×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помните ли миньора Сотир от мина Черно море? Добри хора от Приморско върнаха усмивката на 6-годишния му син


Помните ли миньора Сотир от мина Черно море? Добри хора от Приморско върнаха усмивката на 6-годишния му син
Общински служители от Приморско купиха с лични средства подаръци за сина на миньорското семейство, за да върнат детството му поне за празниците
27 Декември 2014, Събота, 03:48 ч.
Автор: Флагман.бг

Детето ще намери в дома си играчки, за които си е мечтал

Синът на миньора от мина Черно море Сотир Белос, който трогна с драматичната си изповед пред медиите десетки хора, ще намери в дома си мечтани детски играчки. Тежкото ежедневие на семейството и съдбата предизвика жители на Приморско да помогнат и да върнат поне част от детството на шестгодишния Бекир.

Историята на миньора Сотир Белос беше оповестена по време на последната стачка в мина Черно море на 18 декември, когато нощната смяна остана под земята, заради неполучени заплати.  Тогава мъжът разказа, че в мината е получил епилепсия, че парите не стигат за нищо и че най-много го боли, че малкия Бекир няма детство. Синът на миньорското семейство износва дрехите и обувките на съседите. Пари за любимите му пица и кисело мляко няма, а рожденият си ден в началото на декември  малчуганът е посрещнал и без подарък. Детето е често при баба си, защото в дома му в Черно море е студено.

Разказът за малкия Бекир предизвика реакцията на жители на Приморско, които предприеха благородната инициатива да зарадват детето за предстоящите празници. Общински служители, сред които основен инициатор е Стела Чаговец, дариха лични средства, за да успеят да върнат поне за малко усмивката на детето. Към акцията им се включиха и техни приятели от Бургас, за да може Бекир да получи мечтаните си подаръци. На майката на момчето – Виолета, бяха дарени тротинетка, дрехи, конструктори, пъзели, голям джип с дистанционно управление, които Бекир ще намери в дома си, когато се върне от баба си, която живее в Дебелт.

В категории: Приморско


129
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
129
Коментара по темата
129.
СОУ
06.01.2015 19:00:07
0
3
КРАСИМИРА ДОБРЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов не споменава подробности за тази връзка. Казва, че Добрева му се оплаквала от съпруга си - не бил добър в леглото и затова тя била принудена да ходи с него. Това карало Налбантов да се възмущава от нея, как не я било срам да говори против мъжа си и т. н.
----------------------
КАЛИНА ФАНЕВА
- учител по бълг. език и литература
Налбантов е правел секс с нея няколко години преди тя започне работа като учител. След като тя става учителка през 1998 те подновяват връзката си. Правел е с нея секс, макар и не толкова често колкото с Д. Прокопова и Кр. Петкова. Фанева много бойна и дащна в леглото, нямала никакви скрупули и въобще не се притеснявала, че изневерява на мъжа си. Самият Налбантов е бил учуден, че при такъв представителен и външно симпатичен мъж тя ходела с него,който бил много грозен... Двамата (Налбантов и Фанева) се разбирали с погледи и от половин дума. Само като я погледнел и тя разбирала какво се иска от нея. Влизала в дирекцията и нататък секса вървял като по план.
------------------------
МАРА ПЕТРОВА (Приморско) - начална учителка
Връзката на Налбантов с Петрова била много стара. Налбантов е запазил хубави спомени от онова време - тогава Петрова била млада и много по-привлекателна. Сега вече и дума не можело да става за някаква връзка, защото Петрова била претърпиала операция от рак на гърдата.
----------------------
ЦВЕТА ЗАРЕВА - нач. учителка
Първата й връзка с Налбантов е станала по време на ексурзия в София през 1996 или 1997 г. Тогава той й направил някои интимни намеци. Казал й че я харесвал, че желаел да й каже нещо повече насаме и т. н., след което директно й предложил да се срещнат в хотел "Принцес" (бившият новотел "Европа"). Тя останала изненадана и не му отговорила нищо. Той отишъл веднага в хотела и я чакал във фоайето около един час. Накрая, когато решил да си тръгва видял, че Зарева влиза в хотела. Веднага ангажирал стая и двамата се качили в хотела. След секса тя влязла в банята да си вземе душ и излязла наметната с една голяма хавлия. Налбантов я накарал да легне на леглото и се опитал да продължи с любовната игра. Започнал да й разкрива краката, да ги разтваря и се опитал да я целува по половите органи. Но тя категорично отказала, затворила си краката и го отблъснала. Въобще според Налбантов тя била много подтисната и нерешителна. Впоследствие разбрал, че това преживяване за нея е било много стресиращо, защото за пръв път през живота си изневерявала на мъжа си и й е коствало много усилия за да се реши на тази стъпка. Пак според Налбантов тя за пръв път в живота си стигала до оргазъм по време на полов акт.
Другото, което му направило впечатление било, че Зарева имала белези от операция на половите органи (вероятно тук става въпрос за белези от раждане с Цезарево сечение). Случай като този е показателен за това, как чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си - тази имала бемки еди къде си по тялото, другата имала белези от операция на гърдата, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу и т. н.
Накрая Зарева била останала много доволна от секса с Налбантов, че решила да му направи подарък. Завела го в някакъв скъп магазин и го накарала да си избере някаква дреха. Той си избрал едно яке кафяво на цвят от едната страна кожено ... и т. н. Пред жена си Налбантов развива версията, че якето много му било харесало, но нямал пари да си го купи и затова Зарева му била услужила.
----------------------
ЙОРДАНКА СИВЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов я свалил просто така като поредната бройка и нямал намерение да задълбочава връзката си с нея. Но в последствие тя започнала да го търси все по често. Веднъж му предложила да му стане официална любовница, но му поставила едно условие - той да не й изневерява. Налбантов не се съгласил и много се възмущавал, казвал че това било нахалство от нейна страна, как не я било срам да го подценява толкова, за толкова ли закъсал го мислела при положение, че той разполагал с толкова много жени.
Съпругът на Сивева подозирал за връзката на жена му с Налбантов и много често й правел проверки в училището, интересувал се за това какви часове има жена му и ако не я намерел отивал да я търси право в дирекцията. Досега не е успял да открие нищо, тъй като Налбантов и Сивева се срещат сравнително рядко.
----------------------
РАЙНА СТОЯНОВА (Приморско) - музика
Имала е връзка с директора два или три пъти. Налбантов не останал доволен от секса с нея - в леглото била като дърво, била много вързана и нямала никакво въображение. Независимо от това тя правила опити да продължи връзката си с него, но той не й обръщал внимание. Веднъж Стоянова го причакала пред дирекцията рано сутринта като правила намеци че иска да влезе и да поговорят насаме, но той не я пуснал и даже бил много възмутен от поведението й. После Налбантов коментирал пред други колеги:"Бе тая не е в ред бе! Дошла рано-рано да я еба. Направо акъл няма." Според него тя била като цапната в главата с мокър парцал и постоянно говорела глупости също като малките деца. Въобще на нея не можело да се разчита и за това Налбантов я отбягвал.
Впоследствие, когато се разчува за връзката им, той много се страхувал да не научи мъжът й, защото бил много ревнив и щял да го бие. По всяка вероятност мъжът й все още не знае нищо.
----------------------
ДОЧКА МИНЧЕВА - биология
Първата й връзка с Налбантов е била преди много години, когато тя е била помощник директор. Понастоящем тя има проблеми с наднорменото си тегло и затова Налбантов се оправдава как някога била по-слаба и по-привлекателна и затова я свалил, иначе сега нямало да й обърне внимание. Когато става въпрос за нея Налбантов обикновено прави коментарии за килограмите й: "За какво да я еба, по-добре да наеба някои слон вместо нея."
Преди известно време те пак подновили връзката си за кратко и е явно, че в случая това е станало по инициатива на Минчева.
Обикновено Налбантов отбягва да говори с подробности за секса с Минчева, защото се срамува от тази връзка.
Пак по това време Налбантов се хвали, че Минчева освен сексуалните услуги му правела много подаръци - предимно алкохолни напитки, бонбони, сладкиши и т. н. Явно е че тя му се е подмазвала или му е благодаряла за някаква услуга.
В случая Минчева му се отблагодарявала, защото Налбантов я бил повишил и я назначил като редовен учител по биология. Преди това тя е била само възпитател в прогимназиалните kласове.
В случая с нейното преназначаване за учител по биология Налбантов постига една от основните си цели. Жена му, Христина Налбантова, дотогава е работела като възпитател с ученици от началния курс и е получавала ниска заплата, защото е нямала квалификация за начален учител. След преназначаването на Д. Минчева, Налбантов назначава на нейното място жена си и по този начин й повишава и заплатата. За да постигне целта си той е трябвало да принуди титулярния учител по биология Недялка Милева да напусне работа, за да назначи на нейното място Дочка Минчева. За целта той в продължение на три години притеснявал Милева и се мъчил да я принуди да се пенсионира, за да освободи мястото. Но Милева не се съгласявала и тогава Налбантов започнал да й отнема част от часовете по биология, като вместо тях й давал часове по труд и техника. В крайна сметка на Милева постепенно й били отнети и всички часове в средния курс. Така тя се принудила да се пенсионира, но е явно, че това е станало почти принудително и то под силното давление на Налбантов.

РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.

---------------------
ЕЛКА БОГДАНОВА - чистачка
Директорът бил принуден да крие връзката си с нея, за да не се компрометира, още повече че мъжът на Елка бил циганин. Много пъти Налбантов е трябвало да лъже, че нямал нищо общо с нея - било го гнус от нея само като си представел, че тя е правела секс с циганин. Но за повечето хора връзката им е публична тайна. Всъщност Елка е леко малоумна и има някакъв дефект в говора, поради което много хора я мислят за циганка, защото говори с акцент и трудно комуникира на български.
Обикновено за да правят секс Налбантов я вика при себе си под предлог, че трябвало да почиства дирекцията. Другите чистачки са свикнали с тези техни срещи и имат негласната уговорка дирекцията да се почиства от Елка. След подобни срещи обикновено й се подиграват, че много се била забавила - какво толкова са правили там, защо била зачервена, а дрехите й раздърпани и т. н. Много пъти са били заварвани в дирекцията в интимни пози, прегърнати или в момент когато Налбантов я опипва по тялото. Веднъж, когато вратата на дирекцията е била заключена и двамата вътре интимничели, на вратата се почукало много силно. Елка се изплашила, скочила и побързала да излезе. Тогава Налбантов се скарал на влизащия, защото ги бил прекъснал. Казал, че точно тогава Елка го била опипвала по половите органи и вече се канела да му разкопчава панталона, но колегата ги бил прекъснал.
Мъжът на Елка подозира за връзката й с директора - много хора са му донасяли, че тя е любовница на Налбантов. Затова той често я биел и й забранявал да ходи на работа за дълги периоди от време.
Преди да дойде на работа в училището Елка се е занимавала и с проституция. Споделяла е, че е имала тежко детство и че поради бедност е била продадена на сутеньори, които са я принуждавали да проституира.
Елка е известна и с това , че е клептоманка. Най-редовно я привикват в полицията за кражбите, които стават в града и училището. Била е и следствена заедно с мъжа си за извършена съвместно с него кражба от някакъв турист.
Откакто е на работа в училището много пъти е крадяла различни вещи от дирекцията включително и пари от касата на директора. Всички са свикнали с това и знаят, че ако нещо изчезне, то е неизменно свързано с клептоманията на Елка. Налбантов знае за всичко това, но е принуден да я търпи и прикрива.
--------------------
ДОРА ВЪРБАНОВА
- секретарка /от Царево/
Работи като секретарка от месец септември 1999 г. Преди да дойде на работа в училището е работила в пощата в Царево. Там не можела да се справя с работата си, постоянно не й излизали парите. Според всеобщото мнение била много проста жена, с нисък коефициент на интелигентност. По характер - затворена, необщителна, стеснителна. Запознава се с Налбантов през пролетта на 1999 г. Тогава тя прехвърля сина си от Царево в училището в Приморско и се наложило да влезе в дирекцията при Налбантов. По време на разговора той започнал да й прави комплименти и неприлични предложения, поканил я да дойде някой ден и да се видят отново. Определили си среща след няколко дни. Дора се подготвила старателно за срещата като отишла и на фризьор за да си направи нова прическа. Казала на фризьорката, че има среща с Налбантов и затова трябвало да изглежда красива, същевременно говорила за Налбантов със суперлативи, била възхитена от него и т. н. Фризьорката казала всичко това на Янева /по това време зам. директор и учител по химия/, която също е от Царево и двете много се смели. Янева много се чудела коя ли е тая шматка дето ги говорела тия глупости. Същият ден Янева влизала няколко пъти при Налбантов за да види коя е тая, която си е правила прическата заради него и същевременно казала на Налбантов какво научила от фризьорката. Налбантов останал много поласкан от чутото и започнал да се хвали:"Видя ли какво правят жените заради мен? Преди да ги еба ходят на фризьор и искат да изглеждат красиви. Много е важно аз да ги харесам!"
Същият ден по пътя за Приморско Дора пътувала заедно с Донка Прокопова - учителка по бълг. език и литература. Дора не знаела, че Прокопова е любовница на Налбантов и още на автогарата в Царево започнала да я разпитва за Налбантов и да изказва възхищението си от него. Прокопова веднага усетила, че тая жена е хлътнала по Налбантов и че най-вероятно двамата с него имали уговорена среща за да правят секс. Била много ядосана и още същия ден влязла при Налбантов и му вдигнала скандал за това че той й изневерявал с Дора. Казала му:"Стояне, заради тебе останах да работя в това училище, а ти сега ми правиш такива мръсни номера." Казала му, че й предлагали работа в училището в Царево, но тя отказала, за да бъде по-близо до любовника си в Приморско /т.е. Налбантов/. Защо той не можел да оцени жеста й и т. н. На Налбантов не му оставало друго, освен да мънка и да играе ролята на виновен и гузен.
Налбантов бил толкова възхитен от Дора, че решил да я направи официална любовница. Преди тя да започне работа при него се срещали обикновено в събота и неделя. Работните дни били отредени за секс с Прокопова и Петкова. Тогава Дора идвала в Приморско уж за да се учела да работи с компютър /така казвала на мъжа си/. Ден преди това, в петъците, Налбантов организирал една грандиозна подготовка. Ходел до Бургас и с парите получени за други цели от общината купувал най-различни неща за случая - подаръци, дезодоранти, парфюми, дамски аксесоари, шоколадови бонбони, алкохол и мн. др. - направо искал да шашне любовницата си. От Приморско купувал цветя за вазата в дирекцията. Стаята се почиствала идеално и се ароматизирала с дезодоранти. Преди секса диванът в дирекцията се разпъвал и ставал като спалня. Налбантов бил толкова възхитен от секса с Дора, че постоянно се хвалел - голям кеф било, прилагали най-различни техники и т.н. В началото Дора била много неопитна, но той я бил научил на това и онова. За пръв път с него стигнала до оргазъм - с мъжа си такова нещо не била изпитала. Налбантов я бил лизал и на нея много й харесало, защото мъжът й не й бил правил такива неща. За пръв път била правела свирки или нещо подобно. В момент на екстаз казвала, че е готова да направи за него всичко каквото поискал, хващала му пениса, целувала го и го лижела - все още не го лапала целия, но постепенно щяла да се научи.
Дора не била много красива на външност, вече била 35-40 годишна, майка на 2 деца и годините й личали. След като я направил официална любовница Налбантов много се опасявал да не се излага в очите на хората, защото тя не била красива. Постоянно търсел мнението на околните и искал да се убеди, че и другите я харесват. Но обикновено му казвали истината - че не я харесват или че е грозна. Тогава той вадел последния си коз и изтъквал, че тя имала едно много важно предимство пред другите жени - отдолу била много тясна. Другите жени били с много широки влагалища, били "широки като кофи". Когато ги чукал не усещал нищо. Докато Дора имала много тясна вагина и когато й го вкарвал тя му пристягала члена като с клещи и на него му ставало много хубаво... Вероятно той си е мислел, че хората много му завиждат за тази голяма придобивка и затова се хвалел.
Налбантов е приятел с мъжа на Дора. Той е рибар и Дора често носи на Налбантов наред с многото подаръци и риба от мъжа си. Канят Налбантов в Царево по най-различни поводи. Двете семейства често си ходят на гости. Според Налбантов мъжът на Дора бил много просто момче и не можел да разбере за какво става въпрос. Налбантов повече се страхувал от свекървата на Дора, която била известна и влиятелна личност в Царево и се досещала, че между него и снаха й имало любовна връзка.

Стоян Налбантов:
"Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!"

Красимира Петкова - учител по англ. език:
"Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскане бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновни за нещо!"

Налбантов:
"На времето покрай секса, който правех с Прокопова я карах и да ми лиже гъза. Чувствах угризения на съвестта, че тя толкова много се раздава за мене и изразих съчувствието си по този повод... Но тя най-нагло ми отговори, че го правела от съжаление към мен и за да ми повдигнела самочувствието, щото ме виждала какъв заспал хуй съм... Направо ме уби с тоз отговор и ме свали на земята, така разбрах, че нищо не струвам!
После споделих това с Красимира Петкова и други колеги и те направо умряха от смях... Между другото Петкова беше много по-опитна в тая насока - лизане на задника ми!"

ДЕНКА МИНЧЕВА
Налбантов говори с удоволствие за нея, защото му е една от най-старите бройки. Двамата изпитват симпатия един към друг, защото са били съученици, израстнали са едва ли не заедно и ги обвързват общи спомени и преживявания. Някъде към края на 90-те години съпругът на Денка претърпява катастрофа и това е причината тя да търси отново Налбантов като мъж, защото мъжът й не можел да се справя със съпружеските си задължения в леглото. Кой знае защо Налбантов се хвали с тоя факт, защото видите ли, той бил търсен мъж и това че Денка го търсела било доказателството. И в тази връзка той се впуска в ненужни подробности, защо Денка искала да спи с него, а не с мъжа си. Защото на съпруга й (някой си Минчо или Минко...) след катастрофата му правели някаква операция на главата, отваряли му черепа и слагали там не знам си какви пластини и пр. и пр., поради което на практика бил половин човек и не ставал като мъж... (ВСИЧКО ТОВА СА ДУМИ НА НАЛБАНТОВ). Това според него била причината Денка да му се натиска (тук говорим за периода 1999-2000, възможно е вече тази информация да не е актуална).
В общи линии това е репертоарът на Налбантов: Половината жени на Приморско ги бил чукал, а останалите не ги бил чукал. Приморци знаят за тези изцепки на Налбантов, но го траят все още. Те едва ли не смятат, че за Налбантов това е нещо нормално - да говори глупости и цинизми. Приемат го за част от странностите в характера му, поради което не трябвало да му се обръща внимание. И така се стига да нещо много абсурдно - Налбантов злослови по адрес на приморци и най-вече на жените в Приморско, а те, противно на всякаква логика, се обединяват в негова защита и продължават да го държат на власт като директор... което си е вече не мазохизъм, а пълен идиотизъм, нещо граничещо със слабоумие и характерно за хора без елементарно лично достойнство.
128.
до 127
05.01.2015 17:17:57
0
0
Че защо само коментарите гледаш? Виж и училището, учителките и други хора покрай тях!
127.
да
05.01.2015 07:34:35
0
1
Като гледам коментарите, заслужаваме си селото!
126.
ГРАМАТИЧКИ
03.01.2015 23:25:19
1
1
добре кмете сагласен ,ще муя варна ракията когато цафне липата
125.
Извод:
03.01.2015 19:03:20
2
6
Видяхте ли се? Дори и едно благородно мероприятие не можете да направите като хората! Някои хора тъй си я мислят, че цяла година могат да серат лайна и да правят всякакви мръсотии и на края като подарят едно камионче с дистанционно и всичките им грехове ще се изпарят - всички ставаме добри и забравяме лошото! Е да, ама хората помнят... и не забравят!
124.
"Тя тая п. не е моя..."
03.01.2015 01:16:50
1
3
Ама тоз виц на 81 бил много хубав - само за учителките се отнася! Сигурно в дирекцията има сейф и Налбантов го отключва и дава на учителките по списък каквото им се полага... ама май се е напил и загубил списъка! Така ли е, г-н директор!
123.
кмета до 119
03.01.2015 01:03:28
1
3
Граматички, шти дам нешту за пийни ама първо върни на чарка онайя ръкийя дету си му я откранал от мазата и дето йя изпивте сас кондака , синеморски и диму бозев = чакам ва при васку минетя и там ши въ черпа сичкити дету гласувати за меня_ Ша побидим нашта партийа Ура!
122.
Мукадес Налбант
02.01.2015 23:34:35
2
5
Не обиждайте братчеда! Щом е Налбант значи е на баба ми балдъзата! А сте го пипнали шси имате работа с мен!
121.
ебах си форума еба си чудото
02.01.2015 23:29:11
0
3
кви са тея лайна е кво стаа тука такъв форум не бяв виждал още
120.
рекардо
02.01.2015 23:05:25
0
0
кадее вав писменово го продават тоя флагмен
119.
ГРАМАТИЧКИ
02.01.2015 22:12:07
0
4
ЗДРАВ ПРАВ КОРАВ КОЛЕГИ "ИМАЛИНЕЩО ЗА ПИЕНЕ ГОСПОДИН КМЕТЕ ПО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ОТ ТОВА НЯМА ,НЕ ЗЛАПОТРЕБЯВАМ САС СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ЗЛАОПОТРЕБЯВАМ ЕДИНСТВЕНО САС АЛКОХОЛА НО ТОВАЕ Е ДРУГО КАРАЙТЕ ТОВАСА ПОДРОБНОСТИ АЙДЕ ЛЕКА ВЕЧЕР И ЗДРАВ ПРАВ КОРАВ
118.
Помните ли миньора Сотир?
02.01.2015 21:33:51
0
2
Да, помним го! Бяхме го забравили, но сега набързо си го припомнихме, отдавна не бяхме го виждали... Как е той? Какво прави!
117.
Германов
02.01.2015 21:28:34
3
1
Напомням на гражданите на Приморско да не злоупотребяват със свободата на словото в този форум! Ще толерирам и ще се вслушвам само в сериозните и градивни мнения, които да помогнат на всички нас, заедно да решим неотложните проблеми, които стоят пред общината!
116.
Морална полиция
02.01.2015 21:20:57
0
3
Тук стана пълна порнография! Кви са тия хора бе кмете? Туй Приморско да не ви е публичен дом? Я ги озаптете малко, че много са се разгонили!
115.
налбантов говори
02.01.2015 20:20:58
3
1
ЗДРАВ ПРАВ КОРАВ :ДО МОЯ ПРЯТЕЛ ЧАРКА КОРВЕГИ МАРКА
114.
ЧАРКА_курвега марка
02.01.2015 20:18:40
0
2
ЗА МНОГО ГОДИНИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОРЕ
113.
ЧАРКА_курвега марка
02.01.2015 20:15:31
0
3
искам и аз да лижа учителките
112.
хотелиер
02.01.2015 18:39:39
0
4
То ако се самоубиват в Приморско за една свирка и едно лизане ,май доста ще опустее наше село.
111.
до 103
02.01.2015 17:42:57
0
3
прави разлика тук не става въпрос за минети - директора се самоубил защото го заснели с камера как лиже учителката по математика , прочети още веднъж статията на 102 докато нашия директор не го е срам и се хвали на всеки как лижел учителките и хич не му пука
110.
Къде дават тъй ве, кмете!
02.01.2015 12:13:59
1
4
Кметееее, кмете! Твойта е лесна, изсра едно лайно, а наесен ще се изметеш по живо по здраво... ний да му мислим и да ти плащаме 3-те млн. борчове!
109.
Симеон
02.01.2015 12:07:24
1
2
Рикардо, ела в Писменово, тук продаваме Флагман!
108.
Рикардо
02.01.2015 12:04:39
1
2
Ей, ама никой не ми казва къде продават тоз вестник Флагман да отида си го купя!
107.
Дискотека Амнезия
02.01.2015 12:00:42
1
2
Помните ли миньора Сотир?...
Не го помня, забравил съм го. Кой беше той?
106.
106.
02.01.2015 10:29:36
1
3
гледам кмета оправил лампите ама с какви пари пита се в задачата и докога ще плащаме за пиянските истории на тоз и оня
105.
свартян
02.01.2015 10:21:57
2
4
Повечето от пишещите тук са хора на Гихора които ги е яд че Германов им взе властта без да се усетят. ама няма да ги огрей ако се надяват на нещо
104.
До 97
02.01.2015 01:59:37
1
4
Кои коментари визираш, като казваш, че са писани от някакъв учител? Тук темата е повече за Стела и е явно, че пишат хора, които я познават добре - житие битие, години, семейство, деца, а аз се съмнявам дали въобще се познават с въпросния човек за който ти говориш.
103.
Оня се бил самоубил заради един минет!!!
01.01.2015 20:52:33
1
5
На Налбантов колко ли живота ще му трябват, ако тръгне да се самоубива за всеки минет в дирекцията? - за оная по български, дето е от Царево, после за другата от Китен... после другите учителки!... Много стават ве!
102.
Не, това не е истина!
01.01.2015 20:02:39
1
5
Самоуби се директорът, хванат да прави орален секс с учителка

Директорът потънал от срам след скандалното видео и избрал самоубийството пред резила

02 Декември 2014, Вторник

Драго Каменик сложил край на живота си заради срама, който бе принуден да изтърпи.
Порноскандалът с орален секс между директор на училище и учителка по математика в кабинета на похотливия началник завърши със самоубийство.
Дългогодишният ръководител на средното техническо училище в словенския град Марибор Драго Каменик сложи край на живота си заради срама, който бе принуден да изтърпи.
Жененият мъж с две деца лъсна на видеоклип в нета как орално задоволява младата и красива математичка Помали Мертел.
Сценката с интимните ласки става топтема в 100-хилядния град, а репутацията на замесените е срината със земята.
Драго и Помали твърдят, че кадрите са монтирани, но никой не им вярва. По случая е образувано разследване.
Авторите на клипа са привикани за даване на показания, като може да им бъде повдигнато и обвинение.
101.
Може да се спори
01.01.2015 19:45:13
0
5
Това че човекът е учител не е гаранция, че ще може да пише в различни стилове. Може да не е бил учител по български, а по физическо или трудово обучение. Тогава длъжен ли е да знае цялата граматика? Даже не знам дали и другите учители - примерно по химия и физика, владеят достатъчно добре литературните стилове. Така че това нищо не значи.
100.
Новогодишно пожелание
01.01.2015 19:25:35
0
5
Таз дето е писала 97 що не влезе в тоя линк http://www.flagman.bg/article/72551
нека прочете там коментар номер 339 и да си извади заключенията за себе си! Приятно четене!
99.
...Томов
01.01.2015 19:12:49
0
6
остави ги ве, имали са бивш учител, ама сега вече и това нямат, затуй ходят да учат по бургас
98.
туй ле"лелеле" било много умно
01.01.2015 19:08:52
0
6
Уж в село живеят тези хора, ама са чували за раздвоение на личността и психиатър, трябва да са много начетени там!... И учители имали на всичко отгоре, значи не са толкова зле!
97.
Лелелеле
01.01.2015 18:30:58
7
1
Ти не си нормален, нали се сещаш, че по стила на писане си личи, че си един и същи човек. Уж си бивш учител, а не можеш да напишеш 2 съобщения с различен стил. Не си интересен намери си друга статия да си пишеш и отговаряш. Между другото раздвоението на личността се лекува при ПСИХИАТЪР!
96.
Кой знае?
01.01.2015 18:08:30
0
8
Може пък във фейсбук хората да са искрени и да не лицемерят, знам ли?

Славка Михалева Много красива и елегантна!
Stela Chagovec Мерси Славе.
Keta Maslinkova Krasota
Mete Mert Oh my God, it looks very beautiful and elegant ........
Mete Mert красива дама, всеки ще ви удиви
Dimcho Atanasov Зарщо си мисля че съм те виждал по телевизора апък си и красива
95.
до Богдан Томов
01.01.2015 18:01:57
1
8
Виж сега, може да се каже че има някакъв чар в лицето - или по-скоро нещо, което я отличава от другите жени, ама чак красота не е... освен това, не забравяй че говорим за жена преминала трийсет и вече раждала... Така че, може да говориш за красота, но само от чувство на дипломатичност и уважение!
94.
...Томов
01.01.2015 17:44:00
1
7
Лелееей, нямате ли жени в туй Приморско ве, Богдане, че до Стела опряхте?
93.
Богдан
01.01.2015 16:35:45
11
3
10 коментара за да кажеш че е грозна или си злобна грозна жена или си обратен. Стела е една от най-красивите жени в тъпото ви селце така че замълчи не се излагай.
92.
До Стела
01.01.2015 13:39:20
2
7
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
91.
До Стела
01.01.2015 13:39:19
1
4
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
90.
До Стела
01.01.2015 13:39:19
0
1
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
89.
До Стела
01.01.2015 13:39:19
0
1
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
88.
До Стела
01.01.2015 13:39:18
0
1
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
87.
До Стела
01.01.2015 13:39:17
0
1
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
86.
До Стела
01.01.2015 13:39:16
0
1
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
85.
До Стела
01.01.2015 13:39:07
0
1
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
84.
До Стела
01.01.2015 13:39:03
0
4
Стела Чаговец:
"...Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел..."

Ами Стеле, виж ги твоите "смели" и "реални" личности във фейсбук! Те освен да лицемерят и да ти правят четки друго не могат. Само едно и също пишат: "Красота!" "Колко си красива" "Колко си велика!"...
Май не са достатъчно смели, а? Ако бяха смели щяха да ти кажат, че си грозна като смъртта, ама не им стиска!
Щяха да ти кажат, че си объркала някакви бакии в общината по време на наводненията и хората не са си получили парите.
Щяха да ти кажат, че не ставаш за тая работа, която работиш в общината... И ред други неща.
Ти не разбра ли, че във фейсбук са само сладникави и захаросани истории, такива каквито на тебе ти харесва да слушаш? Затова по-добре остави фб, а погледни в тоя сайт истината такава каквато е - гола и неподправена!
83.
Ауууу! Красота!!!
01.01.2015 13:14:24
0
3
Славка Михалева Много красива и елегантна!

Stela Chagovec Мерси Славе.

Keta Maslinkova Krasota

Mete Mert Oh my God, it looks very beautiful and elegant ........

Mete Mert красива дама, всеки ще ви удиви

Dimcho Atanasov Зарщо си мисля че съм те виждал по телевизора апък си и красива
82.
Да оценим жеста по достойнство!
31.12.2014 13:29:07
1
3
Присъединявам се към адмирациите на 78!
Стела, ти днес извърши едно добро дело!!!
81.
Това ще да е причината!
31.12.2014 13:09:18
0
4
Те, тия учителки ми приличат на вица "Как жените станали курви".
На всяка нова година св. Петър отключвал една кутия, където били путките на жените и ги раздавал на всяка по списък. Ама на една нова година се напил, жените взели ключа му и отворили кутията, ама нямали списъка и затова всяка си взела която путка й попадне. После всяка жена си викала: "Тя, тая путка не е моя! Нека я ебат!" И така станали курви.
Сигурно и учителките така са си викали като влизали в дирекцията: "Тя, тая путка не е моя! Нека я ебат!"
80.
наште учителки не са курви!царевските са....
31.12.2014 12:48:52
0
5
Попитали учителките в Приморско, къде са най-големите курви и всички отговорили: "В Царево! Нямат никакъв срам! Идват от Царево и карат нашия директор да ги ебе и той нали не може да отказва и ги ебе, кво да прай човекът... Ей така ни развалиха директора и му излезе име!"
79.
човек от журито
31.12.2014 11:24:04
0
6
За Прокопова не знам, но Рашева определено е нямала нищо общо с Налбантов, така че спрете да й спрягате името, защото от многото приказки и хората разбрали-недоразбрали си помислиха, че това са най-големите курви на Приморско и Царево... А има и други, които се борят за тази титла все пак, нали така?
78.
впечатлен от постъпката на Стела
31.12.2014 10:55:44
2
4
Да дадеш подарък на дете на Коледа - това е едно благородно дело и заслужава моите адмирации! Браво Стела! Хвала на такива честни и всеотдайни хора!
77.
Царево
31.12.2014 10:51:10
2
3
Престанете да пишете глупави коментари и да се представяте от името на Рашева и Прокопова. Въобще не вярвам, че ще се хванат на тези евтини номера и ще пишат такива неща по разни форуми. Но дори и така да е, какво ви пука кой как е решил да си живее живота? Всеки да си гледа в неговата паница и да си живее така, както сам смята за добре. Но заради себе си, а не заради хората. Аман от този селски манталитет, само с клюкарстване и оплюване да се занимавате. Тесногръди, ограничени селяндури!
76.
до 72
31.12.2014 10:46:46
0
6
Прокопова и Рашева ги знам, много почтени жени и добри учителки са . Даже сме нещо роднини . Прокопова е на Рене Шарон а Рашева на Хан Аспарух на последния етаж на един блок до училището . Големи приятели сме с девера на Прокопова - Митето Димитров , ама голям образ е , специалист по всичко, по цял ден може да ти говори и да те занимава с глупостите си
75.
чарка
31.12.2014 10:37:31
0
4
да прав е горбачов
най изисканата кръчма е на васко минета ама там няма курви по кенефите , всичко там е много културно , горбачов говореше за другите кръчми че били пълни с проститутки дето съблазняват мъжете
74.
Горбачов
31.12.2014 10:31:58
0
5
Стело , кажи им на жените от Приморско да си вардят мъжете да не ходят по курви че там им отиват паричките ! На времето като си вземаха заплатите и бързаха да идат при мойта Шона и после лъжеха жените си защо нямат пари и сега правят същото с други курви дето им правят свирки по кенефите на заведенията И вий си мислите че имате свесни мъже , всички сте едни боклуци дето се правите на голямата работа
73.
Горбачов
31.12.2014 10:19:23
0
6
Защо не дойде в нашта махала ма Стело да видиш колко деца останаха без подаръци ? Много сте добри за чуждите деца а като стане въпрос за циганчетата от Приморско нямате нищо общо с тях!
72.
учителките са невинни
31.12.2014 10:15:20
1
2
Мили коментатори.. недейте да клеветите Прокопова и Рашева. И двете са ми преподавали, дажа Прокопова все още ми е по БЕЛ. Това и да е вярно не мисля че вие сте хората които трябва да коментирате живота им. Не мога да кажа че учениците следват учителите, защото това са НАЙ-УНИКАЛНИТЕ учителки в соу Н.Вапцаров- Царево. Кой знае кви са и вашите кирливи ризи под анонимните ви коментари
71.
до 61
31.12.2014 06:25:30
1
5
много семейства в Приморско и околията са в същото трагично положение да не кажа че и по зле....да се бяха сетили за тях ....поне....
70.
Рикардо
30.12.2014 22:41:07
0
3
Абе, къде продават Флагман, що не мога да го открия по реповете?
69.
KONDAKA
30.12.2014 22:38:37
0
3
VSIAKA SUTRIN SI KUPUVAM VESNIKA FLAGMAN DA VIDA KAKVO PI6E ZA U4ITELKITE
68.
4arka
30.12.2014 22:34:49
0
3
da taka ee
67.
Краеведе-етнограф
30.12.2014 22:32:58
0
4
Някой трябва да ги записва тия истории "Приморско - Дела и документи", защото са много интересни и са част от историята на града ви. Вероятно в библиотеката и музеят ви има още такива спомени от миналото. Наистина ли е имало такива хора в Приморско? Питайте старите хора и записвайте историите им!
66.
Нищо лично!
30.12.2014 20:59:47
0
4
Да ме извиняват учителките, ама много взеха да стават досадни с техните истории! Правили сте там някакъв секс - добре! Кой не го прави? Ама защо трябва да се хвалите бе, хора, и то на колеги, на които не можете да имате доверие?! Нали утре като се скарате и тоя същият ще ви изпее? А то точно така и стана! Само вас ви разбраха, защото много ви знаят устите!
65.
ианку томов
30.12.2014 20:09:35
0
5
не ви ли праи впечатление че флагманите не триат историите на даскалиците = това означава че тее вярват на написаното и поткрепат оня човек който ги пише ; те търсат интриги само за да им се чете списанието
64.
Долу учителките!
30.12.2014 19:58:41
0
7
Някои хора си мислят, че Приморско това са учителките. Не е вярно! Приморско в момента се олицетворява от Германов, Зара, Барцулка... даже и от Стела!
63.
инспекторат
30.12.2014 19:51:06
0
5
Писачи тука виждам всякакви, ама учителки още няма... Къде ли се крият?
62.
До някакъв 61
30.12.2014 19:46:14
0
6
Че какво като парите са от другите хора? Какво й коства да си трае? Не вижда ли, че така излага и поставя в неудобно положение хората, на които дарява?!
61.
спрете с вашето тръбене
30.12.2014 19:22:02
6
1
Момичето е писало че не са само от нея парите и за това се е съгласила да се напише статията. Толкова ли са ви малки мозъците че не го разбирате. Добре дошъл на писача с учителките много се забави. И какво сега ще кажете накрая че и парите ви взе.
60.
Приморско - дела и документи
30.12.2014 17:00:07
0
6
Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Мильо Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах наште момчета - барабите с които работя - да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите още на първия тек... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици и пр., а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Мильо. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и пишката ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... губи се вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!
15.
Бай Джон
26.12.2014 10:14:53
Няма го забравя Вангелов в началото на сезона като ми даваше сладкарницата Нептун и аз както си му е реда влизам в дирекцията и му поднасям плика с пари - 5000 лв., толкова вървеше това заведение тогава. Оня отваря плика и почва да брои, после ме гледа жално и почва да сумти: Много малко даваш ве! Ама много си свидлив бе!... Ама чакай бе, шефе, викам му! Сега е началото на сезона и нямам пари, изчакай да спечеля малко и ще ти дам още!... А оня не ме чува: Ама много малко даваш вееее!!!!...
Кво да го прая такъв човек! Ходих да взема назаем, че то реве на главата ми и не се търпи!
14.
бай Джон
26.12.2014 10:02:34
Най-оригинален от директорите на ММЦ беше Вангелов. Като раздаваше заведения на барманите ги караше да му мият краката с уиски в един леген и после ги караше да пият от уискито от легена. Ако издържат тоз изпит, ги караше да му падат на колене и да му дават клетва за вярност, след което му целуваха ръката. После Вангелов им слагаше ръка на рамото и ги ръкополагане за бармани - също като при рицарските ритуали... Не, Вангелов си беше много оригинален, не може да му се отрече! Питайте Петко Ургарито и Найден Божков и те ще го потвърдят, те най-редовно си му ближеха гъза на Вангелов и ги знаеха всичките тез ритуали и салтанати.
13.
Васко Минета
26.12.2014 09:35:37
Рейтинг:
0
Когато свалиха Стаматов от власт в ММЦ всички си отдъхнахме, щото това лайно беше голям кожодер! Не стига, че имаше цели райони с бунгала и стаи по хотелите, където нощувките не се отчитаха и парите от тях отиваха директно в джоба му, ами и още искаше от нас - управителите и наемателите на обекти... а туй нашто в сравнение с неговите печалби бяха трохи, ама той и тях искаше да ни вземе, дължали сме му процент, дължали сме му не знам какъв данък... на майка му гъза сме му дължали! Събличаше ни яко! Всички ревяхме от него! И представи си нахалство! Бяха минали две седмици откакто го бяха свалили и оня още продължаваше да обикаля наемателите и да си иска някакви пари дето уж му "дължали"! Митьо Мустака, дето държеше "Зелениката" не издържа и му тегли една майна: "Абе, ненаситна твар! Един хуй в гъза не щеш ли още да ти дам?!..." И нашия не може да свари да избяга, щото усетил, че Митьо вече не се шегува... Ами тъй ми, кой си ти, че да ти даваме, вече си никой - пълен боклук! Ай сектир оттука!
Чак Камберов, дето беше крадец от класа се шашнал като видял, че Стамат, вече месец след като е свален, още имал ключове от контингента си по хотелите и продължавал да ги използва и да цоца парички оттам. По заповед на Камберов сума патрони на брави сменихме тогава по хотелите само и само да го изгоним оттам... И пак: оня най-невъзмутимо продължаваше да използва стаи, за които не знаехме, че той има ключове! Басси и наглия човек, бассий чудото, ааааааа! Думи нямам!
59.
Рикардо
30.12.2014 16:56:28
0
6
Пък тоз педерас Налбантов, няма си друга работа, ами идва веднъж на сергията ми, дето продавам рапани и почна да ми се прави на интересен: За кво ги продаваш тия рапани, вика, не виждаш ли, че никой не ги купува?... Мама ти дай ба и плешив боклук, викам му, я да са махаш, я да си гледаш там лайняното училище! Не си гледа насрания гъз и ибаните учителки, ами дошъл да ми дава акъли! Че като го запуках с рапани - и него, и колата му... мятам ги аз и ламарините на колата му дрънчат на кухо, пък той не може да свари да избяга! Да тай ба в плешивото лайно, тръгнало да ми са перчи насреща!... Повече не го видях! Крие се в миша дупка като ме види!
58.
nqkoi si
30.12.2014 16:08:46
0
9
Само едно ще ви кажа...
Постъпката е хубава- БРАВО!
Но когато се помага, не е нужно да се "тръби" в ефир. ..
В смисъл, кофти е. Нито е благородно, нито е приятно (за страдащите примерно)
За мен най- добронамерената и чистосърдечна помощ е анонимната.
Замислете се.
57.
всичко е жълта помия
30.12.2014 15:43:11
0
7
тия журналисти правят ли разлика между новина за тримата загинали от снега или за убийците на Стоян Балтов и новината за коледен подарък на това дете ? те за всичко пишат по един и същи начин , какво ги интересува , пишат и после забравят какво са писали !
56.
С подарък или без - има ли значение?
30.12.2014 12:06:13
1
6
Много е прав 19-ти номер! Не знам защо сме такива българите! Вечно мрънкаме и обвиняваме някой друг за положението си!... Ето, сега и тази статия - поднасят ни я като че ли открили Америка, като че ли кой знае какво станало! И хайде сега всички да плачем! Светът свършил, защото детето нямало подарък... Пълни глупости!
55.
??
30.12.2014 11:16:51
1
7
Стела, какво ще отговориш на 54? Защо хората останаха без пари?
54.
мнение
30.12.2014 10:28:51
1
8
Проблема е че Стела забатачи нещата по наводненията и много хора останаха без пари.Ама така е като тя нищо не разбира а защо изобщо е сложиха там.Но това е нормално за тази община.Никой не знае какво работи.
53.
Защо разплака хората бе, Чаговец?!
30.12.2014 09:52:21
0
9
15.
бреиии
27.12.2014 12:02:43
Рейтинг:
5
БРАВО СТЕЛА ЗАРАДВА ЕДНО ДЕТЕ А КОЛКО ХОРА РАЗПЛАКА ПОКАЙ НАВОДЕНИЯТА НО КАРАЙ ГОСПОД ГЛЕДА
52.
До 51:
29.12.2014 22:03:41
1
7
Внимавай с последната дума, много често взе да я употребяваш! Много хора в Приморско си предизвикваха така съдбата и после обвиняваха кръста на църквата, че бил изкривен... Да не станеш и ти следващия!
51.
До 50
29.12.2014 18:51:56
7
1
Да живее БСП сега, долу ГЕРБ!!! Вече трябва да си доволен, изчезвай вече от тук нещасТнико!
50.
до 49 и разни там гербаджии
29.12.2014 17:02:14
2
8
Защо не прочетеш коментарите на 43 и 35, която уж хвали Стела, а се задъхва от злоба, газ пикай и не може да се побере в кожата си, че някой друг имал друго мнение? В други коментари, тя или някой като нея, направо кълнат в стил "дано да ви се случи на вас и децата ви"... Така ли подарявате подаръци като изливате отровата си върху хората?... Преди няколко месеца направихте една показна акция в Ново Паничарево, че уж спасявате хората от бедствие и пак се насрахте - напълнихте форума с клетви и проклятия за тези, които мислят различно от вас и които не са гербаджии. Дайте да се разберем! Никой не ви е дал правото на монопол върху живота и мнението на другите хора! Това че сте решили да правите "добро" според както вие си го разбирате, си е ваш проблем, но никой не е длъжен да ви ръкопляска. А щом го правите достояние на медиите и се мъчите да се самоизтъквате, всеки има право да си каже мнението, което не е задължително да е еднакво с вашето!
И пак ви казвам: Истинското добро се прави тайно и от сърце, без крясъци и викове, без медийни фанфари и най-важното без клетви и проклятия, а това на вас явно не ви се удава. За това просто не правете нищо!
49.
..
29.12.2014 13:04:16
7
6
Как не ви е срам, как може да сте толкова злобни. Целта е повече хора да направят същото, като нея, да помогнат с нещо на някого в нужда. Няма значение, какво е дала. Важното е, че го е направила, а не се е покрила анонимно,както ВАС и да злобее. Много лоши сте станали, толкова ми е тъжно, всеки ден да виждам тази злоба и да виждам как се унищожавате. Вместо да виждаме повече такива новини, как някой е помогнал, вие искате да гледате лошото, защото душите ви са лоши. Колко жалко и колко пошло, дори и милиони да имате, душичките ви са бедни. Весело посрещане на Новата година и дано станете по-добри.
48.
......
29.12.2014 11:21:06
4
7
Стела пусна язовирите, наводни къщите, удави животните, взе парите от обезщетенията и ги наби накрая! Хохохо. Лоша Стела, другият път по-качественно да ги давиш.
47.
47.
29.12.2014 10:25:09
0
9
Стеле, абе таз жена 15 защо се оплаква от тебе, била си разплакала много хора по време на наводненията? Какво толкова си правила тогава? Да не си ги давила тез хора? Я разправяй!
46.
то тъпо, тъпо... ама кво да го прайш!
28.12.2014 22:02:55
1
9
На таз 43 като й гледам правописа и форматирането ми се струва, че гледа на компютъра като теле в железница... Пак хубу, че може да пише и чете! И това не е малко!
45.
Права е овцата!
28.12.2014 21:52:26
0
10
Тия учителки вече ще са за капак! Досега само те липсваха тука... Ама наистина, като се замислиш, учителките много ще подхождат на темата, защото то всичко в Приморско върви към изпростяване и сговняване!
44.
до 43
28.12.2014 21:29:58
1
10
Селския манталитет на някаква овца проговори и почна да ръси глупости: "Ама кой си ти, кой ти иска мнението..." Кажете й на тая овца, че форумът е свободен за участие за всички хора, щото тя не знае! Утре ще си въобрази, че и Флагман е нейна частна собственост и само ще се излага! Басси и изчадието - радвала се че засегнала някой си, тя си мисли че го е засегнала... Ами прочети му коментара на човека, ма, како! Той беше загрижен за психичното ти равновесие, щото много взе да се пениш, току виж кръвно си дигнала! И какво толкова ти каза той - да изпиеш една студена вода и да се успокоиш! Човекът го прави да твое добро, нищо повече!... Подарихте някаква лайняна играчка и вече се насрахте, а какво ли щяхте да правите, ако беше нещо друго!
43.
от 35 до 37 и всички останали
28.12.2014 20:04:07
9
4
Явно теб те заболя.Кой/я/ си ти и кой ти иска мнението.Никой,тогава си стой в дупчицата,живей си мизерния животец и не давай мнение ,без някой да ти го е искал.Ииии много се радвам че съм те засегнал/а/.Браво Стела.Нещо добро се направи и вие всички видяхте заговор в това.Добре че не намесихте ДПС и ББЦ в това.Поздравления за Стела.На ред е идиота с писанията за учителките.
42.
до 40
28.12.2014 17:31:03
2
11
Ами нали за това ставаше въпрос бе, Стеле! Ето ти сама казваш че било под достойнството ти да влизаш в полемика с нереални личности. А аз те убеждавах точно в обратното, че не беше редно да вършиш нещо такова - уж благородно - като се осветяваш под прожекторите на медиите. Какво ти костваше да останеш анонимна и да си свършиш благородното дело мирно и тихо и сега нямаше да те разпъваме тука на кръст? А ти... но както и да е. Сама си си виновна, нали ти казах!
41.
Дрън-дрън
28.12.2014 17:20:31
1
13
Какво общо имат тук личностите и лицата им? Тук има по-скоро чиста борба на идеи, сблъсък на мнения! Почнеш ли да ми излизаш с номера покажи си лицето и пр. значи бягаш от същността на въпроса!...
Помисли малко! Защо палачът не си сваля маската докато изпълнява присъдата? Защото осъденият трябва да разбере, че не личността, която го убива е важна, а цялото общество, което олицетвора и представлява закона!
40.
От Стела до 38
28.12.2014 17:07:34
11
3
Не виждам какво се е "сговнило", но щом така смяташ ОК. Последен въпрос към теб,кое те притеснява толкова, че в нито един коментар не казваш, кой си? Ако си убеден в твърденията си, няма да се страхуваш да кажеш в лицето ми тук написаното. Наистина влизането в полемики с "нереални личности" ми е под достойнството. Ще продължим във Фейсбук, ако си достатъчно смел.
39.
до Стела-33
28.12.2014 17:06:19
1
10
Ами влязох във фейсбука ти и там видях само твоя коментар:
"Помните ли детето от статията? Да кажа на тези, който помогнаха за инициативата, днес бях при семейството... и т. н."
А защо ги няма другите коментари на уж благородните граждани на Приморско така и не разбрах. Май никой не го интересува този случай. Дали са там някакви пари и после са си казали на акъла: Айде и да не ме занимават повече с тия глупости!
38.
до 36
28.12.2014 16:50:23
1
10
Стеле!... ама така било, ама иначе било, почнеш ли да се обясняваш прекалено много и нещо започва да смърди... И запомни, не са важни намеренията, които си имала, а крайният резултат, а той е такъв, че нещата прекалено много се сговниха, ето това успя да постигнеш!
37.
до 35
28.12.2014 16:42:19
3
9
Къде виждаш завист бе, и уточни, на кого трябва да завиждаме - на този който е получил подаръка или на този който му го е дал?... Колкото до злобата, за която говориш то си личи кой е злобен. Тук май по-злобен коментар от твоя няма - то не бяха епитети и проклятия: нещастници, че мижитурки, че гризане на нокти... Ай спри се малко! Стига си пикал газ, изпий една студена вода и се успокой! Струва ли си за една играчка с дистанционно да хабиш толкова нерви!
36.
До 33
28.12.2014 16:36:12
9
2
Ти до сега разбирал/а ли си за неща, който съм направила самостоятелно за нуждаещи се хора? Не си, защото не съм го казвала, но тогава са били само мои средства, а сега и други хора дават пари и желаех всичко да е явно, за да няма коментари! В началото репортерите на Флагман ми дадоха телефона на семейството, и аз казах, че няма да се пише нищо, но после си промених мнението, за да има прозрачност. Ако бях решила да се "хваля" щеше да Ви кажа, какво точно ми струваше това, надявах се, също да дам някакъв пример, ако всеки си намири кауза, да помогне на някой.
35.
От Приморско
28.12.2014 16:31:06
10
2
Как не ви е срам бе хора?Нормално ли е под тази хубава статия да изливате толкова злоба и завист?Кое ви притеснява повече-това че се е сетила и го е направила Стела или това че вие с примитивните си мозъци не сте се сетили и не сте го направили?Или просто коледата ви не е била весела.Гризете си ноктите,пишете настървено мижитурки,така живота ще се разнообрази.Явно само това ви остава.И плюйте,плюйте по-силно и по-далеко.Нещастници.
34.
до 33
28.12.2014 16:22:26
0
11
Стеле, добро не се прави по този начин, като гърмиш по медиите, защото в края на краищата излиза все едно, че казваш: Вижте ме колко съм добра, възхищавайте ми се!
Истински благородният човек остава скрит, той бяга от прожекторите и медийната слава. За съжаление ти не можа да постигнеш този ефект! Сърди се на себе си!
33.
Стела
28.12.2014 16:04:57
9
5
Стига вече, не ми се искаше да се занимавам повече, но не издържам. Аз реших да помогна за подарък на детето, защо не го разбирате? Нито ГЕРБ са ми дали пари нито БСП нито никой, само аз и хора без партиина принадлежност. Едно 6 годишно дете не разбира, защо за другите има, а за него не, не разбира, защо има и бедни и богати, не му дреме дали някой член на партия му е дал играчките,то разбира, че иска играки, и някой му ги е подарил! А майка му ми каза, че една от големите й болки е, че Бекир няма играчките, за който я моли отдавна. Толкова ли важно, страшно и недопустимо е за вас, че аз ги занесох, че аз съм спомената в статията ? Който иска да ми каже, какво толкова страшно е станало да ми пише във ФБ поне там ще може с лицето си да ме плюе, че правя ПР. Всичко написано за напред ще тълкувам за често лицемерие!
32.
Дайте да не се превъзнасяме!
28.12.2014 15:08:33
1
9
Вие не разбрахте ли, че проблемът на човека не е в подаръка или коледните лампички, това той го споменава между другото. Той е затънал с двата крака в дългове, кредити и вересии, които никога няма да може да изплати и оттам какво следва - няма пари за хляб и отопление, за дрехите да не говорим... Апък подаръка на детето му е бял кахър... Умрял ви е той за подаръка! Само че някои му взеха думите много насериозно и си въобразиха, че с една играчка с дистанционно и други глупости и ще му оправят живота... Наивници!
31.
до 28
28.12.2014 14:58:41
2
12
И как ще ме убедиш, че Стела Чаговец не е свързана с партии и политика?... Ако напусне ГЕРБ и основе някакъв мисионерски орден или армия на спасението, може и да повярвам!
30.
Таз нашта Зара!
28.12.2014 14:52:09
1
11
Не можа да издържи таз Зара и издигна глас в подкрепа на каузата...
29.
Бизнесмена ном 20
28.12.2014 13:09:05
2
4
Версиите и сметките да ги плати бизнесмена от 20 коментар!
28.
ОФФФФ
28.12.2014 13:06:30
9
2
АБЕ КЪДЕ ВИДЯ ДА ПИШЕ НЕЩО ЗА ПАРТИИ И ПОЛИТИКА???? ПИШЕ ЖИТЕЛИ НА ПРИМОРСКО, ТЕ ЛИ СА ДЛЪЖНИ ДА ОСИГУРЯТ ХРАНАТА НА СЕМЕЙСТВОТО? РЕШИЛИ СА ДА НАПРАВЯТ ПОДАРЪК НА ДЕТЕТО, А НЕ НА РОДИТЕЛИТЕ И ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТАЗИ ЖЕНА МУ Е МАЙКА ИЛИ НЕ? НЕ ИЗМЕСТВАЙТЕ ТЕМАТА С ТЪПИ КОМЕНТАРИ И ЗАБЕЛЕЖКИ! ХУБАВО ВИ Е НАПИСАНО- ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ?
27.
Лицемери
28.12.2014 10:46:12
2
9
Тя вашата е лесна - купувате кола с дистанционно и край, следват фанфари и фойерверки по вестниците - какво велико дело сте направили! И тъй - до следващите избори... А кой ще оправя другите бакии - кредити, вересии, отопление в къщата, то едно ли е, две ли са. Това дете трябва и да яде всеки ден - закуска, обяд, вечеря... Това като че ли не ви прави никакво впечатление, за вас колата с дистанционно е най-важна!
26.
до 20
28.12.2014 08:29:14
0
1
Искаш да говорим за бизнес или правене да пари, а не виждаш ли, че тук темата е друга - празнуване на Коледа?
25.
ани
28.12.2014 02:05:13
8
2
айде стига сте дрънкали глупости. Браво на хората от Приморско
24.
до fff
27.12.2014 23:23:03
0
1
Чакай бе, мой човек, за колко пари говорим! Това че руснака може да си позволи да си купи нова къща в Поморие, означава ли че е беден?!... И кажи най-после къде живееш и какво толкова си постигнал!
23.
fff
27.12.2014 23:11:41
1
1
Do 20: koi hodi v Pomofid osven bedni prosti rusnaci i bulgari, edna bolnica niama kato horata
22.
до fff
27.12.2014 22:03:28
0
6
Казваш "българите СТЕ тъпи като руснаците"... явно не си българин. И какъв си тогава? Дай някакъв съвет какво прави твоята нация щом не е толкова тъпа!
21.
до 20
27.12.2014 21:47:24
0
3
Руснаците вече са изкупили почти половината Поморие. Не вярвам да са чак толкова тъпи, колкото се мъчиш да ги изкараш!
20.
fff
27.12.2014 21:30:19
10
0
Aman ot Bulgari koito ne gi interesuva za pravenete no pari. zatova ste tupi kato Rusnacite, i zatova se mrazite, shtoto ste bedni i nepraktichni. Vmesto da govorite za business, samo si gubete vremeto sus "surceto", dori ne go i mislite surceto.
19.
Друга гледна точка
27.12.2014 17:24:14
1
17
Прочетох първата статия по случая, за да си изясня в какво точно се изразява трагедията на това семейство и да ви кажа, това което прочетох не ми прозвуча много убедително. Дайте да видим за какво става въпрос:

- Семейството живеело в две стаички...
Абе, не са много, ама за едно тричленно семейство мисля че стигат. Да не говорим, че детето често отсъства и ходи при баба си, какъвто е обичаят в повечето български семейства. Всички ние през даден период от живота си сме расли при баби и дядовци, същото правим понякога и с нашите деца. Та, дотук нищо необичайно и трагично не виждам в случая.

- Отоплявала се само едната стая (от двете) и то вечер...
Сигурен съм, че 90% от българите живеят по този начин, но не го правят на въпрос.

- Парите не стигали, заради кредити и вересии, жената работела само лятото, мъжът не получавал заплатата си...
И пак нищо ново. Това е типичната българска картинка. Всеки ден слушаме за подобни случаи по новините и по-скоро бихме се учудили, ако чуем обратното. И все пак оставам с впечатлението, че това семейство в предишни години е свикнало да живее на по-широка нога и затова сега не може да приеме ограниченията. Ами понякога се налага да се свиква с новите условия и да си промениш начина на живот! Случва се и това, какво толкова?

- Мъжът страдал от епилепсия...
Това е проблем наистина, но в статията се прокрадва мисълта, че едва ли не работата в рудника причинява епилепсия, а не е много сигурно дали е така. Според мен човекът е по-скоро за ТЕЛК и трудоустрояване, т.е. трябва да си търси друга работа и да бяга от тази мина.

- Детето износвало дрехите и обувките на съседите...
В България няма човек, (не само дете), който да не е правил същото по един или друг начин. Всички сме носили чужди дрехи. Правили са го и доста състоятелни хора като пазаруват от магазини за дрехи втора употреба. Живот – кой както го разбира! Едни се срамуват от това, други не, но не е нещо чак толкова необичайно и достойно за съжаление!

- Нямало пари за пица...
Защо пък точно пица, не разбрах? Пиците са навлезли в България, примерно, преди 30-40 години и как сме оживели без тях 1300 години преди това – направо не знам, защото от статията оставам с впечатлението, че пиците са нещо много важно, от което зависи животът ни едва ли не.

- Рожденият ден на детето минал без подарък, същото щяло да бъде и за Коледа...
т. е. пак опираме до пари, нямали са пари за подарък. Да, и това е проблем. Но след като този човек отдава такова огромно значение на въпросния подарък, това означава и друго – че той не умее да се радва на малките неща в живота, не се радва на това, че семейството му и детето му са живи и здрави, например. Той не осъзнава, че не всичко на тоя свят се състои от пари, че не е нужно хубавите подаръци да са непременно кой знае колко скъпи... Не! Той се е фокусирал върху липсата на някаква нищо незначеща вещ наречена „подарък” и придава на това огромно значение, едва ли не това е семейна трагедия и затова занимава цяла България с нея, като че ли кой знае какво станало! Ами не го разбирам това!

- На прозореца им светели лампички, които са подарък от съседите...
И пак възниква въпросът: И какво от това? Какво значение имат въпросните лампички – дали ги има или няма, дали са от съседа или не?... Ще имам аз 10 000 лв. кредит и вече само до лампички съм опрял, те са ми проблема!... Според мен истината е друга. Когато журналистите са отишли за интервюто, човекът се е почувствал неловко от това, че виждат на прозорецът му коледна украса, а нали все пак той е трябвало да ги убеди, че семейството му е безкрайно бедно и нямат пари за нищо. И затова побързал да се оправдае – аз наистина съм беден, ама да не си помислите, че тия лампички са мои – те са на съседите. И така – оправдания, оправдания... и покрай тях доста глупости, на които хората не знам защо трябва да вярват.

Всички ние празнуваме Коледа или който и да е друг празник според възможностите си – кой с повече, кой с по-малко средства, но не това е най-важното. Празникът е преди всичко в сърцето ти, в предварителната нагласа, която имаш за него, в отношението ти към хората с които празнуваш и в тяхното отношение към тебе, а не в парите, които си похарчил или вещите които си купил за тоя празник. Това е трябвало да разбере този човек първо, а не да занимава цяла България с измислените от него проблеми.
Общо взето това мисля по въпроса:
СТАТИЯТА МИ ИЗГЛЕЖДА СЪШИТА С БЕЛИ КОНЦИ. ОПИТВА СЕ ДА ДОКАЖЕ НЕЩО, А ВСЕ ДРУГО ПРОЗИРА, КОЕТО ПЪК ДОКАЗВА, ЧЕ НЕЩАТА НЕ СА ЧАК ТАКИВА КАКИВИТО СЕ МЪЧАТ ДА ГИ ИЗКАРАТ.
18.
бреиии
27.12.2014 14:20:07
5
14
ЕДИН СЪВЕТ СТЕЛЕ СЛЕЗ НА ЗЕМЯТА И СЕ ОПИТАЙ ДА ПОДРАЖАВАШ НА ХОРАТА
17.
до 13
27.12.2014 14:14:46
9
4
Не си схванал идеята на изречението! ;) Не трябва да забравяме, че може да сме на тяхното място, нито ти нито аз.
16.
Глупости.
27.12.2014 14:11:59
11
4
Нямам никаква злоба към никой.
Само ме е яд, че писачи много, а аз получих откази, когато събирах пари за Бекир.Карай!НИКОГА НЕ СЪМ БИЛА ЗЛОБНА, ИСКРЕННА ДА!
15.
бреиии
27.12.2014 14:02:43
4
15
БРАВО СТЕЛА ЗАРАДВА ЕДНО ДЕТЕ АКОЛКО ХОРА ПАЗПЛАКА ПОКАЙ НАВОДЕНИЯТА НО КАРАЙ ГОСПОД ГЛЕДА
14.
6666
27.12.2014 14:01:02
2
11
А защо не провериха, че това дете не е тяхно, то си има майка. А тази Виолета само се чуди как да изкара някакви пари.
13.
Сеирджия
27.12.2014 13:29:28
7
16
Стела Чаговец: "Не забравяйте, че утре на вас и вашите деца може да се наложи някой да дарява"...
Е, това вече ако не е клетва!
И на всичко отгоре пожелаваш: "Весели празници!"
Стеле, как ги правиш тия работи - хем клетви, хем пожелания! Хейтърите поне са откровени и не лицемерят, а ти прикриваш злобата си с добри уж дела. И какво постигна? Тоз казал нещо, другият го изтълкувал погрешно и му отговаря със злоба, на него пък му отговарят с още по-голяма злоба и така страстите се нажежават до някаква сатанинска омраза... А уж мероприятието било благородно, породено от най-искрени и чистосърдечни чувства, а уж по Коледа всички трябвало да сме добри, смирени, прощаващи...
Стеле, по-добре нищо да не беше правила, че виждаш какво става - повече се намразваме! Или поне като го правиш гледай да става тайно и никой да не те разбира! Когато по вестниците се гърми за някакво "благородно" мероприятие, то вече започва да губи част от благородството си и замирисва на Пи-Ар-акция, както се случи и сега!
12.
мурат
27.12.2014 12:29:44
12
6
Стела остави хейтърите да ликуват!Не разбра ли , че угодия няма! Това , което си направила е благородно и се надявам да си получила поне за себе си удовлетворение. Искам все повече такива хора да има в Приморско и дано никога не ни застига съдбата на тези на които си помогнала!
11.
От Стела до ном. 9
27.12.2014 12:10:04
12
9
Като си толкова загрижен, защо не се бръкна да дадеш някой лев, лаптоп, че и таблет щеше да му вземем! Аз направих, каквото мога да си позволя, ще го правя и занапред. Ти какво направи освен да нареждаш тук и какво ще направиш? Не забравяйте, че утре на вас и вашите деца може да се наложи някой да дарява, за това не бъдете злобни, а помагайте, дори да е с труд или услуга, не само с пари! Весели празници на всички.
10.
d
27.12.2014 11:58:54
2
11
Kolko pravi maika mu? Kolko pari? investira LI?
9.
eee
27.12.2014 11:51:07
3
13
To po dobre beshe da mu datat edin laptop i edin instructor po programirane na komputri, Kakvo shte go lugat, da stava tupak kato vas, da raboti za $400 na mesec
8.
f
27.12.2014 11:49:02
1
11
Flagman, pishete za letishteto -- zashto niama poleti, ima li goliam razteg, Zashto ne!!!!
7.
не е голямо
27.12.2014 11:20:41
11
5
Детето е на 6, според вас какво трябва да му се подари? Не е имал такива играчки, разбира се, че ще им се радва!
6.
То хубу, ама...
27.12.2014 11:13:28
3
13
Туй дете не е ли голямо вече за такива играчки?
5.
Германов
27.12.2014 11:04:43
2
15
Наште хора нямат грешка ве, бат Бойко! Идвай тук да ни потупаш по гърба!
4.
До Бат ти Бойко!
27.12.2014 11:01:15
15
7
Това няма нищо общо с ГЕРБ и политиката! Събраха се пари за малко играчки, вземете пример!
3.
Бат Бойко
27.12.2014 10:56:28
5
13
Пишете, че Стела е от ГЕРБ! Добре, че са моите хора там, иначе миньорите са загинали без тях!
2.
Дали помним миньора Сотир?
27.12.2014 10:51:52
0
12
Ами то беше преди 100 години, ама още го помним - да!
1.
Пак ли там?
27.12.2014 10:49:35
1
12
Не му върви на тоз Дебелт!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори