×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От 7 юни започва изплащането на пенсиите , обезщетенията за безработица - на 17 юни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте как хиляди украинци тръгнаха да гласуват на референдума в Луганск (ВИДЕО)


Вижте как хиляди украинци тръгнаха да гласуват на референдума в Луганск (ВИДЕО)
Бунтовете в Луганск стигат връхна точка
11 Май 2014, Неделя, 16:06 ч.
Източник: Blitz.bg

Избирателната активност вече е надхвърлила 75%
Избирателната активност на референдума в Луганск е превишила 75%. Това твърди представителят на луганския център по въпросите на референдума Василий Никитин пред ИТАР-ТАСС. „Проблеми с гласуването има само в районите, където се намесва украинската армия. Избирателните участъци ще бъдат закрити в 22.00 часа местно време, а първите резултати се очакват утре”, казва още Никитин.

Припомняме, че днес в украинските области Донецка и Луганска се провежда гласуване на референдум за самоопределение на областите.

В град Мариупол, Донецката област, работят само четири избирателни секции, по една във всеки от районите на града, а жителите гласуват директно на улицата.

В град Славянск, Донецка област, избирателните секции, които са 60, са отворили навреме. Заради обстановката в града някои секции се е наложило да бъдат обединени.

В Луганска област украински военнослужещи са блокирали доставката на бюлетини до някои райони за провеждане на референдума за статута на областта. На пресконференция председателят на Централната избирателна комисия в Луганска област Александър Малихин каза, че „служители на силовите ведомства с БТР-и не са допуснали откарването на бюлетини в районите Беловодски, Марковски, Сватовски, Меловски и Троицки”.

Така в тези райони „няма възможност за провеждане на референдума”.

Провокатори са опитали да отнема бюлетини от гласуващите в една от избирателните секции в Луганск. Опитът за провокация е станал в секцията в Луганска национален педагогически университет.

Представители на опълчението са пресекли опита за възпрепятстване на гласуването и провеждат разследване на инцидента.



1
Коментара
Флагман.БГ 3 зодии ще се радват на приказен късмет през юни 3 зодии ще се радват на приказен късмет през юни 03/06/2024, Понеделник 16:40 0
1
Коментара по темата
1.
КАЗАЧОК
11.05.2014 16:19:29
0
6
НАЧУКАЙТЕ ГО НА ТЪПИТЕ ХОХЛИ СОРОСОИДИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Черепна травма и счупени ребра: 86-годишна преби бившия си сват с бастун Черепна травма и счупени ребра: 86-годишна преби бившия си сват с бастун Възрастният мъж е настанен в болницата с комоцио Закопчаха във Варна мъж, издирван в Германия Закопчаха във Варна мъж, издирван в Германия Той е разследван за 6 измами Имало ли е безплатни карти за паркиране в София - нови политически престрелки Имало ли е безплатни карти за паркиране в София - нови политически престрелки Взаимните обвинения преди местния вот продължават Проверяват детска градина след сигнал за натровени деца Проверяват детска градина след сигнал за натровени деца На 30 май, част от децата, от една единствена група в градината, са проявили признаци на неразположение Тази Ергенка си оправи зъбите, показа нова усмивка Тази Ергенка си оправи зъбите, показа нова усмивка Вече няма да я хейтят Парламентарната асамблея на Съвета на Европа ще наблюдава изборите у нас Парламентарната асамблея на Съвета на Европа ще наблюдава изборите у нас Делегация ще посети България от 7 до 10 юни Лекарският съюз с предложение за промени в заплатите на медиците Лекарският съюз с предложение за промени в заплатите на медиците В досега действащия КТД се предвиждаше основното възнаграждение на лекар без специалност да е 2000 лв Председателят на ДПС и водач на листата в Благоевград Делян Пеевски посети Рибново Председателят на ДПС и водач на листата в Благоевград Делян Пеевски посети Рибново Винаги може да разчитате на моята подкрепа и на ДПС, обърна се Пеевски към местните Порой и градушка! Ето къде у нас ще е страшно утре (КАРТА) Порой и градушка! Ето къде у нас ще е страшно утре (КАРТА) През следващото денонощие през страната ще преминава студен атмосферен фронт Четири коли и камион се удариха на АМ „Тракия”, има пострадали Четири коли и камион се удариха на АМ „Тракия”, има пострадали Четирима души са ранени
Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет По-често опасно друсане заради промени в климата Първата жена президент на Мексико е с български корени Първата жена президент на Мексико е с български корени Те бягат от България в началото на 1940-те, за да избягат от Холокоста Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня - Сийке, какво ново?
- Най-после моят спря да ми изневерява.
- Така ли?! И от кога?
- Утре стават 40 дни.
Виц на деня Виц на деня - Синът ми е студент, ама едва го издържам!
- Почакай, да завърши, тогава да видиш, инженер как се издържа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За тези, които обичат слабите и стройни жени - помнете, че дебела змия няма!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори