×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутатът Даниел Георгиев: Оставам член на ГЕРБ, дойдох при Бареков в Бургас като гост (обновена)


Депутатът Даниел Георгиев: Оставам член на ГЕРБ, дойдох при Бареков в Бургас като гост (обновена)
Даниел Георгиев разбуни духовете с поведението си, излезе на сцената на Операта и се прегърна с Бареков, а след 45 минути заяви пред журналисти, че остава в ГЕРБ
20 Май 2014, Вторник, 20:53 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Не ми е оказван натиск, в Бургас съм без знанието на лидерите ми, каза народният представител


„Ще продължа да бъда депутат от ГЕРБ, няма да напускам партията. Дойдох в Бургас, за да подкрепя Бареков като гост, защото е необходима дипломация в политиката“. Това каза народният избраник Даниел Георгиев, за когото в два поредни дни така и не се разбра в точност дали напуска ГЕРБ и става част от ББЦ.
Даниел Георгиев дойде от София, за да прегърне Бареков на сцената, но там не каза нито дума

Няколко часа след като днес той заяви в София, че оттегля молбата си за напускане от ГЕРБ, дойде в сградата на Бургаската опера и застана в първите редици на членовете на "България без цензура".

Около 18,50 часа Георгиев бе извикан на сцената и представен като човек, който активно ще участва кампанията на партията на Бареков. В края на предизборната среща-концерт на ББЦ Даниел Георгиев каза пред журналисти, че не му е оказван натиск от ГЕРБ, за да остане в парламентарната група.
"Дойдох да уважа мероприятието на Бареков, имаме общи виждания по дадени проекти. Ако г-н Бареков е казал , че се присъединявам, то е защото човекът е по-емоционален. В момента съм в ПП ГЕРБ. Аз съм дошъл като гост да уважа г-н Бареков, два дни по медиите се въртят всякакви неща, нека да покажем дипломация. Имах път наблизо до Бургас и така се случи, че дойдох да уважа мероприятието. Не ми е оказван натиск. Понякога политиците са емоционални, в кампания сме, в случая решението ми е мое. С Бареков исках да си стистнем ръцете, моето мнение е, че трябва да има коалиционно правителство.една партия няма да може да управлява. Не съм емисар на ГЕРБ, просто в стеклата се ситуация показах дипломация.  Ръководството на ГЕРБ не знае, че съм тук", каза Даниел Георгиев, сочен като "отцепник" два дни.
Лидерът на ББЦ Николай Бареков заяви, че няма нищо лошо в присъствието на Даниел Георгиев на сцената в Бургас. "Има ли нещо лошо хора от ГЕРБ да идват на моите сбирки. Престъпление ли е извършил? Никога не съм казвал, че е член на нашата партия. Това, което говорихме с Даниел,  беше за неговото желание да напусне ГЕРБ и да се присъедини към нас като независим народен представител, като експерт. Казах, че идва с нас да помага да правим предизборна кампания, не влизайте в схемите на ГЕРБ. Той дойде по негово желание тук, за да се види, че това, което стана днес в Народното събрание е един фарс – да си подаде човек молбата за напускане, да го посмачкат малко и да си я оттегли. Затова поканих Дани тук, ние си говорим, ние сме заедно", каза Бареков пред журналисти.
Той призова медиите да не влизат в схемите на Борисов и Цветанов. "С тази мутро-милиционерщина трябва да се спре. Призовавам Цветанов и Борисов да се поспрат малко, останаха 2-3 дни до изборите. Аз съм искрено притеснен, че с този натиск те ще продължат в неделя да работят и край урните. С днешна дата сме трета политическа сила и ми е много интересно дали ще запазим този резултат  в неделя или ще го увеличим. Всяко място под третото, при положение че няма социологическа агенция, която да не го казва, ще бъде тълкувано от мен като опит за държавен преврат. Победа на ББЦ на тези избори гарантира, че ще постигнем желанието за предсрочен парламентарен вот", добави Бареков. Той остава тази вечер в Бургас и заяви, че ще вечеря с Даниел Георгиев, за да коментират случая.

В категории: Евроизбори 2014


13
Коментара по темата
13.
ТАКА Е
21.05.2014 10:31:59
0
1
ПРОМЕНИХ СИ МНЕНИЕТО - 18
12.
ТАКА Е
21.05.2014 08:50:30
4
1
В ГЕРБ ! ВСИЧКИ СА ОТ БСП ! УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ N 15
11.
бс
21.05.2014 08:11:23
0
4
Тоя ква противна мазна, гадна мутричка има.Кой и къде с аго избирали тоя тиквеник?
10.
trol
21.05.2014 01:09:17
0
2
kvo praviteststvob be brato ...???
9.
На бунт!!!
20.05.2014 21:59:44
0
12
Ей хора не се ли осъзнавате вече че тези мазни ТОЛУПИ не ги ебе за нас. Аре вече да се надигаме и да вземем нещата в свои ръце! Помислете добре след няколко години ще бъдем роби на правителството си!!! В буквалния смисъл!
8.
МАЗНА КОСИЧКА
20.05.2014 21:37:26
5
9
МАЗНА КОСИЧКА, ДЕБЕЛО НАЯДЕНО СЪЩЕСТВО , МОТАЩО СЕ ОТ КМЕТЯ ДО БАРЕКА, ДА СА ЧУДИШ ТОЯ НЕКВА МАЗНА МАЙМУНА ЛИ Е , ИЛИ НАС НА ВЗИМАТ ЗА МАЙМУНИ , ЗАТОВА МАЙНАТА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ, ВСИЧКИ СА НА ЯСЛА ПРИ ЧИЧКО СОРОС, И САМО НИ ИСПОЛЗВАТ ДА ПРОТЕГНАТ МАЗНИ РЪЧИЧКИ КЪМ НЕГОВИТЕ 30 СРЕБЪРНИКА , СТЪПИЛИ ВЪРХО НАШИТЕ РАМЕНЕ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ВИСОКИ НА РЪСТ А ВСЪЩНОСТ СА ПИГМЕИ ПО ДУША , МАЙНАТА ВИ , АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ..............А ВИЕ ?????????????????
7.
Мунчо
20.05.2014 21:21:29
9
6
Добре ли разбирам, че ГЕРБ и ББЦ са едно и също и си менкат депутатите, за да изментят заедно избирателите?
6.
потрес
20.05.2014 21:20:37
1
11
ЩЕ ВЗЕМА ДА ГО СЪЖАЛЯ - ТАКОВА ТЪРЧЕНЕ ПАДА, ЩЕ ОТСЛАБНЕ ТОЗИ ЧОВЕК. ОТ ГЕРБ КЪМ ББЦ И ОБРАТНО. ХОРАТА С ЕДНА ПАРТИЯ ПО ВРЕМЕ НА КАМПАНИЯ СЕ ИЗПОТЯВАТ, ТОЙ НА ДВЕ ТИЧА. ХАХАХА, СМЯХ. УТРЕ СУТРИНТА МОЖЕ ДА РЕШИ В БСП ДА ХОДИ
5.
кид шелин
20.05.2014 21:17:49
1
14
Фурнаджийска лопата.
4.
хахахха
20.05.2014 21:15:23
0
15
този да вземе да се уточни какво иска. Боже, това ли са политиците в България?
3.
Дядо Митю
20.05.2014 21:11:51
0
14
на такива по нашия край им казваме ЗАНДАНИ
2.
patoka
20.05.2014 20:55:30
1
8
Каква е тая "свинска муцуна"-всичката им работа и всичките им членове такива ...
1.
а, неееееееееееееееееееее
20.05.2014 20:48:49
0
16
такова чудо никъде нямааааааа, хахах
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори