×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдия от Бургас хейтва като Гробаря: Във Варна е пълно с боклуци, кажи му, че е от Варна и не го обиждай


Съдия от Бургас хейтва като Гробаря: Във Варна е пълно с боклуци, кажи му, че е от Варна и не го обиждай
Това е постановлението на Варненската районна прокуратура, от което става ясно, че зад псевдонима Grave Digger седи бургаският магистрат Калин Кунчев
12 Септември 2014, Петък, 15:51 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Собственичката на afera.bg Веселина Томова се почувства застрашена от коментар на бургаския магистрат, даде го на прокуратурата
Бургаският магистрат Калин Стефанов Кунчев, правораздаващ в Районния съд, бе даден на прокуратурата заради коментар в сайта afera.bg, от който собственичката Веселина Томова се е почувствала застрашена.

Оказа се, че дни наред съдия Кунчев е хейтвал от домашния си компютър под псевдоним „Grave Digger” (в превод: „гробаря”). Уважаваният бургаски магистрат най-много се възмутил на коментар на Веселина Томова, атакуващ колежката му Даниела Христова. Анонимно, с един и същ IP, той публикува поредица от коментари, в които замесва имената  на варненския окръжен съдия Ванухи Аракелян, главния прокурор Сотир Цацаров и Веселина Томова. Спорният коментар, заради който варненската журналистка се почувствала застрашена, е следният:

Нали много ви знаеха устите, че чак въпроси задавате, а не давате възможност на хората да ви отговорят… Та пак неодобрено коментарче – не пасна май на “опорните точки”?! Хахаха… Смешни сте и доста жалки – също като Бюречето, дето постоянно го “подпирате”. Но нали сте на една хранилка с него, въпреки че той хапва “пържолките”, а за вас остават “трохичките”. Най-големият боклук сред варненските магистрати, безспорно, е Ванухи Аракелян, която е хапвала от същата хранилка, но тя “тъче” на няколко стана и бързо се нагажда според конюнктурата. Такива са и протежетата й Марин Маринов и Милен Славов. Известни са като гъзолизци в цялата страна. Но то във Варна е пълно с боклуци – кажи му, че е от Варна и не го обиждай повече… хахаха… глупаци, жалко жълто сайтче, обслужващо определени престъпни групировки сте, но и на вас ще ви дойде редът…

Според Районната прокуратура във Варна, която разследва случая, заплахите не са сериозни и не би трябвало да предизвикват у адресатите основателен страх. В хода на разследването прокурор Владимир Томов установява, че заканите идват от един и същ мак адрес, ползван от Калин Стефанов Кунчев, на когото е предоставена услугата в гр. Бургас, к-с „Меден рудник“. Установено е, че същият е съдия в Районен съд-Бургас, пише в постановлението си варненският обвинител.

Коментарите, за които се твърди, че са публикувани от съдия Кунчев, показват, че добре познава обстановката в магистратските среди във Варна. В един от постовете той изнася скандални твърдения.

Изключително неприятно впечатление прави създаването на т. нар. съдебна номенклатура – това са хора, които цял живот прескачат като пеперудки от един на друг пост, като административни ръководители в съдебната система. Та в тази връзка нещо за лицето Арменак Хачикян и ролята му в подземния свят във Варна можете ли да кажете, или пък за неговата леля и отпуснатите й кредити от КТБ? Или как лелята, заедно с лицето С.Ц. – сега главен прокурор, манипулираха делегатите при изборите на членове на ВСС от съдийската квота? За получената от лелята благодарност под формата на нов пост? За цялото й, известно с некадърността и сервилността си из цялата страна, нейно “магистратско” обкръжение? Та ако се опитате да си отговорите на тези въпроси, което би било доста по-значимо от това да мачкате една и без друго смачкана от системата жена, бихте проумели доста от нещата, които се случват в съдебната система като цяло, а защо не и във Варна в частност…“, пише в коментара от въпросното IP.

Не е изключено Етичната комисия на ВСС да се занимава със съдия Кунчев. Това ще бъде прецедент, защото до този момент съдебният кадровик нито веднъж не е разследвал съдия или прокурор за коментари в интернет.

Съдия Калин Кунчев е родом от Горна Оряховица, но от доста години е в Бургас. Разглежда предимно търговски дела и е сочен за един от най-добрите професионалисти в Районния съд.

В категории: Темида


6
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
6
Коментара по темата
6.
колега
14.09.2014 07:15:18
2
8
Браво, колега Кунчев, написал си очевидни истини.
5.
Гагаузи
13.09.2014 08:45:14
1
9
Това е самата истина-във Варна е пълно с болкуци и измекяри,най-големите убитаци в цялата страна са гагаузите.
4.
???
13.09.2014 00:13:02
2
9
И къде са заплахите,не е много ясно!
3.
???
13.09.2014 00:13:02
2
10
И къде са заплахите,не е много ясно!
2.
ujas
12.09.2014 21:17:29
2
3
burgaskata raiona prokuratura trqbva da se rasledva kolko prpkurori ima koito izpalnqvat preshtqvkite na policiqta v burgas policiqta kazva a trqbva da e obratno do koga taq policeishtina ...?
1.
boiko
12.09.2014 18:22:27
2
27
И КАКВО Е НАРУШИЛ СЪДИЯТА, ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБРАХ????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение
Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15%
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори