×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Служебният МВР министър нареди: Полицията вече може да тараши всеки без предупреждение и без съгласието му


Служебният МВР министър нареди: Полицията вече може да тараши всеки без предупреждение и без съгласието му
Спре ли ви полицай, дайте му доброволно всички документи и лични вещи, които носите
05 Септември 2014, Петък, 22:04 ч.

Нова заповед е обнародвана в Държавен вестник, която дава много повече права на униформените

Полицейските органи могат да проверяват личните вещи на лица, както и да извършват проверки в помещения без съгласието на собственика или обитателя или в тяхно отсъствие.

Това е записано в инструкция на служебния министър Йордан Бакалов от 26 август, в която се уреждат редът и условията за запазване на обществения ред от нарушения.

Тя е публикувана в днешния брой 74 на "Държавен вестник" и е в сила от днес, съобщава defakto.bg. Тази скандална наредба идва само дни след разкритието на БГНЕС, че в МВР е направена чистка и на ключови позиции в 5 дирекции са назначени хора на Цветан Цветанов.

Преди извършването на проверките полицейските органи са длъжни да съобщават длъжността си, фамилното име, местоработата си, както и да се легитимират със служебна карта или личен знак, пише в чл. 2 от инструкцията. Задължително е гражданите да бъдат уведомявани за причините и целта на проверката, а при извършването й да не се уронва честта и достойнството на проверяваните (чл. 3).

Проверки на личните вещи могат да се правят, когато се налага да бъде установена самоличността на лица, за които има данни, че са извършили престъпление или друго нарушение на обществения ред, както и ако е това е необходимо за разкриване или разследване на престъпления, включително и при образуване на административнонаказателно производство (чл. 4). Написано е също, че тарашът може да бъде извършен и "когато има достатъчно данни, че се укриват вещи, свързани с извършено престъпление или нарушение". От записа обаче не личи, че данните за укриване трябва да са свързани с конкретно лице и на практика "обискът" може да засегне широк кръг от хора, за които няма индикации, че са свързани с престъпление или нарушение.

Проверка на вещите е допустима и когато самоличността не може да бъде установена чрез предоставяне на документ за самоличност или чрез сведения на граждани, които познават лицето и прочее. Също и ако лицето е обявено за издирване с цел задържане, както и по искане на друга държава по повод екстрадиция или в изпълнение на европейска заповед за арест.

В инструкцията, която се издава на основание чл. 81 и чл 83 от ЗМВР, е посочено, че тараш на вещите се извършва и при задържане на лице, което показва тежки психически отклонения и с поведението си нарушава обществения ред или излага на явна опасност своя или живота на други хора.

Когато има данни за извършено престъпление или нарушение на обществения ред, полицейските органи могат да проверяват превозни средства, кораби, въздухоплавателни средства и др. (чл. 5) В подобни случаи се проверяват личните документи на хората в превозните средства, шофьорските книжки, документите за превозвания товар и т.н. Проверката се извършва "при неработещ двигател", пише в инструкцията. За всички случаи на извършени проверки на лични вещи или превозни средства полицейските органи са длъжни да съставят протокол, който се подписва от тях, от един свидетел и от проверяваното лице, на което се предоставя екземпляр от него. Когато се установят данни за извършено престъпление, органите на реда вземат мерки за "запазване" на мястото на проверката, събиране на свидетели и уведомяване на дежурните в МВР за предприемане на необходимите действия по реда на НПК.

Полицейските органи могат да извършват проверки в помещения без съгласието на собственика или обитателя, или в тяхно отсъствие само когато трябва да се предотврати извършване на започнало или предстоящо тежко престъпление. Другата възможност е да има данни, че в помещението се укрива извършител на престъпление или проверката да е необходима за оказване на неотложна помощ на лица, чиито живот, здраве и лична свобода се намират в опасност.

За извършените действия се съставя протокол, който се подписва от полицейския орган, един свидетел и от собственика или обитателя, когато присъстват. А ако има данни за извършено престъпление, "местопроизшествието се запазва" и незабавно се уведомяват дежурните части в МВР за предприемане на действия по НПК.

В категории: Политика


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 7
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
17
Коментара по темата
17.
Dragan
30.09.2014 19:36:40
0
1
Neta znam kav si shto si na MBP ama vzemi se stegni malko.Roditelite mi nemi barkat v djobovete vie she mi barkate MISHKARI.Vsi4kite ste edni kompleksari skriti zad zna4ki ina4e ste palni mishoci.
16.
До №14
08.09.2014 22:25:21
0
2
И от кой е тая заповед бе правен капацитет, дай пример със закон от някоя бяля държава, явно за разлика от теб съм ги прочел малко тези закони, не само като да съм чувал че имало такива, прочети конкретния закон и тогава се впускай в коментари, то там са описани в кои случаи става това, явно не е както си го представяш ти. Ама то в България всеки си мисли че разбира от политика и закони, пък резултата го виждаме в парламента и това е резултат точно от тази некомпетентност.
15.
sheviebamaikata
07.09.2014 13:48:36
0
1
Ei bokluci shte va skalpiram ei policaicjeta maikavi mrusna she eba ela me preburkai e mursho da izmrete sichkite oligofreni mrusni
14.
onzi до 7
06.09.2014 14:52:41
3
4
Пич ти да не си ушев, че така ги знаеш законите? И не си прав че в цял свят е така първо трябва заповед и тогава да те обискират, но както и да е ако си прост бълхарски полицай е нормално да си мислиш, че знаеш повече от другите това е черта на Бай-Ганьо успех ще си умрете в мизерията..
13.
ДРУГАРЮ N 12
06.09.2014 10:58:25
1
5
Явно много си запознат ,но слабо помнещ!
По времето на ГЕРБЕРСКОТО управление важеше тази статия и жално ни, ако пак се случи да ВАЖИ!
Европейската и световната полиция не се крият в храстите и не спират всеки ,без да са сигурни в действията си!Ако направиш нарушение на 2или 5 минута си спрян и санкциониран !А не както при нас : Караш ,спират те и почват -покажи това ,дай онова къде работиш кой е чичоти и така на татък.....
12.
Милиционер
06.09.2014 09:17:06
4
8
Абе хора осъзнайте се!!!Това не е никаква инструкция,няма такова нещо.Това са цитати на членове от новия закон за МВР-ПРОВЕРЕТЕ!!!.Това са членове всъщност от стария закон,които не са пипани изобщо в новия.Това е една вестникарска сензация целяща Вашите коментари,чиста проба манипулация на обществото,не може така да се връзвате,незнанието на закона не е оправдание.Полицията всъщност е с много орязани права в сравнение с европейската/а и световната/.Преди да започнат негативните коментари ще кажа че въобще не се злоупотребява,нямате представа какви хора са между вас...
11.
До 8ми Как да се объркаш
06.09.2014 08:31:40
4
10
след като всичко е ясно!Най-много комунисти в ГЕРБ нормално и законите да им са милиционерски!


1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО и син на полковник от МВР.
2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС. Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
3.Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4.Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
7.Симеон Дянков – комунистическо синче, стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП. Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд „ Чавдар”.
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РъБъ.
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12.Веднага след президентските избори, Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева, дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко, същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Дедо Аню Ангелов – Комунистически генерал. Член на БКП от време ОНО и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година, когато БКП се преименува на БСП. А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „ Социалисти”.
10.
Ало, чугунените болшевики
06.09.2014 04:55:54
2
10
Т,ва конституция... т,ва граждански права... Ами да закрием прокуратурата, да уволним съдиите.... тричленките, произнасящи смъртните присъди по време на "революциите" днес може да ги заменим с двучленки - двама полицаи/а защо не и един, обискиращ или опипващ жена/ за икономия на средства - ето , и административната рИформа в МВР осъществихме :)
9.
КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ
05.09.2014 21:47:06
5
28
За ГЕРБ ще гласуват преди всичко аутсайдерите и некадърниците...

Логиката е проста : Озлобения, неук и тъп Пешо, мрази Валентин, защото Валентин е сравнително умен и работлив, и е дръпнал малко напред - има фирмичка, работи усилено и изкарва прилични парички, има сравнително хубава кола и готино гадже. Да, ама всички знаят, че ГЕРБ съсипва малкия и среден безнес, ерго, Пешо ще гласува за ГЕРБ, с надеждата бизнеса на Валентин да бъде смачкан, и мръсната, долна душица на Пешо да бъде удовлетворена...

Това е логиката на Пешо - ще дойде ГЕРБ, и ще изравни резултата... Ама няма да издърпа глупака Пешо до нивото на Валентин, а напротив - ще срине Валентин до нивото на некадърника Пешо. Затова Пешо боготвори ББ...и ЦЦ.....
8.
plqsss
05.09.2014 20:22:12
2
12
Тъпо заглавие, целящо да обърка хората...
7.
до onzi
05.09.2014 20:02:14
13
16
Че то в цял свят полицията има това право, а ти вероятно си от тез дет пафкат тревица и ти пречи. според мене децата дори обикновена цигара не трябва да си позволяват, добре че по голямата част от обществото все още не е с увреден от марихуаната мозък та да се съобразява с мнения като твоето.
6.
Демокрация или БЕЗОТГОВОРНОСТ
05.09.2014 19:50:54
3
7
В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора. В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото "гласуване" стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж "избиратели" също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ, и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо, представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н.
5.
Демокрация или робство
05.09.2014 19:49:39
2
6
Основният ЗАКОН на обществото, или както се нарича още общественият договор, посочва ИЗТОЧНИКА на властта или суверена. Този закон е ВЪРХОВЕН и стои НАД всички други закони и те от своя страна могат да се създават САМО в СЪГЛАСИЕ с него. Ето защо, върховенство на закона означава само ЕДНО - РЕАЛНА ВЛАСТ И РЕАЛНА ИНФОРМАЦИЯ В РЪЦЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ. В противен случай е НЕВЪЗМОЖНО да има суверенна власт. Така, гражданите РАЗПОЛАГАТ с властта да съставят законите, да извършват изпълнителска дейност, да правораздават и съставят органите на управление. Когато гражданите извършват всички тези дейности ПРЯКО, БЕЗ да ПРЕХВЪРЛЯТ ДРУГИМУ ПРАВА, върховенството на закона е НЕОСПОРИМО и БЕЗУСЛОВНО, защото ВЛАСТТА се ПРИЛАГА БЕЗ УГОВОРКИ. Именно това е ДЕМОКРАЦИЯ - ПОСТОЯННА ВЛАСТ И РЕАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН. Ако гражданите бяха свободни, НИКОГА нямаше да се управлява чрез приятелски кръгове и братовчеди, така, както при абсолютните монархии ВЛАДЕТЕЛЯТ се обгражда с ВЯРНА свита. Мнозина МИСЛЯТ, че свободата е да можеш да правиш каквото си ИСКАШ. Това не е свобода. Свободата е да се упражнява ВЛАСТ ОТ ВСЕКИ ГРАЖДАНИН и да се носи ОТГОВОРНОСТ за СВОИТЕ постъпки. Ето защо, когато някой започне ПРОТЕСТИ, то това е или израз на БЕЗПРАВИЕ, или ПРОПАГАНДА на малцинството от гражданите. Ако гражданите са свободни, те не протестират, а упражняват ВЛАСТТА си. Правото на протест ЗАМЕСТВА правото на власт и е доказателство за ЛИПСАТА на граждански суверенитет. Правото на протест е манипулация над гражданите, защото упражняването на свободно ПОВЕДЕНИЕ не е свобода. СВОБОДАТА е само когато РЕАЛНО се упражнява ВЛАСТТА от ВСЕКИ гражданин винаги и ВСЕКИ ден(ТУК и СЕГА), само тогава може да съществува реално, а не само в мислите Ви - "СВОБОДА" и "ДЕМОКРАЦИЯ".
4.
Демокрация или бандитизъм
05.09.2014 19:48:28
2
16
Пенсионната система е във фалит. В момента около 60 % от парите за пенсии, не идват по линия на социалните осигуровки, а чрез бюджета се ВЗИМАТ от политическите ЛИДЕРИ чрез данъците. Заложената бомба в пенсионната система е ТАКАВА, че след около 8 год. представителните политици (ЛИДЕРИ) ще ТРЯБВА да взема кредити, за да МОГАТ да плащат пенсии. Засега над 6 млрд. на година е дефицитът. След 10 год. максимум ще останат да работят ОБЩО 800 хил., които трябва да изхранват 6.2 млн. Пенсионната система в България е КЛАСИЧЕСКА финансова пирамида, при която само ПЪРВИТЕ печелят. Има огромни групи от хора, които ПОЛЗВАТ "преференции". Има огромен брой служители на МО и МВР, които РЕАЛНО работят или са работели в УСЛОВИЯТА на трета категория труд, а се пенсионират или са се пенсионирали на възрастта на кадрови войник или патрулиращ полицай. Необходимо е ДРАСТИЧНО намаляване на групите, които имат ПРАВО на ранно пенсиониране. Огромен е проблема с работещите в бюджетната сфера, чиито пенсии се ФИНАНСИРАТ от данъците на ОСТАНАЛИТЕ работещи. В момента в България има над 769 хил. души, на които им се дава заплати от бюджета, от тях над 430 хиляди лица са наети в държавният бюджет (над 130 хиляди лица са наети само в изпълнителната власт) и не генерират БВП, за разлика от останалите засега само 1.32 млн. работещи. Общо работещите в България засега са 2,09 млн. но след 10 год. максимум ще останат да работят ОБЩО 800 хил., които трябва да изхранват 6.2 млн. Това е почти пълен икономически, социален и политически ФАЛИТ сега, а само след 10 год. този ФАЛИТ ще е ПЪЛЕН.
3.
onzi
05.09.2014 19:47:42
9
15
всеки прост олигофрен става полицай защо ли че още права им дават да могат да тормозят хората тези които възлагат законите тях трябва да проверявате на децата пред блока дето пушат марихуана а чичковците от парламента смешници..
2.
Демокрация или БЕЗОТГОВОРНОСТ
05.09.2014 19:46:26
10
18
В България правителството инвестира най-много в полицията, която е един процент от цялото население на страната. Но не мислете, че тази полиция се бори с престъпността, не, самата полиция е корумпирана, съдебната им власт също, за политиците им да не говорим. Полицията им е гарант за сигурността на корумпираната върхушка, за това, че всеки дори и плах опит за протест и търсене на отговорност, ще бъде смазан и потушен чрез физическа, ментална или емоционална манипулация. Благодарение целенасочената политика на потъпкване и опростачване на българските граждани, те са почти обречени на изчезване. По-голямата част от знаещото и можещо население е емигрирала, ромите са оставени сами на себе си като безнаказаността им е пословична, а страхът у българските граждани неописуем. А за стотиците хиляди икономически и нелегални имигранти, и последствията от това, нищо няма да Ви кажем?!
1.
onzi
05.09.2014 19:44:41
11
17
Това е противоконституционно така че браво на простия Министър.. Нямам думи, за това хайде народе измъквайте се на вън, че после няма да имате пари за един хляб, а какво остава за билети ето това е Б/бълхария няма да живея тук ..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори