×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лелята на Валя: Сънувах я, каза, че е отровена


Лелята на Валя: Сънувах я, каза, че е отровена
Близките на красивата Валя не вярват, че тя се е самоубила. Дни преди да изчезне имало нещо, което силно е притеснява, но не споделила на никой
14 Октомври 2014, Вторник, 03:04 ч.

Прокурор Димо Маджаров удължи срока на разследването
“Лельо, отровиха ме”, казала в съня на леля си Ваня 24-годишната медицинска сестра от Бургас Валентина Иванова. Младата жена изчезна мистериозно на 15 април, а на 19 май морето изхвърли тялото  до пристанището.

“Сънувах я на 25 юни, точно месец след погребението. Видях как Валя излезе от ковчега, седна в скута ми и започна да повръща. Лицето  първо беше почерняло, но колкото повече повръщаше, толкова повече се проясняваше”, сподели пред “24 часа” лелята на удавената Валя.

Жената не вярва, че племенницата  сама е посегнала на живота си. Майката Пенка също е убедена, че дъщеря й е била отвлечена и убита. “Явно нещо я измъчваше, защото два дни преди да изчезне, ми сподели, че е притеснена и не може да спи нощем.

Може би някой за нещо я е притискал, в нещо се е забъркала, но всички ние, както и познатите , сме убедени, че тя сама не е сложила край на живота си. Не беше способна на такова нещо”, категорична е сестрата на майката на Валентина.

“Поискал съм удължаване на срока за разследване, който изтича на 18 октомври, и съм възложил конкретни задачи на служители от Криминална полиция към ОД на МВР - Бургас. Те са свързани с исканията на майката Пенка Иванова. Дори и най-малкото нещо да излезе, то ще бъде проверено, уверявам ви”, заяви наблюдаващият прокурор Димо Маджаров.

Сред исканията на майката са да се издири и разпита неизвестен мъж, който е правил опит да се свърже с Валя дни преди смъртта й.

Почернената жена настоява още повторно да бъде разпитан възрастен рибар, който намерил мобилния телефон и цигарите на Валя на моста, откъдето момичето е скочило. Сред останалите искания на Пенка Иванова, които били десетина, е да се проследят контактите на дъщеря й в социалните мрежи.

Повторно ще бъдат разпитани и приятелките на медицинската сестра, както и мъж от Пловдив, приятел на гаджето на Валя - полицая Валентин Георгиев. Пловдивчанинът бил на гости на Валя и Валентин в Бургас на Цветница. Дъщеря ми е била отвлечена. Нека разследващите си свършат работата, казва Пенка Иванова.

Версията  се подсилва и от една случка, станала 2 дни преди изчезването на медицинската сестра. Такси на същата фирма, която отвела Валя на 15 април през нощта до Морската градина, обикаляло из кв. “Лозово” и търсело адреса на момичето. Съсед на Валя ориентирал шофьора, таксито минало покрай къщата на ул. “Ружа”, но не спряло.

Смазан от мъка по дъщеря си, баща  Иван Иванов се обеси на тавана на семейната къща в “Лозово” в края на август. Преди това казал на леля си, че не може да живее без Валя. В четвъртък - 16 октомври, се навършват 6 месеца от смъртта на Валя.

В категории: Животът


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
do nomer 10 eli
15.10.2014 09:23:46
0
0
psihqsalo e semeistvoto ot smartta na dashterq im tapanarka takava ne ot drugo
15.
Teodora
14.10.2014 17:58:31
1
1
Spored men Valentin ne e zabravil priyatelkata si, inache zashto shte si slaga snimki s neya? Obyasnenieto spored men e, che, ako se razbere, che e ubita, stradanieto mu shte se usili oshte poveche, s vremeto mozhe bi e osaznal, che ako vyarva vav versiata sas samoubiistvoto shte mu e po-leko, zashtoto tova e bil izborat na liubimata mu, zashtitna reakcia e tova, pone spored men. A i osven tova nadali Valentin shte obicha druga zhena kolkoto Valya, ako si nameri druga, vinagi shte vizhda v neya Valya i neprekasnato shte ya sravnyava s neya.
14.
lelyata ne e dobre
14.10.2014 17:32:00
0
0
Zashto chak sega razkazva san ot poveche ot 3 meseca, da ne si go e izmislila?
13.
!
14.10.2014 17:15:44
1
1
A Valentin zashto e pasiven tolkova mnogo vreme? Umrya li liubovta mu kam momicheto ili ima neshto drugo? A na pogrebenieto tvardeshe, che priyatelkata mu e ubita, zashto se otkaza?
12.
kiro
14.10.2014 16:57:01
3
3
СТИГА С ТАЗИ ВАЛЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........ самоубила се е .. днес леля и утре вуйна и ....стига сте ни занимавали с глупости
11.
Ели
14.10.2014 15:01:39
3
2
Бог да прости хубавото момиче!Хора,от всичко личи , че се е самоубило!Не виждате ли колко психясали има в това семейство!Сега пък и съня на лелята!Е, много става!
10.
Ели
14.10.2014 15:01:39
2
1
Бог да прости хубавото момиче!Хора,от всичко личи , че се е самоубило!Не виждате ли колко психясали има в това семейство!Сега пък и съня на лелята!Е, много става!
9.
...
14.10.2014 14:08:44
2
1
Na nyakoi snimki Valya nosi ochila, nyakoi znae li dioptara im i dali gi e nosila vaprosnata vecher? Pitam, zashtoto mozhe da se e podhlaznala i udavila zaradi visok dioptar. A dori e vazmozhno, ako e bila butnata ot mosta, izvarshitelyat da gi e schupil. A imala li e drug zdravosloven problem, spomagasht za udavyane, naprimer porok na sarceto íli astma?
8.
ев
14.10.2014 13:42:33
0
5
Всеки знае, че информацията няма да е анонимна. Много хора ще се страхуват да кажат нещо, дори и да знаят.
7.
vd
14.10.2014 13:36:10
1
3
Не искам да изказвам мнение, но според също това момиче не се е самоубило. Не знам какво се е случило с нея, но определено по всичко от което чета има замесен човек. Дали това не е преувеличено от медиите, или всичко, ако се погледне от по обикновенна страна ще се представи случая в детайли. С тези клипове, така и не се доказа нищо, твърдеше се че е тя, след като няма друг човек, защо случая продължава. Или няма такива записи или се крият от обеществето, което и месеци след това е потресено от този случай. Защо никой не ги предостави? Трябва да се рови от по дълбоко, за този случай, човек, ако е мислел да се самоубие, го обмисля много дълго и има дата и час задължително, за да го направи. Никой не го прави просто ей така, отива и се хвърля. Много хора си мислят, че не се обмислят тези действия, напротив обмислят се с детайли. И някъде в някакъв момент може би 1 година преди да се самоубие е имала план. Иска се малко психология, за тези действия. Това, че човек се усмихва и има перфектната връзка в очите на хората не означава, че нещо не го мъчи. Не знам това е мое виждане и може би докато не се докаже записа, който така го подхварляха, че чак баща и бяха писали, че го е видял. Защо всичко продължава?
6.
Георги Бакалов
14.10.2014 13:28:30
1
1
ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ - съмнения, слухове, лични впечатления,лични разговори, ОБОСНОВАНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, информация от достоверни източници относно ВАЛЯ и ВАЛЕНТИН и относно ТЕХНИ БЛИЗКИ приятели и познати ИЗПРАЩАЙТЕ (може АНОНИМНО!)на
[email protected] !Информацията ще бъде селектирана и проверена от специалисти и предоставена на прокуратурата.В ИМЕТО НА ИСТИНАТА!!!
5.
Nepoznata
14.10.2014 13:18:04
3
0
Naprotiv, nali se vijda, che e bila na mosta.
4.
бургазлия
14.10.2014 13:14:22
1
5
Незнам какво е станало с това момиче, но тя НЕ СЕ е самоубила!
3.
Искрен
14.10.2014 12:51:27
2
2
Замислете се за МЪКАТА НА БАЩАТА! Живяли са двамата с Валя! Дали не е истина предположението на някои, че бащата е блудствал с дъщеря си , а после се обесва, че не може да живее без нея?????
До 2. - съгласни сме, така е, и бащата, и майката, и лелята в мътилки ...
2.
Elena
14.10.2014 11:23:27
7
7
Gluposti, lelyata e porednata luda v tova semeistvo!
1.
Георги Бакалов
14.10.2014 10:46:09
7
9
НАЙ-ПОСЛЕ Димо Маджаров направи това, което трябваше да направи преди месеци - ВЪЗЛОЖИ РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ от ОДМВР!БРАВО!!!
Дано започне РАЗСЛЕДВАНЕТО ДОСТА ПРЕДИ ИЗЧЕЗВАНЕТО на Валя, защото ЦЯЛОТО РАЗСЛЕДВАНЕ на ченгетата от 4-то РУП-Бургас БЕШЕ ОПОРОЧЕНО заради активната намеса на Валентин – примерите са много!
ВЪПРОСИ, КОИТО СА ВАЖНИ ЗА РАЗКРИВАНЕТО НА ИСТИНАТА:::
1.) Отитвал ли е Валентин ДА ВНУШИ НА ТАКСИМЕТРОВИЯ ШОФЬОР да даде ФАЛШИВИ ПОКАЗАНИЯ, че Валя е тръгнала към морската градина, а не по Богориди в посока на центъра?
2.) Имал ли е Валентин други любовни връзки, възнамерявала ли е Валя да скъса с него?
3.) Взел ли е Валентин от Валя голяма сума, която не е била издължена?
4.) Пласирвал ли е Валентин наркотици, занимавал ли се е със сводничество? Опитвал ли е да пласира Валя на свои клиенти?
5.) Имало ли е ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК, кое е ТРЕТОТО ЛИЦЕ?
6.) В прословути 48 часа на уж липсващи контакт преди обявеното изчезване на Валя - с кого е контактувала Валя, с кого се е уговаряла, имало ли е конфликт преди и по време на тези 48 часа между двамата или между Валентин и трето лице?!КАКВО е накарало Валя да тръгне в добро настроение в нощта на изчезването и кого е възнамерявала да се срещне?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори