×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимавайте! Пробутват предпразнично развалени стоки по магазините


Внимавайте! Пробутват предпразнично  развалени стоки по магазините
Според нашата читателка, част от купените пържожи били с нормален розов цвят, а другите на странни тъмни петна
31 Декември 2014, Сряда, 19:11 ч.
Автор: Ани ИЛИЕВА

Гледайте срока на годност, въпреки опашките и навалицата, някои храни могат да ви отровят

За развалено мляко и накиселяваща руска салата сигназилизаха читатели на "Флагман". Анита Димова, майка на две деца, обиколила няколко магазина, за да направи празничната трапеза. Не зная дали само на мен се случва това, не зная дали съм карък, или е масово явлелие.
Тя предупреждава, че прясното мляко от магазина на СБА в ж.к. "Славейков" се е пресякло, миг преди да сложи яйцата в крем карамела. Щях да изхвърля цял скъп и трудоемък сладкиш, заради мляко с изминал срок на годност. Марката е "Бор Чвор" в пластмасова торбичка и тя препоръчва на магазина да прегледа добре партидата. Купих две млека, на едното му няма нищо, но другото се пресече и стана на парцали. Не ми се мисли, ако бях направила сладкиша и го бях дала на децата, какво щеше да стане. Трябваше да празнуваме в спешния кабинет на МБАЛ.
За сармички, приготвено вместо с кайма, с русенско варено, съобщи пък Добри Тодоров. Той ги купил готови от магазин "Анет" и му се сторили странни на вкус, а субстанцията била точно като русенкото варено. Бърза наша проверка в магазина показа, че в момента се продават два вида сарми - с кайма и с кълцано месо. Правят се от две различни фирми. Дали кълцаното месо е от консерва, не се наехме да правим дегустация.
Руска салата, която накиселява, си купила пенсионерка от "Билла". Тя също изхвърлила продукта, защото е сигурна, че е развален, въпреки че трайността му била до 3 януари. Жената се оплака и от вида на готовите печени пилета на топлата витрина. Малки като гълъбчета и толкова набръчкани и препечени, че да те е страх и срам да ги сложиш на трапезата.
Жана Стоева пък сподели, че пържолите, купени от "Кауфланд" били на странни синьозелени петна. Това се случва, когато месо стои дълго време замразено, отмрази се бързо и на местата, където е имало много лед, се получава тъмното петно, каза компетентно тя. Проблемът е, че купих пържолите от щанда за прясно месо, казва Стоева и се пита доколко наистина това месо е прясно и дали не е престояло в някой склад с месеци.
Внимавайте какво слагате в кошницата си, предупреждаваме ние и ви желаем весело и без изненади посрещане на Новата година!      

В категории: Бизнес


15
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
15
Коментара по темата
15.
jeko
01.01.2015 11:47:38
0
1
То не е до тъпънар, като е най- близо до дома ми и има що годе избор откъде да пазарувам, нямам избор.
14.
jeko
01.01.2015 11:46:27
0
1
Аз изгорях с вкиснал сок от праскова от Болеро
13.
Болеро
01.01.2015 05:27:59
0
1
Има ли още тъпанари да пазарят от най-селската и мизерна верига цба болеро....
Ако си напиша всичко,сигурно ще ми платят последната заплата и бонуси ще има даже,Емиле!
Блок и вход няма да казвам,Славейков....Витото ще изгори,като се замисля...по-добре гуми стъкла....абе Митето ще си вземе...
12.
Дядо Мраз
31.12.2014 20:29:37
4
2
Снежанка, жената щяла да прави крем-карамел, а не салата. Пък и не съм чувал в крем карамел чесън да слагат
11.
Дядо Мраз
31.12.2014 20:29:37
3
3
Снежанка, жената щяла да прави крем-карамел, а не салата. Пък и не съм чувал в крем карамел чесън да слагат
10.
снежанка
31.12.2014 20:22:42
3
6
младата майка не може ли да си купи 3 краставици , 2 кисели млека , да счука орехи ,да обели чесъна ,да нареже краставиците на ситно ,да смеси всичко ,да го овкуси и сложи на масата . ама като ръчичките са у гъзенцето как да стане . ИЗПЛОЗВАЙТЕ СИ ПОВЕЧЕ ГЛАВИТЕ , НЕ УСТИТЕ
9.
мнение
31.12.2014 19:00:09
1
7
През комунизма -чиста храна и ред ,Сега доматите и краставиците ги режа с ножовка ,навсякъде кражби и анархия
8.
Лидълъ
31.12.2014 18:43:51
4
6
Най-подлия магазин ЛИДЪЛЪ Само консерванти и мумифицирани мръвки от ВОЕННИТЕ ГЕРМАНСКИ РЕЗЕРВИ
7.
Батко
31.12.2014 18:40:54
0
7
Прости гладни кучета сте !!! Има ли още тъпанари да пазарят от най-селската и мизерна верига цба болеро....
6.
аман
31.12.2014 18:33:39
3
3
Ъъъъ мисля, че пропуснахте лидл в оплюването. Нямате равни. Хейтърски сайт.
5.
Био и Еко храни
31.12.2014 18:05:13
0
10
Преди беше срамно да имаш баба на село- сега Пък е срамно да ядеш отровите на Хипер-маркетите
4.
Защо Кауфланд!
31.12.2014 17:55:03
0
7
Пълно е с магазини на български производиттели, където месото е прясно. Къде се врете да купурате он мръвката на Миро Мършата?
3.
4o40
31.12.2014 17:53:21
2
3
Аз си купих от Карфур луканка на промоция, реших да я препека леко на скаричката и от нея прокапа мас и вода, нищо не остана
2.
ццц
31.12.2014 17:04:58
3
7
И магазина, в който пазарурате! Напр. Карфур са коректни!
1.
е
31.12.2014 16:44:28
0
7
Гледайте датата на производство
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори