×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте петте перфектни женски дупета, класирани от ценители


Вижте петте перфектни женски дупета, класирани от ценители
Тези задни части отговарят на почти всички мъжки фантазии, смятат ценители
29 Юни 2014, Неделя, 20:56 ч.

Ако нямате такива форми, не се отчайвайте, за всеки влак си има пътници

Винаги сме смятали, че истинският мъж трябва да опита от всичко, преди да избере най-доброто за себе си. Всичко за жената можеш да знаеш само от опита, за разлика от останалата информация, която е изградена само от сухи теории. Жена, кола и къща се избира само един път, но колата може да се покара, къщата може да разкаже много истории, а жената може да бъде само суха теория. Ти си принуден да използваш единственото, което имаш за възприемане на жената срещу теб. Това е един добър повод за класицифиране на перфектното женско дупе, което не съществува – твърде много гледни точки. И все пак ще ти покажем класацията от топ 5 сексуални форми, които привличат твоя приятел в гащите.

Кльощавото дупе

Ясно е, че огромен процент от мъжкото съсловие се е насочило на там, защото е постоянно облъчван с тази идея: по-слабите мадами са истинско удоволствие в леглото. Под слаби, говорим за жени, които са в категорията до 50 килограма. Носителките на тези дупета може да бъдат сексуалните миньони/джобни гаджета, които винаги предпочитат да открият гиганта за протекция. Веднага ще одобриш гледката, когато тя завърти палавата си опашка като мини Playboy зайче и подразни моркова ти, а и наистина ще ти се стори, че си огромен, защото панорамата става неповторима и се украсява с викове, за които завиждат и порно актрисите (възможно е да наподобят и чисто насилие, ако минеш във врата номер 2). Недостатъците са свързани с това, че при всеки тласък ще се удряш в бетонна стена, защото зад приятното оформление стоят нейните седалищни мускули и кости. Има и други странични ефекти, ако избраницата е по-срамежлива, защото ще се окаже, че не винаги е готова за полов маратон и за пиленето на сексуалното ти бутало.

Разцъфналата праскова

Това е по-добрата комбинация от горното, защото получаваш същият размер „Две шепички“, но с омекотител, който при прекомерна употреба започва да се зачервява. Усети нежното докосване, нежната кожа за стискане и оцени първия ред като наблюдател, когато тя се обърне на четири крака. Разочарованието идва за хората с баничарски корем, които отдавна не са се срещали с колегата на първия етаж. Останалите имат възможност да се чувстват като порно звезда – движенията на милото напомнят за сцена с индустриални звезди в една по-розова кинематография. Има само един недостатък при тези – качеството и удоволствието ще те запознаят и с принципът на работа на 2-тактов мотопед (два такта и впръскване). Първите срещи с притежателката на подобен сексуален багажник остават завинаги в спомените, когато погледнеш как бельото й се впива на онова специално място – един от редките моменти на пълно щастие. Ще бъдеш пристрастен към него като перничанин към своя Golf!


Перфектното кръгло (buble) дупе

Задължително трябва да присъства в класацията, тъй като е рядкост и удоволствие за тези, които са се възползвали от него. Не говорим за по-големите сексуални размери (те ще бъдат в следващите точки), а за малките и перфектно закръглени задни части, които коварната жена постава в добре оформен клин с цел разсейване и дразнене, докато не умреш от липса на кръв в горната глава или поне не си посегнеш няколко пъти, за да намалиш напрежението. Нещата излизат извън контрол, когато видиш поне две такива бамбини в градския транспорт или по улицата – дупето й е като змия, която те омайва с поглед (в този случай с полюшкване при всяка крачка) и всички зяпат разсеяно: горни и долни глави. Мислиш си, че то е доста разпуснато и се крепи единствено от клина, докато не го свалиш и установиш, че е оформено и готово за нощен маратон върху теб. Евентуалните звуци в следствие на постоянната допирна честота ще бъдат истински тест за акустиката на всяка спалня, баня, гора, плаж и почти всяко друго място.

Бразилското дупе

То е толкова популярно, че от време на време отваряме youtube с туристически аматьорки клипове от плажната ивица на Бразилия. Същите се друсат много добре в рап клиповете, които гледаш само заради лириката (знаем). Риана има такова, Ким Кардашиян също и една от причините за този модел е, че почти винаги идва в екзотичния шоколадов цвят, който действа доста възбуждащо, защото е различен и напомня за ней-ценното от детството – шоколада. Модата се разчупва и все повече звезди забравят за срама от различната форма на една от най-сексуалните си цели. Бразилското дупе ще ти помогне с движенията си в сърфинга, както и всеки друг екстремен спорт, освен това си заслужават гледката и винаги искат повече от теб.

Всички останали

Те не са в челната четворка, но не са и за изхвърляне. Дори да са огромни, винаги се намират любители и за тях. 

vchas.net

В категории: Лайфстайл


Този поп певец се ошишка
Този поп певец се ошишка 16/06/2024, Неделя 19:20 1
От 8 години не е спал с мъж
От 8 години не е спал с мъж 16/06/2024, Неделя 19:00 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Прикован съм на легло, споделя Георги Стайков, когото всички познават като Ростислав от „Вчера“ и заради него „Клетва“ на Кирил Маричков се превърна в хит Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Изградил е необичайно селище в Неофит Рилски, наподобяващо на мормонска секта  Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект ЕС с неговите политика в момента е заплаха за европейската цивилизация, заяви лидерът на "Възраждане" Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Радев сега излезе на кастинг, защото демонстрира божествени тела, подчертава Росен Йорданов  Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Детето е настанено в болница Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Пробвала съм наркотици, когато съм ходила на партита, но никога не съм застрашавала живота на друг човек, признава певицата  Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Гатьо разкрива, че се е виждал като победител в Кухнята на ада, но е категоричен, че след като Алекс Гърдева е спечелила първото място, значи е достойна за него Този поп певец се ошишка Този поп певец се ошишка Неотдавна Костадинов разкри, че с жена му стягат къща край София Познават ли бургазлии депутатите си Познават ли бургазлии депутатите си Вижте какво показа социалният експеримент на Флагман.бг От 8 години не е спал с мъж От 8 години не е спал с мъж Наско Месечков е останал само "на жени"
Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Новата кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град и е имала ужасна последна година Едрогърда моделка се повози гола в метрото Едрогърда моделка се повози гола в метрото Полуголото момиче засне пътуването си, заобиколена от туристи Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Учебните заведения имат поставени табели, забраняващи тютюнопушенето, но това не отказва непълнолетните от вредния навик Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си По думите на Дмитрий Песков, Зеленски ще трябва да обмисли сключването на мирно споразумение, защото военната обстановка за Киев се влошава 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ Трудно е да се знае точно кога ще се случи, но със сигурност, ако сравните това с други зони на субдукция, е доста късно, алармира учен Ужас, тази певица остава без нос Ужас, тази певица остава без нос Певицата не е споделяла да се е подлагала отново на ринопластика в скоро време, макар преди 3 години да се показа в компанията на турски хирург Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Припомняме, че Борис се изнесе преди 2 години и половина от жилището на майка си и не желае да общува с нея по никакъв повод Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го  Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори