×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хитови сръбски рокаджии ще свирят на Джулая в Бургас


Хитови сръбски рокаджии ще свирят на Джулая в Бургас
Входът за концертите ще бъде свободен, а изпълненията на музикалните банди ще продължат до сутринта
25 Юни 2014, Сряда, 17:09 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА

8 групи от страната и чужбина ще се грижат за доброто настроение на бургазлии и гости на града на 30 юни




Тази година събитията започват още на 29-ти юни, като повечето от тях ще бъдат концентрирани в Морската градина на Бургас, сцена „Охлюва“. Същинската част обаче започва на следващия ден от 19,00 часа, когато за настроението на бургазлии и гости на града ще се погрижат 8 групи от страната и чужбина. Мястото на зрелищния концерт ще бъде в дясно от Моста, точно под Казиното. Входът ще бъде свободен, а звуците ще продължат до сутринта.


Гвоздеят на вечерта ще бъде сръбската група „BANDX”, която е една от малкото с лиценз и право да изпълнява парчетата на легендарните AC/DC. Бандата се състои от 5 души, които ще свирят повече от два часа.

„Едно много интересно попълнение за нашата програма, което е обмисляно доста дълго време, тъй като е много трудно да се избере достоен заместник на бляскавото изпълнение на Джони Търнър от миналата година“, каза Марияна Добрева-Велева, която е музикант и съорганизатор на концерта.

„Групата е изключително атрактивна и зрелищна, справят се блестящо с музиката на AC/DC и се доближават максимално до оригинала и визуално, и като звучене“, допълни още Марияна Велева.

Освен тях на сцената ще излязат и музикантите от Blazerinte, англичаните от Jersey Budd, които идват специално за „Джулай Морнинг“, Siluet, Stiff Bones, както и македонците от Korbin.

Сред групите ще бъде и бургазлията Митко Таралежков, заедно със свои приятели, както и колоритните Джанго Зе.

“Този концерт ще бъде компенсация за всички бургазлии и фенове на рокизпълненията, тъй като тази година няма да има „Spirit of Burgas”. Поради тази причина сме се постарали да има масирано чуждестранно присъствие, което да бъде комплимент към всички, които ще го посетят, за да може все пак да се усети фестивалния дух на града“, каза Димитър Маджаров, директор на ОП "Летен театър, фестивали и концерти".

От Общината обещават концерта да не бъде отменян в случай на дъжд или силен вятър.

„Запазили сме сцената на Летния театър и ще следим постоянно прогнозата за времето, за да може да реагираме в случай на нужда. Ако това се случи, театърът ще бъде отворен цяла вечер, а хората ще бъдат уведомени или предния ден, или няколко часа по-рано“, разказа още Димитър Маджаров.

„Постарали сме се да обезпечим хората, дошли на концерта, с доста дърва за огрев, за да може да се създадено едно наистина празнично настроение“, допълни още Маджаров.

За да премине безпрепятствено празничната нощ ще има дежурни полицаи и медицински лица. От Гражданска защита пък ще следят да не се влиза във водата, за целта ще им помагат всички налични спасители от плажа в Бургас.


Очакванията са плажът да бъде препълнен с хора, въпреки че тази година първият ден от юли се пада през седмицата.

„Празникът си е празник, а и вече сме период, в който много хора са в отпуска или ваканция“, допълниха още организаторите.

Музикалните концерти в Бургас обаче, в никакъв случай не свършват с „Джулай Морнинг“. Пред бургазлии и гости на града ще се изявят Веско Василев, Георги Христов, Лили Иванова, Веселин Маринов, Орлин Горанов, Диана Експрес, Филип Киркоров, както и трибют на АББА, които ще пристигнат в Бургас със симфоничен оркестър.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха 10/06/2024, Понеделник 01:07 1
5
Коментара по темата
5.
ХАХО
26.06.2014 16:31:31
0
1
Ко' тва ДЖОНИ Търнър ва. За първи пъ го чувам ва. Н'го пузнавам... :-)))))
4.
:-)
25.06.2014 16:06:05
0
0
"сръбски рокаджии"... Недейте така! Някой ще умре от смях...
3.
yann
25.06.2014 15:11:36
0
0
Ебати заглавието...
А турски и гръцки групи, които да свирят като Металика няма ли да има?
А Галена 'де'й бе?
2.
yann
25.06.2014 15:11:36
0
0
Ебати заглавието...
А турски и гръцки групи, които да свирят като Металика няма ли да има?
А Галена 'де'й бе?
1.
Пълен смях
25.06.2014 14:45:26
0
3
Знаменитият музикант ДЖОНИ Търнър бил пял на миналия Джулай - ех, как съм го пропуснал... Ха-ха-ха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Изненадващо висок резултат за „Величие“ от градските секции в Бургас – близо 7 % Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Според данните ГЕРБ-СДС печели националните избори с 24,5%, втори са ДПС - 15,8% След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ Според данните на агенцията на база екзит полове ПП-ДБ са запазили едва 79% от избирателите си в сравнение с изборите през април миналата година Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона ГЕРБ дърпа убедително още на старта – с 36,31 %, ДПС -13,99, ПП-ДБ – 8,33 % Вижте кои ще са 17-те български евродепутати Вижте кои ще са 17-те български евродепутати ГЕРБ праща петима в ЕП, ПП-ДБ - 3 или 4-ма Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Хората заслужават ново начало, заяви съпредседятелят на ДПС Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% ГЕРБ ще имат 78 депутати, а ДПС - 43. ПП-ДБ ще са с 42-ма души в НС Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Според данните на "Галъп" партия "Величие" печели - 3,4% от парламентарния вот и 3,4 на сто от евровота Възможните конфигурации след вота - ето какви са Възможните конфигурации след вота - ето какви са Хипотетичен вариант е ГЕРБ да сключи споразумение с ПП-ДБ и отделно да подпише споразумение с ДПС На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила Какво се случи през днешния ден и какво предстои оттук нататък
Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Гласовете от чужбина ще са решаващи Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Заподозреният, за когото се смята, че е испаноговорящо лице от латиноамериканска държава, се издирваше от петък Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори