×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

По бургаски: Конуси пазят място в синята зона за колите на Христо Порточанов


По бургаски: Конуси пазят място в синята зона за колите на Христо Порточанов
Така изглеждат няколко от паркоместата на ул. Страхил", в центъра на града. Никой освен Христо Порточанов и още няколко души не може да припари до тях
08 Септември 2014, Понеделник, 10:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Освен него място за клиентите си пази и фризьорът Румен Николов


Всеки жител и гост на Бургас може да се натъкне на интересна гледка на улица „Страхил“, която се намира в центъра на града. Там ежедневно няколко конуса бранят две от местата в синята зона, за да може създателят на явлението „Нефтохимик“ и бивш общински съветник  Христо Порточанов да спре автомобилите си. За интересната ситуация сигнализираха читатели, които изпратиха снимки до рубриката „Вашият сигнал до Флагман.бг“.

Всеки ден е така и никой по никакъв начин не е заплатил за тези места.   В същото време останалите хора не могат да се възползват от тях. Няколко пъти е уведомявано и в Община Бургас, но без ефект“, пише ни Никола Костадинов.

Освен Порточанов там спират и един възрастен мъж. Наскоро се появи и едно фризьорче – Римен, който пък ползва конусите, за да има къде да спрат клиентите му. Всеки ден е така. Пълна шуробаджанаштина“,  ядосва се на неправдата Никола Костадинов.

Флагман.бг потърси за коментар Андрей Рунчев, директор на ОП „Транспорт”. Той обясни, че е запознат с проблема на улица „Страхил“, дори лично е минавал от там два пъти, като е виждал конус само на едно от местата.

Предупредени са, засилен е контролът в този район и скоро подобни случаи не е имало. Не знам от кога са ви снимките, с които разполагате. Не че има право човек да прави това, но ако пък се случва през почивните дните, а не през седмицата, вече е компетенция на общинска полиция, която трябва да поеме ангажимент. За това казвам, че не знам кога се е случило“, каза за Флагман.бг още Андрей Рунчев.





 




15
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
15
Коментара по темата
15.
до запознатия
10.09.2014 12:07:52
0
1
Може ли да ми посочиш с линк в наредбата за контрол от Синя зона, къде точно пише на кого му се полага едно място ? Просто информативно да си знаем всички тук,ако трябва и да пишем извинения в коментарите си.
14.
по-запознат от вас
09.09.2014 14:47:24
5
0
Не пишете простотии...човека е почетен гражданин на Бургас и му се полага 1 място, а другото място си го пази един възрастен човек, който цял ден продава буркани на ул. Александровска...а гардовете всъщност е едно младо момче, с тегло около 55-60 кг., което е шофьор...гардовете хаха :)
13.
Хахха
09.09.2014 12:53:21
0
3
Значи техните конуси съм махнал един път, като паркирах там...
Махате ги и спирате! Никой нищо не може да ви каже.
12.
Буден гражданин
08.09.2014 22:28:50
0
8
Същото е положението и на ул.Гурко.Там е видно, че синята зона не е синя за всички.На ул.Гурко 65 всеки ден бял бус разтоварва плод и зеленчук, по цял ден, с вдигнат капак на място за инвалиди без да пуска смс или да си изкара стикер за синя зона, защото е от Айтос и ще му дойде дебело.Научил е и клиентите си и хората, които му носят стока на същата селска схема - вдигаш капака и никой не те закача.Да си ходи в Айтос и там да си изпълнява селските номера!!!
11.
Брат Му на Винету
08.09.2014 21:02:59
0
15
УЖ , ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ, ПАЯЦИ , СЕКАКВИ С УНИФОРМИ СЕ РАЗХОЖДАТ КАТО ШЕРИФИ , А КОГАТО ТРЕБЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ЗА ЗАПЛАТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВАТ ГИ НЕМА , ЩО ,БЕ МИШОЦИ СЕ КРИЕТЕ ,ЩО,БЕ ШПИНГИ НЕЩАСТНИ ВЗИМАТЕ ГРЕШНА ПАРА НА НАРОДА , ИНВАЛИДИ ЛИ СТЕ ,МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ . абе,кмете ,що не ги закриеш тия длъжности който са нерентабилни и дебилни ,а
10.
така е
08.09.2014 20:59:08
0
7
Вярно е. И аз съм ги виждала преди 2 седмици да речем беше. Обадих се на посочения телефон за контрол на Синя зона, да ми кажат имейл адрес, на който да изпратя снимки от същото място. Нямали имейл, пратиха ме на майната си.
Явно е трябвало на Бесове да ги изпратя.
Същото е положението и на ъгъла на бул.Булаир и ул.Славянска от страната на Луксор. Някакъв мухльо продава плажни стоки и очила до химическото и си слага конуси на първото място. Лично аз един ден слязох,махна ги и си паркирах. Питах го плаща ли на Общината,че да си загражда,явно не -мястото щеше да е жълто. А той ме заплаши,че щяло да стане бой. Да, щеше,ако не ми беше позволил да паркирам. Пълно е стакива селяндури,дето си спестяват 200лв на месец,а ние балъците даваме пари за стикери,даваме пари за смс.
9.
Бургас
08.09.2014 16:26:05
0
24
Тоя цървул когато започне да плаща по 200 лв. на месец в общината, тогава ще си има място за паркиране. Още утре ще отида да спра там и да ги видя тези "мутри" какво ще направят. Цървулиииии......
8.
Bratan Boreca
08.09.2014 15:24:17
0
22
Спираш(пускаш аварийни) отиваш и вкарваш силен шут на конуса (гледаш да не си по джапанки че боли).после паркираш и си пускаш СМС (все пак не си виден футболен деятел)нищо че риташ конуси!
7.
Бат Цоко
08.09.2014 15:20:34
0
16
карам стара и дръглива тойота никога не са ме спирали конуси, туби с вода,кашони и прочие боклкуци.Щом има синя зона и си плащам мога да паркирам в синята зона!щом няма абонамент местата са за нас !
6.
Svidetel
08.09.2014 15:02:31
1
3
Otidete na ul.Tzar Ivan Shishman 21 da vidite tam pyk kak spirat vyrhu trotoara. Na 50 sm. ot vitrinite na magazinite. Ne mozhe da se otvori vratata dori.
5.
???
08.09.2014 14:49:42
3
15
Кой е този Порточанов и какво е направил за Бургас?Мисля,че преди години името му отново се свързваше с нещо нередно!
4.
портачонов
08.09.2014 14:16:41
2
9
да не ми пипате местата еи, знаете ли колко автомобила подарих на общината а, а и съм почетен гражданин нали. ами каде ша спира колата на жената а. като станете кат мен ша говорим. па и тоя съсед бая снимки е направил, да не е от фото кръжока.
3.
Неправдата
08.09.2014 14:16:34
1
22
Андрей Рунчев, директор на ОП „Транспорт” до кога ще бягаш от отговорност и ще прикриваш мутрите и полицаите които паркират без да платят дори 1 стиотинка и както си искат.До кога бедния българин ще плаща за богатите?????
2.
rita
08.09.2014 13:48:19
3
4
Tezi konusi sa za Portuchanov i jena mu a v staklenata vitrina s shtorie e staiata na gardovete mu.Samo se opitaite da parkirate tam bedna vi e fantaziata kakvo shte vi se sluchi.Tozi ne e prostomarten.
1.
съсед
08.09.2014 13:31:41
17
5
Не пишете глупости или поне наполовина.
Конусите пред една вехта къщица са за местото, бедния човечец, който живее там слага, за да има къде да си паркира малката количка.
За другото място сте прави.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ
Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори