×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! Огромни задръствания пред хипермаркетите в Бургас, шофьори псуват, няма места за паркиране


Внимание! Огромни задръствания пред хипермаркетите в Бургас, шофьори псуват, няма места за паркиране
Пред "Кауфланд" в момента няма нито едно място за паркиране, а опашката пред светофара е дълга над километър, ако можете, изчакайте с пазаруването
24 Декември 2014, Сряда, 09:08 ч.
Автор: Ани ИЛИЕВА

За да се влезе с кола пред "Кауфланд" или "Карфур", се чака на светофара над 20 минути, вътре в магазините е лудница

Огромни задръствания има пред големите хипермаркети в Бургас в ж.к. "Славейков" и ж.к. "Изгрев". Върволици от коли са направили голямо задръстване, а светофарите работят по 15 секунди и пропускат по пет-шест автомобила. Опашките се вият до края на големите улици, а да се намери място за паркиране пред магазините е истинско чудо. Свирят клаксони, шофьори се псуват празнично, деца се нервят в колите, а някои направо изоставят возилата си в близките улички и продължават пеша.
По стар обичай бургазлии избраха последния ден за пазар, натовариха родата и атакуваха търговските вериги. В самите магазини също има огромни опашки и търговците не насмогват да обслужат клиентите. Пред рафтовете се блъскат колички, млади хора и пенсионери се състезават кой пръв ще опразни щанда, работниците зареждат в движение нова стока и бъркотията става още по-голяма.
 Буди недоумение фактът, че точно в първия празничен ден някои буквално се бият за олио, брашно, сирене, яйца, захар - все стоки, които можеха да се набавят предварително, вместо в последната минута. Под обсада са и месарските магазини на "Краснодар", а наоколо изобщо няма място за паркиране.
Ако сте решили сега да се присъедините към тълпата, ще изгубите поне три часа време. Съветваме читателите си, или да си набавят продукти от кварталните магазинчета, или да изчакат до следобед, когато по всяка вероятност навалицата ще намалее. Все пак Коледа е утре, а домакините сигурно ще намерят вкъщи малко боб и чушки, за да започнат приготовленията на постните ястия.  

В категории: Бургас


17
Коментара
Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 4
17
Коментара по темата
17.
gb
24.12.2014 22:54:18
1
5
Бирхан, Мустафа, Хасан и ко си гледат прясно месце и си хапват туршийка и лютеница собствено производство. Напоследък по-напредничавите взеха да си колят прасенца и да си бесят луканки.... щото не са всички тъпи амуджи и не ядат доматите с колчетата.

Завиждам им благородно но хората ... не бих се блъскал като тях, но пък като гледам какви боклуци ни бутат на нас определено оценям това което правят по селата.
Весела коледа на всички - българи, турци, арменци, китайци и негри ... и успешно посрещане на новата година.
16.
до моше
24.12.2014 20:01:27
0
4
Ами той Бирхан как да мине с каруцата -много ясно,че ще му ги носят на село роднините АЙшета.
15.
s
24.12.2014 18:31:59
1
3
"Свирят клаксони, шофьори се псуват празнично, деца се нервят в колите, а някои направо изоставят возилата си в близките улички и продължават пеша.
По стар обичай бургазлии избраха последния ден за пазар, натовариха родата и атакуваха търговските вериги. "
КЕФИТЕ МЕ, ФЛАГМАН! СТРАХОТНА ДОПИСКА!
14.
моше
24.12.2014 18:24:27
3
1
на бирхан му ги носят в къщи продуктите ,нищо че живее на село , анадън му . глупака си ти ,май . а,кавал .ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и умната с ментаците от магазините
13.
ДО БИРХАН
24.12.2014 15:59:28
4
6
А ТИ ОТ КОЕ СЕЛО ОТ АЙТОСКИЯ БАЛКАН СЛЕЗЕ В ЦЕНТЪРА НА БУРТАС? ДА НЕ БИ ДА СИ ПАЗАРИШ САМО ОТ "ШАНЗ ЕЛИЗЕ". ГЛУПАК.
12.
айде холан
24.12.2014 15:46:53
1
9
Все си мисля, че има и друго - да те видят повече хора с претъпкана количка, демек, че си"възможен". Макар,че по презумция всички сме бедни и нещастни, ама нейсе.
11.
булгаааар
24.12.2014 15:14:05
0
16
Много е прост булгаропитека. Все чака последния момент надявайки се на промоцийки - "келепир да има" дето се вика. Умните хора вече са със семействата си започвайки да подгряват, а булгаропитека и той е със семейството си само, че обикалят всички заедно магазините разпределяйки си кой какъв периметър от магазина да покрива за да не се прецакат и да изтърват някоя далаверка. Не дай си Боже някой приматоподобен ги изпревари е тогава вече започва истинския празник!!!
10.
Тъпчовци
24.12.2014 15:12:27
1
9
Днес големите търговски вериги пробутват боклуци с тонове. Гледайте поне срока на годност= Те така се отървават от застоялите стоки. Не купувайте нарязани колбаси - вонят!
9.
Думи нямам
24.12.2014 14:51:38
1
12
Все бях виждала тъпанари, ама това обира точките! Може ли да тръгнеш да пазариш в последния момент?! Това да не е соца, когато пускаха хубави стоки само по празниците? Нямам думи да опиша простотията българска!
8.
ДДД
24.12.2014 14:47:53
5
7
Най-много селяндури прииждат от центъра в комплексите и ни задръстват движението.
7.
бирхан
24.12.2014 14:36:18
5
11
комплексите с най много селяндури на едно място , НОРМАЛНО
6.
СТАРОТО
24.12.2014 14:24:48
2
4
РЕКЛАМКА ЗА ПРАЗНИЦИТЕ
5.
Диди
24.12.2014 12:59:25
3
26
Сега се връщам изнервена до макс. Мога да разбера работещите семейства, те нямат друго време, ама какво правеха в "Карфур" половината пенсионери с торбите, не знам. Имат цялото време на света, а не да се наврат в блъсканицата в последния момент!!!!
4.
4o40
24.12.2014 12:56:34
3
12
В тази дни магазините почти в цял свят не рабоят. Елементарно е. Прави се списък какво ще трябва за трапезата и се купува всичко предварително. Няма нерви, няма бой, няма блъсканица. Само ние търчим в последния момент и се запасяваме, сякаш ще почва война
3.
Velika Bulgaria
24.12.2014 12:33:05
9
2
СССР съсипа наченките на българската високотехнологична промишленост и наложи примитивна енерго- и материалоемка тежка индустрия, унищожаваща околната среда Веднага след нахлуването в България на окупационните съветски войски биват разграбени най-проспериращите около 50 българско-германски предприятия, обявени за съветски военни трофеи. След това България е принудена, според мирния договор от Париж, да възстанови производствения процес в тях, но като предаде немското дялово участие на СССР.
2.
Terminal 2
24.12.2014 12:31:43
4
9
Neveroqtna obektivnost....bravo na celiq ekip za tazi profesionalno napisana statiq...kak si lichi koi e uchil!!!
1.
анонимен Бс.
24.12.2014 12:16:48
1
16
е чак огромни, и вчера беше така особенно на кафланда в Славейков, така беше и в понеделник и в събота. Винаги по празниците е така . малко търпение ,нерви, спокоиствие и всичко си идва на мястото. Весели празници....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори