×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тийнидолът Селена Гомес неизлечимо болна!


Тийнидолът Селена Гомес неизлечимо болна!
Красавицата, по която охкат всички младежи, е с опасност за живота
30 Май 2014, Събота, 00:59 ч.

Певицата е с тежко автоимунно заболяване, за което не е открито лекарство

Изпълнителката Селена Гомес страда от автоимунното заболяване лупус. Още преди години се заговори затова, че младата певица се бори с болестта. Дядото на звездата Рикардо Гомес твърди, че Селена се учи да се справя със състоянието си.

По-рано тази година, след раздялата й с Джъстин Бийбър, таблоидите писаха, че изпълнителката е приета в клиника. Официалната версия тогава беше, че 21-годишната Селена не си била почивала от години и искала да си отдъхне. Сега обаче става ясно, че престоят й там е бил свързан с болестта.

Рикардо предупреди внучката си, че трябва да потърси медицинска помощ и да намери време да си почине от натоварения си график.

"Лекарят й казва, че трябва да почива. Тя е под огромно напрежение. Идва й просто твърде много! Не разполага дори с ден почивка. Нещата са стигнали до критична точка. Всеки й го казва, дори агентът й:

"Селена - отдели малко време за себе си!", коментира дядото на звездата. Той намекна, че заради тежкото заболяване има реален шанс на Селена да й се наложи да се откаже от певческата си кариера.

Системният лупус еритематозус (или още вълчанка) е системно автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган или система на тялото. При автоимунните болести имунната система, която нормално е предназначена да предпазва организма от инфекциозни агенти, чужди тела и тъкани и др., по погрешка "атакува" собствените тъкани и органи на тялото), при която се образуват автоантитела най-вече срещу съединителната тъкан на организма.Това предизвиква системно възпаление, което уврежда тъканите и органите. Болестта може да засегне която и да е част на тялото, но най-често уврежда сърцето, бъбреците (лупусен нефрит), стави, кожа, бели дробове, кръвоносни съдове и мозък (нервна система) и различни комбинации от органи. Курсът на заболяването е непредсказуем и се характеризира с периоди на висока активност и затихвания (ремисии) с различна продължителност. Заболяването засяга по-често жени, предимно в млада и средна възраст, в съотношение 9:1 спрямо мъжете.

Няма лекарство за лупус. Разработването му е доказано трудно, поради силната индивидуалност на протичането и липсата на цялостно разбиране на причините и механизмите на заболяването. Проявите на системния лупус се третират с препарати подтискащи имунната система: кортикостероиди, имуносупресори, определени видове химиотерапия като надежди се възлагат и на терапиите с моноклонални антитела.

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 1
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
13
Коментара по темата
13.
Даверийта
18.11.2016 19:14:45
0
1
Оооо милата Селена без нейните песни никога няма да пускам вече Ytobe
12.
simona
08.10.2016 14:45:34
1
3
milata tia ne e istina mnogo mi e tajno za teb
11.
Стефани
29.09.2016 17:28:59
0
0
Селена.чошя те бори се заради нас заради теб ние искаме ти да се оправиш
10.
Михаела
26.09.2016 21:06:18
0
114
Не,не аз не мога да повярвам. Селена моля те оправи се. Ти си моят идол. Плача и много страдам за теб. Ти си една на милион, уникална, прекрасна и неповторима. Няма да се намери друг като теб. Ти винаги ще си и си в сърцето ми. МНОГО ТЕ ОБИЧАМ. Моля се да се оправиш. Имаш милиони фенове които те обичат и винаги ще те обичат,в това съм сигурна. Ако те загубим ще е все едно да загубим част от нас
9.
qnica
25.09.2016 21:04:24
2
2
mnoho te obi4am ti vinavi ste ni ostaneh v surcata
8.
Гергана
05.09.2016 22:39:37
4
8
Селена ти винаги ще си остана без в сърцето ми всичките те обичаме мола те борисе мола те не искаме да те губим
7.
Ваня
01.09.2016 18:00:45
3
15
Милата ми.... Плача за теб... Ти все някога ще си отидеш... И това ме съсипва... Даже в момента плача... Не мога да спра....много ми е мъчно....за теб!Ти си един прекрасен човек!Милиони..милиярди фенове из цял свят плачат за,теб..скърбят...както и аз...много те обичам...не искам да те губим....не искам!!!!Не искам Селена ,не искам....моля те...бори се...за нас,за себе си...за семейството си...бори се!Ние сме с теб!Аз съм с теб!Бори се!Не се отказвай!Моля те...моля те...#playforselena...
6.
Ивайла
01.09.2016 13:16:52
1
16
Не мога да повярвам милата
5.
михаела
01.09.2016 11:57:52
4
15
Много лоша съдба за момичето ,наистина е талантлива. Ще се моля за нея да се оправи.
4.
Грета
01.09.2016 01:47:58
1
8
Оо плача
3.
Stela
29.05.2016 23:44:34
2
10
Ne dei da se otkazvaz
Ti si nai - dobrata pevicha i aktrisa na sveta.Imam fsi4kite ti pesni i sum ti gledala fsi4kite ti filmi.
Zaradi teb obi4am da pea i tanchuvam.
2.
vito
23.10.2015 22:18:41
31
30
ti si moq idol opravise izlekyvaise olate selela molamloamolamola seki den reva za teb
1.
andi
23.10.2015 22:16:39
12
12
selena pii vsekvi hap4eta opravise mola bez teb se ne jiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори