×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Отбелязваме Деня на бащата
  • Великобритания призова жителите: Запасете се със стоки от първа необходимост
  • 3,7 по Рихтер разлюля Южна Италия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП-Бургас: Хората се умориха от избори, искат действия


БСП-Бургас: Хората се умориха от избори, искат действия
Прави и със сведени глави пред паметта на жертвите в Горни Лом кандидатите за народни представители от столетницата в Бургас закриха с кратък брифинг предизборната си кампания
03 Октомври 2014, Петък, 14:12 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Социалистите обещаха да върнат добрия тон в 43-ото Народно събрание


Надявам се в следващите 2-3 години да не се събираме по повод избори, заяви водачът на листата на „БСП лява България” за 2 МИР – Бургас Петър Кънев. Прави и със сведени глави пред паметта на жертвите в Горни Лом кандидатите за народни представители от столетницата в Бургас закриха с кратък брифинг предизборната си кампания.

Ще работим за стабилно, национално отговорно и обърнато към хората управление, каза вторият в листата на БСП Атанас Зафиров. Той сподели, че хората им казвали по време на срещите: „Господа политици, трябва да се смирите и да спрете с агресията и конфронтацията. Разберете, че българският народ иска друго поведение.” „Хората са уморени от политика, не искат да слушат програми и да ходят на избори. Надявам се следващата ни предизборна среща да бъде на местните избори”, каза Зафиров.

„На 42 години влязох в 42-ото Народно събрание. Преди дни навърших 43 и се боря за 43-ото. Искрено се надявам на 44 да не ми се налага да се боря за 44-ото”, добави той.
Ако зависи от БСП, ние ще бъдем тези, които ще върнат добрия тон обратно в политиката и в новото Народно събрание, каза на свой ред и Пенко Атанасов.
„В тази кампания дадохме всичко от себе си. Убедени сме, че можем. Обществото има нужда от повече социална политика и социални ангажименти”, добави Емил Георгиев.



12
Коментара по темата
12.
До ТРОЛОВЕТЕ на ГЕРБ
04.10.2014 08:07:12
0
3
Стига сте ТРОЛИЛИ ГЕРБРЕРЧЕТА ами се замислете след изборите ви вожда ви БОКИ къде иска да ни заведе???? Да ви припомня ами той най открито си го заявява вече че ще пристане за пореден път на ДПС и Ахмед АГА.Да припомня също ,на предните избори се пенеше че ще хвърчи перушина от СОКОЛА и неговите изедници които ГРАБИХА БЪЛГАРИЯ.А какво направи по въпроса??????????????????? Така че я млъкнете и не лейте с промитите си мозъци тъпотии по форумите.
11.
бургазлия
03.10.2014 20:45:19
3
1
То това ште ти е.Повече едва ли някой ште те потърси на ПОЗИТАНО.
Стягаи отново кръчмето и предлагай домашна ракия собствено производство.
10.
бочо чобана
03.10.2014 20:27:09
1
2
най ми е добре със 22 , със 22 най ми е добре
9.
Кирил
03.10.2014 19:43:08
1
3
Ще гласуват само и единствено заради кмета. Мо иначе ГЕРБ се дънят ден след ден и утре никой вече нама да им вярва. Ще видите.
8.
порто
03.10.2014 18:35:10
2
1
тия берлинската стена не може да ги спре
7.
Стойко
03.10.2014 17:33:03
6
6
Аве не разбрахте ли че Бургазлии ще гласуват за ГЕРБ !!!! Другите както викат немците аутмахен...
6.
AHAHAHAHA
03.10.2014 17:16:53
3
4
ДЕЙСТВИЕ ТРЯБВАЛО....Аhuhahyxixi hahaha uuuuuuyyyyy
5.
до долуизплюлите се
03.10.2014 17:02:13
7
4
Преди всичко днес е денят, в който трябва смирено да отдадем почит на загиналите хора.Но тъй като в главите ви, а явно и в сърцата ви има сабо злоба и жлъч, ми се ще да ви кажа- Засраметесе,сведете глави и се смирете. БСП е първата партия,която обяви,че спира закриванията на кампанията си. Лидерът на БСП беше първият и единстен лидер на партия там, на мястото на трагедията и пръв поиска да бъде обявен национален траур. Едва ли тези факти ще върнат убитите ни сънародници, но поне вашите усти да замълчат малко.Срам ме е от такива като вас!
4.
Дарт Мол
03.10.2014 15:41:03
6
9
Освен , че сте крадливи и алчни , сте и безбожни. От днес в знак на съпричастност с траура в страната партиите си вдигнаха предизборните шатри пред общината . Всички с изключение на две :
- БСП ,която не само не я вдигнала , ами ползва и деца да раздават предизборни стикери и флайъри и
- ама разбира се АБВ , чиито подръжник в Монтанско се оказа чорбаджията на взривения завод.
Вие нямате срама от бог , алчни и нагли рубладжии.
3.
да не бяхте ги умаряли
03.10.2014 15:10:18
2
9
да бяхте нещо направили - изпуснахте питомното, сега да гоним дивото - то и ние имаме нерви
2.
уникално !!!
03.10.2014 14:50:26
11
9
ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ НАГЛЕЦИ !!! ЗА ЕДНА ГОДИНА НА УПРАВЛЕНИЕ НИ НАБЛЪСКАХТЕ С ВЪНШНИ ЗАЕМИ ,АЙДЕ АКО ОБИЧАТЕ БЕГОМ С ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА МАЙКА ВИ В .... !
1.
UK
03.10.2014 14:40:01
10
3
Ama stiga ste slagali otminali raboti I hora, iskate da se smeem na tezi tupaci??? Tova da ne e musei!
Da givee chastnata sobstvenost!
Smurt na socialisma/komunisma!!!
Free and European Bulgaria!!!
Za Reformatorskia blok shte glasuvame!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Радев сложи в малкия си джоб бургаските батки, вижте мускулите на президента Той бе на посещение на остров Света Анастасия днес, за да се включи в акция по почистване на морското дъно Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Нищо няма да остане в чинията: как да си направите вкусни и сочни пилешки бутчета Ето я тайната рецепта
Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Нападнаха датския премиер Мете Фредриксен Инцидентът е станал в Копенхаген с неясни мотиви Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Арестуваха мъж с двойно гражданство, подготвял атентат във Франция Не е ясно дали предполагаемият заговор е свързан с войната в Украйна 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция 166 секции очакват избиратели за БГ-вота в Турция Подготовката за изборите е протекла без трудности, заяви генералният ни консул Васил Вълчев Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Защо тази кралица поряза Брижит Макрон и не й даде ръка Това стана на събитието по случай 80-ата годишнината от десанта в Нормандия Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Джо Байдън забранил на въоръжените сили на Украйна да стрелят по Москва с US оръжие Разрешили сме употребата на оръжията в близост до границата и то тогава, когато срещу страната се извършват нападения, каза американският президент  Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Късметът се усмихва на Овена и пред него се откриват големи възможности Хороскоп за деня – 7 юни 2024, петък Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори