×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте катеричките, които подлудават мъжете с формата си


Вижте катеричките, които подлудават мъжете с формата си
Каква ли княгиня или горска фея се крие тук?
18 Ноември 2014, Сряда, 00:16 ч.
Източник: Розали.ком

Сърничка, костилка, река, или княгиня, коя предпочитате?

Попаднах на интересна статия във вестник 168ч. с автор Свилен Гецков. Човекът е превел малка част от Теорията на Пол Ричардс - Психологически портрет на вагината и наистина ме вкара в размишления. Култа към половите органи е познат от древни времена, но в този материал буквално сравняват женските ни прелести с душите ни. Някак си е нечестно да ни обобщават, та дори и разпределени в 7 типа.

За едно обаче г-н Гецков е прав - "В днешно време мъжете достигат много по-бързо до вагината на една жена, отлкото до душата И"

Въпреки всичко статията е интересна и ще си позволя да я копирам тук. А вие от кой тип сте?

Психологически портрет на вагината


Първият тип жена е наречена Ева
Тя според Ричардс е носител на най-древните човешки гени. Този вид дами имат вагина с огромен клитор, който достига дължина до 8 сантиметра. Жените Еви са най-срещани в Бразилия и Африка. Характерното за тях е, че са изключително чувствени и сладострастни. Ричардс ги определя като „силно емоционални и импулсивни". Този тип дами обикновено не се отличават с особена „академична" интелигентност, но затова пък знаят как да направят един мъж щастлив. Сексът с тях е безкрайно приключение, те са изключително сензитивни и имат силно развита интуиция. Те са „сетивно" интелигентни.

Вторият тип жени са сърните
Техните влагалища са идеални за постигане на оргазъм чрез проникване, тъй като клиторът им е разположен много близо до входа на вагината. Този тип жени са идеални за любовници, защото нямат нужда от предварителна подготовка, за да получат удоволствие. Не си падат по оралната любов и не обичат да ги галят с пръст по клитора. Дамите-сърни са обикновено много чувствителни и имат богат вътрешен свят. Нерядко са интровертни. Те са „дълбоките води", които крият несметни съкровища. „Сърните" рядко изневеряват, ако се чувстват обичани. Традиционалисти са и са идеални за съпруги.

Третият тип жени са павианите
Клиторът при тях е високо разположен и трудно достигат до оргазъм чрез проникване. Дамите-павиани обожават френските ласки и избират партньори с дълги и всеотдайни езици. Интересното е, че този тип жени се срещат най-често сред представителките на европеидната раса. Те се справят идеално в бизнеса, масовите комуникации, правото и журналистиката. Имат силно развито его и обичат да управляват мъжете.

Четвърти тип жени - реки
Четвъртият тип жени според класификацията на Джакобсон и Ричардс са дамите, чиито вулви отделят огромно количество секрети по време на възбуда. Те са наречени реки.
Понякога мъжете се чувстват като удавници при полово сношение с тях, тъй като влагалищата им приличат на непроходими блата. Плюсовете на жените-реки са в това, че са много всеотдайни и са готови на всичко за човека, когото обичат.

Петият тип жени са костилките
Те са вечните „нимфетки", имат плоски гениталии с инфантилни устни. Дори на 40 години изглеждат като гимназистки. Смеят се шумно и често колекционират плюшени играчки. Жените-костилки обикновено имат тесен таз и слабо развито майчино чувство. Те обичат шумните компании, театрални представления, сладоледа на клечка. За тях са подходящи 2 противоположни типа мъже – „вечните хлапаци” и „бащите. „Костилките” имат нужда някой да ги направлява. По тази причина нерядко тръгват с 20-30 години по-възрастни от тях партньори. Рановидност на костилките е монголоидният тип вагина. Тя е тясна, с къси срамни устни, малък клитор, проникването е трудно и болезнено. Жените от монголоидния подтип предпочитат нежните ласки пред същинския секс.

Шестият тип жени са горските феи
Техните полови органи имат много малки срамни устни, които закриват входа на влагалището и висят повече от големите срамни устни. „Горските феи" са интелектуални по природа. Те обичат секса на необичайни места и ценят ерудираните и надарени с въображение мъже.

Седмият тип жени са княгините
Техният полов орган се отличава с правилни пропорции и подлудява мъжете. Жената-княгиня притежава сладка розова вагина с добре развит клитор и малки срамни устни. Този тип влагалище е идеално за сношение при всякакви пози. Княгините са много чувствени, топли и женствени. Те излъчват аристократизъм и общителност. Екстровертни по природа, княгините получават многостепенни оргазми и нямат проблеми при раждането на деца. Отличават се с широк таз и добре развити гърди. Идеалните професии за тях са всички дейности, свързани със социални контакти и общуване. Умеят да манипулират и очароват.

В категории: Животът


7
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
7
Коментара по темата
7.
Рамбо
19.11.2014 12:26:44
0
5
Аааахххх сънища мокри ... Май Катето бая мераклии чикиджии има
6.
!!!????!!!!
19.11.2014 10:22:22
7
3
Кога ще деактивират писането на коментари към статиите?
Под всяка статия само тъпи хейтъри се изказват!!!
5.
!!!
19.11.2014 07:45:19
4
6
И що да е кобила жената?Нормална жена е, просто другите са недоразвити!
4.
kasabov
19.11.2014 06:13:17
3
8
тя кaсaбовa квaто е голямa кобилa,нaйш квa мaзнa ктерицa ще имa.
3.
Депуткат
18.11.2014 23:42:55
1
15
Нейната е с форма на топола...
2.
Hdudj
18.11.2014 23:25:03
2
28
Neinoto e roshav por
1.
seeexxx
18.11.2014 22:09:56
2
41
kasabova , tvoeto katerishte ot koi tip e ? :))))))))))))))))))))))))))))))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори