×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Линейки и полиция на входа на Приморско, заради изтичане на газ на бензиностанция „ЛУКойл”


Линейки и полиция на входа на Приморско, заради изтичане на газ на бензиностанция „ЛУКойл”
Бензиностанцията се намира непосредстевено преди разкола за Приморско, пътят там беше затворен
Ключови думи: Приморско, ЛУКОйл, газ, полиция,
11 Януари 2015, Неделя, 21:18 ч.
Автор: Флагман.бг

Суматохата беше голяма, но ни успокоиха, че няма сериозни последствия”, казаха местни жители


Полиция, пожарна и линейка се струпаха на входа на Приморско и шокираха местни жители,  които се прибираха към домовете си в морския град тази вечер, сигнализираха шофьори. Причината е сигнал за изтичане на газ от бензиностанция „ЛУКойл”, която се намира на пътя от Бургас за Царево, непосредствено преди разклона за Приморско.

По първоначална информация няма сериозни последствия до този момент. Тази вечер беше затворено движението по пътя Созопол- Приморско, като обходният маршрут от Бургас е през село Маринка, Ново Паничарево, Ясна Поляна и Приморско.

В категории: Приморско


10
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
10
Коментара по темата
10.
Донка Прокопова - учител по БГ
22.01.2015 20:19:51
0
3
Донка Прокопова:
Вярно е, бях официална любовница на директора Стоян Налбантов, но не съжалявам и никога не съм го крила, за да могат ония патки Петкова, Янева и някои други да се пукат от яд! Те трябваше да разберат, че не могат да ми бъдат конкуренция! Каквото и да говорите за мен не ми пука, защото даже мъжа ми Ирчо Димитров знае за тази връзка и отдавна ми е простил!

Янко Томов - до Прокопова:
Поздравявам Ви г-жо Прокопова! Чест Ви прави, че си признавате любовната връзка със Стоян Налбантов, излизате с името си и не се криете като разните мушмуроци по анонимните форуми! Лично аз не Ви обвинявам! Като си помисли човек, какво толкова станало! Няма такъв закон който да изисква учителките да са девици или светици. Нали имат семейства, нали имат мъже - много ясно, че ще правят и секс! А щом правят секс, много ясно, че някои от тях и ще кръшкат по чуждо, хора сме все пак, човешко е да се греши! Мъжът ви ще пие една студена вода и ще се прави, че нищо не е било...
9.
Донка Прокопова-бивш учител в Приморско
18.01.2015 15:03:57
0
9
През 1999 моят клас бяха абитуриенти и една моя ученичка - Светла Каменова - ми искаше характеристика от училището. Напечатах я както си му е редът и помолих Налбантов да я разпише и подпечата, но той най-изненадващо отказа. Разтягаше разни локуми пред майката - ама не бил много съгласен с написаното в характеристиката, ама щял да я подпише, ама друг път и така и не я разписваше, протакаше, шикалкавеше и държеше Светла и родителите й в напрежение... Даже ми се скара: "Как може да се застъпваш за тия боклуци!" Бил имал някакъв конфликт с майката ли, с бащата ли, не разбрах... по-точно бил чул да говорят за него лоши работи и сега търсеше начин да им отмъщава. Срокът за подаването на характеристиката изтичаше и разбрах, че Налбантов няма намерение да я подписва. От друга страна майката на Светла беше много афектирана и реши да действа както тя си знае, щяла да му ебе мамата по всички параграфи... Разбрах, че работата става много дебела и затова реших да действам...
(следва продължение)
8.
ММЦ
13.01.2015 20:14:30
0
4
5.
ММЦ
13.01.2015 18:12:46

Рейтинг:
0
Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Мильо Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах наште момчета - барабите с които работя - да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите още на първия тек... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици и пр., а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Мильо. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и пишката ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... губи се вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!
15.
Бай Джон
26.12.2014 10:14:53
Няма го забравя Вангелов в началото на сезона като ми даваше сладкарницата Нептун и аз както си му е реда влизам в дирекцията и му поднасям плика с пари - 5000 лв., толкова вървеше това заведение тогава. Оня отваря плика и почва да брои, после ме гледа жално и почва да сумти: Много малко даваш ве! Ама много си свидлив бе!... Ама чакай бе, шефе, викам му! Сега е началото на сезона и нямам пари, изчакай да спечеля малко и ще ти дам още!... А оня не ме чува: Ама много малко даваш вееее!!!!...
Кво да го прая такъв човек! Ходих да взема назаем, че то реве на главата ми и не се търпи!
14.
бай Джон
26.12.2014 10:02:34
Най-оригинален от директорите на ММЦ беше Вангелов. Като раздаваше заведения на барманите ги караше да му мият краката с уиски в един леген и после ги караше да пият от уискито от легена. Ако издържат тоз изпит, ги караше да му падат на колене и да му дават клетва за вярност, след което му целуваха ръката. После Вангелов им слагаше ръка на рамото и ги ръкополагане за бармани - също като при рицарските ритуали... Не, Вангелов си беше много оригинален, не може да му се отрече! Питайте Петко Ургарито и Найден Божков и те ще го потвърдят, те най-редовно си му ближеха гъза на Вангелов и ги знаеха всичките тез ритуали и салтанати.
13.
Васко Минета
26.12.2014 09:35:37
Когато свалиха Стаматов от власт в ММЦ всички си отдъхнахме, щото това лайно беше голям кожодер! Не стига, че имаше цели райони с бунгала и стаи по хотелите, където нощувките не се отчитаха и парите от тях отиваха директно в джоба му, ами и още искаше от нас - управителите и наемателите на обекти... а туй нашто в сравнение с неговите печалби бяха трохи, ама той и тях искаше да ни вземе, дължали сме му процент, дължали сме му не знам какъв данък... на майка му гъза сме му дължали! Събличаше ни яко! Всички ревяхме от него! И представи си нахалство! Бяха минали две седмици откакто го бяха свалили и оня още продължаваше да обикаля наемателите и да си иска някакви пари дето уж му "дължали"! Митьо Мустака, дето държеше "Зелениката" не издържа и му тегли една майна: "Абе, ненаситна твар! Един хуй в гъза не щеш ли още да ти дам?!..." И нашия не може да свари да избяга, щото усетил, че Митьо вече не се шегува... Ами тъй ми, кой си ти, че да ти даваме, вече си никой - пълен боклук! Ай сектир оттука!
Чак Камберов, дето беше крадец от класа се шашнал като видял, че Стамат, вече месец след като е свален, още имал ключове от контингента си по хотелите и продължавал да ги използва и да цоца парички оттам. По заповед на Камберов сума патрони на брави сменихме тогава по хотелите само и само да го изгоним оттам... И пак: оня най-невъзмутимо продължаваше да използва стаи, за които не знаехме, че той има ключове! Басси и наглия човек, бассий чудото, ааааааа! Думи нямам!
7.
234
13.01.2015 11:31:58
1
1
Всички да лягаме да спим, може да не е само при бебетата. Да се вдигнем на стачка та работодателя да ни осигурява поне 2 часа сън през работно време.
6.
олееей!!!
12.01.2015 17:11:59
0
0
Тоз Лукойл ако избухне да не се преместим изведнъж в морето!!!
5.
y3e4
12.01.2015 14:13:38
1
3
И ся кво....разплитаме си ръкавите на потника ......?Еееее. Ама тези индЖинери по белите държави изобщо не мислят за такива като нас от "другите" държави. „ЛУКойл”-горе ръцете, долу гащите - крадци и мошенници .Стига сме хранили безполезни търтеи„ЛУКойл”!Ама то туй сегашното бензин ли е,едно време какви бензини имаше....
4.
Бургаския
12.01.2015 12:46:19
1
3
Браво г-н Атанасов! Чак ми се пр...след този коментар за МЕСТНОТО ТВУ!
3.
Записки на българския учител
12.01.2015 12:17:07
1
7
Директорът на СОУ - Приморско Стоян Налбантов разказва:
--------------------------
Д-Р ПЕТЯ ИЛИЕВА
Веднъж ходил да си прави зъбите при нея и тя между другото му подметнала: "Не искам да те обиждам, ама много лоша слава ти се носи - много си ходел. Верно ли е?" Този въпрос според Налбантов бил директен и недвусмислен намек, че докторката искала да има интимна връзка с него. "Какво да ги правя, харесват ме жените и сами идват да си искат! При това забележи, тази не е коя да е, а жена на кмет...!" - коментира Налбантов.(Съпругът на д-р Илиева е Атанас Стойчев - кмет на Приморско през периода 1993-95)

Д-Р ЗЛАТИНА ТАБАКОВА
Налбантов казва за нея, че опитал но не можал да я свали. "Не, не можах да я наеба, - признава той за Табакова. - Направо ми избяга!" Били са сами в някакво помещение (вероятно в дирекцията) и там след като й направил директно предложение за секс започнал сам да се съблича като мислел, че и тя ще направи същото. Но Табакова се стреснала, скочила и направо избягала от стаята. "Какво й стана, не знам, - казва Налбантов. - Уплаши ли се?... Оттогава все ме отбягва. Толкова ли съм страшен, бе!"

НЯКАКВА ЖЕНА НА ПОЛИЦАЙ
Спирала Налбантов по улицата и му правела някакви комплименти, че бил много чаровен и забавен. Определили си среща в училището за следващия понеделник следобед. Същият ден като я видял да се приближава по двора на училището се похвалил на някои от колегите си: "Ето, виждате ли? Тази идва да я еба!"...
Станало каквото станало. След като жената си отишла Налбантов извикал въпросните колеги отново в дирекцията, за да им се похвали какъв секс бил правил току що. На всичкото отгоре жената му била донесла и бутилка коняк, която той разливал и вдигал наздравици по случая. "Виждате ли докъде съм я докарал? Жените толкова са доволни от мен, че не само искат да ги еба, ами и подаръци ми носят!"
2.
112
12.01.2015 01:12:54
1
7
Кмете, обявявай пак бедствено положение! То се е видяло, ако не е това - друго ще е!
1.
При-морско по-родно по-морско...
12.01.2015 01:04:41
1
6
Здравко, стига си мислил слогани! Идвай да спасяваш положението! Цяло Приморско сега тебе гледа!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори