×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нов екшън в дискотека: Бургазлия се оплака, че е пребит от охранител в караоке бара


Нов екшън в дискотека: Бургазлия се оплака, че е пребит от охранител в караоке бара
Бургазлията Николай Николов, бивш управител на дискотека "Текила" в Бургас и охранител от "Макс секюрити" са задържани в полицията след бой пред караоке бара снощи
11 Януари 2015, Неделя, 16:41 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Създаваше ни проблеми, от записите се вижда, че никой не го е удрял, каза собственикът на популярния нощен клуб Димитър Найденов
Бургазлията Николай Николов и охранител от „Макс секюрити“ са задържани за 24 часа в ОД на МВР-Бургас, заради екшън пред караоке бара, помещаващ се в бургаската опера, научи Флагман.бг.

Инцидентът станал рано тази сутрин – в 6:10 часа. Полицаите са извикани от управителя на нощното заведение. При пристигането си са открили Николай Николов повален на земята с разкървен нос.

Според охранителните той създавал проблеми и не искал да напусне дискотеката, задържали го, докато дойдат униформените го приберат, не били го докосвали, твърдели те. Николай Николов е бил във видимо нетрезво състояние и на свой ред се оплакал, че е пребит, без да е виновен, разкриха наши източници.

И срещу Николов, и срещу охранителя от „Макс секюрити“ е започнато досъдебно производство по Указа за борба с дребно хулиганство (УБДХ), показа проверка на Флагман.бг. Николай Николов е добре известен в нощния живот на Бургас. Той е бивш управител на дискотека „Текила“.

Изгледахме видеозаписите с полицаи и може да кажем, че охраната си е свършила работата изключително професионално“, каза пред Флагман.бг. собственикът на караоке бара Димитър Найденов.

Според версията, която Найденов разви пред наш репортер, около 6 часа, Николай Николов, пристигнал сам в заведението, отишъл при друга компания, но създавал проблеми. Охранителите го помолили да напусне. Първоначално Николов не се съпротивлявал. Щом излязъл на стълбите пред Кукления театър обаче захвърлил якето и се заканил да се саморазправи с гардовете. Буйствал и отправял заплахи. Управителката веднага извикала полиция. Докато дойдат служители на Първо РУП охранителите решили да задържат пияния клиент. Проснали го по очи на земята, но от удара той си разкървил носа. В това състояние го заварили и полицаите. Щом ги видял Николай започнал да се оплаква, че е пребит, твърди Димитър Найденов.

Той бе готов да предостави и видеозаписа за да докаже правдивостта си, но кадрите са в Първо РУП. „Охраните фирми имат указания от полицията да задържат проблемни клиенти. Инструктирани са при проява на агресия, хулиганство да използват и помощни средства – палки, белезници“, допълни собственикът на култовото нощно заведение.

По думите му, няколко часа по-рано – в 2:30 часа в бара, пристигнал екип проверяващи, в който влизали служители на Охранителна полиция, УКОРС, РЗИ, НАП, Пожарна безопасност. Нямало никакви забележки и в протокола комисията отчела, че всички предписания са изпълнени.

На кого ще бъде повдигнато обвинение по УБДХ и дали ще последва ново затваряне на дискотека в Бургас, ще стане ясно утре, когато полицията приключи работа по случая.

Припомняме, че това е пореден инцидент в бургаско нощно заведение. За последните 15-ина дни се регистрираха три сериозни случая на сбивания.

В категории: Крими


79
Коментара
79
Коментара по темата
79.
Тцтцтц....
13.01.2015 01:56:36
0
2
Роднини,собственици,майки,лели,охрани...WTF??!Абе хора вие...бодете ли се??!Седя от 20 минути и се смея със глас на селските и доста жалки,мноооого мъчни напъни да оплюете...щях да кажа заведението,ама така като чета тук май е станал сбирщайн на хора които плюят върху всичко и всеки!!!И момент че не разбрах-много ви е готино да ходите да въртите трътките,докато малолетни проститутки ви обсипват със салфетки,а пет пръча зад бара се пънат един на друг кой да ви сипе уиски,от което миглите да ви изпокапят само докато го помиришете???!Пък толкова да ви е гадно да ходите в заведения с нормална и приятна обстановка,да се направите летва,да строшите нервите на всички покрай вас,че и накрая да получите нормално отношение и разбиране за това че сте се осрали....Да ...много гадно :D Не бой на такива диви селяндури като тоя Николай-трепането им е малко!!!Господин кмета-покажете на жените им какви ги вършат,и бъдете сигурен че комплексираните чехли ще си стоят у тях,и проблеми по заведенията няма да има :D
78.
Темида
12.01.2015 16:30:33
0
4
До Коментатор
Защото г-ин/жа Коментатор коментирате за случая от 3-то лице.Явно преразказвате!И след като "потърпевшия" отива да си довърши купона в Алегро много интересно защо вика 112 при положение , че в караоке бяха извикани полиция и екип на медицинска помощ :) Явно за да го излекуват от алкохолен делириум :) И много интересно ако беше дошъл да се плюнчи и заплашва на вашата маса така ли щяхте да разсъждавате.
77.
89
12.01.2015 12:14:58
1
2
e uj sa go prebili a posle hodil v alegro kakvi sa tezi gluposti!
76.
коментатор
12.01.2015 11:59:41
1
1
а колкото до Алегро въпросния Николай не е направил проблем седна на едната маса и се оплака на едни момчета как са го били в Караокето и се обадиха за съдействие на 112
75.
коментатор
12.01.2015 11:57:07
3
1
колкото и в нетрезво състояние и колкото и да е предизвиквал охраната този Николай Николов не е този начина по който постъпи охранителя ,да го блъска ,събаря и да го удря в главата
74.
коментатор
12.01.2015 11:52:11
3
1
до 73 ,да бях там и след това и в Алегро бях
73.
Темида
12.01.2015 10:58:50
1
1
Номер 72 коментатор- Вие бяхте ли там въпросната вечер или защитавате нечии други интереси?Дори няма как да го твърдите от 3-то лице,защото вашето твърдение е далеч от действителността!
72.
коментатор
12.01.2015 10:07:38
3
3
агресията по-нощните заведения явно няма да спре, охранителите във въпросното заведение Караоке ,така зверски са били момчето ,носът му е счупен ,ръката е му е усукана ,бутнали са го по стълбите и после са го удряли само в главата ,бивали такова нещо се питам , с каквото и да ги е предизвикал те са на работа там и не трябва да се саморазправят със сила ,но тя си е такава охраната в Караокето комплексирана ,а този Димитър дървото такива лъжи е наговорил за да не му затворят заведението ,според мен дискотеките трябва да имат определен час на затваряне какво е това Караокето да работи до 7-8 часа сутринта
71.
bonbonka
12.01.2015 10:00:54
0
2
до 70 ти ,ако не сте забелязали вече няма Спирит в Бургас
70.
do 68
12.01.2015 09:30:07
4
2
Искам само да вмъкна един 7-ми въпрос:
Защо при положение,че кмета е толкова загрижен за безопасността в нощните заведения в града ни все още се провежда концерта Spirit of Bourgas?Всички в Бургас знаят какво става по време на този концерт,по време на провеждането му има повече сбивания и пострадали за 3 календарни дни отколкото в навсякъде другаде в Бургас за половин година,да не казвам и по-силна дума!Г-н Кмете като сте толкова загрижен и смятате,че този е правилния начин за реакция от ваша страна,ще отмените ли концерта Spirit of Bourgas?
69.
gb
12.01.2015 09:20:35
1
3
до bonbonka

Не съм казал че заведението не ми харесва - прочети предния ми пост. Казвам че ПУШЕНЕТО в него не ми харесва. Ти защо се натягаш да защитаваш как черното е бяло не мога да те разбера ..

до stanimir:

Нямам заведение - но си говоря със собственици на такива и знам какви мухи бръмчат из главите им. И за теб ще повторя: Караокето ми харесва, но когато е задимено ходя по-рядко там за сметка на един друг бар в който не се пуши - и който е пълен въпреки спазването на забраната : чукча читател?
68.
Дарина Петрова
12.01.2015 09:17:47
0
5
Силно се притеснявам, че добрите намерения на общината да се справи с агресията в града вместо да изпишат вежди ще извадят очи.Защото:
1.Затварянето на дискотеки дава смелост на всякакви пиянки като Ники Текилата да се правят на мъже, а след като изтрезнеят на жертви.и охраната да не може да си свърши задълженията от страх, че при най-малък проблем ще бъде затворено съответното заведение.
2.Промените в Общинската наредба са много добри, но какъв е смисъла да се подсили охранителния режим като охранителите дори не могат да задържат нарушителите на реда до идването на полицията.
3.Медиите настройват неправомерно общественото мнение с гръмки заглавия като екшън, бой, пребит клиент и др., които са далеч от истината, но пък за малко рейтинг вредят на името на града ни.
4. Мисля, че ако наистина искаме да бъде решен този проблем всички трябва да постъпим отговорно и кмет и полиция и медии и бизнес, но най-вечение гражданите.
5. Интересно в конкретния случай дали полицията е взела тест за алкохол от охраната и от клиента?
6. Ако въпросния клиент, който е създавал проблеми не е бил хоспитализиран /а той не е бил, защото състоянието му не го е налагало, тоест не е бил пребит/защо му се дава право да се изказва и да лъже по медиите?Това вече е наглост!!!
И интересно как си пребит а след случката отиваш да си допиеш в друг бар, което може да се провери, после лягаш да поспиш два часа и след това се жалиш в полицията...ами докато такива мекерета се гаврят с институциите и най-лошото институциите го позволяват...то всеки опит на на общината да се справи с проблема ще остане безрезултатен!
67.
da
12.01.2015 09:10:40
1
3
Караокето е ок но заради цигарите вече не го посещавам.
66.
treti
12.01.2015 09:10:39
2
1
ами той Панделиев от първо районно изнудва заведенията че ще ги съсипе от проверки за да вземат на работа тюфлеци съз значки които никаква работа не вършат само се отчитат на дебелото прасе ....и караокето и децибела но щом го траят значи и нагоре отива по някой лев .
65.
до 53
12.01.2015 09:08:18
0
4
Защото в момента г-жо Борисова кмета си прави евтин PR и е тръгнал да го раздава шериф!Затваря заведения и охранители лежат за 24 часа в районните за дето са си свършили работата.Защото нямаме закон като хората и някой трябва да обере парсата вместо тези на власт които бездействат.Ето за това в училището на детето ви няма физкултурен салон,за това нападат жени в тъмното по улиците и още куп други!
64.
До всички
12.01.2015 01:10:10
0
3
Какво става тука бе!? Аз съм изтървал!
Кой е брат на Цар Киро и кой е брат на Кмета? :)))) Айде да снимаме сериал . Може и на Босфора да го заснемем, а през това време да се затворят всички заведения . И дневните! Ми така , ами.. за какво са му на Бургас заведения. Ай ся..
63.
Бориса Начева до 5,6,7
12.01.2015 00:51:26
0
4
Ама вие тримата направо къртите!!!Цял сериал написахте на кой е роднина собственика на Караоке-искрено ви се смея-само докъде стига човешката глупост в комбинация със завист!!!!Караоке е супер и това е факт!!!Хората там пеят веселят се и всичко е наред!
62.
bonbonka
12.01.2015 00:50:48
0
3
Vij gb ne znam ti mai mn me povishi, no kato stana upravitelka shte si pishem pak da pocerpq;)Az moje da sum I dashterqta na armenskiq pop. Veroqtnosti mnogo Zashto kogato covek iska da se izkaje mnenieto go obvinqvate v podmazvane. Men ne me barka principno. Az sobstvenika dori ne go poznavam. Za kakvo podmazvane mi govorish I da az nqmam mnogo vazmojnost da xodq po zavedeniq, zashtoto imam dete, no kogato resha da se zabavlqvam xodq edinstveno I samo v karaoke. I da hodila sam I 2014g I 2015 i pak shte otida. A vie gb po putq na logigata qvno ste redoven posetitel shtom znaete mestopolojenieto na personala i qvno tova zavedenie vi xaresva ;) Ne vijdam zashto e tozi negativazam . Neka gledame malko po vedro na neshtata:) Zavedenieto vse pak dava I mnogo polojitelno nastroenie na golqma cast ot naselenieto na burgas:)
61.
Емилия Данева
12.01.2015 00:36:44
0
2
Господин Колев,статията ви изобщо не доби популярност-вместо да пишете как пиянките падат след като се напият и после целия свят им е виновен напишете статия за това,което ви предложи г-жа Мария Борисова,защото кмета вместо да затваря дискотеки,да вземе да обърне внимание на училищата-а не както е сега вместо физическо в ОУ"Княз БорисI" децата да играят шах!!!Е това вече е проблем!!!
60.
Темида
12.01.2015 00:32:22
0
5
Екшън изобщо не е точната дума за заглавие на ситуацията, която се разигра въпросната вечер!!! Просто охраната си свърши работата професионално и предотврати истинския екшън, който въпросния оплакващ се бургазлия щеше да предизвика с присъствието си!!! Направо ми се струва че това е нарочно предизвикан момент на някой завистник.Когато ходя в караоке винаги се запознавам с толкова интелигентни и щастливи хора,които пеят и се забавляват.Абсурдно е твърдението за фалшив алкохол :) стига злобяхте ще си съсипете здравето.
59.
До 58
12.01.2015 00:01:49
0
1
Извинявай, ако съм те обидил! Не е лично. Просто алкохола там си е наред. Още веднъж , нека не обръщаме спора от закачки в злобен :)
58.
До 47
11.01.2015 23:58:17
0
0
Ти кой си че ще ми казваш,че коментара ми е фалшив-голям професор се извъди!!!Да не си ясновидец нещо,гадател?
57.
stanimir do gb
11.01.2015 23:53:54
1
3
gb ти на кое заведение си собственик,че ти личи от 100 километра?Ама много сте прозрачни!!!Виж сега стой си където си и нямя да ти димят!!!
56.
Galq
11.01.2015 23:48:51
0
5
Пълни глупости!Охраната си е свършила работата без да направи нещо нередно,просто са спряли един пиян човек,който е правил проблеми и е притеснявал останалите клиенти! В това заведение отношението на персонала винаги е било на ниво,както и на охраната! Говорим за място с цивилизовани хора,а не място където се избиват комплекси на слабост чрез физическа саморазправа!
55.
овчи мозък
11.01.2015 23:42:34
0
0
Хората -хора пасът....
54.
станислава
11.01.2015 23:40:13
1
4
защо в кафето срещу данъчното се пуши и никой не ги закача?Защо ж кафето срещу кметството се пуши и пак никой не ги проверява?Много интересно нали?Какво само сте се хванали с Караоке-отидете в тези кафета да подишате от сутринта чист планински въздух,даже може и кмета и данъчните да ви правят компания!!
53.
Мария Борисова
11.01.2015 23:26:29
0
6
Флагман,проверете си информацията,защото май сте чули недочули-ние бяхме там -всеки пиян като него пада като талпа,да не е пил толкова!Ето ви поне достоверен материал за писане-отидете в ОУ"Княз БорисI" и проверете децата от колко години нямат Физкултурен салон и как играят физическо възпитание-къде е кмета като загрижен родител,защото моето дете учи там и за да им направят Физкултурен салон им спряха Сиповете и ги ощетиха по всякакъв начин-е аз като един загрижен родител като кмета искам да го попитам какво става?Или защо вече четвърти ден след нападението на жената в подлеза още няма осветление и е тъмно и страшно!Ето ви достоверен материал господа журналисти-попитайте кмета,защото аз лично ще го питам!!!
52.
До gb
11.01.2015 23:24:31
0
5
Bonbonka е ходила явно 2013-2014-та , когато Караоке беше едноот малкото нощни заведения където верно забраната се спазваше цяла година :))
После нещо стана.. Но то къде ли не стана, де..
51.
gb do bonbonka
11.01.2015 23:16:31
1
4
Bonbonke....или г жа управител...хайде няма нужда да се мазните на собственика. Всяка вечер дишате стотици цигари .... здравето ви е в риск.
50.
buhaha
11.01.2015 23:15:17
1
2
Ето тук излъга долно "bonbonka".
49.
кали
11.01.2015 23:13:10
0
1
С две думи:не правиш проблеми,нямаш такива.Това важи в Караоке бара.Дори правят всичко възможно,дори като си прекалил с алкохола да те омилостивят,така да се каже...
48.
bonbonka
11.01.2015 22:45:42
6
3
Ami cestno da vi kaja az kolkoto I pati da sam xodila vinagi sum mraznela na studa ot vun za da izpusha edna cigara! Taka, ce promociq da se pushi v zavedenieto ne sum ulucvala:)
47.
До 46 Атанас
11.01.2015 22:45:06
1
3
Не акохола, Атанасе.. Коментарите им са фалшиви на тия ;))))
46.
Atanas
11.01.2015 22:37:02
0
2
Alkohola NE E FALSHIV!!!!!Sus sigurnost!Dokazano e:)))
45.
Бург
11.01.2015 22:34:18
0
6
Заведението не е лошо и е от малкото в Бургас , които атмосферата и музиката са приятни , НО ПУШЕНЕТО ОПРЕДЕЛЕНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНО ! Или трябва да се нарави по добра вентилация ! А до тогава , РЗИ - то да не се занимават с глупости , а да контролират !
44.
kristiqn
11.01.2015 22:33:18
0
4
Zashto li ?Az hodq redovno,s kompaniq,no celta ni e da si izkarame dobre,piivame si,no porqdachno,peem si i si tragvame...ne se zaqjdame s nikoi iiii....nqmame problem .Ne pishete gluposti,na tova mqsto nqma problemi,ako ne si gi tarsish,dori i togava gledat da ti gi spestqvat...prisastval sam na takiva sluchki,i sam se chudil kak fi izdarjat
43.
Посетител
11.01.2015 22:32:23
10
4
Адски малко, задимено и тъпо е в това заведение. Посещавал съм го 1 път и втори няма да стъпя. Пълно е с оплешивяващи чички и цоцести лелки.
42.
haha
11.01.2015 22:31:47
3
1
Те и на час пик са биха отвън ама затвори заведението,що не затвори градинката
41.
Nikolina
11.01.2015 22:30:53
1
7
Zdraveite! Az sum redovna klientka na Karaoke bara ot 6 godini I nikoga ne sam mislela, ce shte stana svidetel na taka statiq. Karaoke e edinstvenoto mqsto v burgas, kadeto normalni xora piqt, peqt I se zabavlqvat. Ostavete gi namira!
40.
тони
11.01.2015 22:29:01
0
11
Стига сте обвинявали само охраната те просто са си вършели работата.Заведението е страхотно и защо аз като ходя нямам проблеми а някакви пияници развалят кефа на другите.Все пак живеем в цивилизована държава.Престанете със селските изпълнения.Мога да кажа само браво на охраната че си вършат задълженията
39.
bobi
11.01.2015 22:16:19
0
4
Нито са били някого нито има или е имало фалшив алкохол-ние винаги сме там,зрели хора сме -това е единственото заведение,където е спокойно,обслужването е качествено,просто си е най-хубавото заведение!!!Престанете да пишете измислици!!!Колкото и да ги е яд явно някои други собственици повече от половония град ходи в Караоке-затова нека да престанат да пускат измислени истории-ние пак ще ходим в Караоке!!!
38.
30
11.01.2015 22:06:55
1
13
Същата вечер бях на Караокето и като излизах да си тръгвам видях за какво става въпрос!Охранителите си свършиха работата,оня бетер тръгна да посяга на хората и в заведението също правеше проблеми!
37.
maria
11.01.2015 22:05:01
1
5
ей Караоке е единственото нормално заведение в града-защо не отидете в чалготеките -да видите как се дрогирват и пребиват в тях!!!!Или там са ви платили господа проверяващи а???
36.
ГФ1997
11.01.2015 22:03:24
6
1
Охраната е от Нафтата и много бие ако си го търсиш. Бургас е зелен или имате проблем
35.
кали
11.01.2015 22:02:01
0
7
Не знам,дали някой от тук комемтиращите са клиенти на това заведение,и дали са го посещавали поне един път,но аз като редовна клиентка на това уникално заведение,мога да твърдя,че не съм имала проблеми с качеството на алкохола,както и приятелите ми.Не ме интересува,колко им е наема,а само това,че се си изкарваме страхотно на това любимо място за много хора.Така,че каквото и да пишете тук,не можете да промените мнението на многото приятели на на това страхотно Бургаско заведение
34.
Бориса Начева
11.01.2015 21:59:13
1
5
Специално към господина,който се е кръстил"един от тях"-ти на колко години си бил като са задържали собственика на Караоке за фалшив алкохол-защо не отидеш да се прегледаш някъде,явно имаш проблеми с памета-такъв случай нямя в историята!!!!!Пишете пълни глупости!!!АЗ и много мои познати сме почти всяка вечер там-досега не сме умрели от алкохола!!!Караоке е единственото заведение в града което е стриктно във всяко едно отношение и затова ние ходим от 15 години само там!!!
33.
Stefka
11.01.2015 21:55:49
3
5
Ne alkohola e falshiv , a mozucite vi alkoholizirani. Sprete s tezi glyposti , che alkohola e falshiv. Karaoke e edno ot malkoto zavedeniq , kudeto sled kato izpiq edno dve malki ne mi se e nalagalo da si trugvam s glavobolie ili na drygiq den da sujalqvam, che izobshto sum izlqzla...
32.
gb
11.01.2015 21:45:03
0
14
И мен ме кефи Караокето - заведение дето ходят една идея по-разумни хора .. няма ги тъпите селтаци и селските феи и надувки ..... има атмосфера, слуша се разнообразна и приятна музика .. абе шефа може да е всякакъв, но има идея как се прави заведение от такъв тип.
С алкохола проблеми нямаме - поръчваме бутилки и натуралния сок в кутии. Пари за ежеседмично пиене имаме и предпочитаме да си ги оставим в нормално заведение не в чалготека.
Пушенето ме дразни - и ако този който прави нощно заведение без тютюн ни печели директно - компания непушачи сме, но правим хубави сметки. Та Митко Найденов ....мноооого хубаво да си помисли за цигарите отново .. да си отдели една пушалня с добра вентилация и да направи заведението бездимно. Тогава ще му стисна ръката. Дотогава ще го посещаваме мааалко по-рядко, като по-често ще ходим в един друг бар около тройката където всички пушат вън, а вътре има въздух ... и никой не се оплаква от положението. А бара е пълен с хора.
31.
ДИЯНА
11.01.2015 21:41:14
2
4
СЕГА е моментът г-н Николов да покаже, че това което прави не е самоцел да затваря заведения, да съсипе и без това разклатения бизнес в Бургас и да превърне града в едно тъпо село.Сега е моментът да потърси резултат от това, което започна и да разглежда всеки случай по отделно. В противен случай ще е просто не начин да въдвори ред в града, а поредния ход да спечели предстоящите избори!Вярвам, че той е умен човек на който наистина му пука за Бургас и бургазлии.
30.
Бориса Начева
11.01.2015 21:39:44
0
14
Аз бях в заведението с компанията си,въпросния уж пребит господин беше толкова проблемен,че не се понасяше!!!Лично дойде да се заяжда и с нашата компания-използваше и неприлични епитети!!!И какво сега бил бит-ма изобщто не е вярно-пишете достоверни неща Флагман!!!!!Караоке е единственото заведение в града в което на всички ни е спокойно,затова и ходим и ще ходим там!!!
29.
До 20
11.01.2015 21:38:12
0
5
"Колега" инфото ти може и да е достоверно, може и да не е. Само ще кажа, че едно е да вземеш заведение, защото се дават десетки за без пари, но друго е да го работиш. Поне аз за заведения, които успяват да не затворят от 1992 година без да си сменят името и образа се сещам само за едно и то е Малибу. Така, че който работи, да си работи, ако го може. Малък и среден бизнес му трябва на тоя град и държава. Фирми, които наемат по 10-20 човека. Да осигуряват работни места. Другото само ще се нареди
28.
tanq
11.01.2015 21:36:37
0
6
Кареоке е единственото заведение където ги няма комплексираните "батки" и чалга кифлите...там е спокойно и приятно, ходят по-зрели и улегнали хора, които се забавляат и не правят проблеми...но сега когато кмета затвори свърталищата на селските мутри...те се изместиха в нормалните заведения...ето го резултата, когато се затварят заведения, а не отрепките, които ги посещават!
27.
1123
11.01.2015 21:34:53
1
8
tova e nai hubavoto zavedenie, kato muzika klienti , personal ,hodq ot mnogo godini tam , klientite sa edni i sushti, obstanovkata e mnogo spokoina, alkoholut e na mnogo dobro nivo.Nikoga nqma da spra da hodq tam.Produljavaite vse taka :)
26.
do ff
11.01.2015 21:29:50
0
3
Колега ти откри топлата вода, то във всяко едно заведение има поне по един цивилен полицай, за предпочитане двама.
25.
Petq
11.01.2015 21:29:15
0
5
Karaoke e edno ot malkoto zavedeniq v Burgas kudeto mojesh da slyshash hybava myzika I da se zabavlqvash spokoino. Hodila sum dostatuchno mnogo puti I nikoga ne sum stavala svidetel na takiva sceni . Tova zavedenie se poseshtava ot civilizovani hora. Obstanovkata I obslyjvashtiq personal sa na edno dosta dobro nivo. Vupreki tezi konspiracii nqma da spra da poseshtavam Karaoke bar. Zavedenie s kachestvena myzika , dobro obslyjvane I garantiran kypon.
24.
До коментари 5,6 и 12
11.01.2015 21:26:39
1
3
Последно Митко рода на кмета ли е или на ЦАР КИРО?
Айде колеги вземете се разберете, не може и двете :)
Следващият ви коментар най вероятно ще бъде,че Митака е гадже на Бойко Борисов.
Ставате жалки и смешни.
23.
хуй
11.01.2015 21:26:07
4
4
МИТКО"ГОРАТА" ДЕТО ГИ ПРОДВА ТИЯ "ТЕРПЕНТИНИ" В ЗАВЕДЕНИЕТО ХОРАТА ПРЕВЪРТАТ ОТ ТЯХ
22.
анонимен
11.01.2015 21:26:05
1
4
Айде стига глупости навсякъде по заведенията има пияници които създават проблеми невиждам защо се оплюва при условие че завеедението е едно от малкоото в които се слуша хубава музика обслужването е на ниво и да отбелшжим качествен алкохола след като с години е просъществувало значи всичко е шест аз лично не мога да спра да ходя там и си ми остава топ 10 в класацията
21.
Плам
11.01.2015 21:23:31
0
10
И по 200 охранители да бъдат назначени докато не се промени манталитета на " батките" по заведенията ефект няма да има. А манталитета ще се промени с мерки, мерки свързани с безкомпромисност към подобни хулиганства- присъди и това е. Нито охранители ще ни спасят, ние сами ще се спасим, ако не научим Адидас обществото, че за безумното им поведение има последствия.
20.
do 18
11.01.2015 21:21:42
2
1
Proveri si infoto kolega. Ima mnogo hora koito moje da pitash. da zavedenieto e tam ot 1992. no kak go e vzel darvoto i koi mu e hodataistval za nego.
Joker: sekretar4e na SDS burgas......
19.
созополски селянин
11.01.2015 21:21:29
0
6
Нормална случка за бургаската действителност.Някакъв ял бой някъде.Ами то това става всеки петък и събота вечер от години.И в моето село лятото поне едно 80 процента от скандалите и боищата по нощите са иницирани или има участници от Бургас.Пък за стойки,чупки,мутреене и правежи да не говорим,шопите отдавна на малкия пръст на могат да ви стъпят в това отношение.
Ако успеят кмета и полицията в Бургас да ги ограничат малко тези ножки ще е добре,да се бият тогава като мъже поне.Аз където и да отида в Бургас със законния ми пистолет навсякъде ме проверяват и искат да го прибират или в каса или да си го оставя някъде,пък в същото време вътре е пълно с келеши и мутри с по два ножа в тях.
18.
До "rr" и до "до rr"
11.01.2015 21:12:22
3
9
Ало, момчета и момичета! Това заведение го има на същото това място от 1992 година. Тогава сегашния кмет не се е и сещал , че един ден ще се занимава с политика, че да е свързан по какъвто и да е начин със заведението.
Като не сте в час не си правете свободни упражнения :)
17.
до кк
11.01.2015 21:11:40
0
3
Винаги когато някой ви каже някаква истина задължително той трябва да е недоволен или бит клиент,платен конкурент,бивш служител така ли.....
16.
zapoznata
11.01.2015 21:10:07
0
7
I boi e nqmalo.piqniqt I nadrusan klient beshe izvaden I zadarjan.niqma drama.horata si svarshiha rabotata.pisna mi ot leketa po zavedeniqtya
15.
BG
11.01.2015 20:59:14
1
11
АМА ЗАЩО НЕ СЕ ЛОБИРА ОТ КМЕТА ЗА ЕДИН МНОГО ХУБАВ ЗАКОН. ВСИЧКИТЕ ЕЙ ТЕЗИ ГЛУПАЦИ КОИТО ХОДЯТ И МИ СЕ БИЯТ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА КАТО БЕСНИ СЕЛЯНИ, ПРОСТО ПО БЪРЗА ПРОЦЕДУРА ДА ПОЛУЧАВАТ ГЛОБА 6 МЕСЕЦА ПО ЕДНА ЗАПЛАТА СРЕДНА ЗА СТРАНАТА И ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД. СЕГА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЛОЩАДА И КОПАНЕ НА ГРАДИНКИТЕ СЕ ПЛАЩАТ ПО ПОЛОВИН МИЛИОН ГОДИШНО. ЕЙ ТЕЯ ХУБОСТНИЦИ МОГАТ ДА МИ СПЕСТЯТ ЕДНИ 10 ЛЕВА ДАНЪК СМЕТ. СЕЛЯНДУРИ! А ЗАВЕДЕНИЯТА ДА ВЗЕМАТ ДА СИ ПОНАЗНАЧАТ МИНИМУМ ПО 10 ЧОВЕКА ОХРАНА, И КАМЕРИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
14.
kk
11.01.2015 20:51:17
3
10
Караоке е едно от малкото хубави заведения в България, където хората се познават и отиват там да се забавляват, стига нападки платени от някакъв конкурент. Кароке успя да оцелее всички кризи докато всички останали заведения затваряха и си променяха имената, това е култово заведение.
13.
Георги
11.01.2015 20:50:37
0
8
Сега стана на мода всеки смотаняк изпил две водки и почувствал се мъж да реве че е бит от охраната.И
12.
един от тях
11.01.2015 20:41:47
3
9
Само да ви кажа нещо за Митко-дървото,преди 10-15г беше хванат да си бърка алкохола и беше оправдан ,днес тази водка се продава във всичките му заведения и трови клиентите си..
11.
Kokolino
11.01.2015 20:17:22
3
10
Единствено не съм съгласен с пушенето в заведението , иначе си е супер.
10.
Много правилно!
11.01.2015 20:08:55
2
16
Естествено че охраната ще напляска и ще изхвърли някое пияно досадно лайно. То ако я няма охраната ще се качат по главите на хората дрогираните помияри. Какво искате, да няма заведения ли?! От тъп по-тъп ще стане Бургас.
9.
pena
11.01.2015 20:02:39
2
4
Alo konkurenciqta spirachki nqmate,za da navredite na mitko I sapruga na kmeta shte go izkarate..ajde malko se sprete
8.
Глас народен, глас в пустиня
11.01.2015 19:51:09
1
17
Едно нормално място за забавление има в Бургас и заради разни отрепки и то в общия кюп. Полицията да си влезе в роля и да започне да затваря келешите, които като пият няколко си мислят, че всяко заведение работи за тях, за техния личен комфорт и всички посетители сме длъжни да им търпим пиянското безумно поведение.
7.
Куката
11.01.2015 19:46:15
2
8
И заради това ли никой не му прави забележка от органите на реда къде си паркира джипа. Всяка вечер е на пътното платно паркирал разрез с всички правила. Паркирането му е предпоставка за ПТП. Пречи на видимостта на шофьорите, а само след 15 - 20 метра има голямо кръстовище. МПС-то е паркирано на бул Христо Ботев на метри от кръстовището с Фердинанд
6.
do rr
11.01.2015 19:34:49
3
9
Колега, малка поправка.Дървото е роднина на кмета а не приятел.По този начин
той взе това заведение.Да видим сега....
5.
rr
11.01.2015 19:16:42
9
7
да видим сега КМЕТА - големия затваряч на заведения
нали е приятел на МИТКО ДЪРВОТО
а и наема в операта е симвиличен.
Питам - как има категоризация това заведение което се намира във фоае на куклен театър. Нима е променено предназвачението на коридора - едва ли. 100 процента си плаща и документите са фалшиви
4.
ff
11.01.2015 19:14:41
2
12
дървото си плаща на ролицаите
един толуп от първо кисне там и взема кинти. Как работи през деня - питайте шефа му -
3.
кирчу
11.01.2015 18:47:54
7
0
Ако за времето което прекарваш тук не получаваш нито 1ст.,то същото прекарано време в най-бързо развиващата се българска социална мрежа се заплаща.
Там също има чат запознанства игри и мн. други интересни неща.
Прави пари-не си губи времето!
Регистрирай се

http://pal.bg/?ref=21b36vbul3
2.
софиявеца
11.01.2015 18:22:34
1
1
Фирма я ела да им разкажеш играта на мишоците!!!
1.
Проверяващ
11.01.2015 17:56:28
9
39
Не разбрах , проверяващите дали са забелязали , че в това заведение се пуши масово !?
Май беше забранено от закона !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори