×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Остават три дни до националното състезание с водородно задвижвани автомобили Horizon Grand Prix
  • Хороскопа си за деня - виж тук
  • Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обращение от днес
  • Илон Мъск позволи публикуването на порнографско съдържание в социалната мрежа X
  • От 3400 до 523 лева - това е ножицата между пенсиите, които се дават в България
  • Лекарите може да не разрешат на Майк Тайсън повече да се боксира, въпреки че се уговори за професионален двубой с ютубъра Джейк Пол
  • Стрелба по посолството на САЩ в Ливан, военни са простреляли нападателя, за когото съобщиха само, че е сирийски гражданин
  • Експлозия във военна база в Южен Израел оставя девет души ранени
  • Жега и гръмотевични бури през следващите дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Говеда и прасета в ж.к. „Меден рудник” спряха продажбите на имоти, руснаци от Небостъргача в шок от гетото в близост


Говеда и прасета в ж.к. „Меден рудник” спряха продажбите на имоти, руснаци от Небостъргача в шок от гетото в близост
9 от общо 50 непродадени апартаменти в първия небостъргач в Бургас даде ГМ Строй на НАП Бургас под формата на залог, за да изчисти задълженията си към държавната хазна. Приходите на фирмата в последните години драстично намаляха
17 Март 2014, Понеделник, 11:21 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимка Авторът

ГМ Строй дава 9 апартамента от високата сграда на НАП, за да изчисти задълженията си към хазната
9 от общо 50 непродадени апартаменти в първия небостъргач в Бургас даде ГМ Строй на НАП Бургас под формата на залог, за да изчисти задълженията си към държавната хазна. Както Флагман първи писа, бургаската строителна фирма се раздели и с имоти в друга емблематична сграда в многолюдния комплекс – „Краставицата-2”. В момента от ГМ Строй усилено изграждат паркинга пред Небостъргача, залегнал като клауза в издаденото строително разрешение от Община Бургас, защото в противен случай няма да получат Акт 16. Строителните работи продължават повече от година и половина, заради бавното разрушаване на скали под терена.
„Истината е, че в момента никой не купува в ж.к. „Меден рудник”. Гледката от небостъргача е прасета, циганското гето и стада крави. Инфраструктурата в целия комплекс е в окаяно състояние. Руснаците не искат да чуят за „Меден рудник”, коментира служител на ГМ Строй.
Още преди месец рускиня, която има имот Небостъргача, публикува във Фейсбук възмущението си от съседите цигани.
Фирмата е продала около 180 апартамента във високата сграда, има и чужди инвеститори, които вече съжаляват за покупките си, защото циганското гето е в близост, няма и улици. Подобна е ситуацията и около другите новопостроени райони в комплекса. Хората ежедневно реват от липса на осветление и безстопанственост, а по поляните често могат да бъдат видени говеда. /виж тук/
„За нас така е по-добре, тези 50 останали апартамента в Небостъргача трудно ще се продадат, а в тях са затворени много пари. По-вероятно е публичните изпълнители да ги реализират на пазара, а ние да си изчистим задълженията”, обясняват от ГМ Строй.
Публичните продажби на имоти в ж.к. „Меден рудник” са ежедневие. Много проекти в комплекса останаха само на хартия. Пресен пример е сградата-фантом на фирма „Корект Строй”, която е продадена на зелено, но незапочната, а делата на купувачите с некоректния собственик продължават.
„Надяваме се да завършим паркинга пред Небостъргача до края на годината и да въведем сградата в експлоатация. Въпреки финансовите трудности, Небостъргачът ще бъде факт, макар и със закъснение”, обясняват от ГМ Строй”

В категории: Бизнес


Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 05/06/2024, Сряда 21:20 0
16
Коментара по темата
16.
$h@IdEr
21.03.2014 17:19:24
1
0
До №7 - да умре майка ти от туберкулоза или СПИН :)
15.
Бирхан
19.03.2014 23:26:20
0
0
меден рудник - квартала на безсмъртните
14.
данчо
19.03.2014 08:56:32
0
1
Как имавода,като отдолу е само скала?
13.
Dancho
18.03.2014 07:48:34
0
1
Тази сграда още няма акт 16, понеже всичко отдолу е ВОДА!
Преди година казаха че всички апартаменти са продадени на руснаци, и останали само няколко от тях за да заблудят НАРОДА. а сега излезе че има само няколко купени :)
Не си струва за тези пари да си купи човек апартамент точно там, защото доколкото се носи слух че под него има извор и вода в изобилие, и второ ... сградата е на най-неподходящото място в Бургас. Успех на купувачите :)
12.
ГМ СТРОЙ
18.03.2014 07:44:38
0
2
Тези от ГМ СТРОЙ са големи мошенници... Питайте собсвениците на апартаменти в построените от тях сгради като "краставицата " в Меден Рудник как са изнудвани да плащат по 1500-2000лв. допълнително, за да бъде издаден обр.16 тъй като не са си оправили бакиите с ВИК и ЕВН... смешници.
11.
uuuu
18.03.2014 00:23:42
0
0
квартал ''кос'' (късно осъзнали се селяни)
10.
Мхм
17.03.2014 21:10:55
1
5
Тези дни имам нов колега от Димитровград. Съкращават стария кадър, понеже този щял да работи "и за 400лв". Като дойде и Байно от Горно надолнище и предложи да работи за 300лв. тоя ще си ходи у Димитрвгрд. А ние ще си ядем цървулите, нали? (важи и за ЯмбоУ и Суивен)
9.
Иванов
17.03.2014 20:05:21
4
6
"Дани
17.03.2014 09:57:35
В Меден Рудник само добитъка остана! ""
За това сме най - големият комплекс в Бургас и за това не ни дават да се отделим като самостоятелно селище, както е било преди години.
Щото сме добитъка,който пълни 'данъчната каса' на Бургас.
Мнооого съм далеч от мисълта за "Най-добър град за живеене в България",но поне не съм от някое незнайно село като казвам че съм софиянец. Селища като Сливен,Ямбол,Русе и т.н. изобщо не ги смятам за градове. Ей там са истинските животни,които впрочем се продават 3-4 стайните апартаменти и си купуват кибритени кутийки в Меден рудник, подбиват раб. заплати като се хващат на работа за по 500лв и си мислят за забогатели. - Нещастници!
8.
Burgas
17.03.2014 17:29:28
4
4
Защо паркинг ще е фактор за акт 16 на сграда??? Колко сгради имат паркинги в Бургас? Отделна работа е, че тези си построиха сградата до Аква и си живеят там, а тази кога ще стане не им дреме. забавянето ще е 2 години сигурно.
7.
селяка
17.03.2014 16:24:04
10
25
Цигани, турци, прасета , евреи, коптори, патки, магарета , коне, презастрояване, олигофрени, нагли селяндури от руенския балкан ямбол сливен продали скапаната си колиба продали магарето и две патки и котката и с ентусиазам търсят 3 стаен в лазур обзаведен с 2 голи мадами вътре и 10 000 евро на масата масово дрогиране на подрастващите пръдлювци еталон за успех на малките лолитки да стане проститутка за някой батка с анцуг адидас и крадено бмв това е бургас в момента въпреки новите криви плочки на главната или безбройните вело пътечки баш по тротоарите където като луди карат некви нещастни пишлювци а нормалните хора жени с колички и възрастни са гъчат на две педи тротоар за да минат некви дрогирани че и за по голямм авторитет напоследак слагат и мотоциклетни каски или плетени шапки с дупки на очите с една дума яс съм голем чеп майната ви на останалите та така.......... да ви пикая на най добрия град за живеене !!!!!!!!!!!
6.
! ! ! ! !
17.03.2014 12:55:45
3
9
а Добър ден , спите ли ?
5.
СССР
17.03.2014 12:07:16
3
25
20- етажен блок с изолация а името му е плод на фантазиите на фирмата
4.
Дани
17.03.2014 11:57:35
8
25
В Меден Рудник само добитъка остана!
3.
Рибащука
17.03.2014 11:52:13
4
28
Това не е никакъв небостъргач един обикновен висок блок. ГМ строй му лепнаха това гръмко име, но истината е че няма нищо в небето остава само стъргач :D
2.
лице
17.03.2014 11:44:12
19
7
на майка ти, у путката на тебе...
1.
Бургас
17.03.2014 11:39:42
15
13
Най-добрият град...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Катя Мишева е новият директор на образованието в Община Бургас Катя Мишева е новият директор на образованието в Община Бургас Тя бе сочена за фаворит за поста от колегите си в просветните среди и на финала е с най-много точки в конкурса Ще се борим за развитието на висшето образование в област Бургас, обяви Галя Василева Ще се борим за развитието на висшето образование в област Бургас, обяви Галя Василева Трябва да направим всичко възможно, за да може младите хора да останат да учат, да работят и да се развиват тук, подчерта кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Изборите няма да са честни, виждам как се купуват цели СИК-ове Изборите няма да са честни, виждам как се купуват цели СИК-ове Той разкри, че само още две седмици са му били необходими на поста главен прокурор, за да повдигне обвинение срещу бившия премиер Бойко Борисов Инж. Пламен Русев от ПП ЦЕНТЪР: В България вече няма корупция, в България има рекет Инж. Пламен Русев от ПП ЦЕНТЪР: В България вече няма корупция, в България има рекет Водачът на листата в Бургас поставя ясни цели Шокиращо видео: Тираджия джигит изпреварва като състезател Полицията още го издирва Емил Соколов: Съдбата на „Слънчев бряг“ АД трябва веднъж завинаги да се реши Емил Соколов: Съдбата на „Слънчев бряг“ АД трябва веднъж завинаги да се реши По време на кабинета Денков бяха отпуснати над 5,6 милиона лева за община Несебър Драстична разлика в пенсиите у нас Драстична разлика в пенсиите у нас Най-висока е средната пенсия в София Още 9,3 млн. лв. в помощ за украинци под закрилата на България Още 9,3 млн. лв. в помощ за украинци под закрилата на България Решението е на Министерски съвет Задържан е заподозрян за срязаните спирачки на локомотива в Лом Задържан е заподозрян за срязаните спирачки на локомотива в Лом Извършителят може да получи от 5 до 15 години затвор Как премиерът Главчев ни изложи пред Турция с безплодната си помпозна визита на ГКПП-Малко Търново Как премиерът Главчев ни изложи пред Турция с безплодната си помпозна визита на ГКПП-Малко Търново Международната среща в понеделник всъщност е възпроизвела новина и не е била само кух пиар - ние изобщо не знаем колко са напред съседите с проекта на тяхна земя, а пък ние настояваме да строим огледално
Кейт Мидълтън написа бележка със зловещо послание Кейт Мидълтън написа бележка със зловещо послание Принцесата на Уелс все още се опитва да се пребори с коварната диагноза Отиде си обичана турска актриса (СНИМКА) Отиде си обичана турска актриса (СНИМКА) През последните години тя се бореше с онкологично заболяване Къде в държавната администрация заплатата е 6 хил. лева Къде в държавната администрация заплатата е 6 хил. лева Най-високите максимални заплати взимат служителите на позиция "Директор на дирекция“ Това е новият Фончо - джигит, който кара колата си с алкохол на волана Това е новият Фончо - джигит, който кара колата си с алкохол на волана Мъжът обича да демонстрира положението из Луковит, като определено се чувства над закона Хакери удариха жестоко ТикТок! Важни личности и медии изпищяха Хакери удариха жестоко ТикТок! Важни личности и медии изпищяха Сред атакуваните е и Парис Хилтън, но профилът й не е компрометиран Отиде си турска звезда - любимка на милиони българки Отиде си турска звезда - любимка на милиони българки Почина Фатма Каранфил Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обръщение от днес Банкноти с лика на крал Чарлз III влизат в обръщение от днес  Новите купюри са полимерни, а не хартиени Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Профили на известни марки и личности засегнати при хакерска атака срещу TikTok Един от хакнатите е на CNN Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Развяха руското знаме в Парасковиевка и Зеленски заговори за масирани атаки в Донецка област Според някои анализатори офанзивата край Харков може да прикрива опит за пробив на други места по фронтовата линия Везните да не отказват помощ, а Близнаците да внимават с парите! Везните да не отказват помощ, а Близнаците да внимават с парите! Хороскоп за деня – 5 юни 2024, сряда
Елена ПОПТОДОРОВА, бивш посланик в САЩ Елена ПОПТОДОРОВА, бивш посланик в САЩ Здрасти, Вучич! Готово, брат, става. Разбирате ли какво съобщи Вучич за казуса "Сребреница" Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Вчера мъжа ми получи анонимно писмо.
- Ау, какъв ужас. От кого?
Виц на деня Виц на деня - Какво прави червей в главата на блондинка?
- Гладува.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук От хитростите на блондинките: като няма какво да кажеш - усмихни се и си оправи сутиена.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори