×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Чочо Несебърски дава € 2 млн. за къща в Боровец


Чочо Несебърски дава € 2 млн. за къща в Боровец
Чавдар Александров е известен ценител на женската красота
22 Юни 2014, Неделя, 16:51 ч.
Източник: Вестник ШОУ

• Самолетният бизнес на морския олигарх пред фалит
Олигархът Чавдар Александров, по-известен като Чочо Несебърски, се готви да наброи 2 милиона евро за кипра къщичка в курорта Боровец, научи репортер на „ШОУ”. Хасиендата, която е собственост на имотен софиянец, от няколко дни е обявена за продан.Хора от обкръжението на несебърския мултимилионер разкриват, че Чочо е проявил солиден интерес към имота и дори вече го е капарирал. Според запознати къщата изобщо не била за „изпускане“ – тя се разпростирала върху 400 кв. метра застроена площ, които се разполагали върху общо четири етажа. Жилището имало 5 спални и 5 бани, а площта на парцела била 1800 кв. метра. Домът бил и с басейн в двора. Къщата е луксозно обзаведена. На ниво сутерен са разположени фитнес със сауна и джакузи и баня. Ако попаднете на партера, ще влезете в красива дневна с трапезария. На това ниво се намира и кухнята. На първия етаж има 2 спални с бани. На втория също се намират две спални с бани, плюс тераса. Още една спалня с баня и тераса има и на третия етаж. Къщата впечатлява със стилния си интериор.

Несебърският олигарх планирал новата придобивка в Боровец да му бъде нещо като резиденция за срещи в неформална обстановка, а също така и място за почивка сред чистия въздух на Рила.

Чочо Александров е известен с разнопосочния си бизнес и въпреки че пострада от кризата, той е един от най-богатите хора в Несебър. Преди няколко месеца се разбра, че авиокомпанията му за чартърни полети е в тежко финансово състояние. От две години фирмата „Александров Еър” реално не развива дейност. В началото на 2012-а тя е прехвърлена първоначално на Константин Гюпчанов, а след това – и на Атанас Яръмов. Справката показва, че през 2013 година на работа в компанията се е водел само един човек. За 2012-а няма отчетени нито приходи, нито разходи, което означава, че не е имало и дейност.
Предната година „Александров Еър” е била на

загуба от 5,4 милиона лева

а през 2010 година пасивът е 2,232 милиона лева. Това показва, че фирмата е била покосена от кризата през този период и Чавдар Александров се е отказал да развива дейност чрез нея.

Компанията е създадена през 2007 година и в началото е печеливша. Чочо е съдружник в дружеството заедно с баща си Александър. Капиталът е 160 хиляди лева. Чавдар притежава 158 400 лева от дяловете, а баща му - 1600 лева. В началото са закупени два луксозни самолета „Лиърджет 60”, които предлагат много екстри за своя клас.

Пътниците се обслужват на ВИП-ниво. Ориентацията е към бизнес класата. Осигуряват се полети до Дубай, Барселона, Москва, Брюксел, Ница, Скопие, Кайро, Лондон, Париж и др. Цената е 3000 евро на час. През 2008 година е отчетена печалба от над 2 милиона лева. След това обаче кризата удря сериозно бизнеса и финансовите резултати са вече в червените графи. В крайна сметка след няколко години мъки, компанията реално спира да работи.

Самият Александров е един от най-атрактивните несебърски предприемачи с бизнес в няколко направления. За кратко време той се занимаваше и с политика, след като основа партия ДЕЛА. Сега предпочита да се концентрира отново около бизнеса си, но същевременно не пропуска да удари финансово „рамо“ и на някои от политическите партии..Несебърският милионер е известен и като ценител на женската красота. Около младия мъж са пърхали доста ВИП-мадами. С името му са свързвали

Ивайла Бакалова, Таня Боева, Анита Мейзер, дъщерята на Искра Радева – Елена Станулова

но те са само малка част от многото „златотърсачки”, които се целят към него... Заради парите му около него обяснимо се въртят моделки, миски, дебютантки от медийните хроники, както и певици на всяка възраст. Затова и мълвата го свързва с дузина поп- и чалгапевици, модели и няколко „Мис България”. Той обаче твърди, че фолкзвездите присъстват на неговите партита само по служба. “Обичам да спя под звездното небе, а сутрин да се събуждам до любимия човек на фона на трогателните звуци от саксофон” - изненадва с романтиката си собственикът на реактивен частен самолет лиърджет. Обаянието му пред „златотърсачките” нараства и с факта, че младият мъж кара ламборгини, притежава 31-метрова яхта и дори има собствен самолет! Собственик е на общо 6 яхти, а сред тях е „Азимут 50”, което е с цена 9 милиона евро и бе сочена за най-скъпата в България.

Чочо е известен и като тотален работохолик, който отдава цялата си енергия на работата си. Създател е на групировката „Александров” през 1998 г. и основни приоритети са му туризмът и строителството. За да вземе насериозно някоя жена, която да се задържи около него повече от една нощ, тя трябва да има необходимото образование и бизнес инициатива, защото целта му е не само тя да краси масата му в ресторанта, а и да му помогне да окрупнява богатството. Чочо, както го наричат приятелите му, не бил от хората, които раздават на всяка срещната подаръци с цел да я спечелят, разкриват негови приятели.

Самият бизнесмен работи здраво още от 13-годишен, когато става сърф учител. Няколко години по-късно взима под аренда първите сърф училища в Слънчев бряг. На 17 вече сериозно участва в бизнеса, но и до днес не е готов за никоя жена да седне до нея, за да й обръща внимание и да остави на заден план своите дела. С него непрекъснато трябва да сте със стегнат багаж, за да го придружавате нанякъде, той постоянно пътува я със самолета си /предимно по работа/, я с някоя от „лодките” си, разкриват още авери на Несебърски.

Като всички хора, и той си има врагове – на два пъти палиха неговия хотел „Айсберг” в курорта Банско, макар официалната версия да бе, че огньовете не били умишлени, а заради лошото строителство. На няколко пъти Александров стана жертва и на сбивания, тъй като има манталитета да се закача в заведения с хора по груб начин. Само

охраната му наброява около 30 здрави момчета

Доскоро врагове му бяха и влиятелните братя Диневи, но преди няколко години в името на политиката и бизнеса се помири и с тях. В курортния град бе известна и враждата му с показно разстреляния със 7 куршума шеф на общинския съвет Димитър Янков, наричан приживе „Император на Слънчев бряг”.

„Златотърсачките” са добре информирани, че Чавдар Александров е вегетарианец, не пуши и не пие. Обича спорта, от 6-годишен се занимава с ветроходство и дори има цели осем републикански титли. Кандидат-съпругата сутрин трябва да му сервира чай или капучино, защото Чочо не пие кафе. Ергенът милионер обича кухнята на ресторант „Луи ХV” в Монте Карло, Сардиния, Сен Тропе и Малдивските острови...

Бел. ред. от "ШОУ": Потърсихме Чавдар Александров на личния му джиесем, но до редакционното приключване на броя не получихме обратно обаждане от него.

В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман Вундеркинд в Карнобат - 14-годишна издаде роман 13/06/2024, Четвъртък 19:37 3
2
Коментара по темата
2.
haahha
22.06.2014 23:14:29
0
1
toi pyk edin chochooo, edin krasavec ako ne e finansovo krasiv na dali nqkoq shte zabeleji neshto v nego s tiq mu bavni refleksi :))
1.
без коментар
22.06.2014 14:58:10
1
1
красива българка.....таня боева
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа Бургас слага начало дългоочаквания летен-парти сезон с разбиващ фестивал на плажа "Hello Summer" ще се проведе на 22 юни Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Как гласуваха възрастното и младото поколение в България - сравнителна характеристика Резултатите от изборите през 2024 г. показват ясна сегрегация между политическите нагласи на различните поколения Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники Ето кои са те  Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен Не бъркайте химията с любовта 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце 4 зодии, които винаги следват влюбеното си сърце Хората от тези знаци са готови да направят и невъзможното в името на любовта Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Брадърът Здравко с голям жест към Община Приморско: Подари уникален архив със снимки и видео на кмета Иван Гайков Кадрите ще се използват за популяризирането на общината като туристическа дестинация, вече е започнала работата по няколко рекламни клипа Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Рецепта за обърнат сладкиш с ананас Сервирайте обърнат сладкиш с ананас с лужица-две сладка бита сметана 7 начина да не напълнявате през лятната почивка 7 начина да не напълнявате през лятната почивка Обърнете специално внимание на зеленчуците Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Кои са 13-те депутати от „Величие“ – бивш премиерски съветник, философ, архитект и наемен войник Общото между тях е, че са инвеститори в „Историческия парк“, прави впечатление и че любимият на Американското посолство НБУ също е дал кадри за формацията Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Четири инцидента в басейни и водоеми за дни, отговорността обаче - за всички и за никого Дори посетителите на водни площи са длъжни да не допускат във водата деца под 12-годишна възраст без придружител
Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света Абу Даби се превърна в магнит за най-богатите хора в света И британските богаташи търсят там убежище за своите активи Бой в италианския парламент Бой в италианския парламент Опозиционен депутат е откаран в болница след удар в лицето и няколко ритника Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Четири руски бойни кораба акостираха в Куба, на борда им има хиперзвукови ракети "Циркон" Фрегатата "Адмирал Горшков" и ядрената подводница "Казан" пуснаха котва на 145 км от Флорида Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Любов за Овена, а за Рака - мечтан подарък от съдбата Хороскоп за деня – 13 юни 2024, четвъртък  Започват да произвежда бира от кока Започват да произвежда бира от кока Новата бира на El Viejo Roble струва под 2 долара Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Тайсън Фюри лази по земята пиян, изхвърлиха го от бар Той дори си удря главата в стълб Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Синът на Джо Байдън загази, признаха го за виновен и го грози 25 години затвор Президентът обяви, че няма да го помилва САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна САЩ и Германия дават още ПВО-системи на Украйна Западните съюзници обещаха финансова и военна помощ на Володимир Зеленски Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Скъпа, на какво мирише така хубаво?
- На парфюма, който вчера ми подари.
- Нищо не съм подарявал.
- Подари ми. Виж си портмонето!
Виц на деня Виц на деня - От 5 месеца се занимавам с бизнес и вече имам 1 милион.
- Как успя така бързо?
- Ами, започнах с 2 милиона.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук "След всяко ядене ставаш все по-самотен."
Стара канибалска поговорка
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори