×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Властта на братя Диневи в Несебър се пропука, четирима от техните в ОбС гласуват напук


Властта на братя Диневи в Несебър се пропука, четирима от техните в ОбС гласуват напук
Кметът Николай Димитров излезе ядосан от заседанието на Общинския съвет, преследван от журналисти и охраняван от най-верния си паж Герасим Михалчев (вляво)
02 Юни 2014, Понеделник, 20:17 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Най-голямата група от седем съветници на МОРЕ е пред разпад, кметът им Николай Димитров се разклати
Мнозинството на братя Диневи в Общинския съвет в Несебър, което крепеше кмета Николай Димитров,  се разцепи неочаквано днес, след най-дългото заседание в историята на местния им парламент, продължило над 4 часа. Обичайнта практика до този момент, особено в тези два мандата на кмета Николай Димитров, бе сесиите да протичат за най-много час, независимо колко на брой и по важност точки има в дневния ред. Днес ситуацията беше критична. Процедурни хватки, използвани и от мнозинството около Диневи, и от опозицията на ГЕРБ и Венелин Ташев, дадоха ясен знак, че подкрепата за Николай Димитров се смалява през последната година на втория му мандат.

Няколко бяха ключовите точки, при които пролича, че четирима от седемте съветници от ПП МОРЕ, зад която стоят Динко и Йордан Диневи, вече не гласуват дисциплинирано. Това са Емил Пергелов, Константин Лефтеров, Антоанета Данаилова и Иван Аврамов. В най-важните моменти тези четиримата, по неясни засега причини, напълно демонстративно вдигаха ръце в хора на опозицията на ГЕРБ и Венелин Ташев.

Така се провали актуализацията на капиталовата програма -  нещо нечувано за комфорта на кмета. Димитров искаше Общинският съвет да му отпусне още 320 хил.лв., с които да се разплати за допълнителните дейности по възстановяването на сградата на старото кметство. За ремонта бяха предвидени 850 хил.лв., но според администрацията на Димитров се появили непредвидени разходи и сумата набъбнала до 1,17 млн.лв. Докладната бе гласувана и после прегласувана. След като първия път не мина, заради четиримата съветници от МОРЕ, гласували „въздържал се“, председателят на местния парламент Благой Филипов, от партията  на Диневи, поиска прегласуване, като преди прегласуването даде 15-минутна почивка. Явно в опит да стяга редиците. „Дадоха почивка, за да притискат колегите, които искат да се държат достойно!“, ядоса се флагманът на опозицията Венелин Ташев преди да напусне залата за почивка.

Eмил Пергелов (на преден план) и Константин Лефтеров (с бялата риза) вече не гласуват със съветниците от МОРЕ
По време на паузата четиримата отцепници от МОРЕ предвидливо останаха вътре, за да може каквито и преговори да бъдат водени с тях, то това да става пред журналистите.
След почивката и прегласуването резултатът бе същият – 10 „за“ приемане на актуализацията, 6 „против“, 3 „въздържал се“. Само един глас не стигна докладната да се приеме. Това изнерви допълнително кмета Николай Димитров, от когото председателят на групата на ГЕРБ Станислав Цанев  искаше сметка докога ще внася проекти с едни стойности, а после ще иска завишаване. Цанев изрази съмнения, че 320-те хил.лв. едва ли са похарчени допълнително за ремонта на кметството.

„Г-н Цанев, когато се направи нещо хубаво вие го оценявате и на откриването сте наредени на първия ред! Даже онзи ден заради вас нямаше къде да седне областният управител Павел Маринов на поредното ни откриване“, каза афектиран Николай Димитров, но не конкретизира какво има предвид. „За радост има съветници (б.а. - сочейки останалите му верни от МОРЕ), заради които визията на Несебър се променя, но те никога не се нареждат на първия ред“, каза ядосано Димитров.

Ключова на днешното заседанието бе точка 31, касаеща продажба на  общински имот в полза общинския съветник Венелин Ташев, който си има право на строеж. Тази т.31 претърпя също прегласуване, но с по-различна разстановка на силите. Още в начало на дебатите Ташев декларира конфликт на интереси и обясни дългата сага с имота, започнала през 1997 г. Общинският съветник от „Синята коалиция“ има отстъпено право на строеж, но не е собственик на земята. От години той се опитва да я закупи, предлагайки на Общината стойности по пазарни цени, но заради опозиционното му поведение в Общинския съвет процедурата така и не се задейства от администрацията.
„Имотът е обременен. Няма кой друг да го купи. Искам да дам 300 хил.лв. на Община Несебър, а няма кой да ги вземе“, каза Венелин Ташев в своето изказване. Той припомни, че докладната е входирана за гласуане на 15 ноември м.г., но е върната. Оттогава досега бил подложен на натиск. Направил три оценки и сега Общинският съвет отново се опитвал да му извива ръцете, отхвърляйки предложението за пореден път.

Според групата на ГЕРБ и Венелин Ташев, на четиримата от МОРЕ им писнало от "глупостите през този мандат"
„Документите ви не са пълни. Моето предложение е да остане за следващата сесия, когато ще имаме повече време да проверя цялата документация“, контрира го съветникът Костадин Нищелков, председател на Комисията по ТСУ. При първото гласуване на докладната "Ташев"  събра едва шест гласа „за“ при нужни 11. Не бе одобрена нито най-ниската пазарна оценка – 236 хил.лв., нито най-високата - 426. Дебатите  по тази точка продължиха час. При поисканото от ГЕРБ прегласуване предложението събра цели 12 гласа. В негова подкрепа бяха хора от МОРЕ.

Дали заради еуфорията от втория сериозен пробив в монолитното мнозинство или просто по недоглеждане,  с единодушие бе приета и спорната 40-а точка. Тя бе  за промяна на ПУП на ресторант „Палма“. Едва няколко точки по-късно Станислав Цанев от ГЕРБ се сети, че трябва да прегласува, защото са необходими 2/3 от гласовете на общинските съветници.

„Този въпрос го разглеждахме в комисията и според нас не е необходимо квалифицирано мнозинство. Тук става въпрос за избиране на най-прагматичния подход към проблема. От 20 години ресторант „Палма“ е най-нелицеприятната гледка в Слънчев бряг. Има възстановена собственост на частни лица. Техният парцел е лицето на този имот. Направихме предложението за ПУП-а, за да се разширят улиците от 6 на 8 метра и пешеходната алея от 6 на 10 метра. Идеята е да изместим частния парцел. По този начин и частните собственици са обезщетени, и общественият интерес е защитен“, разясни председателят на комисията по ТСУ Костадин Нищелков. При прегласуването 11 общински съветници гласуваха „за“ започване на процедурата по изготвяне на нов ПУП, 4 „против“ и 4 „въздържал се“. Гласът, с който мина ПУП-а бе на Константин Лефтеров - отцепникът от МОРЕ. Негов бе решаващият глас, който вероятно има и твърде висока цена.

Николай Димитров има защо да се държи за главата - на път е да изпусне мнозинството в Общинския съвет
НОВАТА КОНФИГУРАЦИЯ

Оттук нататък съотношението на силите в Общинския съвет в Несебър става много деликатно. Четиримата съветници от МОРЕ едва ли повече ще гласуват с мнозинството. "Очевидно е, че братя Диневи изпуснаха контрола над групата си и тя започна да се цепи. Четиримата може би са само началото", коментираха несебърлии. Ако се приеме, че "люспите" ще гласуват с опозицията, в която до този момент са петимата от ГЕРБ и Венелин Ташев от "Синята Коалиция", то тя ще набъбне до 10 души срещу 11 в т.нар.мнозинство. Ключов се явява гласът на Кирил Киров от МОРЕ, който днес даде индикации, че също има различно мнение от това на колегите си в групата. Верни на кмета Николай Димитров остават съветниците около Костадин Нищелков, както и тези от групата на Политически клуб "Тракия" и "Либерален алианс". По-вещи в политическия занаят, наречен "Местна власт в Несебър" обаче са категорични, че сериозни трусове няма да има. Просто четиримата от МОРЕ са се почувствали недотам оценени в послушанието си и сега набързо ще бъдат компенсирани, за да влязат в "правия" път. В противен случай промяната в ОбС би провалила изглеждащия сигурен дотук трети мандат за бетонирания Николай Димитров.



В категории: Несебър


Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 4
50
Коментара по темата
50.
Стрелков
07.06.2014 22:36:50
1
6
"оз",
как ги нацели, евала!
49.
*********
06.06.2014 00:32:47
2
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
48.
aлбатрос
05.06.2014 19:37:19
10
1
около пингвина температурата е много минус, евтиното място няма да го стопли
47.
пингвин
05.06.2014 19:32:21
8
1
мноо сьм прос но по тв сьм убав
46.
Знаещ
05.06.2014 15:36:47
5
1
За пореден път се убеждавам , че народът не знае изобщо за какво става въпрос. Естествено вие не сте виновни , за това , просто не ви се дава нужната информация - вярната , което предполагам едва ли ще се случи някога . Нищо от написаното не е така , както изглежда , но кой да вини хората . Всички правят оценка на базата на невярна информация. Единствено съжалявам , че така се получава и , че черните излизат бели и обратното ...
45.
ехото
05.06.2014 13:35:14
8
5
ама какъв е пък този Венко Ташев дето трябва да си купи терена, Сезони било като трън до това на съседа му. Я да си седи в бърлогата и да не се простира повече. Не му ли стигна, че заграби алеята на Слънчев бряг, ами това с паркирането пред хотела му???????????, Стига бе хора, оставете и за другите въздух и земя.
44.
без име
05.06.2014 13:16:44
5
0
това което се пише не знам от къде ви идва за да го пишете. неграмотно и не издържано. така ще е в Несебър, като си няма местни хора, а събрани от кол и въже разни там люде, не намерили хляб в своя град.
43.
оххо....
03.06.2014 23:00:18
6
22
Че какви са Диневи ,че ги спрягате толкова.?Да не са бронирани!?Ходят уж с охрана,ама тя им е все от братовчеди.Смешници!Айде стига с робска селска психика.Да си стоят във Влас.Да правят деца.Да се женят.Да се развеждат,не ми дреме.На гробищата места много.Да не се захващат с политика .Видяхме,че не стават и май и те са бедни.
42.
несебърлия
03.06.2014 22:36:52
1
2
Помориец,педал е баща ти,осиновено наркоманче.
41.
Помориец
03.06.2014 22:01:30
8
4
Всички несебърлий сте долни педали алчни до няма и къде големи мъже в несебър пълни мишки извън общината малко ви е това диневи трябва да ви чукат всички
40.
aaa
03.06.2014 18:17:20
5
2
Всеки да си гледа в паничката...
39.
shmatka
03.06.2014 14:04:16
7
2
Nikoi ne moja da se otvori. Pingvina skara grupata i si kupi zlaten parcel na brega na moreto a tezi shmatki se karat niama takv kradec
38.
власчанин
03.06.2014 13:13:42
3
11
Следващата статия ще е за адриян дебелия дето много схеми взе да върти в инвеститорския контрол на общината
37.
Някой си там
03.06.2014 12:21:44
2
14
Лефтеров, брат почни да крадеш и ти, че да си плащаш S-ката, а тея със смешните и жалки коментарчета, по повод личността ти може и да са доволни. То в тая община ни да крадеш, ни да не крадеш, все недоволни...
И по повод недоволните - много жалки хора живеят в тая община - интриганти, интересчии, клюкари, търсейки под вола теле. Община Несебър няма да се промени, докато хората живеещи тук не се променят. Плюете по ОбС, че са алчни, ами вие какви сте? Да не би да направите нещо по-различно от тях, като помиришете властта? Бас ловя, че поне 70% от населението на общината докопат ли се до някоя от апетитните позиции в общината ще крадат и с гъза си!
Айде останете си със здраве и дано някой ви задоволи скоро!
36.
Анонимна
03.06.2014 12:10:44
4
7
Хахахаха ах колко жалки и злобни коментари попаднаха в моето полезрение. Дали пък няма пари да си плаща S класата, защото представете си не е КРАДЕЦ, като много други хора от партията му, а и не само от неговата. Вместо да се радвате, че има хора, които се цепят от масата и мислят за благото на гражданите на Несебър, вие бълвате змии и гущери!
35.
някой
03.06.2014 11:23:17
16
4
боже хора, гледайте да изкараме сезона , че зимата е дълга, какво сте зазяпали чуждото канче, който и да е на власт - по добре на вас няма да ви стане
34.
...
03.06.2014 11:00:20
2
17
Благой Филипов къде е ??? Ааа ... той краде паричките на общината и заграбва от където може , както заграби и центъра на Свети Влас ...
33.
Anelli
03.06.2014 10:49:43
3
11
Е веднага наредихте нащата,отцепници , "люспи".Кой към кого минал пълни глупости.Хората си имат мнение.Нищо лошо не виждам в цялата работа.Така трябва.
32.
Кирилова
03.06.2014 10:27:01
1
8
Не се хващайте в капана на дребнавостта.Стига сте укорявали,обвинявали.Няма нищо лошо човек да има мнение и да действа според повелята на собствената си съвест.
31.
до цветанов
03.06.2014 09:45:08
0
17
Лесно е да се правиш на благодетел с общински пари.Там всеки жест после се осребрява от общински пари и парцели хилядократно.Такава локомия ше се задяват с братока.
30.
ZLATIN
03.06.2014 09:20:50
0
10
nqma li koi da gi opu6ka tiq novozagorski mangali mnogo tapi par4eta i al4ni!
29.
77
03.06.2014 08:09:31
2
19
В тази държава нямали институции да ги озаптят тези алчни копелета. Не се ли наядаха къде ще ги носят тези имоти и пари за колко живота се готвят . Диневите и те мазни гани гладни въшки бяха сега се наядоха не могат да си нахранят жените и децата.Вземете мерки защото като чета какво става в този Общински съвет стигам до извода че всеки работи за себе си не за хората и града.
28.
Цветанов
03.06.2014 06:50:41
31
8
Може да се говори всичко за Динко но мога да кажа че е най социалния съвтник няма на някой да не е помогнал и не само преди избори както правят повечето и като нямате достоверна информация не пишете глупости слабоумни паразити
27.
сеизмолог
03.06.2014 06:37:17
5
12
Чета коментариите и с просто око се вижда колко енергия се ежнатрупала в нас хората.Вече не сме уж прости, а избираме простаци да ни управляват, съветват- дали лично или маши на алчни новобогаташи.
26.
*********
03.06.2014 01:57:38
0
40
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
*********
03.06.2014 01:43:39
13
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
Наемател
03.06.2014 00:16:30
1
13
Кой ще ни връща наемите които ни събрахте за базар Палма???
23.
несебърлия
03.06.2014 00:15:04
2
25
Най накрая....забравихте да кажете,че Кмета и Пицата лапнаха транспорта в общината .....тяхната фирмичка със 100 лв капитал подписа лизингови договори за 2 000 0000лв,няма такива алчни крадци
22.
Гражданин
03.06.2014 00:10:19
1
27
Ех крадливо кметче и твоята ще свърши....няма да успееш да заселиш общината с циганета и турчета....хахахха
21.
Гражданин
03.06.2014 00:09:41
1
29
Битката за Несебър тепърва предстои. Време е да го върнем на гражданите.
20.
венко
02.06.2014 23:50:32
12
8
Пак съм аз !! Питате ли ме какво ми е с комшия като Митьо Окото ???Човека построи хубава сграда , а аз с тази барака Сезони съм като цирей в двора му . И 200 евро на квадрат да бяха поискали съветниците, пак щях да ги платя. Сега комшията ще получи като бонус разширение на двора си, пък и аз ще изкарам некой лев :))))) Доблестни били ?? Смяяяях?????
19.
\венко
02.06.2014 23:36:16
12
5
Прости селски пръчки сте всички. :)))Мишки смотани. Днес си купих общинско теренче на брега на морето по 120 евро на квадрат. Толкова вървят и в най- смотаната част на кв. Черно море. Доблестни били тези четиримата от МОРЕ ??? Гладни излязоха просто. Ама тънко си ги напазарувах !!!!
18.
димитър талев
02.06.2014 23:25:50
2
26
"Кажи ми кои са ти приятелите ,за да ти кажа кой си ".
Виж на Диневи съветниците и сметни,колко им е капацитета.И те забравиха,че са работили в пречиствателната станция и паркираха коли.Благо от сервитьорче стана председател,а има ли ценз и образование!?Алчност обаче има.Единствено Пергела има някъкъв опит и образование.Останалите са за работа в пречиствателната.
17.
*********
02.06.2014 23:15:07
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
ot nesebar
02.06.2014 23:14:48
3
12
браво на четиримата крайно време беше някой да покаже доблест
15.
Борисов
02.06.2014 22:53:54
15
7
Абе какво го ласкаете този пингвин венко селски знаете ли колко хора е уморил с неговата селска група от раднево сигорно добре е нахранил групата на братята но и на него ще му искарат лайната
14.
m
02.06.2014 22:35:23
4
24
Четиримата съветници не са отцепници,а хора на честта и морала. Браво!!! Продължавайте все така. И долу дпс!!!
Пиша долу дпс,защото кмета показа на тези избори,че ги подкрепя те са си аналог на бсп!!!
13.
акулата
02.06.2014 22:32:29
2
16
Давай Венко ти си разбий тези измамници то голямо крадене и лапане от тази община. Гласувахме доверие на Николай ама а ама а на дали. ..Браво Нури страхотна си....
12.
иван ибришимов
02.06.2014 22:29:16
3
26
Браво на Пергелов.Единствения от "диневите"съветници образован и с опит.Мислих го за мишка,но прояви невероятен харакер.Такива хора ми харесват.
11.
власчанин
02.06.2014 22:21:41
3
29
Пък Диневи ,какво направиха за общината!?Нищо.Просто си пълнят джоба.Благо трябва да го разкарат и той взе дълбоко да бърка в меда.Уж сте милионери пък се натискате за общинската заплата и привилегии.Как пък един от Диневите съветници не си дари заплатата за някой социално слаб.Всички гушкате от общинската софра нали миионерчета !?
10.
до герасим михалчев
02.06.2014 21:28:59
2
21
Гледай да не пострадаш със сърцето приятел.Може и байпаса да не те спаси.Ясно ли ти е манго!?
Съветвам те за добра кондиция да се научиш да танцуваш ,като брат си.
9.
надежда до 5-ти-антипица
02.06.2014 20:48:34
1
13
Няма да позволим.Обещавам!
8.
Герасим Михалчев
02.06.2014 20:41:29
23
9
Аз пазя добре кмета. Касабова да внимава, че ако още пише против мен пак ще я бия. Миналата годината хубаво я натупахме на площада в Ст.град.
7.
борислав
02.06.2014 20:27:43
4
31
А бе кмете, каква е тази любов между теб и областния.То прегръдки, то рожден ни дни.Целият Несебър беше подреден с билбордове на БСП.Какво, победа ли им обеща, а те на тебе закрила...!? Е , няма да стане приятелю.В Бургаския затвор има място за крадливи та ви шайка.Там ще сте ВИП
6.
*********
02.06.2014 20:23:39
2
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
анти ДПС(антиПИЦА)
02.06.2014 20:17:50
4
30
Добро начало но трябва още. Днес продадоха(подариха) центъра на Слънчев бряг на ДПС. Гледайте записа на сесията да видите как Въпросната пица подскачаше и настояваше че тази земя трабва да се подари, като чели беше на живот и смърт за него.
4.
смрад
02.06.2014 20:12:08
4
30
Давайте, давайте само така.Мачкайте ги тези мошеници. Никой не е вечен, какво като Динев и имали мнозинство да не би да не работят за тях си.Хората вече не ви искат.То вие съветници направо се осрахте. Крадене и чудо, но идва видов ден.
3.
S.Kralev
02.06.2014 19:30:52
2
17
Toia do kmeta ne e Gero ne bezizvesnata mutra na VTA samo deto sol ta6aka go niama onia debelia tianko .
2.
N
02.06.2014 19:28:42
1
24
Всички физиономии са стари.Нищо ново под слънцето.
1.
*********
02.06.2014 19:24:33
5
36
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност
Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори