×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви злодеи са зодиите? Ракът е престъпник №1


Какви злодеи са зодиите? Ракът е престъпник №1
Овните са най-добрите наемни убийци
Ключови думи: зодии, характерина зодии
09 Ноември 2014, Неделя, 18:44 ч.

Телците са опасни и сприхави, а Лъвовете са хиперсексуални и суетни перверзници
ОВЕН

Наемни убийци

Престъпни наклонности: Най-добри са като наемни убийци и биячи.

Овни за пример: Адолф Хитлер, бившият президент на Република Сръбска Радован Караджич (обвинен в Хага за около 200 хил. загинали, но има други стотици хиляди, които все още го тачат като герой), Сара Джесика Паркър и Винсент ван Гог.

Вие сте безмилостни фанатици. Егоцентрични, егоистични и без капка мисъл за околните. Ако се съди по най-видния представител на вашия зодиакален знак (знаете за кого говорим), Овните сте изчадия от Ада.

Място според арестите: От 12 зодиакални знака Овните са на 4 място.

ТЕЛЕЦ

Пране на пари

Престъпни наклонности: Телците са опасни и сприхави. Обикновено ги хващат за пране на пари.

Телци за пример: Владимир Илич Ленин (между 50 и 200 хил. в лагери), Ким Чен Ир (между 600 хил. и 1 млн. измират от глад по време на управлението му). Саддам Хюсеин (само 100 000 са избитите кюрди при етническо прочистване).

От вас на човек може да му се изправи косата. Вие сте вторият най-опасен зодиакален знак по данни на ФБР. Защо втори? Вероятно заради вродения ви мързел.

Място според арестите: 2

БЛИЗНАЦИ

Най-неуловими в зодиака

Престъпни наклонности: Изкусни измамници, фалшификатори, крадци - изобщо мошеници от класа. Нищо чудно, че най-рядко ги залавят. Всъщност те почти никога не се захващат с тежки престъпления - да се цапат с кръв не им е по вкуса.

Видни Близнаци: Маркиз дьо Сад, Че Гевара, Хю Лори, Айман ал-Зауахири, дясната ръка на бин Ладен. За кой от тях има данни за жертви?

Вие сте Дракула на наркотици. Кикотещ се, извратен, ненормален и чудовищно умен изверг. Като навита до край пружина сте.

Място според арестите: 12-о, последно.

РАК

Касаплъкът ги влече

Престъпни наклонности: Това е зодиакалният знак на криминално проявените. По затворите лежат най-много представители на този знак. Видни Раци: експрезидентът на САЩ Джордж Буш-младши, крал Хенри VIII (онзи с 6-те жени), овцата Доли (първата клонирана - родена е на 5 юли) и Майк Тайсън (който хапе противниците по ушите). Свръхчувствителни и нестабилни, те са извършители на най-жестоките престъпления. Обикновено извършват убийства от страст, не се задоволяват само с един труп и до жертвите оставят някакъв отличителен знак.

Място според арестите: 1

ЛЪВ

Колят от честолюбие

Престъпни наклонности: Много опасни, извършват престъпления от честолюбие.

Видни Лъвове: Италианският Хитлер - Бенито Мусолини (на съвестта му лежат 30 хил. етиопци, избити по време на италианскат окупация и около 400 000 италианци, загинали във Втората световна война), Слободан Милошевич (230 000 жертви), монахът-мошеник Григорий Разпутин, легендарната шпионка Мата Хари и Наполеон Бонапарт. Безмалко да пропуснем Хълк Хоугън и Бил Клинтън. Хиперсексуални и суетни перверзници, които ламтят за слава.

Място според арестите: 10

ДЕВА

Хакерски атаки

Престъпни наклонности: Тяхна специалност са кражбите с взлом и хакерските атаки. Никога не отиват на обекта невъоръжени. На скрито в сейфа често имат складиран цял арсенал.

Видни Деви: Лидерът на палестинската автономия Ясер Арафат, певецът Бари Уайт, руският цар Иван Грозни (който е бил нетипична Дева - избухлив и отмъстителен), Ейми Уайнхаус, Брус Спрингстийн и Роалд Дал. Обичате да си пъхате носа в чуждите работи, нали? Оттук и страстта ви към проникването в чужд имот с взлом. Хакерството - също.

Място според арестите: 6

ВЕЗНИ

Корупция и контрабанда

Престъпни наклонности: Корупция, контрабанда и други “чисти престъпления”. Но понякога стават добри серийни убийци. Видни Везни: Серийният убиец Чикатило, известен още като Ростовския канибал (убил и изнасилил 53-ма, повечето от които деца), философът Ницше (основно влияние над Хитлер), Лий Харви Осуалд (убиецът на Дж. Ф. Кенеди), албанският диктатор Енвер Ходжа (няма точни данни за жертвите на режима му). А също и Снууп Дог и Джон Ленън. Сред въздушните знаци Везните са най-престъпните. Те са въоръжени и страшно опасни.

Място според арестите: 7

СКОРПИОН

Садистични убийци

Престъпни наклонности: Садизъм, престъпления на страстта, но често стават и наемни убийци. Видни Скорпиони: Мария Антоанета (онази с пастите), Йозеф Гьобелс (министър на пропагандата в нацистка Германия, благодарение на него и фюрера му през Втората световна война загиват 46 млн. човека само в Европа) и Мики Маус (рожденият му ден според “Уолт Дисни” е 18 ноември).

В квартала изчезват кучета? Огледайте се, сигурно в сенките дебне някой Скорпион. Те лесно губят контрол. В състояние са да ликвидират човек, само защото ги е ядосал.

Място според арестите: 9

СТРЕЛЕЦ

Измамници и обирджии

Престъпни наклонности: Измамници, крадци и обирджии. Обикновено не нараняват жертвите си. Престъпният свят е пълен с представители на този слънчев знак, но рядко ги хващат.

Видни Стрелци: Йосиф Висарионович Сталин (приписват му вина за 20 млн., от тях 14,5 млн. умрели от глад, повече от милион екзекутирани “врагове на народа”, 9,5 млн. изпратени в лагер), чилийският диктатор Аугусто Пиночет 3197 избити след военния преврат 1973 г.), колумбийският наркобарон Пабло Ескобар. Най-престъпни са от огнените знаци, но и най-трудни за улавяне.

Ниво на неуловимост: 3

КОЗИРОГ

Организирана престъпност

Престъпни наклонности: Всякакви. Крадат, убиват, участват в контрабанда на наркотици. Но най-вече се замесват в организираната престъпност. Предимно като шефове.

Видни Козирози: Угандийският диктатор Иди Амин, известен като Африканския касапин (около 300 хил. жертви), Мао Цзе Дун, Мистър Бийн - актьорът Роуън Аткинсън, Дейвид Бауи и Елвис Пресли (и двамата са родени на 8 януари). По-садистични са дори и от Скорпионите, маниаци на тема контрол. Целият им живот е една теория на конспирациите.

Място според арестите: 5

ВОДОЛЕЙ

Ало измамници

Престъпни наклонности: Повечето бандити от тази зодия са хакери, мошеници, “ало”-измамници и манипулатори.

Водолеи за пример: Серийният убиец Недялко Димитров-Момата (20 жертви), Николае Чаушеску (5 хил. убити само при свалянето на режима му, вероятно стотици хиляди са измрели от глад), Ким Чен Ир.

Поздравления! Вие сте член на горда армия от упорити, инатливи и твърдоглави същества. Злопаметни и отмъстителни сте. Тежко и горко на прокурора, който би ви изпратил зад решетките!

Място според арестите: 11

РИБИ

Наркотрафик и убийства

Престъпни наклонности: наркотрафиканти, убийци, всякакви престъпления, свързани с употребата на забранени субстанции.

Риби за пример: Осама бин Ладен, Джъстин Бийбър (стотици милиони жертви), ген. Ратко Младич (8100 мюсюлмани убити само при етническата чистка в Сребреница).

Обикновено Рибите са мързеливи наркомани, без връзка с реалния свят. Понякога се увличат по религиозния екстремизъм и стават магнетични водачи. Което в глобален мащаб е по-смъртоносно от действията на някой дребен сериен убиец.

Място според арестите: 8

Източник: "Труд"

В категории: Животът


1
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 0
1
Коментара по темата
1.
http://pal.bg/?ref=43f3bibe02
09.11.2014 16:40:09
0
0
http://pal.bg/?ref=43f3bibe02
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори