×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на психопата: Петко не е луд, но ще се обеся, ако отиде в затвора


Майката на психопата: Петко не е луд, но ще се обеся, ако отиде в затвора
Без Петко не мога. Не сме се разделяли за дълго вече 53 години, каза Стефанка Петкова.
18 Март 2014, Вторник, 10:00 ч.

Стефанка Петкова не вярва синът й да е убил полицай, не се е лекувал, защото бил здрав
Майката на психопата Петко Савов, който уби полицай и рани други трима, сподели в интервю за Нова телевизия, че ще се обеси, ако синът й влезе в затвора.
„Без него не мога. Не сме се разделяли за дълго вече 53 години. Само Бог може да му помогне, друг вече няма как“, каза Стефанка Петкова в разговор с Вероника Димитрова.
Репортерът на Нова телевизия уточни, че интервюто е направено пред Районното управление на полицията в Горна Оряховица. Възрастната жена сега е настанена в евангелистка църква. Тя мечтае да се върне в къщата си заедно със сина си.
„Като започнаха едни гръмотевици, едни гърмежи, станахме и ходихме до тоалетната и си легнахме. И той на сутринта вика: „Майко, какво е това?“. Отидохме и гледаме те в коридора пред спалнята с една стълба са се покатерили. Трагедия е това“, добавя Стефанка.
На въпроса защо са дошли толкова много полицаи пред дома й, тя отговаря с „не знам“.
„Нека те да кажат кой ги е изпратил. Моят син ме дръпна и ми каза да стоя в кухнята. Той се занимава четири часа с тях. Какво е ставало, не знам. В 9 часа ми каза да извикам линейка, защото кръвта му изтекла“, уточнява майката на лудия стрелец.
Въпросът кой е убил баретата Емил Шарков, естествено остава без отговор.
„Полицията казва, че моят син го е застрелял, но аз не вярвам. Той никога не би посегнал на полицай. Важното е, че той беше в коридора и бъбрекът му е изваден, а стомаха му е рязан. Стоя на цимента четири часа. Настинал е. Имал е температура“, казва Петкова.
Според нея, вината за касапницата е на полицаите.
„Не мога да обвинявам сина ми. Те бяха в стаята ни. Не съм отишла в полицията да бия и убивам. Дошли са у нас“, коментира възрастната жена. С болка тя разказва как в продължение на дълго време тя и Петко са били подложени на терор.
„Влизат в двора ни, дръвчета да изсушават, прозорци чупят. Псували са ни, викаха ни побъркани. Децата ни замерваха с камъни“, добавя Стефанка.
След като Вероника Димитрова припомня, че спецоперацията е била заради заплахите, които синът й е отправял, че ще стреля по децата, бабата заявява, че нямало такова нещо.
На въпроса кога Петко е спрял да общува с хората и да излиза навън, жената отговаря, че той продължавал да се среща с приятели.
„През 2009 г. той ходи да си плати ловния билет и от следващата година започнаха да изпращат коли и го престраша да излиза. Затвори се. От десет години си е ловджия и притежава пушка. Нека дойдат да кажат тези, които твърдят, че аз съм му купувала патрони, от къде съм ги вземала! Трябва да се изясни работата, а не само да се пускат глупости! Разрешителните за оръжието му са изтекли, защото нямаше как да отиде да си го поднови“, обяснява майката на психопата.
Въпросът дали не се е притеснявала, че синът й не е излизал от къщи от октомври 2010 г. и защо не е потърсила лекарска помощ, я обижда.
„Какво мога да направя? Но защо да търся лекар като си е нормален. За какво ми е доктор?“, пита бабата и добавя, че за Петко нямало изолация, защото все си намирал нещо да поправя, да ремонтира.
„Излиза си по терасите. До 2009 г. често му се обаждаха по телефона. Сега той си има един приятел адвокат, който му е съученик. Идва си редовно у нас“, уверява Стефанка.
Тя разкри, че синът й си имал гадже, но то искало да се оженят
„Той й каза, че не е готов за това и приятелката му се ожени за друг. Избяга в Пловдив. Друга не е имал, защото беше разочарован. Когато се разболя баща му, дойде веднага. Ходихме по болниците. Никога не сме се разделяли за дълго. Затова ако отиде в затвора, ще се обеся“, уверява Стефанка Петкова.

В категории: Крими


Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 4
2
Коментара по темата
2.
taki
18.03.2014 17:19:59
1
0
така жалише почвай да го ли иначе този е мъртвец където и да иде така че лелчи
1.
шизофреник
18.03.2014 10:34:54
2
7
Кой ще каже детето ми е лудо?Точно проблема е от близките които прикриват болестта от околните!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики
Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори