят посещението при козметик със сеанс в барокамера.

Телефон за информация и записване на часове:  0888 428 503, 0879 357 722

В категории: Здраве


12
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
12
Коментара по темата
12.
Парушев
10.02.2022 09:00:29
0
0
Сега попадам на статията. Много интересна, добре представена хипербарнта оксигенация. Направиха ми впечатление коментарите. Голям контраст. Едни отричат изцяло лечението в Умбал, други са в подкрепа на д-р Люцканова и д-р Матев (последния познавам лично) страхотен човек и специалист. Направи ми впечатление коментара на д-р Енчев, изказал се е сравнително неподготвен. Докторе, компанията дрегер не произвежда барокамери от над 30г. Човека който ги е произвеждал г-н Хаукс произвежда самостоятелно барокамери със неговото име. В бургас има още две барокамери, едната е турска в лайв хоспитал и другата моя, българско производство, произведена и разполагаща с Тюф Германия, каквито имат и барокамерите на Хаукс. За китайски не съм чувал да има в България. Моята фирма произвежда барокамери за европейски пазар, както и не малко сме продали в Китай защото в Китай не вярват на тяхните си производстава когато става въпрос за лечение. Така че, моля ви, не се изказвайте толкова категорично когато не сте убеден или сигурен в това което казвате. Някак си подминахме в статията и името проф. Х. Бозов който е гуро във хибербарната медицина в България и консултира повечето лицензирани центрове в страната също е наш консултант от години. И в заключение ще кажа, всички барокамери които са надлежно сертифицирани и работят с квалифициран персонал вършат една и съща работа. Закона на Хенри (физика в медицината) и всичко казано различно е невярно.
11.
д-р Енчев
13.02.2015 14:56:30
1
5
Не вярвах, че някои колеги ще паднат толкова ниско, че да пишат злостни коментари за д-р Люцканова. Това е един от най-достойните лекари на Бургас, обичана е и от колеги, и от пациенти. Винаги е усмихната, независимо от нощните смени и проблемите. Истинска жена (блондинка:)
А сега сериозно за барокамерата - в Бургас има само двама специалисти, които са сертифицирани за работа с такава апаратура - д-р Георги Матев и д-р Даниела Люцканова. Д-р Георги Матев не работи поради ангажиментите си като изпълнителен директор. А барокамерата в МБАЛ Бургас е от фирма "Дрегер". Всички знаят какво представлява Дрегер в сферата на медицинската апаратура, който не вярва, да иде да провери. Не знам в частните болници какви китайски барокамери са си накупили, за да печелят пари, но във всички реномирани клиники апаратурата е Дрегер.
10.
Uexj
13.02.2015 14:52:58
0
3
Госпожата, дето ще се пали, да иде да се пали утре пред мола. Там ще има пожарникари, да я загасят. Поввече психиатрични кабинети трябва да се отварят, включително и в частните болници.
9.
някой
12.02.2015 16:47:40
0
3
Брех, да, ще слушаме Гала и Шуши за това как да се лекуваме! Ми естествено, че ще го кажат, за да лапат пари частните болници.
8.
да
12.02.2015 16:27:46
1
0
ОК, достатъчно се похвалите д-р Люцканова. Тази сутрин по НОВА при Гала казаха, че тези камери, които не са целите стъклени са морално остаряли.
7.
да да
12.02.2015 15:40:54
0
2
То на много места има барокамери, ама специалиста е важен, а в случая свалям шапка на д-р Люцканова. Ходила съм при нея и ще продължа да го правя, тъй че не ми ги хвалете тия частни болници.
6.
Филип
12.02.2015 14:27:56
0
1
Колко струва?
5.
от Бургас
12.02.2015 14:22:15
3
0
В ЛАЙФ ХОСПИТАЛ СЪЩО ИМА БАРОКАМЕРА С ОТЛИЧЕН СПЕЦИАЛИСТ Д.Р Й.ХРИСТОВ
4.
Пациент
12.02.2015 13:12:50
2
1
Аз също имам лични впечатления от д-р Люцканова. Жената освен професионалист е и много сърдечен човек.
3.
ti6o
12.02.2015 12:58:23
1
5
Госпожо ако трябва ще се запаля но в МБАЛ Бургас няма да се лекувам това е моето мнение!!!
2.
Майка
12.02.2015 12:26:00
6
6
ti60, що не си гледаш работата? Д-р Люцканова е страхотна и като умения и като човек и дава надежда на десетки деца с ДЦП.
1.
ti6o
12.02.2015 11:56:11
4
8
Пази Боже да се лекуваш в МБАЛ Бургас!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори